دوستان من با 2 ساعت بازی کردن بازی به نکات زیر رسیدم ، اگه مغایر با نظراتتون هست ببخشید چون واسه من اینجوری بود :
یکی اینکه هندلینگ ماشین ها قابل قبوله و کلا یجوری رانندگی رو ساختن و که شما راحت باشین و حتما تخصص زیادی نمیخواد داشته باشین تو رانندگی... ولی برعکس فیزیک ماشین افتضاح و انگار شما دارین با یه تانک بازی میکنید!!!! هر کاری کردم بتونم ماشینم رو بترکونم یا جوری سرعتش رو کم کنم که خاموش کنم با ضربه نشد که نشد که نشد!!!!

2_ هک بازی خارق العاده هست و حال میکنید با سیستم هک اما یه کم ساده هست امیدوارم جلوتر بشه یه کاریش کرد!!! حتی sleeping dogs !!! هم تو هک کردن یه مصائبی میذاشت که بازی شیرین تر میشد اما تو واچ داگز با یه دکمه هک میکنه همه چیزو!!!!
3_ اسکیل های بازی واقعا عالی و وسوسه کننده است و اینکه میتونید پیشرفتش بدید خیلی خیلی عالیه و حدود 100 تا هم فک کنم اسکیل داشته باشه!!!
4_ گرافیک بازی عالیه اما وقتی سوار ماشین میشید انگار دارید Gta San Andreas بازی میکنید مرد و مردونه میگم!!! محو میکنه اون قسمت بالای شهر که میرید حالت آف رود داره درختا انگار یه خط هستن فقط!!!
5_ تعداد تفنگ ها و ماشین ها متوسط هست یعنی قابل قبول..........
در کل نکته ای که به نظرم میرسه اینه که شما اگه میخواید بازی رو بگیرید اصلا با انتظار یه GTA نرید به سمت خرید بازی بلکه با انتظار یه بازی هک و شوتینگ به اسم سری Watch Dogs برید که با مخفی کاری و تیر اندازی و هک بازی حال کنید اما تو درایوینگ اصلا فکرش رو هم نکنید که به پای جی تی ای برسه.....همین....در کل به نظر من که اصلا ***اصلا*** اصلا*** به پای جی تی ای نمیرسه ولی واسه من از AC ها بهتره!!!
اما در کل بعد از جی تی ای دومین بازی میتونه باشه ...در کل مطمئنم جلوتر بهتر هم میشه صد در صد! ... وقتی که آپدیت کنید خارق العاده میشه اما درایوینگ تو ذوق میزنه! همین و بس..