Watch Dogs | Xbox 360

خوب بازی توی سینگل به نظرم من کاملا اوکیه، به جز گرافیک که بعضی جاها لنگ می زنه و نفشه کوچک تر، می تونم بگم در حد سینگل gta v هست. من مولتی رو بازی نکردم اما این review هایی که تا الان اومده همگی بلا استثنا از مولتی تکراری و خسته کننده بازی می نالن. در کل برای من که هیچ وقت قصد مولتی بازی کردن نداشتم، این نمیشه گفت یه نقد ناامید کنندست اما خب احتمالا روی فروش بازی تاثیر میذاره. در کل آیا بازی در اون اندازه که ادعا می کرد ظاهر شد؟ نه... اما با این وجود باز هم جزو بهترین بازی های این شش ماه بوده...

[/COLOR][/INDENT]
[/COLOR][/RIGHT]
100% روی 360 ...

نه.
تنظیمات Very Lowـه PC هم گرافیک بهتری نسبت به 360 داره.
البته واسه اجرا با تنظیمات Very Low هم 6 گیگابایت رَم و یه CPUـه 4 هسته‌ای لازمه. پس اگه سیستمتون معمولی هم هست، همین نسخه نسل قبل رو بازی کنید بهتره. مشکلات بهینه نبودن بازی‌های یوبی روی PC هم زبان زد خاص و عامِ!

دوستان من با 2 ساعت بازی کردن بازی به نکات زیر رسیدم ، اگه مغایر با نظراتتون هست ببخشید چون واسه من اینجوری بود :
یکی اینکه هندلینگ ماشین ها قابل قبوله و کلا یجوری رانندگی رو ساختن و که شما راحت باشین و حتما تخصص زیادی نمیخواد داشته باشین تو رانندگی... ولی برعکس فیزیک ماشین افتضاح و انگار شما دارین با یه تانک بازی میکنید!!!! هر کاری کردم بتونم ماشینم رو بترکونم یا جوری سرعتش رو کم کنم که خاموش کنم با ضربه نشد که نشد که نشد!!!! :(
2_ هک بازی خارق العاده هست و حال میکنید با سیستم هک اما یه کم ساده هست امیدوارم جلوتر بشه یه کاریش کرد!!! حتی sleeping dogs !!! هم تو هک کردن یه مصائبی میذاشت که بازی شیرین تر میشد اما تو واچ داگز با یه دکمه هک میکنه همه چیزو!!!!
3_ اسکیل های بازی واقعا عالی و وسوسه کننده است و اینکه میتونید پیشرفتش بدید خیلی خیلی عالیه و حدود 100 تا هم فک کنم اسکیل داشته باشه!!!
4_ گرافیک بازی عالیه اما وقتی سوار ماشین میشید انگار دارید Gta San Andreas بازی میکنید مرد و مردونه میگم!!! محو میکنه اون قسمت بالای شهر که میرید حالت آف رود داره درختا انگار یه خط هستن فقط!!!
5_ تعداد تفنگ ها و ماشین ها متوسط هست یعنی قابل قبول..........
در کل نکته ای که به نظرم میرسه اینه که شما اگه میخواید بازی رو بگیرید اصلا با انتظار یه GTA نرید به سمت خرید بازی بلکه با انتظار یه بازی هک و شوتینگ به اسم سری Watch Dogs برید که با مخفی کاری و تیر اندازی و هک بازی حال کنید اما تو درایوینگ اصلا فکرش رو هم نکنید که به پای جی تی ای برسه.....همین....در کل به نظر من که اصلا ***اصلا*** اصلا*** به پای جی تی ای نمیرسه ولی واسه من از AC ها بهتره!!!
اما در کل بعد از جی تی ای دومین بازی میتونه باشه ...در کل مطمئنم جلوتر بهتر هم میشه صد در صد! ... وقتی که آپدیت کنید خارق العاده میشه اما درایوینگ تو ذوق میزنه! همین و بس..

سلام
پچ آنلاینش اومده؟
بازی مگه اصن رسما عرضه شده ک الان منتظر پچش هستید...
دوستان یک سوال داشتم، فرق نسخه ی XGD2 با BurnerMax چیه؟ هردو نوشته رایت کامل ولی بخوام دیسک یک رو نصب کنم کدوم رو باید بگیرم؟
این دوتا اصن ب هم ربطی ندارن!
ولی خب شما باید برنرمکس بگیرید...

