Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
دوستان من الان همه شرایطم محیا هست ، به نظرتون با وجود اینکه الان Watch Dogs بهترین بازی موجود برای PS4 ـه به نظرتون اونقدی خوب هست که من برم PS4 بخرم ؟
کی گفته واچ داگز بهترین بازی PS4 ـه؟:|
پ.ن: اگه به خاطر این میخوای PS4 بخری پیشنهاد میکنم نحری:D

آخرین ویرایش:
ميگه is not valid چى ميخواد بگه خب
يعنى اگه كار نكنه خودمو ميكشم ٥٠ هزار تومن به خاطر ريجن ٢ بودنش بيشتر دادم
مگه میشه ؟! :|
تا حالا برای من پیش نیومده :|
کدش حالا چیز خاصی نداره ، دوستم اک خریده بود یه چند تا لباس و یه مرحله با بازی اضافه میشه !

آخه من Online نمیزنم بعد منظورم الان بود تا چند ماهه دیگه که بازیهای جدید بیان ، الان به نظر خود شما بهترین بازی ای که میشه بازی کرد کدوم بازیه ؟
Hmm
از نظر طولانی بودن به نظرم AC:IV
ولفنشتین و اینفیموس و واچ داگز هم خوبن

بچه ها به نظرتون شخصيت ايدن يجوري نيست؟ مثلا خواستن خيلي خفن و جدي و وارد به همه چي درستش كنن و مثلا تيريپ خفن كارگاهي زده و كلاه بيس بال سرشه و سرشو ميندازه پايين به گوشيش نگاه ميكنه و ... ولي با وجود اينا يه شخصيت يجورايي عقب افتاده و اسكل داره و اصلا به اون چيزي كه قراره باشه و فك ميكردن ميتونن در بيارن شبيه نشده! بادي لنگويجش يه مدليه اصن به يه پروفشنال شبيه نيست و قيافشم كه مث اين شاگرد فروشنده بوتيكاي جلف و سوسول هستش!

اونطرف به gta v نگاه كنيم فك كنم بهتر منظور منو بگيريد كه چقد اين ٣ تا شخصيت باحال بودن و هر كدومشون دنيايي بودن واسه خودشون و دقيقا همون چيزي كه سازنده ميخاست در اورده بودنشون نه شبيه به چيزي

مگه میشه ؟! :|
تا حالا برای من پیش نیومده :|
کدش حالا چیز خاصی نداره ، دوستم اک خریده بود یه چند تا لباس و یه مرحله با بازی اضافه میشه !
راه حلى نيست؟
بچه ها به نظرتون شخصيت ايدن يجوري نيست؟ مثلا خواستن خيلي خفن و جدي و وارد به همه چي درستش كنن و مثلا تيريپ خفن كارگاهي زده و كلاه بيس بال سرشه و سرشو ميندازه پايين به گوشيش نگاه ميكنه و ... ولي با وجود اينا يه شخصيت يجورايي عقب افتاده و اسكل داره و اصلا به اون چيزي كه قراره باشه و فك ميكردن ميتونن در بيارن شبيه نشده! بادي لنگويجش يه مدليه اصن به يه پروفشنال شبيه نيست و قيافشم كه مث اين شاگرد فروشنده بوتيكاي جلف و سوسول هستش!

اونطرف به gta v نگاه كنيم فك كنم بهتر منظور منو بگيريد كه چقد اين ٣ تا شخصيت باحال بودن و هر كدومشون دنيايي بودن واسه خودشون و دقيقا همون چيزي كه سازنده ميخاست در اورده بودنشون نه شبيه به چيزي
اتفاقا به نظر من طراحيش خوبه قبول دارم خيلى حرفه اى نشونش ندادن به نظر من يه آدميه كه شكست خورده و چيزى تو زندگى براش نمونده اينطورى نشونش دادن

ایدن کلا خیلی رو مخه هر جوریم که چرب میکنیش بازم .....نمیره
برای همینم تو نسخه بعدی شایعه شد که یوبی از یه شخصیت دیگه استفاده میکنه

من میخوام اینو بخرم
اما یه گیم پلی 16 دقیقه ای ازش دیدم یکم ناامیدم کرد !
اتفاقا گیم پلیش تو ماموریتها عالیه و طراحی مراحلشم فوق العادست.تنها نقطه ای که توی ذوق میزنه تو قسمت گیم پلی گردش در شهرش هست که اصلا کیف نمیده:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or