Watch Dogs | Xbox 360

سخت نبود! اعصاب خورد کن بود!
شاید حدود 5-6 بار ریست کردم چونهر بار یک کار اشتباهی می کردم. وقتی ریست میشد، 5 دقیقه iraq چرت و پرت می گفت. بعد 3 نفر میومدن. بعد دوباره 5 دقه چرت و پرت و بعد خودش اومد. هر بار ریست میشد از اول چرت وپرتاش! اعصابم داغون شد!

راستی کسی نفهمید چرا کلرا اطلاعاتشو به دیفالت داد؟؟؟
دیفالت رو کشتم! صرفا اومده بود بازیو سخت کنه!

من اکت 4 مرححله 5 رو هنوز نرفتم! امید وارم سریع تر تمومش کنم و امید وارم جاییش گیر نکنم
اون چرت و پرت گفتناش خیلی رو اعصاب بود. سازنده‌های کار نابلد(!) اینجوری بازی می‌سازن دیگه!(:p) من که قشنگ ساعت کوک می‌کردم و می‌خوابیدم تا زر زراش تموم شه!:d
نترس گیر نمی‌کنی. WD از آبکی‌ترین بازیایی بود که تا حالا بازی کرده بودم.

آخرین ویرایش:
تموم کردم بازیو. عالی بود! به شخصه بدجور منتظر نسخه بعدیشم. اخرش هم عالی تموم شد!
از این که جوردی ادم نفوذی بود خوشم اومد و اینکه شخصیت بد نسخه بده خوبه چون ازش بدم میومد. مخصوصا مدل موهاش! اییشش
درضمن مگه اونی که اخر بازی بهمون انتخاب داد که بکشیمش یا رد شیم ازش رو توی اولین مرحله بازی نکشتیم؟ اصن بازی با اون شروع شد دیگه! (پ.ن. من که کشتمش! لامصب لنا رو کشته بود!)

بازی خیلی خوبه
9 به نظر من نمره خیلی خوبه

تموم کردم بازیو. عالی بود! به شخصه بدجور منتظر نسخه بعدیشم. اخرش هم عالی تموم شد!
از این که جوردی ادم نفوذی بود خوشم اومد و اینکه شخصیت بد نسخه بده خوبه چون ازش بدم میومد. مخصوصا مدل موهاش! اییشش
درضمن مگه اونی که اخر بازی بهمون انتخاب داد که بکشیمش یا رد شیم ازش رو توی اولین مرحله بازی نکشتیم؟ اصن بازی با اون شروع شد دیگه! (پ.ن. من که کشتمش! لامصب لنا رو کشته بود!)

بازی خیلی خوبه
9 به نظر من نمره خیلی خوبه
اول بازی که او یارو رو نمیکشیم یه تیر بغل گردنش میزنه که بترسه بعد که ایدن با گوشیش داره ور میره اون با چوب بیس بال از پشت حمله میکنه و ایدن اون رو میزنه دقت داشته باشید که میزنه نمیکشه، در ضمن دقیقاً تیری که این یارو خلاص کرده بود به لنا برخورد نکرد ولی به لاستیک ماشین ایدن زد و لنا هم توی همون ماشین بود و ماشین چپ کرد ولی لنا مرد و ایدن زنده موند.

Stupid Achievement You've Ever Seen

18597143166339305422.png

اساتید عزیز
راهنمایی میخواستم
الان تو بعضی قسمتها میگه ماشین طرف رو بنداز@منم فقط اونقدر میزنم و بهش تا بالاخره داغون شه
اما سوال اینه که اصلا نمیشه تو ماشین شلیک کرد با اسلحه؟
اگه اره لطفا راهنمایی کنید

اساتید عزیز
راهنمایی میخواستم
الان تو بعضی قسمتها میگه ماشین طرف رو بنداز@منم فقط اونقدر میزنم و بهش تا بالاخره داغون شه
نه دوست عزیز نمیشه به نظر من یه جا ماشین طرف رو خفتش کن که ماشین نتونه حرکت کنه بعد سریع از ماشین پیاده شو بعد به راننده شلیک کن من که این طور مراحل رو با این روش رفتم ;)

اساتید عزیز
راهنمایی میخواستم

راهی که بالا توضیح دادن خیلی خوبه یا اینکه SKill هات را Update کن و زمانی که داری دنبال طرف می ری از چراغ قرمز برای ایجاد ترافیک و انفجار و .... خلاصه هرچیزی که شروع می کنه مربع آبی رنگ چشمک زن را به دور اون Object ایجاد کنه استفاده کنی که یا ماشین متوقف میشه طرف پیاده میشه و بقیه داستان یا کلا ماشینش منفجر میشه.

راهی که بالا توضیح دادن خیلی خوبه یا اینکه SKill هات را Update کن و زمانی که داری دنبال طرف می ری از چراغ قرمز برای ایجاد ترافیک و انفجار و .... خلاصه هرچیزی که شروع می کنه مربع آبی رنگ چشمک زن را به دور اون Object ایجاد کنه استفاده کنی که یا ماشین متوقف میشه طرف پیاده میشه و بقیه داستان یا کلا ماشینش منفجر میشه.
ممنون دوستان عزیز
بلی منم همین کار رو میکنم ولی واقعا این قسمتشه چرت تمام هست!راستی یک سوال نامربوط دی
افتتاحیه جام جهانی ساعت چند و کدوم کانال بدون مشکل پخش
میکنه؟(با رسیور)

سلام من بازی رو خریدم ولی وقتی دی وی دی یک رو دارم نصب میکنم وسطش میگه اشکالی پیش اومد و باید دوباره نصب بشه. بازی هم برنر مکس نیست اگه برنر مکس بگیرم حله؟

سلام من بازی رو خریدم ولی وقتی دی وی دی یک رو دارم نصب میکنم وسطش میگه اشکالی پیش اومد و باید دوباره نصب بشه. بازی هم برنر مکس نیست اگه برنر مکس بگیرم حله؟
برادر دی وی دی بازیت ایراد داره!
عوضش کن
راستی جدا بازی چرتیه ها!حالا من زیاد اهل گرافیک نیستم!اما
این قضیه فروش دخترا تو اکت 2 چیه

برادر دی وی دی بازیت ایراد داره!
عوضش کن
راستی جدا بازی چرتیه ها!حالا من زیاد اهل گرافیک نیستم!اما
این قضیه فروش دخترا تو اکت 2 چیه

متاسفانه بعضی از مراحل به طرز غیر عادی ای سخت شده و بعضی از مراحل بسیار سادس. ولی همونطور که قبلا گفتم عنوانیه که تو نسخه های بعدیش حرفی برای گفتن داره و راک استار و تمام شرکت هایی که قصد ساختن open world دارن باید این بازی رو به عنوان یه رقیب حساب کنن.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

از دوستان کسی با این Achievement Traced مشکلی نداشته . هر کی به من Invade می ده فقط Hack می کنه اصلا Tailing نمیاد سراغم. اگر کسی راه حلی داره ممنون میشم در اختیار من هم قرار بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or