خوب منم بازیرو بازی کردم رو 360:
اول از همه چیزی که از روز اول برا این بازی مهم ترین قسمتش بود یعنی گرافیکو یه توضیحی دربارش میدم خوشبختانه گرافیک بازی رو کنسولای این نسل با اون شایعه هایی که از قبل اومده بود و به نظر میرسید گرافیکش رو کنسولای نسل قبلی افتضاح باشه کاملا در تضاده و مخصوصا تو محیطای داخلی گرافیک واقعا خیره کنندست نورپردازی بازی فوق العادست و کیفیت آبجکتا و بافتای محیط عالیه و به هیچ وجه تو ذوقتون نمیزنه محیطای بیرونی بازیم تو حالت سکون یعنی وقتی که سوار ماشین نیستید کیفیت خیلی خوبی داره تعدا آبجتا و اشیای محیط خیلی زیاده و کلا محیطای بازی واقعا شلوغه و اصلا خلوت نیست فریم ریت بازیم تو اکثر مواقع تو حالت خوب و پایداریه انیمیشنای آیدن خیره کنندست و انیمیشن باقی npc های بازیم تو وضعیت خوبیه در کل گرافیک بازی رو کنسولای این نسل واقعا خیره کنندست با توجه به سخت افزارشون و حتی به نظرم تو محیطای داخلی از GTA V یه مقدار کیفیتش بهتره اما تو محیطای خارجی باید گفت از GTA V کیفیت پایین تری داره کلا مطمئن باشید گرافیک بازی ناامیدتون نمیکنه و یکی از بهترین بخشای بازیه بعد از گرافیک که برا این بازی به طور مخصوص اهمیتش خیلی بالاست یکم از گیم پلی میگم براتون کنترل آیدن خیلی خوب و خوش دسته بخش شوتینگ و کاور گیری بازیم عالیه و ایرادی نداره کلا مبارزات با اسلحه ی بازی خوب از آب دراومده قابلیت هک بازیم با اینکه به اون پیچیدگی که انتظارشو داشتم نیست اما قابلیت جالبیه و نکته ی تمایز بازی با باقی بازیای هم سبک همین بخش که با اینکه تو اون حدی که باید باشه نیست اما وجودش نکته ی مثبت واسه بازی همه ی قابلیتای هک بازی با یه دکمه انجام میشه و خیلیم کارای متنوعی نمیشه باهاش کرد. اما یکی از مهم ترین بخشای بازی تو این سبک کنترل و هندلینگ ماشیناست که متاسفانه بازی تو این بخش خیلی ضعیفه و کنترل ماشینا خیلی سنگین و بد از آب دراومده فیزیک حرکت ماشینا به دل نمیشینه و باعث میشه اصلا علاقه ای به رانندگی تو بازی نداشته باشید مقابل شاهکاری مثل GTA V بازی از این نظر فاجعست و اصلا انتظار اون کنترل خوش دست و افسانه ای رو نداشته باشید داستان بازیم تا اینجا به نظر میاد چیز خاصی نباشه و خیلی ایده ی ساده و تکراری داره متاسفانه اما شخصیت پردازیای بازی خوبن و جالب بخش موسیقی و صداگذاری بازیم خوبه در کل مخصوصا صداگذارای بازی کارشونو خوب انجام دادن صدای ایدنم خیلی خوبه و به شخصیتش میاد
در کل WD یه بازی خوبه اما شاهکار نیست بازی برا رسیدن به استاندازدایی که راکستار تو این تعیین سبک تعیین کرد واسه بازیای OW هنوز خیلی کار داره و این نسخه تازه شروع کاره با اینکه بازی شاهکار نیست اما تو این کمبود بازی مخصوصا برای مایی که هنوز به کنسولای نسل بعد دسترسی ندارم غنیمتیه و مطمئن باشید از بازی کردنش پشیمون نمیشید

یه حرکت مضحک در این بازی . دیسک اول رو گذاشتم و دیدم برخلاف تمام بازیهایی که فقط دیتای نصبی هستند و فقط از داخل بازی نصب میشن این یکی از داخل داشبورد هم گزینه نصب داره.

بازی رو از داخل داشبورد نصب کردم ولی در کمال تعجب وقتی داخل بازی شدم مجددا بازی شروع کرد به نصب دیتای دیسک اول بازی :| فقط در مرحله دوم دیگه دیسک کار نمیکرد و از روی هارد دیتا رو نصب میکرد

نصب دیتا از روی هارد بر روی هارد :| چه حرکت مضحکی !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or