Wii : Molyneux و PS Move تقریبا شبیه یکدیگرند !

D.A.K.E

کاربر سایت
سازنده ی Fable آقای Peter Molyneux در رابطه با PS Move و Motion Controller های Wii گفته است که " این دو تقریبا شبیه یکدیگرند ! " .

kinectf1.jpg

" واقعا برای من سخت بود تا بتوانم تفاوتی بین Move و Wii پیدا کنم ، در بعضی از محدوده ها این دو خیلی شبیه یکدیگرند . من مطمئن هستم که Sony و Nintendo برای اینکه متفاوت هستند استدلال های مختلفی خواهند داشت ، اما این دو در هر صورت شبیه یکدیگرند . "

او اضافه کرد : " آنها یک نوع تجریه ی متشابه را به شما خواهند داد اما Kinect با این دو هیچ تشابهی ندارد . من از طرف یک کسی که در Microsoft کار میکنه حرف نمیزنم و بجای یک Designer صحبت میکنم . من به Microsoft افتخار میکنم . "

مایکروسافت را تشویق میکند و میگوید : " آنها یک قدم جلوتر از حدی که اننتظار داشتند بر داشتند . اما کار Sony آن قدر پیچیده نبوده که چیزی شبیه Wii را بسازد ، ولی در هر صورت آنها میگویند : نه ، ما یک قدم بسیار بزرگ به سمت جلو برداشتیم . "

Kinect در چهارم نوامبر امسال وارد بازار خواهد شد .

اساتید خوشحال میشم اگه یه نفر بتونه به این پست جواب بده:

-------------------

Wii motion control قابلیت‌هایی مثل head tracking و face detection داره؟ قابلیت تشخیص عمق و فضای 3 بعدی رو داره؟ میکروفون و تشخیص صدا چطور؟

ببينيد بازم نشد گفتم ps eye مقايسه نكنيد اون يه وسيله جدا هست گفتم چه تجربه اي جديدي به وجود مياره؟
در ضمن راجب ميكروفون كه اصلا نگو اولين بار تو دستگاه ds استفاده شده و تازه روي wiimote هم اسپيكر هست علاوه بر اون ويبره هم كه داره اونم تقليده حالا بيايد بگيد ويبرش بهتره

خب توضیح دادم که توی اون تاپیک ! توی Wii شما دوربینی نداری که با حرکاتت ترکیب بشه. توی Move یه دوربین وجود داره که حرکات بازیکن رو میخونه و مثلآ وقتی جلوی دوربین خم میشی , زاویه بازی هم تغییر میکنه که برای سبکهایی مثل ریلی ها فوق العاده جالبه. در کنارش همین دوربین میتونه توی بازیهای ریسینگ به کار بره و عمل Head Tracking رو انجام بده. این چیزها رو توی Wii نداریم. یعنی کاری هست که Move میکنه و Wii نمیکنه. دیگه نمیدونم چطوری مثال بزنم من توانایی مثال زدنم در همین حد هست خدایی !
یه عکس هم از این بازی میذارم که میتونین جلوی دوربین جاخالی بدین و موشک رد بشه. حالا اگه همچین عملکردهایی توی Wii هم هست که هیچی !

ببين بازم داري حرف خودتو مي زني از ps eye بكش بيرون ps move بچسب راجب اون توضيح بده

به نظرم اينا فعلا اينا طرفداري بي منطق هست ديگه نبايد ارم نينتندو هم روش بخوره تا بشه تقليد

دیگه 4 تا دانس اومدن با کینکت و یه دست تنیس بازی کردن که دیگه اینقدر حرف مفت نداره ! من خودم طرفدار کینکت هستم ولی این مولینو دیگه داره بیش از حد حاشیه ساز میشه !

حالا یه سوال پیش میاد: به نظراتون میشه با کنترلر Wii ، هوی رین بازی کرد ؟ اگر مولینو اینو جواب داد معلومه حرفی که داره میزنه درسته و این دوتا شبیه هم هستن !
چرا نمیشه؟! به نظر من راست میگه ... خیلی شبیهه هم هستن ...

ببين بازم داري حرف خودتو مي زني از ps eye بكش بيرون ps move بچسب راجب اون توضيح بده
خب وقتی شما حتی یدونه ویدئو هم از Move ندیدی که بدونی Move بدون دوربین کار نمیکنه , من سکوت کنم بهتره ! اساس کار Move به ارتباط با دوربینش هست. حالا تا 100 روز دیگه هم من مثال از تفاوت این دو تا بزنم شما دوباره میزنی به خاکی !
اگه قرار باشه انقدر راحت منطق رو بذاریم زیر میز خاک بخوره , منم میتونم با 100 تا ویدئو نشون بدم که Kinect همون EyeToy HD هست !

