Wii News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اینجوری راستش رو بخوای واسه من آسونتره :d
حالا میخواهید بزارم یا نه؟
واسه آپلود هم از باکس استفاده میکنم که مشکلی پیش نیاد
حالا موافق هستید؟

پ.ن اگه میتونی تو یاهو یه PM بده ;)

سلام اسي جان
ميشه يه سايت غير از Gamespot و IGN واسه گرفتن Trailer از Wii و DS معرفي كني؟
اينا پوسته منو كندن و هيچي درست حسابي ندارن.
-----------
يه trailer هم از شمشير بازي Red Steel ميخواستم كه بتونم بازيكن رو ببينيم كه چطوري بازي ميكنه و تاثير Wiimote رو هم ببينيم.
----------
مرسي.

تبليغات!
gpp_fruiit_resized_qjpreviewth.jpg

l

مشابهش واسه DS رو تو بخشش گذاشتم.
مطلب رو گرفتين؟

fruiit

خدا.

ماشالله! تركوندين كه! منم كه كلهم تو كار خبر قديميم!!
اقا خيلي نامرديه، كنسولو با TLOZ:TP و Excite Truck برا GameTrailers و GameSpot فرستادن!

قابليتهايي كه تا كنون فاش نشده!!:
1. سي دي رو اجرا نميكنه (اجراي اهنگ)، اما AVI رو از روي SD Card اجرا ميكنه.
2. اسلاتهاي Memory Card و دسته هاي GC كه Removable هستند در مقابل ضربه محافظت ميشن.
3. Wii Sports داراي مدهاي تمرين (و تقويت اندام!) (Training and Workout) ميباشد!
4. شما ميتونيد با يك Wiimote در Wii Sports: Tennis همه ي چهار نفر رو كنترل كنيد!!
5. 5 قطعه قلب در TLOZ:TP براي ساختن ظرف (قالب) قلب نيازه.
6. جعبه شامل 2 قالب پلاستيكي نگه دارنده شفاف: يكي براي سنسور بار و ديگري براي كنسول.
7. وقتي به مانند اشاره گر (از Wiimote) استفاده ميكنيد، كنسول فاصله شما رو با سنسور بار تايين ميكنه.
8. سيستم مسير حركات موزون! و ثابت موندن شما رو در هنگام بازيها در خودش ذخيره ميكنه و گزارش اونو در Message Board روزانه كنسول به شما نشون ميده.
9. كابلهاي استاندارد A/V روي تمام سيستمهاي نينتندو كار ميكنه! اگرچه SNES روي Wii كار نميكنه! (در كنار سيستم يك ورودي متفاوت داره)

TLOZ:TP داراي بيش از 70 ساعت بازي مفيد ميباشد!! همچنين اعلام شد پس از عرضه بازي، از طريق سيستم انلاين كنسول، Wii Connect 24، قابليت دانلود Content هاي جديد ميباشد. نظير مراحل افزوده شده!!! (هواداران منتظر به حقيقت پيوستن روياشون باشن!)

پيتر مولينكس (Peter Molyneux) در اخيرين مصاحبه خودش با CVG (Computer and Video Games) اعلام كرد كه علاقه زيادي براي كار برروي Wii دارد. همونطور كه ميدونيد Lionhead Studio توسط مايكروسافت خريداري شده و اين اظهار نظر در نوع خودش جالبه! (شما از اين كاراي مولينكس سر در اوردين!)

استديو Pyro كه معرف حضورتون هست! اسپانيايي طبار و سازنده سه گانه! افسانه اي Commandos! (SF يا چهارشو در نظر نگيرين!) اخيرا اعلام كرد كه يك عنوان ماجرايي (Adventure) رو براي ما! اغاز كردند! بازي براي سال 2008 برنامه ريزي شده و احتمالا توسط Eidos منتشر خواهد شد.

در يك كنفرانس خبري كه اخيرا برگزار شد، نايب رئيس و نماينده مدير Bandai Namco، شين اونوزاوا (Shin Unozawa)، تاييد كرد كه اين شركت در حال كار بر روي 30 بازي!!! براي اين كنسول ميباشد.
پروژه هاي افشا شده! بدين شرح است:
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
Ennichi no Tatsujin
Final Furlong
SD Gundam G Breaker
New Digimon Project
Pac-Man Carnival
Sword of Legendia
Tamagotchi's Sparkling President
Xevious |Virtual Console|
Namco Bandai Action game |Untitled|
Namco New RPG |Untitled|
Namco Wii Project |Untitled|
تا اينجا چند تا شد!، 12 تا! ليست بعضي از ديگر بازيهاي اين شركت رو هم يه مرور كنيم بد نيست! نظير Tekken، Ridge Racer، Time Crisis، Baten Kaitos، Xenosaga و Soul Calibur.
پس اميدوار باشيد. چون 18 تا مونده!

