Watch Dogs | PS3

ویدیو کوتاهه تریلر اصلی خیلی طولانی تره و بیهوده تر من خواستم فیزیک ماشین و شخصیت نشون داده بشه
همونطور که میبینید فیزیک ماشین همون فیزیک بازی درایور هست و شخصیت اساسین

خب خب بلاخره برای Ps3 هماومد و دوستان کپی باز بسیار محترم از جمله خودم با حمله ای زیبا به ابن عنوان 13 گیگی سریعا پوستشو میکنیم و میزنیم تو گوشش

دوستم رفت برای Ps4 ـشو خرید منم بجاش Infamous خریدم و گفتم بسوزه دلت که من Ps3 دارم اما تو نداری :D

من تا فردا دانلود میکنم . البته خیلی کم بازی میکنم روی ps3 اگر بد باشه و سعی میکنم رو نسل بعد برم .
ولی خواب در حدود ۲ ساعتی فعلا بازی رو میرم ببینم موضوع از چه قراره . شاید اصلا نیارزه ۲۰۰ تومن پول بده ادم و همین نسل پاسخگو باشه.
ولی شنیدها حاکی اینکه گرافیک نسل هفتم از قابل قبول هم بالاتره . تا فردا سعی میکنم چندتا عکس هم بذارم از گرافیکش .

من تا فردا دانلود میکنم . البته خیلی کم بازی میکنم روی ps3 اگر بد باشه و سعی میکنم رو نسل بعد برم .
ولی خواب در حدود ۲ ساعتی فعلا بازی رو میرم ببینم موضوع از چه قراره . شاید اصلا نیارزه ۲۰۰ تومن پول بده ادم و همین نسل پاسخگو باشه.
ولی شنیدها حاکی اینکه گرافیک نسل هفتم از قابل قبول هم بالاتره . تا فردا سعی میکنم چندتا عکس هم بذارم از گرافیکش .
آره آقا 100 % یه چند تا عکس بزار ببینیم چجوریاست چون برا ایکس باکس گذاشته بودن تصاویر کدر بودن:(

دوستان من نیم ساعتی بازی کردم....تا اینجا که من بازی کردم به gta نمیرسه....:dحالا باید بازی کرد تا نظر نهایی رو داد.........نمیدونم شاید واسه ps4 خوب باشه........

ولی سلطان این سبک بازی ها gta هست منکرش هم نمیشه شد........یه چیزهایی هم از gta کپی برداری شده......ولی با این همه تاخیری که ایجاد شد باید بهتر از در میآوردنش....من به شخصه بهش نمره 7.5 میدم......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or