اخه وظیفه ی کسی که بازی می کنه که این نیست بگه یه موشن کنترل رو چه شکلی باید بسازن. اون وظیفش فقط اینه که وقتی یه طرح خلاقانه و جالب می بینه بخره و ازش استفاده کنه. و اگه خوب نبود بگه خوب نیست و نخردش.
عین این میمونه که بری رستوران بعد به اشپز بگی چرا این غذا خوب نیست و اون در جواب بگه : تو که انقدر خلاقی بگو ببینم یه غذای خوب چجوری باید باشه.؟؟
من که آشپز نیستم. من فقط می تونم امتحانش کنم
همچنین خریدار باید به user friendly بودن اون محصول هم توجه داشته باشه نه هر جنگولک و گلابی ای رو به اسم طرح خلاقانه بزارن جلوش اونم بگه اووووووه عجب خلاقیتی پس می خرمش !

در ضمن راجب ميكروفون كه اصلا نگو اولين بار تو دستگاه ds استفاده شده و تازه روي wiimote هم اسپيكر هست علاوه بر اون ويبره هم كه داره اونم تقليده حالا بيايد بگيد ويبرش بهتره
مستفیض شدیم !!!! اخه ds به move چه ربطی داره ؟! دلیلهای جالبی واسه شبیه بودن این دوتارو بیان میکنید!!! جفتش ویبرست پس این از اون تقلید کرده ؟! :-? بحث اینه :
اگه شما move و کنترلر wii رو بخاطر شباهت ظاهری و دلیل های جالبتون که بالا گفتید میدونید . پس باید kinect هم دقیقا مثل eye toy باشه . هیچکدوم کنترلر ندارن !!! اینم دلیله دیگه ؟

خب وقتی شما حتی یدونه ویدئو هم از Move ندیدی که بدونی Move بدون دوربین کار نمیکنه , من سکوت کنم بهتره ! اساس کار Move به ارتباط با دوربینش هست. حالا تا 100 روز دیگه هم من مثال از تفاوت این دو تا بزنم شما دوباره میزنی به خاکی !
اگه قرار باشه انقدر راحت منطق رو بذاریم زیر میز خاک بخوره , منم میتونم با 100 تا ویدئو نشون بدم که Kinect همون EyeToy HD هست !

در ضمن آریا جان یه چیزی که دوستان توجه نمی کنند اینه که..
بازی با کینکت عملا توی خیلی سبک ها غیر ممکنه.یعنی چون ماکرو اشتباه کرد و احتمالا توی این زمینه شکست هم می خوره سونی هم باید اشتباه کنه!!!!یعنی چون دسته ps1 دو تا آنالوګ داشت دسته xbox باید آنالوګ نداشته باشه!!!
wii توی این نسل یه استانداردی رو تعریف کرد و دیګران هم اون رو ادامه خواهند داد.

خب توضیح دادم که توی اون تاپیک ! توی Wii شما دوربینی نداری که با حرکاتت ترکیب بشه. توی Move یه دوربین وجود داره که حرکات بازیکن رو میخونه و مثلآ وقتی جلوی دوربین خم میشی , زاویه بازی هم تغییر میکنه که برای سبکهایی مثل ریلی ها فوق العاده جالبه. در کنارش همین دوربین میتونه توی بازیهای ریسینگ به کار بره و عمل Head Tracking رو انجام بده. این چیزها رو توی Wii نداریم. یعنی کاری هست که Move میکنه و Wii نمیکنه. دیگه نمیدونم چطوری مثال بزنم :biggrin1: من توانایی مثال زدنم در همین حد هست خدایی !
یه عکس هم از این بازی میذارم که میتونین جلوی دوربین جاخالی بدین و موشک رد بشه. حالا اگه همچین عملکردهایی توی Wii هم هست که هیچی !
نه منظور منو درست متوجه نشده آریا، من میگم خوده کنترلر Move + Navigator کارایی که داره در زمینه حرکتی کاملا یکسانه با Wiimote + MP ولی اینی که تو میگی رو من در عین اینکه قبول دارم مدیون Eye هست نه قابلیت کنترلر. در اصل بازی هایی هم قبلا عرضه شدن فکر کنم یا شاید هم عرضه نشده باشن ولی من ویدئو هاشون رو دیدم که ملت یه بازی بود باید یه توپی رو تکون میدادی که توسط خود Eye انجام می شد. حالا بحثی که وجود داره اینه که من شخصا احتمال میدم منظور مولینیو همین قضیه ای باشه که میگم. یعنی فقط شباهت کاری کنترلر رو گفته نه کارایی هایی که Eye خودش به تنهایی داره

