Wii : Molyneux و PS Move تقریبا شبیه یکدیگرند !

D.A.K.E

کاربر سایت
سازنده ی Fable آقای Peter Molyneux در رابطه با PS Move و Motion Controller های Wii گفته است که " این دو تقریبا شبیه یکدیگرند ! " .

kinectf1.jpg

" واقعا برای من سخت بود تا بتوانم تفاوتی بین Move و Wii پیدا کنم ، در بعضی از محدوده ها این دو خیلی شبیه یکدیگرند . من مطمئن هستم که Sony و Nintendo برای اینکه متفاوت هستند استدلال های مختلفی خواهند داشت ، اما این دو در هر صورت شبیه یکدیگرند . "

او اضافه کرد : " آنها یک نوع تجریه ی متشابه را به شما خواهند داد اما Kinect با این دو هیچ تشابهی ندارد . من از طرف یک کسی که در Microsoft کار میکنه حرف نمیزنم و بجای یک Designer صحبت میکنم . من به Microsoft افتخار میکنم . "

مایکروسافت را تشویق میکند و میگوید : " آنها یک قدم جلوتر از حدی که اننتظار داشتند بر داشتند . اما کار Sony آن قدر پیچیده نبوده که چیزی شبیه Wii را بسازد ، ولی در هر صورت آنها میگویند : نه ، ما یک قدم بسیار بزرگ به سمت جلو برداشتیم . "

Kinect در چهارم نوامبر امسال وارد بازار خواهد شد .

قربون آدم چیز فهم.
چند سال پیش بود خدا! زده بودم یکی از شبکه های بازی، EyeToy نشون میداد دو نفر جلوش بازی میکردن موجودات رو با حرکت دست و پاهاشون از بین میبردند. وقتی کنفرانس مایکروسافت رو نگاه میکردم امسال. هر چه سعی کردم به خودم بقبولونم که بابا این یک نوآوری که مایکروسافت ارائه کرده، نه مایکروسافت هم برای یکبار شده یک کار نو داد در زمینه ی سخت افزار. اما نشد که نشد. یک حسی به من میگفت این تکنولوژی رو قبلاً دیدی. به ذهنم دایرکت لینک کردم فوروارد شدم به سال 1999 که ریچارد مارکس به توضیح EyeToy میپرداخت. بعد از گذشت 11 سال ما شاهد انواع اقسام گوشی های همراه شدیم که از تکنولوژی تشخیص صدا برخوردارند، ما شاهد انواع تلفن های همراه هستیم که از ویدئو چت پشتیبانی میکنند، شاهد انواع تلفن های همراه هستیم که رابط کاربری فوق العاده ای دارند. تمامی این تکنولوژیها همگی به نوعی یک چینش هستند که کینکت همه رو کنار هم جمع کرد. به تعبیری میشه از کینکت به عنوان یک جورچین یاد کرد!
مطمئناً کیفیت حرف اول رو میزنه - اگه دقت کرده باشید LCDهای LG از بسیاری از قابلیت ها پشتیبانی میکنند مثل بلوتوث یا انواع و اقسام تنظمات شخصی دیگه برای TV شما اما چی باعث میشه همیشه در زمینه ی سخت افزار سونی حرف اول رو بزنه. کیفیت.
خدا میدونه این کینکت بعد از عرضه همانند خود کنسول مایکروسافت دچار چه مشکلاتی بشه. مایکروسافتی که هنگام لانچ اکس باکس انواع اقسام درایورهای عجیب و غریب رو جا داده بود داخل دستگاهش، معلوم نیست امروز از چه میکروفنهایی برای تشخیص صدا استفاده کرده باشه، نمیشه این رو هم نادیده گرفت که مایکروسافت بعد از گذشت 5 سال از تولید اکس باکس و با تولید نوع جدیدی از این کنسول باز هم مشکل حلقه ی قرمز رو نتونسته حل کنه، نمیشه گفت یادش رفته حل کنه!!! ( قابل توجه که کنسول Xbox360 Slim هم سه چراغه شدند با اجازه!! )
روی این مورد زیاد مطئمن نیستم ولی گویا مایکروسافت گفته که دوربین کینکت 60FPS ـه اما مثل اینکه دوربین 30FPS ـه و درون بازیها با 30 فریم کار میکنه و زمان کارهای دیگه 60 فریم خواهد بود. این هم از سیاست های شرکت هاست که مشتریان رو دقیقه ی 90 یا شاید هم بعد از خرید جنس مطلع کنند که حقیقت چیست یا حتی مطلع هم نکنند! سابقه دارند مایکروسافت!
مطمئناً سونی هم میتونسته یک چیزی تحویل بازیبازها بده از نیم قرن اخیر هر تکنولوژی که ثبت شده رو درونش داشته باشه اما چیزی که باید توجه بشه نیاز کاربرانه. نیاز بازیبازها. نکته ی مهم دیگه هم اینجاست که شما با 50 تومن میتونید یک کنسول خانگی wii رو با کیفیت HD به خانه ببرید. کی میدونه؟! شاید یکی از سیاست های سونی هم همین بوده که Wii رو تحت تاثیر قرار بده- با Move خود با قیمت فوق العاده پایین بازیبازهای PS رو دارای یک Wii با کیفیتی خیلی بهتر کنه. هرچند که Move با Wii تفاوت داره... .

