Watch Dogs | PS3

دوستان اين ويديو را من نميتونم ببينم. ولي اگه كسي ديده لطف ميكنه بگه كه الان كيفيت بازي رو اين نسل چجوريه؟ خوب و راضي كننده هستش؟ خدا كنه اينطور باشه.

خيلي منتظر اين بازيم

دوستان اين ويديو را من نميتونم ببينم. ولي اگه كسي ديده لطف ميكنه بگه كه الان كيفيت بازي رو اين نسل چجوريه؟ خوب و راضي كننده هستش؟ خدا كنه اينطور باشه.

خيلي منتظر اين بازيم

اونطور که من دیدم از نظر بافتهای گرافیکی زیاد تفاوت نداره با نسل جدید،فقط بعضی از *****ها که در نسخه PS4 هست در نسخه PS3 وجود نداره،کیفیت تکسچرها هم در نسخه PS3 نسبت به PS4 پایین تر هست که خب یه چیز عادیه،ولی در کل نسخه PS3 بر خلاف انتظاراتمون خوب کار شده،چیزی مثل تفاوت ACIV هست اما با اختلافی بیشتر

رفیق میشه لینکشو بدی لطفا؟؟؟
ممنون[/QUOTE

همینی که دوستمون بالاتر گذاشته همونیه که عربستانی داره بازی میکنه ، اونی که من میگم همون گیم پلی 50 دقیقه ایه .
تنها نقطه ضعفش به نظر من البته زیاد بودن نور محیط روی دیوارها و اجسام بازیه که باعث overbright شدن شده ، جاهایی که نور خورشید هست خیلی شفافه و بلار .

آخرین ویرایش:
رفیق میشه لینکشو بدی لطفا؟؟؟
ممنون[/QUOTE

همینی که دوستمون بالاتر گذاشته همونیه که عربستانی داره بازی میکنه ، اونی که من میگم همون گیم پلی 50 دقیقه ایه .
تنها نقطه ضعفش به نظر من البته زیاد بودن نور محیط روی دیوارها و اجسام بازیه که باعث overbright شدن شده ، جاهایی که نور خورشید هست خیلی شفافه و بلار .

رفیق میشه یه لطفی کنی چندتا عکس از همین تریلر 50 دقیقه ای ps3 واسمون آپ کنی؟ لطقا
سرعتم پایینه نمیتونم دانلود کنم تریلر رو
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or