Wii News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه تبریک به سونی بگم که تو این مدت خبرای خوبی از کنسولش منتشر کرده که به طور تقریبی بازار اخبار رو قبضه کرده و از طرفی تصاویر زیادی هم از بازی هاش منتشر به علاوه تریلر های گیم پلی
تبریک من رو صمیمانه بپذیرید هم خود سونی هم سونی دوستان
========
نامکو باندای هم بالاخره قراره برای Wii بازی بسازن اونم دو تا :
Sword of Legendia در سبک RPG و ادامه ای بر بازی Tales of Legendia
Pac-Man Carnival در سبک پارتی مثل ماریو پارتی اما اینبار دار و دسته ی پکمن توشن من از ساخته شدن این بازی به شدت خوشحالم چون حق پکمن بود که مثل بقیه ی شخصیت های بازی های پلتفورمر اونم یه بازی پارتی داشته باشه
تمام بازی های لانچ تایتل Wii در رزولوشن p480 و در قطع 16:4 اجرا خواهند شد کسی که این حرف رو گفته در ادامه گفته که فعلا اینطوریه اما توضیح اضافه ای نداده ممکنه بازی های آینده ی Wii در رزولوشن های بالاتر اجرا بشن
یه سری شایعات هم به وجود اومده که Frank Miller قراره یه کارایی برای Wii بکنه اگه همچین اتفاقی بیوفته یه انقلاب بزرگ در دنیای گیم به وجود میاد باور کنین (منبع رو نمی گم تا قطعی بشه)

تمام بازی های لانچ تایتل Wii در رزولوشن p480 و در قطع 16:4 اجرا خواهند شد
سینا فقط یه اصلاح بکنم

ما اصلا رزولوشن 480 نداریم احتمالا منظورت همون 470 بوده :cheesygri
16:4 هم نداریم فکر کنم همون 16:9 منظورت بود :-"

یه تبریک به سونی بگم که تو این مدت خبرای خوبی از کنسولش منتشر کرده که به طور تقریبی بازار اخبار رو قبضه کرده و از طرفی تصاویر زیادی هم از بازی هاش منتشر به علاوه تریلر های گیم پلی
تبریک من رو صمیمانه بپذیرید هم خود سونی هم سونی دوستان
درسته اما هیچ وقت به بزرگی Wii Event نمیرسه
خودت یادت هست که ملت چجوری تو تریلر و عکس و گیم پلی و خبر داشتن خفه میشدن دیگه :D

سینا فقط یه اصلاح بکنم

ما اصلا رزولوشن 480 نداریم احتمالا منظورت همون 470 بوده :cheesygri
16:4 هم نداریم فکر کنم همون 16:9 منظورت بود :-"
اون 480p درسته فقط نمی دونم چرا 16:9 رو اشتباه نوشتم
برای اطلاعات بهتر در مورد رزولوشن و ... دوستان می تونن به این لینک برن
http://en.wikipedia.org/wiki/480p

شرمنده! اين خبراي من شايد قديمي باشه! گير ندين!
UbiSoft و كچل كردن نينتندو!!!
نوچ! مثه اينكه بدجوري قاط زده! بيخيال بشوم نيست! به گزارش خبرگزاريهاي در پيت! (روزنامه و فروم ها) UBI اعلام كرده كه براي March 2007، 7 بازي!! عرضه خواهد كرد! يكيش كه همون PoP ه. (بين خودمون بمونه! تاريخ اين Assassin's Creed همين ماهٍ ها!! اين شايعه روام به حساب من بذارين. BIA! حالا ميخواي نيا!!)
Wii Play متشكل از 9 ميني گيم كه هدف از ساخت بازي اشنايي و استفاده بهتر از Wiimote و اسم دقيق بازي هم همين مفهوم رو ميرسونه: Hajimete no Wii: Your First Step To Wii
تا اونجايي كه من فهميدم اون عكساي ناشناسي كه در چند پست اخرم گذاشتم از همين بازي بود! (اگه اشتباه نكنم) بيليارد (نامردا!! © ه منو نزارين خفتون ميكنم!!)، پينگ پنگ (بخونيد تنيس روي ميز، هموني كه دو تا خانوم مثه ماست! تو تريلرهاي E3 داشتن بازي ميكردن)، شنا!، ماهيگيري، تيراندازي و... (بيخيال، خودتون ببينيد)