امیدوارم عزیزان کورکورانه قضاوت نکنند و پست من رو 40 تیکه نکنند تا بخوان نتیجه گیریهای غیرمنطقی داشته باشند.
ممنون از همه

آقا بهت پیشنهاد می کنم یکم راجع به تکنولوژی ها Kinect تحقیق کن !!!
یه پست دادی هیچ بار علمی که نداره هیچ ، کلی هم داری اطلاعات اشتباه به همه میدی ! واقعا این پست انقدر دقیق و علمی هست نمیشه جوابش رو داد !! فقط نمی دونم از کجاش شروع کنم و این پست رو یکم روشن کنم !!! فقط موندم چی بگم !!

من به شما پیشنهاد می کنم به جای پست اینجوری زدن و فن بازی در آوردن یکم تحقیق کن !!

Kinect انقدر پیش پا افتاده نیست که شما بیای بخوای اینجوری بکوبیش ! من موندم شما دستگاه رو از نزدیک دیدی که راجع به کیفیتش نظر میدی ؟! دستگاهی که هنوز عرضه نشده ؟ راجع به تکنولوژی هاش با اطمینان 100% مگیم هیچی نمی دونی !
راجع به Move هم همین طور !

از این حرف ها گذشته ، یه موضوع روشن هست ! Move با بازی های Hardcore هماهنگ تره ! و Kinect فعلا مخصوص Casual ها هست بیشتر ! که اونم مایکروسافت راحت می تونه با هماهنگ کردن همین کنترلش با Kinect این موضوع رو هم حل کنه !!

والا این موشن کنترل ها همچین هم دیگه انقدر مایه بزرگی نیست ! الآن به نظر من 3D هم بحث بزرگتری هست ، هم آینده رو هم می تونه بهتر به نفع شرکت ها تغییر بده تا موشن کنترل ها !