اخبار كوتاه:
نينتندو تا كنون 200 ميليون دلار صرف بازاريابي كنسول كرد!
طبق دستورالعمل كتاب راهنما براي ExciteTruck، بازي "به شما اجازه ميده تا در هنگام بازي به فايلهاي موسيقي MP3 خودتون گوش كنيد. البته شما به وسيله يك SD Card كه به كنسول وصل ميكنيد قادر به انجام اين كار هستيد."
Majesco بازي !Bust-A-Move Bash رو براي اوايل 2007 اعلام كرد. همچنين بازي Cooking Mama: Cook Off براي سه ماهه اول 2007 اعلام شد.

ويرايش:
كاغذ ديواري هايي از Red Steel
http://media.ubi.com/us/games/redsteel/wallpapers/redsteel_wp3_1280.jpg
http://media.ubi.com/us/games/redsteel/wallpapers/redsteel_wp2_1280.jpg
http://media.ubi.com/us/games/redsteel/wallpapers/redsteel_wp1_1280.jpg
سايت دكتران و جراحان!
Trauma Center: Second Opinion

آخرین ویرایش:
فقط سی و چند ساعت دیگه به عرضه ی Wii مونده. چه حسی دارین؟ من که خیلی خوشحالم.

خب Wii هم که صد ساله عرضه شده. توی کلیک جام جم نوشته بود که قیمت Wii توی ایران 350 تومان هست. کسی تا حالا جایی Wii دیده؟

خب Wii هم که صد ساله عرضه شده. توی کلیک جام جم نوشته بود که قیمت Wii توی ایران 350 تومان هست. کسی تا حالا جایی Wii دیده؟
:eek: :eek: :eek: :eek:
350 تومن؟
:eek:
پشیمون شدم ....برم Pre-order رو کنسل بکنم!!
این جوری قیمتش یه ماه دیگه باید به 250 تومن برسه!!
عالیه!!!
هر جایی که پیدا کردید در مورد کپی خور کردن قیمت بازی های اریجنال هم ازشون بپرسید
ممنون :love:

من که حتما این کار رو می کنم. اینم نمی دونم یارو روزنامه هه راست گفته باشه. چون این خبر رو با خبر PS3 داد. اصلا خود خبر رو مب نویسم ببینید شما چی میفهمید. من که نفهمیدم که گفت اومده ایران یا نه. خبر اینه:
پلی استیشن 3 از همان روز اول در بازارهای جمهوری و پایتخت وجود داشت. البته تا جایی که من دیدم همه از نوع 20 گیگابایتی بودن. قیمتها هم از 2 تومان ( 2 میلیون ) شروع شد و تا این لحظه خبر داریم که تا 800 تومان هم فروخته شده است. قیمت Wii هم چیزی در حدود 350 تومان است.

این خبر بود. من که نفهمیدم منظورش این بود که اومده یا نه.

کلیلک چرت و پرت زیاد میگه باو رنکنید;):biggrin1:
:) :)

اما اصولا قیمتش باید بعد از ی مدتی به 300 تومن برسه

بعدش تو این ملت هیچ کسی تا الان یه دونه از این کنسول نیاورده؟
یگانه مغازه های توپخونه......یعنی تا الان هیچ کدومشون نیاوردن؟

بچه ها Wii کپی خور شده؟؟
یه سری از کارهایی که روی GC میشده روی این هم انجام دادن که جواب داده مشکلی که داره اینه که کسی نمیتونه بازی رو رایت کنه یعنی PC قاط میرنه به قولی!!
من که کنسول به دستم رسید اول میخوام یه دست Wii sports رو بازی کنم بعدش بزارم تو PC ببینم میتونم یه Image ازش بگیرم یا نه:) .اگه شد میرم یه چند تا بازی دیگه اجاره میکنم از هر کدوم یه ایمیج میگیرم بعدش برنامه Freeloader که به شکل خیلی ساده ای اجازه اجرا میده
این برنامه رو دقیق متوجه نشدم اما حداقل کارش اینه که بازی های کنسول GC که Region lock دارن میتونه بدون توجه به Region کنسول شما اجرا بکنه طرز کار کردنش هم خیلی ساده هست ...DVD رو میندازید تو کنسول برنامه لود میشه بعدش DVD رو در میارید و بازی مورد نظر خودتون رو میزارید و از بازی لذت میبرید!!! ...به احتمال زیاد بازی های کپی GC رو هم میتونه اجرا بکنه(یعنی اونهایی که GC داشتن راهنمایی نکردن و ما رو در جهل نگه داشتن!!)... حالا معلوم نیست بر روی بازی های Wii چه کاربردی داره ولی احتمالا برای اطمینان این برنامه رو میگیرم... قیمت خیلی زیادی هم نداره ...8 پوند

