WET™ - XBOX360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گرافیکش واقعا خرابه، پیکسلها و دندونه های دور کاراکترها خیلی زیادن، به نظر من یه کپی به تمام معنا از Stranglehold هستش با این تفاوت کوچک که این یکی شمشیر هم داره و گرافیکش خیلی افتضاحه.

گرافیکش واقعا خرابه، پیکسلها و دندونه های دور کاراکترها خیلی زیادن، به نظر من یه کپی به تمام معنا از Stranglehold هستش با این تفاوت کوچک که این یکی شمشیر هم داره و گرافیکش خیلی افتضاحه.

و همچنين بازي تمامش در حاالت Slow- Mo به سر ميبره :biggrin1: اما بازيه جالبيه برا سرگرمي خوبه ! به نظر هم بسيار كوتاه مياد ! گرافيكش واقعا براي 2 نسل قبله !

دوستان بازی بینهایت چرتی:sick::sick::sick::sick::sick:
دوستان این طور که شما کوبیدید تو سر مال
فکر نکنم حرفی باقی بمونه :biggrin1:
و همچنين بازي تمامش در حاالت Slow- Mo به سر ميبره :biggrin1: اما بازيه جالبيه برا سرگرمي خوبه ! به نظر هم بسيار كوتاه مياد ! گرافيكش واقعا براي 2 نسل قبله !

تو هم نوید ؟ :biggrin1:
پس این هم از لیست خرین خط خورد مثل raven squad

من هر بازی که Bethesda توش دست داشته گرفتم و هرکدوم دنیایی رو برای من خلق کردن :love:

این یکی رو شک دارم بگیرم چون می ترسم دنیایی خلق نشه :biggrin1:

کلا بازیه مفرحیه
بینmini ninjasواین من اینو بیشتر پسندیدم و یه سره نشستم وتمومش کردم
بازی خیلی کوتاه 4ساعته تموم میشه ولی خیلی جذابه مخصوصا شخصیتش

help

سلام
برای من تا منو میره ارورر میده

میگه
Disk is unreadable :
Clean the memory by ... bagheyasho yanam nist :D
بعد x رو میزنی میره تو مینوی اصلی

نه این اینطوریه ! بلکه 50 cent منم اینطوریه !

چه کار کنم اشکال از چیه ؟
فکر نکنم از فریم ویر باشه !
چون FIFA 10 ّبا 2 3 تا بازی جدید رو اجرا میکنه !

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دسیک مورد داره / یکی از بازی هایی که قبلا از بیرون خریده بودیم هم برای ما همین خطا رو می داد که بازی رو تو هارد نصب کردیم مشکل رفع شد ( چون بعد از نصب برای اجرا به دیسک چندان نیاز نیست )

احتمالا بد رایت شده / یا خطی چیزی روش افتاده /
اگه هارد دارید که بازی رو تو هارد نصب کنید ببینید چی می شه
اگه ندارید ببینید می تونید رو دیسک دیگه ای بزنید

سلام
برای من تا منو میره ارورر میده

میگه
Disk is unreadable :
Clean the memory by ... bagheyasho yanam nist :D
بعد x رو میزنی میره تو مینوی اصلی

نه این اینطوریه ! بلکه 50 cent منم اینطوریه !

چه کار کنم اشکال از چیه ؟
فکر نکنم از فریم ویر باشه !
چون FIFA 10 ّبا 2 3 تا بازی جدید رو اجرا میکنه !

بازي رو ببين ميتوني بريزي رو هارد ! چون مال منم اينجوريه ! وقيتم ميخوام بريزم رو هارد ميگه 8000 گيگ فضاي خالي ميخواد ! اگه اينجوري باشه بايد بري يه نسخه سالمش رو بگيري !

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دسیک مورد داره / یکی از بازی هایی که قبلا از بیرون خریده بودیم هم برای ما همین خطا رو می داد که بازی رو تو هارد نصب کردیم مشکل رفع شد ( چون بعد از نصب برای اجرا به دیسک چندان نیاز نیست )

احتمالا بد رایت شده / یا خطی چیزی روش افتاده /
اگه هارد دارید که بازی رو تو هارد نصب کنید ببینید چی می شه
اگه ندارید ببینید می تونید رو دیسک دیگه ای بزنید

بازي رو ببين ميتوني بريزي رو هارد ! چون مال منم اينجوريه ! وقيتم ميخوام بريزم رو هارد ميگه 8000 گيگ فضاي خالي ميخواد ! اگه اينجوري باشه بايد بري يه نسخه سالمش رو بگيري !
ممنونم از جفتتون !
من متاسفانه هارد ندارم !
پی مشکل از لنز نیست !

ممنونم از جفتتون !
من متاسفانه هارد ندارم !
پی مشکل از لنز نیست !
اگر بازی های دیگه مشکلی ندارن پس 100% ایراد از دیسکه. یا رایتش خرابه یا کلا سورس طرف ایراد داره. پس بده و از جای دیگه بگیر.
پیشنهاد میدم:
از www.matrixgame.ir بخری.

شرمنده تاپیک زیر خاکی میکشم بالا ولی این بازی رو من چند روز پیش خریدم دیشب تا اخرش رفتم:

بازی ترکیبی از pop و max payne و matrix هستش

یعنی بپر بپرش عین پرنسه ..لبه ها رو میگیره جفتک میزنه ..دقیقا خوده پرنسه...شمشیرم میزنه فقط کافیه کاراکتر پرنسو بزاریم جاش تا گول بخورید

اسلو موشنم که الان همه بازیا دنباله رو مکث پین بزرگ هستن و اینم خیلی شبیه اونه

حرکات اکروباتیکم تو ماتریکس بود تو اینم هست.

گرافیک بازی بدک نیست ولی خشکه یه مقدار و ریز حرکتارو خوب در نیوردن ..در کل بد نیست ولی خوبم نیست

گیم پلی بازی اگه طرفدار third person باشید بطور قطعی ارضا کننده اس

داستان و روند بازی نسبتا جالبه

تنوع مراحل خیلی کم و افتضاحه و به نظرم بزرگترین عیبش هم همینه..اکثر مرحله هاش تو محله های china town مانند و بندر مانند هستش و فقط 2 3 تاش تو قصر و جاهای دیگس

با 2 تا مرحله اش خیلی حال کردم

یه مرحلش سقوط از هواپیما بود که هواپیما منفجر میشه اینا با خدمه میریزن پایین و بشدت منو یاده mdk میندازه و خیلی جالب و قشنگ بود مرحلش
یه مرحله ام تو اتوبانا از روی این ماشین میپرید رو اون ماشین جالب بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or