Wii : Molyneux و PS Move تقریبا شبیه یکدیگرند !

D.A.K.E

کاربر سایت
سازنده ی Fable آقای Peter Molyneux در رابطه با PS Move و Motion Controller های Wii گفته است که " این دو تقریبا شبیه یکدیگرند ! " .

kinectf1.jpg

" واقعا برای من سخت بود تا بتوانم تفاوتی بین Move و Wii پیدا کنم ، در بعضی از محدوده ها این دو خیلی شبیه یکدیگرند . من مطمئن هستم که Sony و Nintendo برای اینکه متفاوت هستند استدلال های مختلفی خواهند داشت ، اما این دو در هر صورت شبیه یکدیگرند . "

او اضافه کرد : " آنها یک نوع تجریه ی متشابه را به شما خواهند داد اما Kinect با این دو هیچ تشابهی ندارد . من از طرف یک کسی که در Microsoft کار میکنه حرف نمیزنم و بجای یک Designer صحبت میکنم . من به Microsoft افتخار میکنم . "

مایکروسافت را تشویق میکند و میگوید : " آنها یک قدم جلوتر از حدی که اننتظار داشتند بر داشتند . اما کار Sony آن قدر پیچیده نبوده که چیزی شبیه Wii را بسازد ، ولی در هر صورت آنها میگویند : نه ، ما یک قدم بسیار بزرگ به سمت جلو برداشتیم . "

Kinect در چهارم نوامبر امسال وارد بازار خواهد شد .

اصلا نمیشه نیومد تو این تاپیک
خب من یه خواهشی از اونا که move رو تقلید میدونن دارم از تمامی کسایی که منطقی بحث میکننم خواهش دارم که هیچی پستی بعد از پست من ندن تا اینکه بالاخره معلوم شه جواب سوال من:
لطفا شباهتاشونو بگین با wii mote تا ما هم بفهمیم بفرمایید سر تا پا گوشم

به نظر من کینکت حداقل یه قدم رو به جلو در ضنعت بازی به حساب میاد.هیچ وقت هم پیشرفت بدون مشکل نبوده.اگه شرکت هایی مثل مایکروسافت و سونی نبودن که این کار رو بکنن صنعت همین طوری درجا می زد.در ضمن مایکروسافت دل و جرات بیشتری داره.سونی یک چیزی ساخت که قیمت تمام شده اش واسش ارزون در میاد و موفقیتش نسبتا تضمین شده است.ولی مایکروسافت یه جورایی دل به دریا زده!
در جالب بودن (و از نظر بعضی دوستان انقلابی بودن که البته به نظر میاد هیچ سایت رسمی ای همچین نظری نداره) کینکت کوچکترین شکی نیست. ولی همین سونی بی دل و جرئت بوده که 7 سال پیش (در اصل 11 سال پیش) EyeToy رو وارد صنعت بازی کرد. توی بازیهای EyeToy هم کوچکترین کنترلری به کار نمیره و این بدن شما هست که بازی رو کنترل میکنه ولی خب مایکروسافت توی تبلیغاتش جوری روی این عبارت تآکید میکنه که همه فکر میکنن اولین ابزار بدون کنترلر تاریخ بشریت هست.
این وسط نوع تبلیغات هست که سونی 7 سال پیش دوربینی رو ساخت که بدون کنترلر به بازیکن اجازه بازی میداد ولی مثل اکثر موارد دیگه تبلیغ درست حسابی روش نکرد و اون بازاریابی ای که شایسته همچین وسیله ای بود رو انجام نداد. برای همین الآن بنده چند تا ویدئو از بازیهای EyeToy اینجا بذارم احتمالآ برای اکثر اعضای سایت تازگی داره و تا حالا نمیدونستن PS2 همچین چیزی داشته ! برای مثال سونی 6 سال پیش بازی ای برای EyeToy داشته که بازیکن فقط با استفاده از دوربین (کنترلر خود شما هستین !) با شخصیت های Virtua Fighter مبارزه میکنه ولی چند نفر توی بازیسنتر همچین چیزی رو دیدن ؟! خود من هم تا مدتی پیش از این جور بازیهای EyeToy بی خبر بودم !

000apqc1.jpeg

تفاوتهای Kinect و EyeToy خیلی زیاده (از سه بعدی بودن کینکت گرفته تا وارد کردن حرکات بازیکن به درون بازی) ولی لطفآ انقدر توی سر سونی نزنین چون همین شرکت اولین بار همچین دوربینی رو وارد دنیای کنسولها کرد.

