WET™ - XBOX360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستانی که خریدن تونستن کپی کنن رو هارد؟ من دو نسخه خریدم (از nextgen و از DC) جفتش رو وقتی می خوام کپی کنم می گه باید 8165GB (گیگ هست نه مگ، اشتباه ننوشتم) جای خالی داشته باشی. فکر می کنید مشکل از کجاست؟

دوستانی که خریدن تونستن کپی کنن رو هارد؟ من دو نسخه خریدم (از nextgen و از DC) جفتش رو وقتی می خوام کپی کنم می گه باید 8165GB (گیگ هست نه مگ، اشتباه ننوشتم) جای خالی داشته باشی. فکر می کنید مشکل از کجاست؟
توي صفحه قبل هم آقا اشكان هم اين مشكل رو داشته!!
البته از قول فريدون جان!

خب توی این بازی اصلا چیزی به اسم خشاب عوض کردن نداره
وقتی مامورایت شما تموم میشه به تگزاس که همون خونه ی شماست بر یگردی واون جا برای هر اصلحه یه چالنج هست که حتما باید بری مهم هم نیست که ببری یا ببازی
شما میتونید بعد از هر بخش قابلیت هاتون رو ارتقا بدین مثل سلامتی-افزایش قدرت تیر برای یه تفنگ خاص و.... ولی به نظر من این مهارت ها نسبت به بازیهای دیگه کم هستند
خریدن این بازی خالی از لطف نیست من که خوشم اومد
در هارد هم حدود7دقیقه تونستم نصب کنم شاید مشکل از بازی شما باشه که حتما اینجوریه

قوانین سایت
Edit By Police _ 110
قانون شماره 28) استفاده از تگ مخفی کردن متن (Spoiler یا ) برای بیان موضوعاتی که منجر به آشکار شدن قسمت یا قسمت ‌هایی از بازی مانند داستان بازی شود اجباری بوده و تمامی کاربران موظف به رعایت این قانون می باشند، در غیر این صورت با کاربر برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
خب توی این بازی اصلا چیزی به اسم خشاب عوض کردن نداره

....؟؟؟؟..Spoiler..؟؟؟؟..Spoiler..؟؟؟؟..Spoiler..؟؟؟؟..Spoiler..؟؟؟؟..Spoiler..؟؟؟؟

خریدن این بازی خالی از لطف نیست من که خوشم اومد
در هارد هم حدود7دقیقه تونستم نصب کنم شاید مشکل از بازی شما باشه که حتما اینجوریه
Spoiler .... اقا استفاده از Spoiler.... عزیز استفاده از Spoiler.... .

Last edited by a moderator:
من هر دو نسخه ای که خریدم رو نتونستم نصب کنم، نه مال nextgen نه مال DC، جفتش همون مشکل 8195 گیگ جای خالی رو دارن، کسی می دونه چرا؟ دستگاه فالکون هست، درایوش لایت آن هست با ixtreme 1.51، اگه کسی راه حلی داره بگه. ممنون

بجای جروآجر کردن تعارف بگید کسی بازی رو نصب کرده یا نه.
بله كه نصب ميشه:biggrin1:

بازي بدي نيست فقط بعد يه مدت كه از بپر بپر خسته شدي ديگه توان ادامه دادنش رو نداري.
موسيقيهاي بازي هم جالب كار شدن.صداگذاريها و ديالوگها هم ميشه گفت خوبن به جز شخصيت اصلي كه به جز HERE WE GO و چنتا كلمه ديگه چيزي نميگه.كلا شخصيت اصلي جاي كار بيشتري داشت.
انيميشن هاي بازي هم زياد تنوع نداران.
از نكات مثبت بازي هم گالنهاي خونيه كه رو زمين و ديوار ميپاشه.+قطعه قطعه كردن دشمنان:biggrin1:

در كل يه بازي متوسط هست.

سلام
منم اين بازي را گرفتم يك بازيه متوسطي است انتظار گرافيك خر نداشته باشيد گرافيك معمولي روبه ضغيف به نظر من منم الان بخش اولش را تمام كردم اون كيف كه توش قلب بود را به اون پسره رسوندم اومدم تو بخش تمريني گير كردم بايد از توي اون سوراخ ها رد شوم 2.30 زمان دارم يك تفنگ هم بهم داده ميشه بخش سومش هر چي ميرم بازم ميگه از اول به اخرش نميرسم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or