آخرین ویرایش:
قربون آدم چیز فهم.
چند سال پیش بود خدا! زده بودم یکی از شبکه های بازی، EyeToy نشون میداد دو نفر جلوش بازی میکردن موجودات رو با حرکت دست و پاهاشون از بین میبردند. وقتی کنفرانس مایکروسافت رو نگاه میکردم امسال. هر چه سعی کردم به خودم بقبولونم که بابا این یک نوآوری که مایکروسافت ارائه کرده، نه مایکروسافت هم برای یکبار شده یک کار نو داد در زمینه ی سخت افزار. اما نشد که نشد. یک حسی به من میگفت این تکنولوژی رو قبلاً دیدی. به ذهنم دایرکت لینک کردم فوروارد شدم به سال 1999 که ریچارد مارکس به توضیح EyeToy میپرداخت. بعد از گذشت 11 سال ما شاهد انواع اقسام گوشی های همراه شدیم که از تکنولوژی تشخیص صدا برخوردارند، ما شاهد انواع تلفن های همراه هستیم که از ویدئو چت پشتیبانی میکنند، شاهد انواع تلفن های همراه هستیم که رابط کاربری فوق العاده ای دارند. تمامی این تکنولوژیها همگی به نوعی یک چینش هستند که کینکت همه رو کنار هم جمع کرد. به تعبیری میشه از کینکت به عنوان یک جورچین یاد کرد!
مطمئناً کیفیت حرف اول رو میزنه - اگه دقت کرده باشید LCDهای LG از بسیاری از قابلیت ها پشتیبانی میکنند مثل بلوتوث یا انواع و اقسام تنظمات شخصی دیگه برای TV شما اما چی باعث میشه همیشه در زمینه ی سخت افزار سونی حرف اول رو بزنه. کیفیت.
خدا میدونه این کینکت بعد از عرضه همانند خود کنسول مایکروسافت دچار چه مشکلاتی بشه. مایکروسافتی که هنگام لانچ اکس باکس انواع اقسام درایورهای عجیب و غریب رو جا داده بود داخل دستگاهش، معلوم نیست امروز از چه میکروفنهایی برای تشخیص صدا استفاده کرده باشه، نمیشه این رو هم نادیده گرفت که مایکروسافت بعد از گذشت 5 سال از تولید اکس باکس و با تولید نوع جدیدی از این کنسول باز هم مشکل حلقه ی قرمز رو نتونسته حل کنه، نمیشه گفت یادش رفته حل کنه!!! ( قابل توجه که کنسول Xbox360 Slim هم سه چراغه شدند با اجازه!! )
روی این مورد زیاد مطئمن نیستم ولی گویا مایکروسافت گفته که دوربین کینکت 60FPS ـه اما مثل اینکه دوربین 30FPS ـه و درون بازیها با 30 فریم کار میکنه و زمان کارهای دیگه 60 فریم خواهد بود. این هم از سیاست های شرکت هاست که مشتریان رو دقیقه ی 90 یا شاید هم بعد از خرید جنس مطلع کنند که حقیقت چیست یا حتی مطلع هم نکنند! سابقه دارند مایکروسافت!
مطمئناً سونی هم میتونسته یک چیزی تحویل بازیبازها بده از نیم قرن اخیر هر تکنولوژی که ثبت شده رو درونش داشته باشه اما چیزی که باید توجه بشه نیاز کاربرانه. نیاز بازیبازها. نکته ی مهم دیگه هم اینجاست که شما با 50 تومن میتونید یک کنسول خانگی wii رو با کیفیت HD به خانه ببرید. کی میدونه؟! شاید یکی از سیاست های سونی هم همین بوده که Wii رو تحت تاثیر قرار بده- با Move خود با قیمت فوق العاده پایین بازیبازهای PS رو دارای یک Wii با کیفیتی خیلی بهتر کنه. هرچند که Move با Wii تفاوت داره... .

امیدوارم عزیزان کورکورانه قضاوت نکنند و پست من رو 40 تیکه نکنند تا بخوان نتیجه گیریهای غیرمنطقی داشته باشند.
ممنون از همه
WTF!شما از کجا می دونی هنوز اسلیم مشکل سه چراغ داره؟نکنه از رون اون عکسی که جناب خلیل خان گذاشته بود تو تاپیک اطلاعات xbox جدید می گی؟اون عکس اصلا معلوم نیست فیک تشریف داره یا نه,چه برسه به وضعیتی که ازش استفاده شده.....
عزیز من جدا یعن شما فکر می کنی کینکت بیشتر از تقلید move از wii remote از روی ps eye تقلید کرده؟اصلا شما تا حالا چند تا تریلر ازش دیدید؟مطمئن باش اگر eye و کینکت کاملاشبیه هم بودن,eye وقتی اومد خیلی زیاد سر و صدا می کرد.اما کنفرانس مایکرو سال پیش که معرفی کنیکت بود(پروژه ی ناتال)یکی از بهترین یا شاید بهترین کنفرانس E3 تو تاریخ E3 نمی شد!

آخرین ویرایش:
عزیز من جدا یعن شما فکر می کنی کینکت بیشتر از تقلید move از wii remote از روی ps eye تقلید کرده؟اصلا شما تا حالا چند تا تریلر ازش دیدید؟مطمئن باش اگر eye و کینکت کاملاشبیه هم بودن,eye وقتی اومد خیلی زیاد سر و صدا می کرد.
من هی نمیخواستم دوباره بیام اینجا پست بدم دیدم نمیشه !
عزیزم شما هر چند تا دوست داری تفاوت PS eye و Kinect رو بگو.من هم به همون تعداد تفاوت Move رو با Wiimote میگم.