باكس شات Wii Play و Wii Sports

تصاويري از Wing Island (اسم قبليش Wii Sports: Airplane بود)
h-104_61704_uingu0.jpg.jpg
h-104_61704_uingu01.jpg.jpg

h-104_61704_uingu02.jpg.jpg
h-104_61704_uingu04.jpg.jpg

h-104_61704_uingu06.jpg.jpg
h-104_61704_uingu07.jpg.jpg

h-104_61704_uingu08.jpg.jpg

تصاوير بيشتر از فاميتسو و GameSpot

تصاويري عجيب از Kororinpa
h-104_61705_kororinnpa01.jpg.jpg
h-104_61705_kororinnpa03.jpg.jpg

h-104_61705_kororinnpa06.jpg.jpg
h-104_61705_kororinnpa09.jpg.jpg

بيشتر

سايت GameInformer اخيرا مصاحبه اي رو با Suda 51 انجام داده:
GI: چرا شما Wii رو براي كار كردن Heroes انتخاب كردين؟
S51: اين يه دليل ديگه اي داره. رئيس Marvelous Interactive (منتشر كننده بازي) براي داشتن يك عنوان Wii پشتكار زيادي داشت چون او به نينتندو و Wii علاقه دارند. بنابراين من ايده كلي بازي رو به همراه ايده يك شمشير نوري رو به اقاي وادا (Wada) نشون دادم، كه اين دقيقا مشابه همون چيزي بود كه نينتندو داشت روي Wiimote براي Wii كار ميكرد!! ما در اون موقع نميدونستيم كه نيتندو داشت روي Wiimote كار ميكرد! و نميدونستيم چراي اقاي وادا انقدر اصرار براي ساخت اين بازي نشون ميدن. و بعدا ما تازه 2 زاريمون افتاد!! چي..ببخشيد بعدا تازه فهميدم قضيه چيه..! و بعد نيتندو از ما حمايت كرد و ....
بعضي از الهام ها در نوع هنر بازي از Killer 7 گرفته شده. ولي نقشه اصلي ما اينه كه از عكسهاي بيشتري استفاده كنيم. اين يه مدل جديده! ادامه...

تصاويري از تنظيمات كنترل بازي در NFS:Carbon
http://www.livegen.fr/viewimg/images/news16676/00034362.jpg
http://www.livegen.fr/viewimg/images/news16676/00034363.jpg
http://www.livegen.fr/viewimg/images/news16676/00034364.jpg
http://www.livegen.fr/viewimg/images/news16676/00034365.jpg

Last edited by a moderator:
خب دیگه سینا ما هم توپوق میزنیم :-"
بين خودمون بمونه! تاريخ اين Assassin's Creed همين ماهٍ ها!!
این بازی رفت برای 2008

از این به بعد با توجه به عنایت مدایران (!!) اخبار وی در اینجا قرار میگیره
Red Steel multiplayer trailer

به همه پیشنهاد میشه ببینن!!

بازی تا 4 نفر قابلیت داره

تصویر به 4 قسمت مساوی تقسیم میشه و تا اونجایی که فهمیدم (از آنلاین بازی کردن زیاد سر در نمیارم ) یک نفر هدف(target )میشه و بقیه باید اون رو پیدا کنن و بکشنش

3-1

That is Unfair!!!

تریلر از سایتIgn هست
لینک

در بازی رد استیل وقتی میمیرید صفحه اینجوری میشه
حالا چه قدر بی ربطه خودتون میدونید!!

13223.jpg

این رو هم بخونید خیر داره :D
بهترین کنسولها از نظر بازی های لانچ
GC از همه بهتره :-"
لینک

باکس شات Elebits که من هر چقدر سعی میکنم نمیتونم بفهمم این بازی چه جوریه!!
wii-box-art-20061025033850373-000.jpg

بزگش رو خودتون میدونید کجا گیر بیارید :D

Bleach

این هم من تا امروز اسمش رو نشنیده بودم
از شرکت Sega (یاد یه چیزی میافتم اما جرائتشو ندارم بگم!)

bleach-20061024020837181_thumb.jpg
bleach-20061024020839728_thumb.jpg
bleach-20061024020840275_thumb.jpg
bleach-20061024020840743_thumb.jpg

لینک

خوب فعلا...

اوه چه خبره!!
تو شنبه که همه دنیا غیر از ایران تعطیله اونقدر خبر بیرون اومده که نمیدونم کدوم رو نگاه کنم!