در ضمن آریا جان یه چیزی که دوستان توجه نمی کنند اینه که..
بازی با کینکت عملا توی خیلی سبک ها غیر ممکنه.یعنی چون ماکرو اشتباه کرد و احتمالا توی این زمینه شکست هم می خوره سونی هم باید اشتباه کنه!!!!یعنی چون دسته ps1 دو تا آنالوګ داشت دسته xbox باید آنالوګ نداشته باشه!!!
wii توی این نسل یه استانداردی رو تعریف کرد و دیګران هم اون رو ادامه خواهند داد.
این موضوعی هست که خیلی وقت پیش گفتم ولی متآسفانه دوستان عادت دارن هرچی میشه پای فن بازی و ... رو وسط بکشن. برای همین خیلی ها حوصله همچین بحث هایی رو ندارن و فقط دوست دارن تاپیکی زده بشه تا شروع کنن به خنده و تمسخر و ...
توی هر صنعتی یه چیزی وجود داره به نام استاندارد شدن. اولین کنترلر که اومد با کنترلرهای امروزی کاملآ متفاوت بود. بعدآ تبدیل شد به یک عدد جوی استیک که فقط یک دکمه روش بود. بعد چهار تا دکمه اضافه شد. بعد رسید به یک آنالوگ و بعدش دو تا آنالوگ و لرزش و 4 تا دکمه بالای دسته و ... اکثر کنسولهای موفق بعدی هم از این روش پیروی کردن. یعنی وقتی آنالوگ جا افتاد , کنسولهای بعدی هم اون رو قرار دادن. وقتی 4 تا دکمه بالای دسته به یک استاندارد تبدیل شد , مایکروسافت هم نسل بعد اومد همین استاندارد رو ادامه داد (برعکس نسل قبلش که به جای 4 تا L و R از 2 تا L و R به اضافه دکمه های Black & White استفاده کرده بود) , نسل بعد هم بالاخره یه کنترلر به کنترلرهای دیگه میچربه و بقیه مجبور هستن به طرف اون برن. سونی به قول دوستان راه تقلید رو پیش گرفت (که همه کنترلرهای تاریخ بازیهای کامپیوتری هم تقلیدی از همدیگه بودن) مایکروسافت هم راه جدیدی رو در نظر گرفت. حالا یکی از اینها موفق تر میشه (1.کنترلرهای Wii , PS3 یا 2.کنترلر 360)
بعیده نسل بعد با 3 تا کنترلر کاملآ متفاوت شروع بشه (1.کنترلر معمولی , 2.موشن کنترلر , 3.دوربین) چون هم به نفع شرکتها نیست , هم برای بازیسازها خیلی راحت تر هست که یک بازی رو برای سه کنترلر یک شکل بسازن تا اینکه برای هر کنترلر بازی مخصوص اون رو تهیه کنن , مخصوصآ اینکه هر نسل هزینه ساخت بازیها بالاتر هم میره.

نه منظور منو درست متوجه نشده آریا، من میگم خوده کنترلر Move + Navigator کارایی که داره در زمینه حرکتی کاملا یکسانه با Wiimote + MP ولی اینی که تو میگی رو من در عین اینکه قبول دارم مدیون Eye هست نه قابلیت کنترلر. در اصل بازی هایی هم قبلا عرضه شدن فکر کنم یا شاید هم عرضه نشده باشن ولی من ویدئو هاشون رو دیدم که ملت یه بازی بود باید یه توپی رو تکون میدادی که توسط خود Eye انجام می شد. حالا بحثی که وجود داره اینه که من شخصا احتمال میدم منظور مولینیو همین قضیه ای باشه که میگم. یعنی فقط شباهت کاری کنترلر رو گفته نه کارایی هایی که Eye خودش به تنهایی داره
خب خود کنترلر بله ! کاراییش فرق خاصی با کنترلر Wii نداره ولی همون طور که گفتم موضوع اینه که کنترلر خالی Move کار نمیکنه ! یعنی وقتی میگیم کنترلر جدید سونی , منظورمون Move + Eye هست. این ترکیب هم با Wii تفاوتهایی هرچند کم داره. وگرنه شباهتش رو که نمیشه انکار کرد.