در جالب بودن (و از نظر بعضی دوستان انقلابی بودن که البته به نظر میاد هیچ سایت رسمی ای همچین نظری نداره) کینکت کوچکترین شکی نیست. ولی همین سونی بی دل و جرئت بوده که 7 سال پیش (در اصل 11 سال پیش) EyeToy رو وارد صنعت بازی کرد. توی بازیهای EyeToy هم کوچکترین کنترلری به کار نمیره و این بدن شما هست که بازی رو کنترل میکنه ولی خب مایکروسافت توی تبلیغاتش جوری روی این عبارت تآکید میکنه که همه فکر میکنن اولین ابزار بدون کنترلر تاریخ بشریت هست.
این وسط نوع تبلیغات هست که سونی 7 سال پیش دوربینی رو ساخت که بدون کنترلر به بازیکن اجازه بازی میداد ولی مثل اکثر موارد دیگه تبلیغ درست حسابی روش نکرد و اون بازاریابی ای که شایسته همچین وسیله ای بود رو انجام نداد. برای همین الآن بنده چند تا ویدئو از بازیهای EyeToy اینجا بذارم احتمالآ برای اکثر اعضای سایت تازگی داره و تا حالا نمیدونستن PS2 همچین چیزی داشته ! برای مثال سونی 6 سال پیش بازی ای برای EyeToy داشته که بازیکن فقط با استفاده از دوربین (کنترلر خود شما هستین !) با شخصیت های Virtua Fighter مبارزه میکنه ولی چند نفر توی بازیسنتر همچین چیزی رو دیدن ؟! خود من هم تا مدتی پیش از این جور بازیهای EyeToy بی خبر بودم !

000apqc1.jpeg

تفاوتهای Kinect و EyeToy خیلی زیاده (از سه بعدی بودن کینکت گرفته تا وارد کردن حرکات بازیکن به درون بازی) ولی لطفآ انقدر توی سر سونی نزنین چون همین شرکت اولین بار همچین دوربینی رو وارد دنیای کنسولها کرد.

حالا هی بیایم بگیم شبه کینکت قبلا هم بوده هی ملت بیان زیرش بزنن
مشکل اینجاست که خیلی ها اون تریلر های E3 پارسال که همشون فیلم تخیلی بودن
رو نمیخوان فراموش کنن!!

آریا با بهترین عکس اشاره کرد
بد نیست دوستان یه نگاهی هم به این عکسها بندازن
اینها همه بازیهای eye toy هستن مخصوصا KINETIC!:

ایده ها به وجود میآیند و سپس عملی میشوند و به مرور زمان کاملتر میشوند (کمفیسیوس)

به شخصه با move بیشتر از همه آل میکنم . من موشن کنترلر های ویی رو خیلی دوست دارم باهاشون خیلی آل میکردم اما وقتی مووو اومد چون از اون کاملتره بیشتر باهاش آل میکنم اما با کینکت اصلا آل نمیکنم هرچند از اون دو تا باآلتره ولی فقط با آلتره اما آل نمیده. آخه دست خالی مثل دیوونه ها در جا پریدن کجاش آل میده؟

اولا کنفوسیوس نه اونچیزی که شما نوشتی... دوما این نحوه ارسال پست در فروم بازیسنتر نیست، مرتبه آینده که ببینم به این نحو پس بدید دسترسیتون به مدت یک هفته به فروم مسدود خواهد شد.

سلام.
آقا ما همینجوری با پا پریدیم وسط سفره :دی بعد از دو سال دوری از این سایت اومدیم گشتیم تاپیک فن بوی بازی پیدا کنیم که....به اینجا پورت شدیم :دی
بذگریم(!)
آقا همونقدر که تفاوت بین PsEye و KINECT هست،همونقدر هم بین Ps MOVE و Nunchuk (درست نوشتم؟) هست.

برایه مثال در Ps Eye شما به صورت 2 بعدی میتونی حرکات رو به دستگاه بقبولونی یعنی بالا پایین چپ راست.ولی در Kinect به صورت 3 بعدی یعنی محور Y و X و Z .
حالا در Nunchuk (باز هم نمیدونم درست نوشتم؟:دی ) شما در یه فضایه دو بعدی (در واقع دو و نیم بعد یعنی 3 بعد در 2 بعد) میتونی حرکات رو به دستگاه بفرستی ولی در Move شما تمام 3 بعد رو داری یعنی X و Y و Z .
در فناوری KINECT که شکی نیست،ولی تنها موردی که خداییش هممون توش موندیم،کیفیت کینکت هست.
آخه چند وقت پیش گفتن که KiNECT دیگه خودش CPU نداره و از CPU کنسول استفاده میکنه!این همین ضرر بسیار بزرگی رو در بر داره چراه هیییییچ کدوم از بازی هایه قبلی دیگه با این نتال یا کینکت سازگار نخواهند بود حتی با پچ.اینو خود نقد کننده هایه مجله هایه معتبر گفتن بخدا دروغ نمیگم ( :( ) از بازی رایانه خوندم ( :دی )
ولی در MOVE طبق گفته ی خود سونی فقط 1 تا 2 مگابایت از رم کنسول گرفته میشه و تمام پردازش ها در MOVE انجام میشه و در CPU CELL پردازش نهایی برایه تطابق با بازی انجام میپذیره.
گفتن که تاخیرش بین 5 تا 10 میلی ثانیه هست!(معتبر نیست) و اینکه MOVE و Navigation هر دو با هم 30 هزار تومن!مفت مفتتتتت.
از طرفی تو سایته فروش خارجی بود اسمش رو بلد نیستم،ماله USA بود گفتن کینکت 150 دلار.
خود مایکرو هم خبری ازش درز کرده که کنسول 199 دلاری با باندل کینکت شده 299 دلار! یعنی 100 دلار قیمت کینکت که واقعاً بالاست.
بخصوص برایه اونایی که بازی 2 تومنی میخرن و مث ماها 60 تومن پول بازی نمیدن یکمی رقم درشتیه!

