گرافیکش واقعا خرابه، پیکسلها و دندونه های دور کاراکترها خیلی زیادن، به نظر من یه کپی به تمام معنا از Stranglehold هستش با این تفاوت کوچک که این یکی شمشیر هم داره و گرافیکش خیلی افتضاحه.
گرافیکش واقعا خرابه، پیکسلها و دندونه های دور کاراکترها خیلی زیادن، به نظر من یه کپی به تمام معنا از Stranglehold هستش با این تفاوت کوچک که این یکی شمشیر هم داره و گرافیکش خیلی افتضاحه.
دوستان این طور که شما کوبیدید تو سر مالدوستان بازی بینهایت چرتی![]()
و همچنين بازي تمامش در حاالت Slow- Mo به سر ميبره :biggrin1: اما بازيه جالبيه برا سرگرمي خوبه ! به نظر هم بسيار كوتاه مياد ! گرافيكش واقعا براي 2 نسل قبله !
من هر بازی که Bethesda توش دست داشته گرفتم و هرکدوم دنیایی رو برای من خلق کردن
این یکی رو شک دارم بگیرم چون می ترسم دنیایی خلق نشه :biggrin1:
سلام
برای من تا منو میره ارورر میده
میگه
Disk is unreadable :
Clean the memory by ... bagheyasho yanam nist
بعد x رو میزنی میره تو مینوی اصلی
نه این اینطوریه ! بلکه 50 cent منم اینطوریه !
چه کار کنم اشکال از چیه ؟
فکر نکنم از فریم ویر باشه !
چون FIFA 10 ّبا 2 3 تا بازی جدید رو اجرا میکنه !
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دسیک مورد داره / یکی از بازی هایی که قبلا از بیرون خریده بودیم هم برای ما همین خطا رو می داد که بازی رو تو هارد نصب کردیم مشکل رفع شد ( چون بعد از نصب برای اجرا به دیسک چندان نیاز نیست )
احتمالا بد رایت شده / یا خطی چیزی روش افتاده /
اگه هارد دارید که بازی رو تو هارد نصب کنید ببینید چی می شه
اگه ندارید ببینید می تونید رو دیسک دیگه ای بزنید
ممنونم از جفتتون !بازي رو ببين ميتوني بريزي رو هارد ! چون مال منم اينجوريه ! وقيتم ميخوام بريزم رو هارد ميگه 8000 گيگ فضاي خالي ميخواد ! اگه اينجوري باشه بايد بري يه نسخه سالمش رو بگيري !
اگر بازی های دیگه مشکلی ندارن پس 100% ایراد از دیسکه. یا رایتش خرابه یا کلا سورس طرف ایراد داره. پس بده و از جای دیگه بگیر.ممنونم از جفتتون !
من متاسفانه هارد ندارم !
پی مشکل از لنز نیست !