دلیل اصلی ترکیدن کنفرانس پارسال مایکرو ، اون نمایش Fake کذایی نتال بود که با جرات میتونم بگم هیچکدومشون real نبود.
در ضمن نمایش مایلو رو هم از استاد بزرگ صنعت بازی ، پیتر مولینیو رو به یاد نبرید که هنوز هم وقتی به یاد میارم ، خندم میگیره ! :))

آقا بهت پیشنهاد می کنم یکم راجع به تکنولوژی ها Kinect تحقیق کن !!!
یه پست دادی هیچ بار علمی که نداره هیچ ، کلی هم داری اطلاعات اشتباه به همه میدی ! واقعا این پست انقدر دقیق و علمی هست نمیشه جوابش رو داد !! فقط نمی دونم از کجاش شروع کنم و این پست رو یکم روشن کنم !!! فقط موندم چی بگم !!

من به شما پیشنهاد می کنم به جای پست اینجوری زدن و فن بازی در آوردن یکم تحقیق کن !!

Kinect انقدر پیش پا افتاده نیست که شما بیای بخوای اینجوری بکوبیش ! من موندم شما دستگاه رو از نزدیک دیدی که راجع به کیفیتش نظر میدی ؟! دستگاهی که هنوز عرضه نشده ؟ راجع به تکنولوژی هاش با اطمینان 100% مگیم هیچی نمی دونی !
راجع به Move هم همین طور !

از این حرف ها گذشته ، یه موضوع روشن هست ! Move با بازی های Hardcore هماهنگ تره ! و Kinect فعلا مخصوص Casual ها هست بیشتر ! که اونم مایکروسافت راحت می تونه با هماهنگ کردن همین کنترلش با Kinect این موضوع رو هم حل کنه !!

والا این موشن کنترل ها همچین هم دیگه انقدر مایه بزرگی نیست ! الآن به نظر من 3D هم بحث بزرگتری هست ، هم آینده رو هم می تونه بهتر به نفع شرکت ها تغییر بده تا موشن کنترل ها !
اولاً شما مگه ترازو هستی که بار عملی رو تعیین میکنی!؟
حاظرم شرط ببندم شما خودت چیزی نمیدونی ولی چون فقط الان از بس ناراحت شدی که دستات داره میلرزه! دوست داری فقط تخریب شخصیت کنی! من دستگاه رو از نزدیک ندیدم و اگه پست رو به دقت میخوندی عزیز دل برادر متوجه میشدی که همش احتمال دادم چرا که از مایکروسافت که امتحانشو در زمینه ی سخت افزار پس داده بعید نیست. آره من با تحقیق دارم برات مینویسم. مطمئن باش از مشخصات کینکت هم از شما بیشتر میدونم. مطمئن باش عزیز دلم.
نمیدونم شاید پستم دقیقاً چیزی که بوده رو گفته که انقدر زود از کوره در رفتید. من حرف غیر منطقی نزدم- کنفرانس مایکروسافت رو همه دیدید و من هم تکنولوژی های بکار رفته درون کینکت رو تا اونجا که نشون داده بودند رو براتون باز کردم که اینقدر میگید تکنولوژیش جدید، اصلاً جدید نیست. همه ی تکنولوژی ها قبلاً استفاده شدند.
از سه چراغ شدن اکس باکس جدید هم که دیگه خود مایکروسافت هم به این گندی که زده مونده چه جوابی بوده بعد شما میاید میگید فیک! یک کلمه از دوران عضویت توی سایت یاد گرفتید که آقا فیکه کیکه میکه شیکه فلانه !
در جواب اون جگر گوشه ی دیگم ! :
Hypeکه برای ناتال جون شد 1 دهمش برای PS EyeToy نشد عزیزم- مگه مایکروسافت رو نمیشناسید که میگید PS EyeToy انقدر سروصدا نکرد. ضمناً این تکنولوژی PS EyeToy واسه 11 سال پیشه قربون شکلتون برم - بعد از 11 سال نباید مایکروسافت یکم پیشرفتش بده! من با اطمینان نمیگم اما بالاخره از مایکروسافت اصلاً بعید نیست و بالاخره بعد از عرضه همگی میفهمند که کینکت چیکار میتونه بکنه و چیکار نمیتونه - بعد از 1 هفته چیکارا که میتونست بکنه و چیکارا که دیگه نمیتونه بکنه و چیکارا که هنوز میتونه بکنه - بعد از 1 ماه کینکت یاد و خاطرش گرامی - چیکارا که نمیکرد!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdihoo
این که بیایم Move رو از PSEye جدا کنیم خیلی بی منطقیه. انگار که بگیم ما اصلاً به تفاوت این دوتا کار نداریم فقط می خوایم تشابه رو ببینیم. دقیقاً همین PSEye هست که این دوتا رو از هم جدا میکنه وگرنه تو طراحی خود دسته زیاد کار خاصی نمیشه انجام داد مگر اینکه انتظار داشته باشید سونی دسته رو شبیه بیل و کلنگ طراحی کنه و بده تو بازار.