Last edited by a moderator:
دوستان وکیل مدافع آقای مولینیو ( اکثرشون ، نه همه ) این تاپیک اظهار نظر Cage راجع به ناتال کو ؟ :d بگردید پیدا میکنید برید ببینید خودتون که انگار ارث پدرتون ( استعاره به ناتال ! ) رو ازتون گرفته بودن چجوری هر چی خواستید بار Cage کردید . :d

اون زمان که کیج اومد گفت اون نمایش تخیلی بوده همه میگفتند این بابا این کارست حالیشه یه چیزی بارشه (باقالی) ولی الان که مولینکس اومده حرفی رو زده که همه قبول دارند خیلی ها میاند و شعور ایشون رو به زیر سوال میبرند !

اریا یه سوال : تو این قابلیت هایی رو که میگی رو میشه با eye toy انجام داد نه ps move خب ! ؟؟؟ پس سونی اگه move رو هم عرضه میکرد باز میتونست این قابلیت رو بزاره برای بازیهاش و چیزی نیست که با move اضافه شده باشه پس به عنوان امکانات move بهش نگاه نکنید

اریا یه سوال : تو این قابلیت هایی رو که میگی رو میشه با eye toy انجام داد نه ps move خب ! ؟؟؟ پس سونی اگه move رو هم عرضه میکرد باز میتونست این قابلیت رو بزاره برای بازیهاش و چیزی نیست که با move اضافه شده باشه پس به عنوان امکانات move بهش نگاه نکنید
همون طور که گفتم Move به تنهایی کار نمیکنه ! یعنی Eye بخشی از Move هست پس باید با هم در نظر گرفته بشن به همون شکلی که معروف ترین سایتهای تخصصی هم این دو تا رو با هم در نظر میگیرن.
مثل این هست که بخوایم دو تا فراری رو مقایسه کنیم. یکیشون از توی کارخونه مستقیم اومده توی مسابقه , اون یکی توربو و نیترو و ... داره. وقتی این دو تا مقایسه بشن مطمئنآ با هم تفاوتهایی دارن و یکی میتونه با فاصله زیادی اول بشه. بعد بیاییم بگیم قبول نیست ! توربو و نیترو حساب نیستن !!!
خب وقتی توی بازیهای Move دوربین Eye هم به کار میره , نمیشه جداگانه روش بحث کرد. اون کنترلر و Eye با هم ترکیب شدن و Move رو تشکیل دادن.
با عرض شرمندگی در این یک مورد دیگه پاسخ دوستان رو نمیدم چون هرچی میتونستم بگم گفتم ! حتی از معتبرترین جاها مثل Digital Foundry هم قضیه رو توضیح دادم ولی بیشتر از این توانایی توضیح دادن ندارم !

با عرض شرمندگی در این یک مورد دیگه پاسخ دوستان رو نمیدم چون هرچی میتونستم بگم گفتم ! حتی از معتبرترین جاها مثل Digital Foundry هم قضیه رو توضیح دادم ولی بیشتر از این توانایی توضیح دادن ندارم !
آریا Digital Foundry که هیچی، Cnet و PC World هم زیر خاک عزیزان بازی سنتری قرار دارند. آریا تو هم حوصله داریا !

هر کسی بتونه از PlayStation Move بدون PS Eye استفاده کنه و باهاش بازی کنه، یه شوکول پیش من جایزه داره، چیز دیگه ای هم بخواد بهش جایزه میدم!

اینم یه بازی که فقط با ps eye هست: Kung Fu Live

2hfnsjl.jpg

دقتشم بالاس ویدیو رو ببینید متوجه میشید :d فقط یکم خطرناکه ممکنه فک مکِ اطرافیان رو بیاره پایین :دی اگه یه بازی لیس زدنی هم براش بیاد خوبه !

