WET™ - XBOX360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید یه سوال از اون هایی که بازی رو گرفتن
؟
Gameplay بازی چطوره روان رو راحت سختی بازی جطوره و داستان بازی چطوره و ایا این بازی ارزش خرید داره

ببخشید ار یه سوال بیشتر شد :biggrin1:

بهتر بود اين سوال را چند روز ديگه مطرح ميكرديد چون هنوز هيچجا بازي را نياورده و هنوز تا امدن بازي به فروشگاه هاي اينترنتي مونده;)

چه خبر؟!
چیزی رو هم که ممنون نکردن اینقدر بهش فکر کنید تا بکنن. این بازی هیچ چیز غیر اخلاقی نداره. مگر اینکه بیان بگن این بابا چرا محجبه نیست !!.

خوب :biggrin1: ما هم دمو رو بازي كرديم بازي قشنگي هستش!!
گيم پلي رووني داره و گرافيكشم در حد قابله قبوله ، نه خوبه خوب نه بد!!
فقط تنها بدي كه داره Look بازي هستش كه خيلي سريع هستش كه موقع تير زدن ها باعث مشكل ميشه كه اينم عادت ميشه!!
يه ويژگي جالبي هم كه داشت يه جاييش بود يكي رو نزديك خودش با تير زد تو مخش خن پاشيد تو صورتش بعد عصباني ميشه و همه جا قرمز ميشه و ديگه مثل يه گاو همه رو تيكه پاره ميكنه!! :biggrin1:
يه مرحله هم بود توي خيابون بودي روي ماشين ها اونجام جالب بود!!
در كل بازي خيلي رووني هستش و گيم پلي سريعي داره!! :biggrin1:

يه ويژگي جالبي هم كه داشت يه جاييش بود يكي رو نزديك خودش با تير زد تو مخش خن پاشيد تو صورتش بعد عصباني ميشه و همه جا قرمز ميشه و ديگه مثل يه گاو همه رو تيكه پاره ميكنه!! :biggrin1:

منم دمو رو بازی کردم خوب بود فقط گرافیکش....
این حرکت رو ما بهش میگیم خون جلوی چشماتو گرفته!!!:biggrin1: (از ضرب المثل ما ایرانی ها این یه تیکه رو درست کردن!!!:biggrin1:)

به بقل از اشکان عزیز:
یه مشکل جالبی داره این بازی. وقتی مخوام نصبش کنم میگه به هشت هزار گیگابایت معادل 8 ترابایت فضای خالی احتیاج داره که نمیدونم مشکل از کجاست. در هر حال بازی رو فردا تعویش میکنم.
دوستانی که بازی رو تهیه کردن یه گزارشی مرحمت بفرمایند :دی.

من امروز این بازی رو از سرزمین رایانه خریدم
بازی قشنگیه من که خوشم اومد مخصوصا از حرکات آکروباتیکش
گرافیک بازی هم معمولی رو به خوبه
خود شخصیت هم به نظر من باحاله
اول که دوکلته ای ولی بعد از چند بخش شاتگان هم میده
کات سکانس های بازی (یا همون که دکمه میزنی توی حالت سینمایی)هم لذت بخشه
به نظر من خریدن این بازی خالی از لطف نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or