Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
این QR CODE هارو چه جوری بگیریم؟ پیدا کردن دوربین هاش سخته!!
یه راست سراغه دوربینها نرو
اول خودت بگرد پیداشون کن . وقتی پیداشون کردی حدس بزن به کدوم جهت همهشون روی هم درست میفته بعد به همون جهت حرکت کن و دوربینها اون منطقه رو امتحان کن . لزوما جایی که توی نقشه علامت زده همونجا فقط QR کد رو پیدا میکنی اما برای دوربین توی محوطه اطراف باید در جهت زاویه ای بری که QR درست میفته . یکم بری دستت میاد ساده میشه D: خیلی سخت نیست فقط اولش پیدا کردنه کد میتونه مقداری وقت گیر باشه.

بدبختی داریما!!
99 تا از بیمارستان های شهر رو پیدا کردم، مونده یکی که اونم پیدا نمیشه!!!
اصلا تو نقشه هم نتونستم پیدا کنم
امیدوارم سر همونی مونده باشی که من موندم. فانوس دریایی وسط دریا رو چک کن. یکی از investigate ها هم اونجاست!

امیدوارم سر همونی مونده باشی که من موندم. فانوس دریایی وسط دریا رو چک کن. یکی از investigate ها هم اونجاست!

نه اتفاقا فردین من اونو پیدا کرده بودم!!
بعد از نگاه کردن دقیق به نقشه، پیداش کردم! نامرد پشت یکی از اون علامت های آبی قائم شده بود!! صد تا تکمیل شد

این بخش آنلاینش بخش ریسینگ و Decryption چرا همش می پره بیرون؟؟ ولی توی بخش هک و تعقیب نمیپره بیرون.
پینگم هم بد نیست..190 هست با 4.2.2.4
در کل بخش هایی که بیشتر از 2 نفر باشن میپره بیرون.

بالاخره بعد از کلی سرو کله زدن Gamer ها با Ubi ظاهرا تصمیم گرفته یک فکری به حال این Trohpy Social Lubricant بکنه. عکس زیر ماله دیروز است در تویتر ، در Forum رسمی خوده Ubi قرار داده شده بود توسط یکی از Gamer ها معترض.

KFLgfiA.png

دوستان روانی شدم !! . تروفی مخفی Traced مگه نباید سرچت کنه و پیداش کنی 5 بار ؟ 20 بار حالت آنلاینو گذاشتم سرچم کنه موفق به کشتنشونم شدم ولی لامصب آزاد نمیکنه تروفی رو . چه مرگشه ؟ همه رو 100 کردم همین مونده نمیده . دوستانی که گرفتن لطفا یه راهنمایی بکنن . از طریق یوتیوب نگاه کردم راهنمایی خاصی جز جستجوی طرف نکرده.

حالم از این پیدا کردن آهنگا بهم خورد . واقعا 3 تا تروفیش خیلی افتضاحه .

دوستان روانی شدم !! . تروفی مخفی Traced مگه نباید سرچت کنه و پیداش کنی 5 بار ؟ 20 بار حالت آنلاینو گذاشتم سرچم کنه موفق به کشتنشونم شدم ولی لامصب آزاد نمیکنه تروفی رو . چه مرگشه ؟ همه رو 100 کردم همین مونده نمیده . دوستانی که گرفتن لطفا یه راهنمایی بکنن . از طریق یوتیوب نگاه کردم راهنمایی خاصی جز جستجوی طرف نکرده.

حالم از این پیدا کردن آهنگا بهم خورد . واقعا 3 تا تروفیش خیلی افتضاحه .

Tail و Hack آنلاین داره بازی ، برای این تروفی باید 5 نفر Tail کنن تو رو .

Tail همونیه که میری تو دنیای یارو دنبالش فقط نگاهش میکنی تا 100% بشه (هک نمیکنی) ، حالا یکی باید بیاد دنیای تو و اینکار رو کنه .

هیچ گونه نمادی هم نیست که نشون بده یکی داره Tail میکنت ! هیچ جایی هم ثبت نمیشه چند نفر تا حالا Tail کردنت !

( ترفند فهمیدنش اینه که بازی رو Pause کنی ولی نشه ، و تو بخش Players Met کنسولت اسامی جدیدی به بخش Online Tailing اضافه بشه )

Tail و Hack آنلاین داره بازی ، برای این تروفی باید 5 نفر Tail کنن تو رو .

Tail همونیه که میری تو دنیای یارو دنبالش فقط نگاهش میکنی تا 100% بشه (هک نمیکنی) ، حالا یکی باید بیاد دنیای تو و اینکار رو کنه .

هیچ گونه نمادی هم نیست که نشون بده یکی داره Tail میکنت ! هیچ جایی هم ثبت نمیشه چند نفر تا حالا Tail کردنت !

( ترفند فهمیدنش اینه که بازی رو Pause کنی ولی نشه ، و تو بخش Players Met کنسولت اسامی جدیدی به بخش Online Tailing اضافه بشه )

مرسی گرفتم مطلبو . بخش free roam رو که باز میزاشتم این اتفاق میوفتاد نمیدونم چند بار شده . نه مهم نیست که متوجه بشیم چون تروفی رو میده در هر حال . فقط این گاگولا باید یکم زرنگ باشن چون دهن من یکی رو سرویس کردن از بس بهشون امتیاز دادم که تروفی رو بگیرم . فقط 10 در صدشون از versus واسه دانلود استفاده میکنن بقیه فقط هکینگ !! .

دوستان من به مرحله ای از بازی رسیدم که چند نقطه رو می بایس هک کنم و از طرفی پلیس زیادی دنبالم میفوته...خیلی سخت شده...شما راهی سراغ ندارید که این مرحله رو با موفقیت انجام بدم؟؟؟

دوستان من به مرحله ای از بازی رسیدم که چند نقطه رو می بایس هک کنم و از طرفی پلیس زیادی دنبالم میفوته...خیلی سخت شده...شما راهی سراغ ندارید که این مرحله رو با موفقیت انجام بدم؟؟؟

این مرحله اخره . ببین کلا نباید از روی نقشه بری جلو . همون علامت های زرد که جلوت ظاهر میشن بعضی هاشون اسم های مسخره دارن . اونا الکیه . نقاط زرد اصلی که باید هک کنی اسمشون HACK یا TARGET هست . فقط برو دنبال اونا . جاشون هم عوض نمیشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or