Wii : Molyneux و PS Move تقریبا شبیه یکدیگرند !

D.A.K.E

کاربر سایت
سازنده ی Fable آقای Peter Molyneux در رابطه با PS Move و Motion Controller های Wii گفته است که " این دو تقریبا شبیه یکدیگرند ! " .

kinectf1.jpg

" واقعا برای من سخت بود تا بتوانم تفاوتی بین Move و Wii پیدا کنم ، در بعضی از محدوده ها این دو خیلی شبیه یکدیگرند . من مطمئن هستم که Sony و Nintendo برای اینکه متفاوت هستند استدلال های مختلفی خواهند داشت ، اما این دو در هر صورت شبیه یکدیگرند . "

او اضافه کرد : " آنها یک نوع تجریه ی متشابه را به شما خواهند داد اما Kinect با این دو هیچ تشابهی ندارد . من از طرف یک کسی که در Microsoft کار میکنه حرف نمیزنم و بجای یک Designer صحبت میکنم . من به Microsoft افتخار میکنم . "

مایکروسافت را تشویق میکند و میگوید : " آنها یک قدم جلوتر از حدی که اننتظار داشتند بر داشتند . اما کار Sony آن قدر پیچیده نبوده که چیزی شبیه Wii را بسازد ، ولی در هر صورت آنها میگویند : نه ، ما یک قدم بسیار بزرگ به سمت جلو برداشتیم . "

Kinect در چهارم نوامبر امسال وارد بازار خواهد شد .

عزیزم الان شما داری Super Mario Galaxy 1 & 2 رو با پورت Heavy Rain مقایسه می کنی...؟!؟
خوبه پس چون hiphop gamer show اینو گفته wii شکست میخوره...!سایت معتبریه واقعا...!
اخه چرا حرف میذاری تو دهن من؟!
یکی در مورد استفاده move در بازی hr حرف زد منم گفتم این ویدیو رو ببین
من اصلا چیزی رو با چیزی مقایسه کردم؟!
والا دیگه روشن تر این نمیتونم بنویسم!

یه ذره از همکارات تو شبه سایت hiphop یاد بگیر.
فکر کنم بدون تیکه انداختن هم بشه بحث کرد!

بابا چرا فن بوی های سونی دارین خودتونو تیکه تیکه میکنین
مادر یارو رو اوردین جلو چشمش حالا یه چیزی گفت
اصلا move خوب move خدا خوبه؟؟؟
این کارا چیه آخه

1. دوستان هرچی میخواین بگین به Molyneux فوش ندین .

2.دوستانی که فدای کنسول ها هستن خدا شفا بده .

3.درسته شکل این دو وصیله مثل هم هستش اما این دو وصیله هیچ ربطی از نظر کارای با هم ندارن.

4.من نمیدونم این کینکت این وسط چیکار میکنه .

5.اگه پیشرفت صنعت نیست و تقلید هستش و هیچ چیز جدیدی نداره نخرین کسی شما رو مجبور نکرده .

6. خوش باشید.

• Like
Reactions: ehsan_srk
من يه بار ديگه هم گفتم اگه شما يه موشن پلاس بذاري دقيقا از لحاظ كارايي هم همون ميشه درسته بازم move دقيق تره اما شما يه جور بازي بگيد كه wiimote نتونه اجراش كنه يعني بشه باهاش يه تجربه ي متفاوت داشت

الان نشون دادن شمشير ميشه تير كون ميشه تو بازي هاي نشونه اي ازش استفاده ميشه اينا كه همونا هست ديگه چي؟

حالا این همه دعوا واسه چیه؟ مثلا انتظار داشتید این آقا بیاد بگه Move عالیه یا مثلا از نکته های مثبتش بگه؟
واسه هر سه وسیله بازی که اومد معلوم میشه کدم بهتر و موفق تر عمل کرده.

1. دوستان هرچی میخواین بگین به Molyneux فوش ندین .

2.دوستانی که فدای کنسول ها هستن خدا شفا بده .

3.درسته شکل این دو وصیله مثل هم هستش اما این دو وصیله هیچ ربطی از نظر کارای با هم ندارن.

4.من نمیدونم این کینکت این وسط چیکار میکنه .

5.اگه پیشرفت صنعت نیست و تقلید هستش و هیچ چیز جدیدی نداره نخرین کسی شما رو مجبور نکرده .