سلام! من نه اينكه تو طول سال درس زياد ميخونم به خاطر همين موقع ميان ترم زياد افتابي نميشم! (اوليشو كه گند زديم ببينيم دوميش چي ميشه :) ) خبرارم كه ديگه...به بزرگي خودتون ببخشيد.

كريسمس با ماريو؟!
نينتندو: Super Mario Galaxy شايد در پايان 2007
در مصاحبه اي كه رئيس نينتندو امريكا، رجي فيلز – ايم (Reggie Fils-Aime) با MTV داشت، بيان داشتند كه اين بازي بين مارچ 2007 الي كريسمس 2007 خواهد امد.
احتمال ميرود كه ديگر بازي پرطرفدار شركت نينتندو، Metroid Prime: Corruption، در اواخر سال 2007 وارد بازار شود. (البته اين مطلب رو هم نبايد فراموش كرد كه از اين شركت هيچي بعيد نيست!)
همچنين ايشون به فروش Wii اشاره كردند كه با يك فروش قدرتمند در عرض 8 روز تعداد 600،000 يونيت به فروش رفت. (امار غير رسمي جديد مبني بر فروش بيش از يك ميليون يونيت در عرض دو هفته) تاييد شد كه گيمرها ميتوانند از ربع دوم سال 2007 به انجام بازيهاي انلاين بپردازند، اگرچه در ژاپن اين قابليت در همان روز لانچ وجود خواهد داشت و اولين بازي هم كه از اين سيستم پشتيباني خواهد كرد Pokémon Battle Revolution خواهد بود. همچنين اعلام شد كه نينتندو سخت در حال كار برروي شبكه هاي بيشتري براي Wii Channel است ولي اشاره اي به جزيئات نشد.

جايزه بهترين طراحي الكترونيكي سال از آن ما!
مجله طراحي الكترونيكي‌ هر ساله در بين وسائل الكتريكي، در تمامي رده‌ ها مانند تكنولوژي و طراحي، بهترين سال را مشخص ميكند. در بخش طراحي سال براي مشتري، Wii به عنوان بهترين طراحي و برنده اعلام شد. جالب اينجاست كه خيلي از عرضه اين وسيله الكتريكي نميگذرد كه موفق به كسب اين عنوان شد شده است.

تولد مجدد استديو فقط-وي با بدست اوردن استديو Headgate
اگرچه كلمه "فقط" با EA نامانوس است، اما...
"ما در حال كار برروي 2 بازي براي Wii هستيم. همچنين به كارهاي زيادي كه در حال تمام شدن هستند ادامه خواهيم داد، اما اينده ما منحصرا متعلق به گسترش (Develop) Wii خواهد بود."
اين گوشه اي از صحبتهاي رئيس شركت Headgate، Vance Cook، با Next-Gen بود. اين شركت كه سازنده سري Tiger Woods PGA Tour برروي PC است، از EA ماموريت ساخت بازيهاي انحصاري براي Wii يافته است. اگرچه رئيس شركت نتوانست ساخت بازي Tiger Woods PGA Tour 07 براي Wii را تاييد كند (به دليل اجازه ندادن EA!!!) ولي به نظر ميرسد اين بازي براي Wii در حال ساخت است.

چشم اميد Adventure (ماجرايي) بازها به Wii براي احياي مجدد سبكشان!
همونطور كه ميدونيد با عرضه NDS به بازار، اندكي از بازيهاي ماجرايي براي اين كنسول دستي بازسازي شدند و اين سبك دچار يك تحول، هر چند كوچك، شد. NDS بعلت كنترل خاص، براي اين سبك خيلي مناسب است. اما به نظر ميرسد كه Wiimote داراي توانايي بسيار بهتري براي احياي مجدد اين سبك است. نظير اشاره كردن (همون Pointing) برروي ايتمها، Inventory (فهرست اموال)، NPC ها و كارهاي فيزيكي كه در بازيهاي ماجرايي مرسوم است و...
پيش از اين شاهد اظهار علاقه تيم بازيسازي Sam & Max بوديم كه اين پلتفرم براي اين سبك بسيار مناسب است (همچنين تيم بازيسازي Pyro). اما كي شاهد يك جهش براي اين سبك و حيات مجدد ان خواهيم بود؟ اين چيزي است كه تنها محتاج به زمان و نگرش خلاقان نو اوران به ماست! به اميد ان روز!