خوب اول میرم سراغ سخت افزار:

این چند تا عکس رو از IGN داشته باشید فعلا:
matt-blog-20061026074614850-000.jpg

matt-blog-20061026074502070-000.jpg

matt-blog-20061026074530382-000.jpg

دقت کنید میبینید که یه چیزی اون بالا اضافه هست
حالا اگه گفتید چیه؟
دریافت کننده موج دسته های Wave Bird هست
اونهایی که میدونن به اونهایی که نمیدونن بگن که این دسته مال GC هست و بی سیمه :D

این رو هم گزاشته بود که به نظرم جالب اومد:
matt-blog-20061026074514851-000.jpg

یه چندتا عکس دیگه هم داره که خیلی چیز مهمی نیستن و نمیخوام صفحه رو سنگین کنم اما اگه میخواهید میتونید از اینجا نگاه کنید;)

محمد جان یه چند تا عکس گزاشته بود از کنترل ماشین در کربن که من نمیتونم ببینم اگه میشه باز هم بزارید :blushing:
حالا این شات های جدید رو از کربن داشته باشید :
need-for-speed-carbon-20061027103730008_thumb.jpg
need-for-speed-carbon-20061027103732570_thumb.jpg
need-for-speed-carbon-20061027103733055_thumb.jpg

برای دیدن عکسهای بزرگ به اینجا برید

خوب چشممون به جمال Trauma Center: Second Opinion هم باز شد
چند تا تریلر و خرت پرت دیگه از این بازی اومده که میتونید از اینجا نگاه کنید

Splinter Cell: Double Agent - First Ever Wii Hands-On

خوب با توجه به عنایات یوبی این رو هم داشته باشید:
fisher.jpg

Through sheer coincidence, I managed to somehow be the first journalist to get hands-on with Ubisoft's Wii version of Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent. In fact -- near as I can figure -- I am tied with two other people for the title of "first person who does not work for Ubisoft Montreal to even see the game running." Don't worry, though, as you'll all be able to get your hands on it when the Wii launches. And then I won't be special anymore.

Full hands-on gameplay impressions after the jump.

Bear in mind that the following impressions are based on only about a half an hour of play time with what appeared to be (what had to be, considering the timing) a near-final build of the game.

As it turns out, the Wii version of Double Agent is a straightforward port of the current-generation versions of the game (PS2, Xbox, GameCube), which are different from the Xbox 360 Double Agent. The graphics are clearly marginally better than the PS2 version, but not by much.

While Ubisoft's Red Steel gets you used to the Wii's motion-tracking control scheme very slowly, Splinter Cell has you jump right into gameplay without any tutorial session. Frequently during the game, you can watch and interact with brief video clips that show you how to pull off Sam Fisher's stealthy assassination and infiltration maneuvers. (These are also present in the PS2, etc. versions.)

Like in the PS2 game, you first have to take out a guard by sneaking up on him and choking him from behind. Then you must work with your AI-controlled partner to climb up a wall, take out a couple more agents, then sneak further into the facility. You use the analog stick to move Sam, and point with the Wii controller to move the camera. If you move Sam when the pointer is offscreen, the camera automatically resets behind him -- a nice little design idea that makes things far less messy than they otherwise might be.

When you pull out your weapon, you can of course aim by using the pointer. And shaking the left-hand "nunchuk" attachment in an upward direction is what you do to make Fisher climb up walls, grab onto pipes, etc.

The rest of Fisher's many, many commands are mapped to buttons all over the Wii remote -- the two trigger buttons on top of the left-hand nunchuk, the four different directions of the D-pad on top of the remote. I found myself totally confused as to what did what -- it's obvious that Sam's moves were designed with a PS2 controller in mind, then mapped after the fact to the totally different Wii setup.

After spending a half an hour struggling to complete the first level of Double Agent on Wii, I went home, popped in the PS2 version, and blasted through it unscathed in minutes. I had all kinds of problems on one section in the Wii version, in which I had to shimmy down a pipe, break a guy's neck, then shimmy back up it to get to the next area. I tried it four times on Wii and couldn't do it at all; then nailed it using the PS2's simpler controls, no problem.

It would have be nice to see for the Wii what Xbox 360 got -- a version of Double Agent developed from the ground up. I think with the proper attention, Splinter Cell could be a great fit for Wii -- Sam Fisher could get a host of new spy gadgets that rely on pointing and motion activation.