خب خود کنترلر بله ! کاراییش فرق خاصی با کنترلر Wii نداره ولی همون طور که گفتم موضوع اینه که کنترلر خالی Move کار نمیکنه ! یعنی وقتی میگیم کنترلر جدید سونی , منظورمون Move + Eye هست. این ترکیب هم با Wii تفاوتهایی هرچند کم داره. وگرنه شباهتش رو که نمیشه انکار کرد.
خب منظور من همون کنترلر بود نه Eye، درسته که Move به Eye احتیاج داره ولی قابلیت هایی مثل Head Tracking برای Eye هستش نه خوده کنترلر در اصل توی اینجور کار ها کنترلر هیچ کارست

ما توي اين سايت با كسي دعوايي نداريم اينقدري هم سنمون مي رسه كه نخوايم فن بازي دربياريم و به هم بپريم منظور منو محمد زحمت كشيدن گفتن مطمئنم باشيد تا من چيزي رو نبينم رو هوا حرف نمي زنم اين كاري كه سوني كرده سودش تو جيب من نمي ره تازه از دست كنترل افتضاحش توي بازي هاي اول شخص يا كلا نشونه اي راحت ميشيم من كلا طرح و كارايي دسته رو گفتم كه خودتونم بهش اعتراف كرديد

هرچی ما میخوایم تو این بحث های کذایی شرکت نکنیم دوستان با سخنان گرانبهای خود نمیزارن!

تازه از دست كنترل افتضاحش توي بازي هاي اول شخص يا كلا نشونه اي راحت ميشيم
شما تا حالا کنترلر PS3 دستت گرفتی ؟! تا الان یک بازی FPS باهاش امتحان کردی ؟! کاملاً هم مشخصه علاقه ای به فن بازی ندارید!

پ.ن: راستی چجوری از دستش راحت میشی ؟! مگه MOVE میخواد Official Controller PS3 بشه ؟!

آخرین ویرایش:
خب دیدگاهها متفاوته ! همون طور که شما Move رو فقط همون کنترلر خالی میدونین , من و خیلی های دیگه Move رو ترکیب کنترلر و Eye میدونیم. دیگه فکر نمیکنم در زمینه تست بازی و سخت افزار روی مقاله های Digital Foundry شکی وجود داشته باشه. توی مقاله ای که راجع به Move نوشته در انتها این طور گفته :

It's comments like these that give me faith that PlayStation Move is going to be a success. In theory, Sony's motion controller can easily exceed the capabilities of the Wii MotionPlus and also mimic some of the headline functionality of Project Natal. It acknowledges the importance of the human body as a control interface, but is based on the basic common-sense principle that our hands and fingers are a crucial component in communicating with the game.

وقتی Digital Foundry میاد میگه Move علاوه بر قابلیتهای Wii MotionPlus , میتونه بعضی از کارهای Natal (یا همون Kinect) رو انجام بده , یعنی همچین سایتی هم Move رو با دوربینش حساب کرده.

آقا چرا این قدر دعوا می کنید؟

Kinect = تقلید نسبتا پیشرفته از PS Eye یا Eye Toy خودمون که تازه یه بازی داشت به اسم Kinetic
Navigator = تقلید از Nunchuck (به همراه خود Move که ترکیب Eye Toy و MotionPlus ه)
Wii-mote = تکنولوژی گندیده و متعلق به بیش از یک دهه پیش که فقط به درد Waggle و حرکات بی ربط می خوره
فاجعه ی بزرگ یعنی SIXAXIS را هم فراموش نکنیم...

تنها سیستم های واقعا جالب و متفاوت این چند سال DS و 3DS بودن که دومی یعنی 3DS هم نه چیپ توش جدیده و نه تکنولوژی سه بعدی بدون عینکش (هر چند حداقل کار می کنه و جواب می ده). MotionPlus هم انصافا بد نبود.