آخرین ویرایش:
هیییییچ کدوم از بازی هایه قبلی دیگه با این نتال یا کینکت سازگار نخواهند بود حتی با پچ.اینو خود نقد کننده هایه مجله هایه معتبر گفتن بخدا دروغ نمیگم ( :( ) از بازی رایانه خوندم ( :biggrin1: )
HR که قرار با عرضه یک پچ از move پشتیبانی کنه! پس بازی های قبلی هم میتونن با کینکت یا move سازگار بشن!

HR که قرار با عرضه یک پچ از move پشتیبانی کنه! پس بازی های قبلی هم میتونن با کینکت یا move سازگار بشن!

حبیبی یا نور العین،خوبه همین پست بالا گفتم» MOVE تو خودش سخت افزار محاسبه داره...ولی Natal یا Kinect (چه اسم زشتی همون نتال بهتر بود) سخت افزار برایه محاسبه نداره.ندارد.نمی دارد.چی بگم به تو؟
در ضمن،طبق عکوسی که بچه ها گذاشتن (عکوس=جمع عکس) بهتره بگم که تو بازیه Eye Of Judgment هم دقیقاً مث عکس Fighter بالا،همین عمل یه جورایی وجود داره،یعنی تقریباً کار نتال خودتون ببینید قضاوت کنید:
eye%20of%20judgment.jpg

نگاه کنید،طرف انگشتش رو میاره نزدیک دایناسوره،بعد میبینید که دایناسوره میخواد با آتیش انگشتش رو بسوزونه :)) خییییلی سوژست!وجداناً نتال یا کینکت(چه اسم زشتی اه اه) چه فرق اساسی با Ps Eye داره بخدا من نمیدونم...بخدا قبول دارم نتال بهتر از Ps Eye ولی نه "اساسی" فقط به قول معروف یه آپگرید.مث تفاوت سی پی یو 2 هسته ای با چهار هسته ای :دی
با تشکر...
(برای جلوگیری از "ویرایش" ...سکوت :| ...) :دی

من نمیدونم فن های 2 طرف قضیه چه حالی میکنن که همدیگه روبکوبن....
باید یه بار منم امتحان کن ببینم واقعا" اینقدر لذت بخشه؟؟:d

به نظر من که چه سونی و چه ماکروسافت هیچ تقلیدی نکردن...بلکه با نگاه به قابلیت های موشن کنترلر های قبلی اونا رو توسعه دادن و MOVE و Kinect رو عرضه کردن و تفاوت این 2 با اون 2 تای قبلی(EYE TOY و Nunchak) خیلی بیشتره...
و این که بگیم اینا تقلید به حساب میان خیلی بی انصافیه...

نانچاک رو فک کنم اشتباه نوشتم....
البته این حرفی که مولینو زده اشتباه و تحریک کننده بوده و از اون بعید بود این نظرات بچه گا نه

به به كلا تاپيك رفت كجاها؟
ايني كه دوستمون گفتن 30 دلار كل move بهتون مي دن از كجا قيمت اوردن ما كه نفهميديم
بعد eye toy الان با 10 تومن مي شه خريد پس تفاوت تكنولوژي توش معلومه من خودم eye toy داشتم فقط يه هفته اولش جذابه بعد با لگد
كلا هم محوطه ي دور بدن شما رو تشخيص همين كجا با eyetoy ميشه برقصي حركات شما رو تشخيص بده يا قد شما رو بگه يا صورت شما رو تشخيص بده يا صداتونو يا...........
كلا نفهميدم منظورتون از توضيحات راجبش چي بود هر چي هست تقليد نيست اما به درد نخورتر از move هست حداقل با اين چيزايي كه ديديم

به به كلا تاپيك رفت كجاها؟
ايني كه دوستمون گفتن 30 دلار كل move بهتون مي دن از كجا قيمت اوردن ما كه نفهميديم
بعد eye toy الان با 10 تومن مي شه خريد پس تفاوت تكنولوژي توش معلومه من خودم eye toy داشتم فقط يه هفته اولش جذابه بعد با لگد
كلا هم محوطه ي دور بدن شما رو تشخيص همين كجا با eyetoy ميشه برقصي حركات شما رو تشخيص بده يا قد شما رو بگه يا صورت شما رو تشخيص بده يا صداتونو يا...........
كلا نفهميدم منظورتون از توضيحات راجبش چي بود هر چي هست تقليد نيست اما به درد نخورتر از move هست حداقل با اين چيزايي كه ديديم
آریا یه بار تو یکی از پست هاش گفته بود که هم صدا رو تشخیص میده هم حالت چهره رو و... من زیاد چیزی نمی دونم حمله ی انتحاری ای چیزی نکنی ! حالا توقع نداری که وسیله ای که مال چند سال پیشه بری 150-200 هزار تومن بخری ؟! :d
كلا هم محوطه ي دور بدن شما رو تشخيص
مگه باید جای دیگه ای رو هم تشخیص بده :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or