ضمناًً تنها چیزی که اینجا برای من مهمه اینه که بازی های Hardcore و HD رو میشه با Move بازی کرد اما هیچ گیمری(!) حاضر نیست دستش رو شبیه تفنگ کنه و بگیره جلوی TV :دی مگر اینکه در مهد کودک مشغول تحصیل باشه.

• Like
Reactions: mehdihoo
:lol::lol:

واقعا راجع به این پست حرف نزنیم سنگین تریم !
فقط موندم این جملات رو از کجا میارین !
اولا سبک سنگینی شما هیچ ربطی به من نداره !
دوما از شما نظری نخواستم !

من نمیدونم شما چرا اینقدر به اسپم علاقه داری !
حرف منو نقل قول میکنی و چون جوابی نداری 2 تا شکلک میندازی بالاش :))

والا این موشن کنترل ها همچین هم دیگه انقدر مایه بزرگی نیست !

اونقدر بزرگ هست که باهاش Wii تونسته رو دست کنسول های حاضر بلند شه و موفقیتش رو تضمین کنه !
والا نمیدونم حرفات رو از کجا در میاری ... :))

به شخصه با move بیشتر از همه آل میکنم . من موشن کنترلر های ویی رو خیلی دوست دارم باهاشون خیلی آل میکردم اما وقتی مووو اومد چون از اون کاملتره بیشتر باهاش آل میکنم اما با کینکت اصلا آل نمیکنم هرچند از اون دو تا باآلتره ولی فقط با آلتره اما آل نمیده. آخه دست خالی مثل دیوونه ها در جا پریدن کجاش آل میده؟
اولا ال یعنی حال دیگه ؟ :d
دوما جان خودت اونجایی رو که بولد کردم خودت فهمیدی ؟:d

هرچی ما میخوایم تو این بحث های کذایی شرکت نکنیم دوستان با سخنان گرانبهای خود نمیزارن!

نقل قول:
تازه از دست كنترل افتضاحش توي بازي هاي اول شخص يا كلا نشونه اي راحت ميشيم

شما تا حالا کنترلر PS3 دستت گرفتی ؟! تا الان یک بازی FPS باهاش امتحان کردی ؟! کاملاً هم مشخصه علاقه ای به فن بازی ندارید!

پ.ن: راستی چجوری از دستش راحت میشی ؟! مگه MOVE میخواد Official Controller PS3 بشه ؟!

كلا هيچ علاقه اي به جواب دادن به پست هاي شما ندارم چون اصلا خودتم نمي دوني چي مي گي اما ادم مجبور مي كني
بالاي هزار بار دستم گرفتم الانم اتفاقا جلومه اتفاقا شما دسته ي wii دستت نگرفتي چون كنترلش توي بازي هاي شوتر خيلي بهتر از ps3 يا حتي 360 هست

خب دیدگاهها متفاوته ! همون طور که شما Move رو فقط همون کنترلر خالی میدونین , من و خیلی های دیگه Move رو ترکیب کنترلر و Eye میدونیم. دیگه فکر نمیکنم در زمینه تست بازی و سخت افزار روی مقاله های Digital Foundry شکی وجود داشته باشه. توی مقاله ای که راجع به Move نوشته در انتها این طور گفته :

It's comments like these that give me faith that PlayStation Move is going to be a success. In theory, Sony's motion controller can easily exceed the capabilities of the Wii MotionPlus and also mimic some of the headline functionality of Project Natal. It acknowledges the importance of the human body as a control interface, but is based on the basic common-sense principle that our hands and fingers are a crucial component in communicating with the game.

وقتی Digital Foundry میاد میگه Move علاوه بر قابلیتهای Wii MotionPlus , میتونه بعضی از کارهای Natal (یا همون Kinect) رو انجام بده , یعنی همچین سایتی هم Move رو با دوربینش حساب کرده.