Instead, those who want tactical espionage action on Wii will, for now, have to work with a control scheme that -- again, based on my short gameplay experience -- is going to be much more difficult to master. Will the increased accuracy of the Wii pointer make it worth the while for gamers to really put the effort in? We'll see how the Splinter Cell faithful respond when the game hits shelves on Wii launch day.​

الان هم با اجازه میخوام IGN Weekly رو نگاه کنم
یه 10 دقیقه بعد میگم چه خبر بود ;)

پدر سوخته این هفته برنامش نیم ساعت بود!!
Matt (نمیشناسیدش ؟!) این هفته یه نسخه غیر نهایی از wii رو گرفته بود که اولش هم اشاره کرد که این نسخه ای که رنگ جلوش سبزه مربوط به اینه که نسخه نهایی نیست ;)
من هم میدونستم که نینتندو این همه بی سلیقه نیست که رنگ سبز چمنی رو برای کنسولش انتخاب کنه:D
حالا چند تا عکس گرفتم توضیح هم نمیدم باید خودتون بفهمید :)
46z7f5c.jpg

2jccv0x.jpg

4hms4s2.jpg

4bho1ad.jpg

49bkbgg.jpg

چرا هیچ کسی این طرف ها نیست؟

یه چند تا فیلم و تریلر هست از این زلدا که حجم های مسخره و زمان مسخره تری دارن
حالا اگه خواستید نگاه کنید:
اسب سواری
شمشیر بازی

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 Wii controller gameplay demo
خوب تو این تریلر یه سری اطلاعات داده شده که جالبه
اولا به شکل کامل کنترل بازی رو نشون میداد
بعدش هم بازی مثل نسخه PS2 هستش که فقط کنترلش عوض شده

یادمه سینا چند وقت پیش نوشته بود که گفته شده در بازی Metal slug باید از کنترل کلاسیک استفاده کرد و وی موت و نانچاک خبری نیست(رسمی نبود)

الان یه تریلر دیدم که این حرف رو رد میکنه
کنترل عجیب غریبی داشت و من کلا چیزی سر در نیاوردم

همه میدونن که میاموتو از هر چیزی که ترسناک باشه خوشش میاد :D
بازی های GC این رو ثابت میکنه
این هم یه بازی که برای همه کنسولهای نسل آینده هست:
Harker
Platform: Xbox 360 Also On: PS3 | Wii
media
media
media

برای دیدن عکسهای بزرگتر به اینجا برید

یه چیزی رو هم بگم
بعضی ها فکر میکنن که تیم بازی سازی نینتندو چیز بیخودی هست و اصلا نمیتونه بازی خوبی بسازه
واسه این افراد بگم که Mario Kart DS امتیاز 9.2 رو از GS گرفته
البته این اصلا چیز جدیدی نیست فقط خواستم گفته باشم:
Release Date: Nov 25, 2005
لینک

واقعا یعنی هیچ کسی این طرف ها پیدا نمیشه که یه پست بده ما رو دلگرم کنه؟
یادتونه یه سری عکس گزاشته بودم از این IGN weekly الان یه سایت اومده اون بخشی که مربوط به wii هست رو جدا کرده و برای ما گزاشته:
لینک

یه چیزی
یادتونه که یه مدت پیش گفتن که DVD Play back برای این کنسول نیست؟
این رو هم بخونید:
Wii DVD Japan only
فقط در ژاپن
لینک
------------------------------------
Wii promo trailer
الان یه ویدئو جدید اومده
اگه بدونید این یه ویدئو هست که همه بازی های مهم توش هستن
فقط یه مورد خیلی به چشم میومد
مشکلی که داشت چون فقط خیلی کوتاه عوض میشد نتونستم عکس درست و حسابی بگیرم

این از دو صحنه مختلفه :
2wfu5i1.jpg

351detv.jpg

تو هر دو صحنه این اتفاق افتاد
دقت کنید میبینید که اون قسمت جلوش روشن میشه
دقت کردم دیدم که هر بار که اون دکمه A رو میزنه اون جلوش نور میده
اگه یه بار ببینیدش دقیقا متوجه میشید که من چی میگم
اتفاقا روش خیلی هم تاکید شده و هی این صحنه رو نشون میده
2j3jlhy.jpg

2rr2t0h.jpg

یعنی واقعا چراغی توش هست یا من دارم اشتباه میبینم؟
به جان خودم هم دست کاریش نکردم!!
این هم لینکش:
http://www.news4gamers.com/wii/News-13628.aspx

---------------------------------------------------
Rayman Raving Rabbids Blog
اپدیت شد:
لینک
rayman-blog-20061030030422165.jpg

Matt's Blog هم آپ شد
The Problem with Wii Sports
یه سری مشکلات در مورد بازی wii sports رو نوشته که اصولا چون باندل کنسول هست باهاش کاری نداریم!!
لینک

