تو خونه مردم هم ميشه ديد؟:d
اینکه ماله پلی استیشنه!!!!!؟؟؟؟)xکافر از تاپیک ایکس باکس برو بیرون
شوخی میکنم البته
دوستان من اکت 3 این قسمت گیر کردم وقتی اینو میکشم و گوشیشو هک میکنم بعد چند ثانیه Maisson failed میده و باید از اول برم من چیکارباید کنم؟![]()
بله ميشه به مدت ٣٠ثانيهتو خونه مردم هم ميشه ديد؟:d
نقشه رو بزن بعد به جای ctos ها نگاه کن ببین کدوم جاش عوض نمیشه مسیرش رو حفظ کن بعد برو اونجا به همین راحتی اصلا من تو این بازی مرحله سخت ندیدم:dچقد سخته اين لامصب رسيدم اكت5 اونجايي كه دمين برنكس ctos رو هك كرده خيلي سخته اصن نميشه اونجا رو رفت!اصن نميدوني بايد كجا بري و اون ويروسي كه تي بون داده رو آپلود كني!
دوستان بازی new game plus نداره ؟![]()
چقد سخته اين لامصب رسيدم اكت5 اونجايي كه دمين برنكس ctos رو هك كرده خيلي سخته اصن نميشه اونجا رو رفت!اصن نميدوني بايد كجا بري و اون ويروسي كه تي بون داده رو آپلود كني!
راستش اصلاً یادم نمیاد کدوم مرحله رو داری میگی! ولی همونطور که قبلاً هم گفتم، WD از آبکیترین بازیهایی بود که تا حالا بازی کرده بودم!چقد سخته اين لامصب رسيدم اكت5 اونجايي كه دمين برنكس ctos رو هك كرده خيلي سخته اصن نميشه اونجا رو رفت!اصن نميدوني بايد كجا بري و اون ويروسي كه تي بون داده رو آپلود كني!
نه نميشه يكي از بزرگترين ضعف بازيچجوری میشه وقتی تو ماشین هستی به بیرون تیر اندازی کنی؟ اصلا میشه؟
پس دهن آدم صاف میشه تو این Criminal Conveyها که!!! مگر اینکه آپگرید هک هارو کامل انجام بدیم که اونجوری طرف نفله بشهنه نميشه يكي از بزرگترين ضعف بازي