اگهي NDS Lite MP3 Player از جانب نينتندو
نينتندو اروپا و اعلان رسمي MP3 Player افزودني براي NDS Lite
هرچند اين خبر به اينجا زياد مربوط نيست ولي گفتم همين جا بگم.
Engadget.com گزارش داد نينتندو اروپا، خبر از عرضه يك SD Card-Based (مبني بر) MP3 Player افزودني براي NDS Lite با نام Nintendo MP3 Player داد. اين وسيله افزودني در تاريخ 8 دسامبر (تاريخ عرضه Wii در همين قاره) عرضه خواهد شد. مشخص نيست كه اين وسيله افزودني در امريكا در همين سال عرضه خواهد شد يا هرگز!

Wiimote و استفاده از ان در PC
چند وقت پيش يك ويدئو ديده بودم كه يك نفر داشت با Wiimote تو PC، TES4: Oblivion بازي ميكرد! زياد اهميت ندادم. ولي الان مسئله يكم جدي شده. بعد از شناخته شدن Wiimote به عنوان يك وسيله Bluetooth توسط PC، هكرها براي استفاده از ان به منظور ساخت شبيه ساز (Emulator) و كاربردهاي ديگر اميدوار شدند! (خبر دست به كار شدن يه سري خل و چل براي ساخت شبيه ساز رو يادتون هست؟!) تا الان هم اين هكرها با استفاده از يك سري وسايل جانبي به يك سري نتيجه رسيدند! من كه زياد متوجه نشدم ولي منتظر خبرهاي جنجالي تر باشيد!

اخبار كوتاه
برنامه هاي نينتندو براي Mii و بازيهاي MMO
چيتهاي كشف شده! در Wii Sports
اسكنهاي از No More Heroes
باكس شات گوگولي مگوليه! Cooking Mama: Cook Off (مورد توجه زن ذليل ها!)

در آخرم ليست تاييد شده نينتندو از بازيهاي RPG كه البته 2 تاشون منتشر شدن (مورد توجه جاپوني هاي محترم! :) )
Camelot RPG
Devil Summoner |Expected|
Final Fantasy CC: Crystal Bearers
Fire Emblem
FROM Software’s Action RPG
Koei’s New RPG
Konami RPG
Legend of the River King
Marvel: Ultimate Alliance
Mana RPG |Expected|
Monolith RPG
Namco RPG
Pokemon RPG |Rumoured|
Sword of Legendia
The Legend of Zelda: TP |Adventure/RPG|
Tingle RPG |Rumoured|
Torus RPG |Expected, based on reports|
Yasumi Matsuno Project |Expected to be an RPG Game|

اميدوار و موفق باشيد. فعلا!

آخرین ویرایش:
احتمال ميرود كه ديگر بازي پرطرفدار شركت نينتندو، Metroid Prime: Corruption، در اواخر سال 2007 وارد بازار شود. (البته اين مطلب رو هم نبايد فراموش كرد كه از اين شركت هيچي بعيد نيست!)
:(( :((
من این بازی رو میخوام!!
من ساموئس رو بیشتر از لینک دوست دارم:eek: (حالا بیا یخه رو بگیر!

Wiimote و استفاده از ان در PC
)
این برنامه اش هست و میتوند دانلود کنید ...اما خوب اول وی موت در دست باشه:) من هر موقع دستم رسید یه بار امتحان میکنم;)

امار غير رسمي جديد مبني بر فروش بيش از يك ميليون يونيت در عرض دو هفته
از 1 میلیون هم بیشتره
جون همون طور که گفتی 6K فروش رفته فقط در 8 روز از اون به بعد هم هر هفته مقدار زیادی به همون آمریکا شیپ میشه که همشون با هم Sold out میشن ...برای ژاپن هم 4K فقط برای روز لانچ در نظر گرفته شده خوب اینها رو سر جمع ببندی میرسی به حدود 1K2 .....
(2 رو خودم همین جوری حدس زدم :-" )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or