قربون آدم چیز فهم.
چند سال پیش بود خدا! زده بودم یکی از شبکه های بازی، EyeToy نشون میداد دو نفر جلوش بازی میکردن موجودات رو با حرکت دست و پاهاشون از بین میبردند. وقتی کنفرانس مایکروسافت رو نگاه میکردم امسال. هر چه سعی کردم به خودم بقبولونم که بابا این یک نوآوری که مایکروسافت ارائه کرده، نه مایکروسافت هم برای یکبار شده یک کار نو داد در زمینه ی سخت افزار. اما نشد که نشد. یک حسی به من میگفت این تکنولوژی رو قبلاً دیدی. به ذهنم دایرکت لینک کردم فوروارد شدم به سال 1999 که ریچارد مارکس به توضیح EyeToy میپرداخت. بعد از گذشت 11 سال ما شاهد انواع اقسام گوشی های همراه شدیم که از تکنولوژی تشخیص صدا برخوردارند، ما شاهد انواع تلفن های همراه هستیم که از ویدئو چت پشتیبانی میکنند، شاهد انواع تلفن های همراه هستیم که رابط کاربری فوق العاده ای دارند. تمامی این تکنولوژیها همگی به نوعی یک چینش هستند که کینکت همه رو کنار هم جمع کرد. به تعبیری میشه از کینکت به عنوان یک جورچین یاد کرد!
مطمئناً کیفیت حرف اول رو میزنه - اگه دقت کرده باشید LCDهای LG از بسیاری از قابلیت ها پشتیبانی میکنند مثل بلوتوث یا انواع و اقسام تنظمات شخصی دیگه برای TV شما اما چی باعث میشه همیشه در زمینه ی سخت افزار سونی حرف اول رو بزنه. کیفیت.
خدا میدونه این کینکت بعد از عرضه همانند خود کنسول مایکروسافت دچار چه مشکلاتی بشه. مایکروسافتی که هنگام لانچ اکس باکس انواع اقسام درایورهای عجیب و غریب رو جا داده بود داخل دستگاهش، معلوم نیست امروز از چه میکروفنهایی برای تشخیص صدا استفاده کرده باشه، نمیشه این رو هم نادیده گرفت که مایکروسافت بعد از گذشت 5 سال از تولید اکس باکس و با تولید نوع جدیدی از این کنسول باز هم مشکل حلقه ی قرمز رو نتونسته حل کنه، نمیشه گفت یادش رفته حل کنه!!! ( قابل توجه که کنسول Xbox360 Slim هم سه چراغه شدند با اجازه!! )
روی این مورد زیاد مطئمن نیستم ولی گویا مایکروسافت گفته که دوربین کینکت 60FPS ـه اما مثل اینکه دوربین 30FPS ـه و درون بازیها با 30 فریم کار میکنه و زمان کارهای دیگه 60 فریم خواهد بود. این هم از سیاست های شرکت هاست که مشتریان رو دقیقه ی 90 یا شاید هم بعد از خرید جنس مطلع کنند که حقیقت چیست یا حتی مطلع هم نکنند! سابقه دارند مایکروسافت!
مطمئناً سونی هم میتونسته یک چیزی تحویل بازیبازها بده از نیم قرن اخیر هر تکنولوژی که ثبت شده رو درونش داشته باشه اما چیزی که باید توجه بشه نیاز کاربرانه. نیاز بازیبازها. نکته ی مهم دیگه هم اینجاست که شما با 50 تومن میتونید یک کنسول خانگی wii رو با کیفیت HD به خانه ببرید. کی میدونه؟! شاید یکی از سیاست های سونی هم همین بوده که Wii رو تحت تاثیر قرار بده- با Move خود با قیمت فوق العاده پایین بازیبازهای PS رو دارای یک Wii با کیفیتی خیلی بهتر کنه. هرچند که Move با Wii تفاوت داره... .

امیدوارم عزیزان کورکورانه قضاوت نکنند و پست من رو 40 تیکه نکنند تا بخوان نتیجه گیریهای غیرمنطقی داشته باشند.
ممنون از همه

آخرین ویرایش:
ایده ها به وجود میآیند و سپس عملی میشوند و به مرور زمان کاملتر میشوند (کمفیسیوس)

به شخصه با move بیشتر از همه آل میکنم . من موشن کنترلر های ویی رو خیلی دوست دارم باهاشون خیلی آل میکردم اما وقتی مووو اومد چون از اون کاملتره بیشتر باهاش آل میکنم اما با کینکت اصلا آل نمیکنم هرچند از اون دو تا باآلتره ولی فقط با آلتره اما آل نمیده. آخه دست خالی مثل دیوونه ها در جا پریدن کجاش آل میده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or