WET™ - XBOX360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این بازی گفته ی خود سازندگان تلفیقی از بازی های صاحب سبکی مثل Kill Bill ، Tomb Rider , Prince of Persia و Devil may cry است.(چه بازی های کمی ...:-")
شخصیت اصلی بازی دختری به نام Ruby است، دختری بی باک که تمامی ماموریت هایی که دوست داشته باشه و البته پول خوبی توش باشه را می پذیره و به شیوه های زیبا انجام میده. کارهایی مثل دزدین چیزی ، محافظت از کسی ، ترور ، آدم ربایی و ...

مهارت های ruby ترکیبی از شخصیت های مورد علاقه اس. تفنگ بازی هایی به سبک دانته ، شمشیر بازی هایی به سبک پرنس و بلاخره حرکات آکروباتیک به سبک لارا کرافت.در مورد داستان بازی و حرکات شخصیت ها باید منتظر بازی عالی باشیم . نویسنده داستان اصلی بازی Duppy Demetrius نویسنده نام آشنای هالیوودیه. تیم سازنده بازی هم تلفیقی از سازندگان بخش Montreal کمپانی UBI و تیم سازنده ی خود Sierra شده، پس خوشبختانه نباید نگران چیزی باشیم .

من تریلرشو دیدم ... خوب بود ولی اسمشو باید بزارن Prince of Sword May Cry ... :biggrin1:
اشتباهت دقیقا همین جاست :دی. این بازی بیشتر به فیلم های تارانتینو و رابرت رودریگز شبیه تا چیز دیگه. کلا استیل بازی نافرم خداست. البته نظر شما رو داشتم ولی یکی دوتا ویدئوی خوف که دیدم داستان حل شد :دی.
امیدوارم گیمپلی درست درمونی داشته باشه.

بازی خیلی چرت میزنه!کپ Strunglehold هست !نمی دونم شاید فکر کردن قابلیت آروم کردن زمان رو اینا کشف کردن و قبلا وجود نداشته!
توی تریلر ها که غیر از اینکار روبی هیچ کار دیگه ای بلد نیست!تازه شخصیت اصلی بازی Strunglehold حرکات متنوع تری نسبت به این داشت.

من دو-سه تا گیم پلی ازش تو گیم اسپات دیدم....
کلا به نظر من یه اکشن خیلی سریع که توش میتونید ترکیبی از حرکات نئو و پرنس و دانته و... رو انجام بدید!
فک کنم به بازی کردنش بیارزه!
اینم لینک گیم پلی ها برای کسایی مث خودم که نمیتونن دمو دان کنند:

wet--traffic-surfing-gameplay-movie

wet--black-and-red-carnage-gameplay-movie

wet--blasting-and-slicing-on-the-fly-gameplay-movie

wet-sound-of-cold-steel-video

یا حق

دوستان من دمو رو 3.2 بار تموم کردم کلآ باز قشنگیه یه جا هست یکی رو میکشه خون یارو میپاشه تو صورتش
بعد RUBI میره تو توهم:biggrin1: این جا میشه مثل mad world تصویر سیاه سفید قرمز میشه:biggrin1: بعد اینجا همرو درو میکنی
آهنگ ها شم قشنگه
اینم کسی که RUBI رو از روش ساختن
http://rubiwet.com/elizadushku/

آخرین ویرایش:
wet_trl_weaponsareeverything_90109_qthigh_thumb_ign.jpg
Weapons Are Everything

Download now

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or