Watch Dogs | PS3

اگه زحمتی نیست چند تا عکس هم از ظهر و شب و هوای بارونی بذار

به نظر خودت گرافیکش در کل چه طوره ؟

بنظرم شب مث روز خوب نیست. واسه من بارون اومد اما کم بود قطع شد اما بارون عالی بود
درکل گرافیک واسه سخت افزارهای چند سال پیش فوق العادست

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

بنظرم شب مث روز خوب نیست. واسه من بارون اومد اما کم بود قطع شد اما بارون عالی بود
درکل گرافیک واسه سخت افزارهای چند سال پیش فوق العادست

یکی میگفت شب هاش خوبه که . از gta v بهتره ؟ چون اون شب هاش برام جالب نبود پیشرفتی نسبت به iv نداشت
بعد غروب هم داره هوا نارنجی شه؟

یکی میگفت شب هاش خوبه که . از gta v بهتره ؟ چون اون شب هاش برام جالب نبود پیشرفتی نسبت به iv نداشت
بعد غروب هم داره هوا نارنجی شه؟

شباش بد نیست اما روز ی چیز دیگست. غروب توجه نکردم.

بنظرم ب چشم یک بازی اوپن ورلد بهش نگاه نکنید

Last edited by a moderator:
خب ظاهزا با این عکس هایی که بابک جان گزاشتن مث که باید رو ps4 بازی کنم ( کو پولش ؟! :دی )

ولی جدی خیلی تفاوت زیاده بین دو نسخه ....

در مورد بحث بالا هم که میگن OW نیست لامصب این جی تی ای کاری کرده که هیچ بازی ow دیگه رو نمیتونی قبول کنی که سبکش OW هست ( خودم نفهمیدم چی گفتم !!! )

درکل بنظرم اگه پول ندارید( ببخشید خودمونی گفتم ) یا واسه بازیهای آینده میخواین هزینه کنید توهمین نسل هم راضی کنندس البته اگه یکم توقعتونو کم کنید

درکل بنظرم اگه پول ندارید( ببخشید خودمونی گفتم ) یا واسه بازیهای آینده میخواین هزینه کنید توهمین نسل هم راضی کنندس البته اگه یکم توقعتونو کم کنید

:)) خوشم اومد اخه در چند ماه اینده با کویر بی بازی همراه هستیم صبر و خبر خاصی نیست یه فعلا هم که در استانه ی امتحانات هستم صبر میکتم یکن بخور بخور کاسب از بازی کم شد میخرم :دی

راستی عزیز دل مینی گیم هم تو بازی هست یا اصن با ایدن بخوای تو شهر ول بچرخی کار خاصی میشه انجام داد؟

:)) خوشم اومد اخه در چند ماه اینده با کویر بی بازی همراه هستیم صبر و خبر خاصی نیست یه فعلا هم که در استانه ی امتحانات هستم صبر میکتم یکن بخور بخور کاسب از بازی کم شد میخرم :دی

راستی عزیز دل مینی گیم هم تو بازی هست یا اصن با ایدن بخوای تو شهر ول بچرخی کار خاصی میشه انجام داد؟
اینجوری که تو تریلرها مشخصه بیشتر بازی مینی گیم :|

اره ماموریت فرعی زیاد داره. تو uploadfromtaptalk1400877263272.jpg شیکاگو بیکار نمیشید

به این عکس دقت کنید این آقا که داشت رد میشد ی چیزیش افتاد زمین خم شد که برش داره شال گردنش تکون میخورد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or