6. خوش باشید.
همینجوری رو هوا که نمی شه گفت move با wii remote بجز شباهت ظاهری فرقی نمی نند.شما الان فرقاشو بشمار.البته منظورم تو کنترل هست ها,نیای بگی گرافیک فلان....درسته ps3 گرافیک بهتری داره,اما از لحاظ کنترلی,چه فرقی می کنه؟الان move تیرکمون و شمشیر و چوب گلف توش استفاده شده,وی ریموت هم همین.بعدا move تفنگ هم براش میاد,وی هم داره...بگو,یه مثال بزن از تفاوت در کنترلشان...همینجوری رو هوا نمی شه بگی که خیلی فرق می کنند و پیشرفت صنعت و...
من هر جا این سوال را پرسیدم ازم پرسیدن تو فرق kinect و pseye را بگو,خب از قبل جواب می دم,کینکت قابلیت تشخیص صدا داره,eye نداره,کینکت قابلیت تشخیص عمق داره,eyeنداره,کینکت می تونه تو یه جای شلوغ صداها و شخص مورد نظر را پیدا کنه,eye نمی تونه,کینکت دنبال شخص می ره,eye نمی ره و....
گاه کن مشخصاتو ببین دیگه :biggrin1:
کینکت خیلی بیشتر از Move به Wii شبیهه ، ببین Move اصلا شبیه نیست! من فکر می کردم شبیهه ولی گویا فکر مفت می کردم :biggrin1: ، با دقت چشماتو ریز کنی ببینی ، Kinect خیلی بیشتر تقلیدیه!
Move یه توپ بالاشه که رنگهاشم عوض میشه:x همین خیلی متفاوت می کنه قضیه رو! ولی کینکت چون محصول مایکروسافته و چون خاصه ی (Motion) رو داره! پش تقلیده!
ok!گرفتم...حیلی باحال بود...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dreadlord
حرف بی ربطیم نزده.خیلی از فرومها وقتی move معرفی شد اونو یه تقلید از wii میدونستن.نتال هم که کلا قضیش فرق میکنه.ولی امیدوارم هردو موفق باشن.

من واقعا نمیدونم این وسط چرا بعضی ها به مولینیو توهین میکنن ایشون یکی از بزرگترین افرادین که تو این صنعت فعالیت میکنه و این رو همه قبول دارن و هرچی هم گفته باشه فکر نمیکنم مستحق توهین باشه!

اساتید خوشحال میشم اگه یه نفر بتونه به این پست جواب بده:

من یک سوال دارم شما که میگید move تقلید از روی wii هست شما که همه خلاقید به نظرتون یک موشن کنترلر رو چه شکلی باید بسازن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
-------------------
من يه بار ديگه هم گفتم اگه شما يه موشن پلاس بذاري دقيقا از لحاظ كارايي هم همون ميشه درسته بازم move دقيق تره اما شما يه جور بازي بگيد كه wiimote نتونه اجراش كنه يعني بشه باهاش يه تجربه ي متفاوت داشت

Wii motion control قابلیت‌هایی مثل head tracking و face detection داره؟ قابلیت تشخیص عمق و فضای 3 بعدی رو داره؟ میکروفون و تشخیص صدا چطور؟

فن های سونی رو نیگا=))
نظرات کارشناسانه و زیباتون روح آدمو شاد میکنه
هر عقل سلیمی قبول میکنه که زیادی شبیه هست!
حالا شما بگید نیست!
ربطی به فن بودن یا نبودن نداره! شبیه دیگه!
شباهت kinect با eye toy هم قابل انكار نيست!:>

شباهت kinect با eye toy هم قابل انكار نيست!:>
:)) دمت گرم باحال بود .
به قول عزیز طبقه بالا اگه MOVE شبیه Wii motion control هستش پس kinect هم شبیه eye toy هست . حالا چون نوع دست گرفتن move شبیه wii کنترلر هست یعنی کلا شبیه ؟!!اگه اره پس مثال صدرا جان هم درسته

متفکر لازم نيست کسي Move رو امتحان کرده باشه،‌ شما فکر کن Move انتهاي one to one و بدون لگ(که نيست) و بدون مشکل و با قابليت تشخصي تمام حرکات. الان Motion Plus همين وضعيت رو داره.

پ.ن:به خدا يه سري ها دارن حيف ميشن،‌من نميدونم چرا اين قضيه فرار مغز ها اينقدر کند پيش ميره

تنها فرق به نظر من خود کنسول هست نه کنترل !
WII برای Casual ها ! Ps3 هم Hardcore ! من تفاوت دیگه ای بین این دو تا نمیبینم ! اما چون PS3 بشتر Hardcore ها هستن ، با اضفه کردن PS Eye و تشخیص 3D (عمق) باعث شده سونی Move رو با قابلیت های بیشتری رو براش در نظر بگیره

Kinect هم طرحش از Eyetoy بوده اما تکنولوژیش قابل مقایسه نیست !