Cooking Mama is Heating Up the Wii

------------------------------------
Behold: The Wii Points Card
behold-the-wii-points-card-20061030032826671-000.jpg

لینک

Trauma Center: Second Opinion
فیلم های جدید از این بازی منتشر شده
نگاه کنید:
http://uk.media.wii.ign.com/media/815/815016/vids_1.html

Rayman Raving Rabbids
Animatic vs Final Intro
خوب نگاه کنید:
لینک

آخرین ویرایش:
اون روشن شدن چیز مهمی نیست
یه هندیکم بردار و یه کنترل تلویزیون رو بگیر جلوش و از Lcd نگاه کن و یه دکمه کنترل رو فشار بده.
میبینی که جلوش روشن میشه.
کنترل ها (البته ریموت کنترلر ها!) پرتو فروسرخ Ir میده بیرون که شما نمیبینی ولی Ccd یا Cmos دوربین فیلمبرداری میبینه.
البته........
میتونه اینهمه چرت و پرت هم که گفتم بیخود باشه و نینتندو یه Led واسه قشنگی توش گذاشته باشه.
باتشکر...

اون روشن شدن چیز مهمی نیست
یه هندیکم بردار و یه کنترل تلویزیون رو بگیر جلوش و از Lcd نگاه کن و یه دکمه کنترل رو فشار بده.
میبینی که جلوش روشن میشه.
کنترل ها (البته ریموت کنترلر ها!) پرتو فروسرخ Ir میده بیرون که شما نمیبینی ولی Ccd یا Cmos دوربین فیلمبرداری میبینه.
البته........
میتونه اینهمه چرت و پرت هم که گفتم بیخود باشه و نینتندو یه Led واسه قشنگی توش گذاشته باشه.
باتشکر...
دیده بودم اما اصلا به عقلم نرسیده بود ;)

این عکس ها رو داشته باشید!!
عکسهای نهایی از باکس وی که تو گیم اسپات هست:
http://uk.gamespot.com/pages/profile/show_blog_entry.php?topic_id=m-100-24751789&user=adolfobaja

سلام
دوستان من دیگه نه اینکه یه کم فرسوده و پیر شدم دیگه نمیتونم مثل قبل اون اطلاع رسانی رو بکنم چون وقت کافی ندارم و به زور خودم به خبر ها برسم
تنها یه قضیه ای به ذهنم رسید
با ایده گرفتن از همون رادیو بازی سنتر من میتونم خبر ها رو ضبط کنم و اینجا بزارم
واسه مطالبی هم که دیدنی هستن و نه شنیدنی یه شماره میزارم مثلا 1 شما میاید اینجا و روی لینکی که اسم 1 داره کلیک میکنید و عکس /فیلم/تریلر/منبع یا هر چیز دیگه ای رو میبینید

حالا کسی واقعا اینجا هست که با این کار موافق باشه؟

این رو هم بخونید خیر داره :D
بهترین کنسولها از نظر بازی های لانچ
GC از همه بهتره :-"
لینک
خيلي جالبه ! PS2 كه از همه اين كنسولها موفق تر بوده كمترين امتياز رو گرفته ! يعني اصلآ نميشه روي عنوانهاي Launch يه كنسول حساب باز كرد براي موفقيت اون كنسول.:cheesygri

سلام
دوستان من دیگه نه اینکه یه کم فرسوده و پیر شدم دیگه نمیتونم مثل قبل اون اطلاع رسانی رو بکنم چون وقت کافی ندارم و به زور خودم به خبر ها برسم
تنها یه قضیه ای به ذهنم رسید
با ایده گرفتن از همون رادیو بازی سنتر من میتونم خبر ها رو ضبط کنم و اینجا بزارم
واسه مطالبی هم که دیدنی هستن و نه شنیدنی یه شماره میزارم مثلا 1 شما میاید اینجا و روی لینکی که اسم 1 داره کلیک میکنید و عکس /فیلم/تریلر/منبع یا هر چیز دیگه ای رو میبینید

حالا کسی واقعا اینجا هست که با این کار موافق باشه؟
سلام اسی
اینطوری که زحمتت بیشتر می شه بیشتر پیر می شی
پیشنهاد جالبیه اما برات زحمت بیشتری در بر داره
ولی من که استقبال می کنم
من که می بینی دیگه فعال نیستم به خاطر اینه که کار تو و ممد درسته من چی کاره بیدم و از اون مهمتر اینه که دستم شکسته ولی تا 3-4 روز دیگه که گچ دستم باز شد یه حال درستی به هیئت تحریریه و اینجا می دم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or