از اونجایی که من به داستان بازیها کوچکترین اهمیتی نمیدم، فقط یه پرسش برام پیش اومده. آخرش اون یارو کیه که فرصت میده بکشیمش یا زندش بذاریم؟ قیافش آشنا نبود برام
منم همین مشکل رو با GTA داشتم. 3 تا که هیچی کم کمش 10 تا دیسک عوض کردم اصلا نصب نشد. آخرش به فروشنده گفتم بازی رو روی DVD ورباتم بزنه. الان بدون مشکل دارم بازی میکنم GTA رو. ( قیمتشون هم بین 13-11 تومن هست )
- بهتره بازی رو از یه فروشنده دیگه هم بخرید ، شاید طرف درست نمیزنه بازی رو روی DVD.
این مرحله به طرز وحشتناکی سخته! با یک اسلحه هست که نارنجک شوت می کنه و فقط 8تا تیر داره!
قبل از این که عراق و اون محافظش بیان برو اونجایی که سقف داره قایم شو و اون جلوش 4تا ied بنداز (نزدیک هم) و وسطش یک ied prox.... بعد که محافطش اومد می میره! خود عراق رو هم با اون تفنگ بمب انداز بکش!
- - -ویرایش - - -
من مرحله 3 اکت چهار رو باید برم! به طرز وحشتناکی بازی سخت شده! مرحله قبل پلیس 5 ستاره افتاد دنبالم و در رفتم!! یعنی باورم نمیشد! تا 2 دقیقه قلبم هنوز تند میزن که نکنه پیدام کنن!!!
ولی داستان دداره قشنگ میشه!
راستی
چرا کلرا به اون فرد همه اطلاعاتو داد؟ اگه اسپویلر ادامه بازیه نگین! (فقط بگین اسپویلره و تو اسپویلر بگین)
این مرحله به طرز وحشتناکی سخته! با یک اسلحه هست که نارنجک شوت می کنه و فقط 8تا تیر داره!
قبل از این که عراق و اون محافظش بیان برو اونجایی که سقف داره قایم شو و اون جلوش 4تا ied بنداز (نزدیک هم) و وسطش یک ied prox.... بعد که محافطش اومد می میره! خود عراق رو هم با اون تفنگ بمب انداز بکش!
- - -ویرایش - - -
من مرحله 3 اکت چهار رو باید برم! به طرز وحشتناکی بازی سخت شده! مرحله قبل پلیس 5 ستاره افتاد دنبالم و در رفتم!! یعنی باورم نمیشد! تا 2 دقیقه قلبم هنوز تند میزن که نکنه پیدام کنن!!!
ولی داستان دداره قشنگ میشه!
راستی
چرا کلرا به اون فرد همه اطلاعاتو داد؟ اگه اسپویلر ادامه بازیه نگین! (فقط بگین اسپویلره و تو اسپویلر بگین)
توی کالکتر ادیشن بازی چندتا کارت هست که میتونید مجسمه شخصیت هارو بصورت مجازی روی گوشی آندروید یا ios ببینید
اول این فایل رو پرینت بگیرید
بعد نرم افزار H_ide By W_D رو دانلود کنید
حالا اجراش کنید و روی قسمت کالکتور ادیشن کلیک کنید و میتونید با گرفتن گوشی رو به روی فایل پرینت شده چهار تا از شخصیت های بازی رو در تمام وجوه ببینید
سخت نبود! اعصاب خورد کن بود!
شاید حدود 5-6 بار ریست کردم چونهر بار یک کار اشتباهی می کردم. وقتی ریست میشد، 5 دقیقه iraq چرت و پرت می گفت. بعد 3 نفر میومدن. بعد دوباره 5 دقه چرت و پرت و بعد خودش اومد. هر بار ریست میشد از اول چرت وپرتاش! اعصابم داغون شد!
راستی کسی نفهمید چرا کلرا اطلاعاتشو به دیفالت داد؟؟؟
دیفالت رو کشتم! صرفا اومده بود بازیو سخت کنه!
من اکت 4 مرححله 5 رو هنوز نرفتم! امید وارم سریع تر تمومش کنم و امید وارم جاییش گیر نکنم
منم همین مشکل رو با GTA داشتم. 3 تا که هیچی کم کمش 10 تا دیسک عوض کردم اصلا نصب نشد. آخرش به فروشنده گفتم بازی رو روی DVD ورباتم بزنه. الان بدون مشکل دارم بازی میکنم GTA رو. ( قیمتشون هم بین 13-11 تومن هست )
- بهتره بازی رو از یه فروشنده دیگه هم بخرید ، شاید طرف درست نمیزنه بازی رو روی DVD.[/QUOTE]