خوب ديگه بنده جوابمو دادم گفتم دقيقا منظورم چي بوده حالا شما به زور مي خواي بگي كه ما گفتيم از هم جدا هستن ديگه مشكل شماست من تقصيري ندارم

خو شبیه هم هستن دیگه،چرا میزنید؟یسری هم کارایی جدید تر داره،فکر نمیکنم زور داشته باشه!
همونطور که بازیهای هارد کور برای wiimote اومد برای MOVE هم میاد. ولی Wii اساس کارش با PS3 ،رق داشت و از اول دنبال هارد کُر نبود،که بخواد بازی های مخوف روش اجرا کنه(دیدیم که CODهم براش عرضه شده!)

من هیچ کابل تصویری ندیدم وصل کرده باشه!چرا ارور رو نشون نداد؟ هر وقت یه چیز درست حسابی اومد بزارید همه ببینیم.نه تو شرایط خاص

پ.ن:تاپیک مربوطش اینجا نیست.
پ.ن2:اگر هم درست باشه،چیز جدیدی از MS نیست،ید طولایی داره:دی

آخرین ویرایش:
به نظر من کینکت حداقل یه قدم رو به جلو در ضنعت بازی به حساب میاد.هیچ وقت هم پیشرفت بدون مشکل نبوده.اگه شرکت هایی مثل مایکروسافت و سونی نبودن که این کار رو بکنن صنعت همین طوری درجا می زد.در ضمن مایکروسافت دل و جرات بیشتری داره.سونی یک چیزی ساخت که قیمت تمام شده اش واسش ارزون در میاد و موفقیتش نسبتا تضمین شده است.ولی مایکروسافت یه جورایی دل به دریا زده!

آخرین ویرایش:
اولا دوستانی که هی به افردای که از move طرفداری میکنن میگن پنکه،یادشون باشه که خودشون دارن بیشتر از بقیه پنکه بازی در میارن چون اگه محکم ترین دلیل رو هم بیارن که PS move با Wiimote فرق داره باز هم قبول نمیکنن!
دوما اگه از دید خیلی سطحی نگاه کنیم ( دید عمیق رو دوستان قبلا انجام داده اند!!!به خصوص آقایان Paranormal وِ Dinosaur(به جون خودم تیکه و از این جور حرفا نیست:-o:-o))میبینم که کار سونی (ساخت move) خیلی معقولانه تر از کار مایکروسافت(ساخت کینکت) هست چون (تا اونجایی که من اطلاع دارم)GeOW3 از کینکت پشتیبانی نمیکنه ولی سونی به خوبی تونسنته گیمر هارو تشویق به خرید Move کنه چون در نخستین گام میخواد Killzone3 رو برای MOVE عرضه کنه (احتمالا در آینده Uncharted 3و... رو هم برای Move عرضه خواهد کرد!!!)

اولا دوستانی که هی به افردای که از move طرفداری میکنن میگن پنکه،یادشون باشه که خودشون دارن بیشتر از بقیه پنکه بازی در میارن چون اگه محکم ترین دلیل رو هم بیارن که PS move با Wiimote فرق داره باز هم قبول نمیکنن!

میشه یکی از فرق هاشو بگی ؟

دوما اگه از دید خیلی سطحی نگاه کنیم ( دید عمیق رو دوستان قبلا انجام داده اند!!!به خصوص آقایان Paranormal وِ Dinosaur(به جون خودم تیکه و از این جور حرفا نیست:-o:-o))میبینم که کار سونی (ساخت move) خیلی معقولانه تر از کار مایکروسافت(ساخت کینکت) هست چون (تا اونجایی که من اطلاع دارم)GeOW3 از کینکت پشتیبانی نمیکنه ولی سونی به خوبی تونسنته گیمر هارو تشویق به خرید Move کنه چون در نخستین گام میخواد Killzone3 رو برای MOVE عرضه کنه (احتمالا در آینده Uncharted 3و... رو هم برای Move عرضه خواهد کرد!!!)

این که دلیل نمیشه ! یعنی اگر مثلآ Gears of War 3 از کینکت پشتیبانی میکرد ، اون موقع شما قبول میکردی که کینکت از Move بهتره ؟ خوب معلومه که قبول نمیکردی ! پس این خودش میشه پنکه بازی !

• Like
Reactions: Gamerlast
میشه یکی از فرق هاشو بگی ؟
move قابلیت head tracking و face detection داره قابلیت تشخیص عمق و فضای 3 بعدی رو داره میکروفون و تشخیص صداو.....
اما فکر نمیکنم wiimote چنین چیزایی داشته باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or