اینا نظر شخصیم هست

پ.ن: تاپیک فقط ظاهرا به قصد نزاع و کتک کاری و گیس و گیس کشی زده شده ظاهرا :d:d

اساتید خوشحال میشم اگه یه نفر بتونه به این پست جواب بده:
من یک سوال دارم شما که میگید move تقلید از روی wii هست شما که همه خلاقید به نظرتون یک موشن کنترلر رو چه شکلی باید بسازن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
اخه وظیفه ی کسی که بازی می کنه که این نیست بگه یه موشن کنترل رو چه شکلی باید بسازن. اون وظیفش فقط اینه که وقتی یه طرح خلاقانه و جالب می بینه بخره و ازش استفاده کنه. و اگه خوب نبود بگه خوب نیست و نخردش.
عین این میمونه که بری رستوران بعد به اشپز بگی چرا این غذا خوب نیست و اون در جواب بگه : تو که انقدر خلاقی بگو ببینم یه غذای خوب چجوری باید باشه.؟؟
من که آشپز نیستم. من فقط می تونم امتحانش کنم

آخرین ویرایش:
دوستان یه کم مراعات کنین لطفآ .
نکته جالب در مورد Move اینه که حتی نویسنده های بعضی سایتها هم بهش میگن Wii HD ولی همونها هم ذوق زده شدن !

البته خیلی ها ترجیح میدن با کنسولی که دارن بازیهای با دقت بیشتر رو انجام بدن به جای اینکه جلوی دوربین حرکات موزون دربیارن ! فرقی هم به حال بازیکن نمیکنه که این تقلید باشه یا نوآوری ! مهم راحتی و حال کردن بازیکن هست که هرکسی سلیقه ای داره ! همون طور که وقتی طرف برای اولین بار دسته Xbox 1 رو گرفت و Halo بازی کرد , پیش خودش نگفت : "اه اه اه ! اینکه همه چیزش عین دسته PS2 هست !" به جاش لذت برد !

بگذریم از اینکه نوآوری هزاره سوم مایکروسافت تقریبآ از طرف هیچ سایتی تحویل گرفته نشد ! به جاش اشکالات و ایراداتش رو ردیف کردن :دی

بله از لحاظ ساختاري تفاوت دارن چون نينتندو اون موقع که اين کنترلر رو ساخت تکنولوژي ساختش رو هم انحصاري کرد و سوني رفت دنباله يه تکنولوژي ديگه ولي از لحاظ دقت و اين چيزا الان با وجود Motion Plus هيچ فرقي ندارن(هيچي) اون تيکه که آريا گفته استفاده هاي بيشتري نسبت به Wiimote داره رو من نميدونم آريا بر چه اساسي گفته ولي کاري وجود نداره که Move بتونه بکنه ولي Wiimote + Motion Plus نتونه اون رو انجام بده.
خب توضیح دادم که توی اون تاپیک ! توی Wii شما دوربینی نداری که با حرکاتت ترکیب بشه. توی Move یه دوربین وجود داره که حرکات بازیکن رو میخونه و مثلآ وقتی جلوی دوربین خم میشی , زاویه بازی هم تغییر میکنه که برای سبکهایی مثل ریلی ها فوق العاده جالبه. در کنارش همین دوربین میتونه توی بازیهای ریسینگ به کار بره و عمل Head Tracking رو انجام بده. این چیزها رو توی Wii نداریم. یعنی کاری هست که Move میکنه و Wii نمیکنه. دیگه نمیدونم چطوری مثال بزنم :دی من توانایی مثال زدنم در همین حد هست خدایی !
یه عکس هم از این بازی میذارم که میتونین جلوی دوربین جاخالی بدین و موشک رد بشه. حالا اگه همچین عملکردهایی توی Wii هم هست که هیچی !

asdasdasdasd.JPG

اخه وظیفه ی کسی که بازی می کنه که این نیست بگه یه موشن کنترل رو چه شکلی باید بسازن. اون وظیفش فقط اینه که وقتی یه طرح خلاقانه و جالب می بینه بخره و ازش استفاده کنه. و اگه خوب نبود بگه خوب نیست و نخردش.
عین این میمونه که بری رستوران بعد به اشپز بگی چرا این غذا خوب نیست و اون در جواب بگه : تو که انقدر خلاقی بگو ببینم یه غذای خوب چجوری باید باشه.؟؟
من که آشپز نیستم. من فقط می تونم امتحانش کنم

عزیز من منظورم این هست که هر شرکتی هم که بخواد یه موشن کنترلر بسازه هر چقد هم خلاقیت داشته باشه بالاخره شبیه یچیزی مثل همون wii میشه منظورتون از
خلاقیت چیه بالاخره باید یه چیزی باشه که بشه بازی های مختلف رو راحت بازی کرد مثلا میخواستین چه شکلی باشه؟.. آخه اینجوری که دیگه شبیه موشن کنترل نیست پس باید از خلاقیت های جزئی استفاده بشه که شده
نظر شخصی منه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or