Watch Dogs | PS3

به نظر منم اگه به چشم یه اپن ورلد بهش نگاه نکنی، بازی صددرصد بهتری تو ذهن هر کسی میشه..

عکسا هم معلوم بود که اینطوریه قضیه... شهر مثل همون جی تی ای.. همونطوری که دوستمون گفت، شلوغ نیست..

و به نظر منم واسه کنسول با این سخت افزار خیلی خوب بود..

از بقیه جزئیات بازی هم میگی !؟؟ فعلا وقت نمیکنم برم سراغش ... چون درس و کار هست..

به نظر منم اگه به چشم یه اپن ورلد بهش نگاه نکنی، بازی صددرصد بهتری تو ذهن هر کسی میشه..

عکسا هم معلوم بود که اینطوریه قضیه... شهر مثل همون جی تی ای.. همونطوری که دوستمون گفت، شلوغ نیست..

و به نظر منم واسه کنسول با این سخت افزار خیلی خوب بود..

از بقیه جزئیات بازی هم میگی !؟؟ فعلا وقت نمیکنم برم سراغش ... چون درس و کار هست..

چه جزییاتی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

خب یه دو ساعتی رو PS3 بازیش کردم. این تصاویر رو گرفتم. تو محیط های بسته گرافیک عالیه. اما تو محیط های باز جوریه که یه جا میگی چه قدر خوبه یه جا میگه این چه افتضاحیه؟ کلا از لحاظ لود شدن اجسام و کیفیت بافت ها زیاد خوب رو نسل هفت عمل نکرده.

تصاویر محیط های بسته و محیط در شب:

تصاویر محیط در روز:

هندلینگ ماشین ها خوب از کار در اومده. میشه سنگین بودن و تحت کنترل بودن ماشین رو حس کرد. هک هم عالیه. کلا همه چیز رو میتونین هک کنین. تو تمام سطح شهر دوربین هایی هست که میتونین هکشون کنین. همینطور چراغ های راهنما و...

نقشه بازی هم وسیع هست. شهر شامل چندین منطقه مختلف هست. از لحاظ گشت و گذار هم محیط به اندازه ای هست که ادمو راضی کنه. تخریب پذیری هم واقعا در سطح خوبی قرار داره.

دوستانی که میخوان نسخه ps3 رو بازی کنن اگه بتونن رو یه TV کوچیکتر بازی کنن خیلی بهتره. مثلا 32 اینچ. اگه مثل من رو یه TV 46 بازی کنین بهتون نمیچسبه!

گرافیک بازی عجیب غریبه. ولی احساس میکنم رو نسل هفت بهینه سازی کامل نشده. اما در کل بد نیست.

همچنین دوستانی که PC دارن حتما با PC بازی کنن تو کمترین حالات فکر کنم بهتر از نسل هفت باشه!

آخرین ویرایش:
چقدر تبلیغات بعد چی شد بازی

با صحبت های دوستان (حالا عکسا کمتر) انگیزمون پوکید
چقدر تبلیغ؟ بعد چی شد؟
بازی اصلا نمایشی روی PS3 و Xbox 360 نداشت که باز کسی رو امیدوار یا نا امید کنه بعد شما میگی تبلیغ؟ :دی هر چی هست سر PS4 و PC هست!

گرافیک نسخه نسل هفتمی بازی هم به هیچ وجه نباید با GTA مقایسه بشه چون 1- توسط شرکت بزرگی به نام راکستار درست شده 2- راکستار داشته روی 2 تا پلتفورم کار میکرده نه مثل این روی 7 تا پلتفورم :|
مطمئنن نمیشه روی یک پلتفورم خاص تمرکز کرد! باید انتظاراتتونو پایین تر بیارین!

چقدر تبلیغ؟ بعد چی شد؟
بازی اصلا نمایشی روی PS3 و Xbox 360 نداشت که باز کسی رو امیدوار یا نا امید کنه بعد شما میگی تبلیغ؟ :دی هر چی هست سر PS4 و PC هست!

گرافیک نسخه نسل هفتمی بازی هم به هیچ وجه نباید با GTA مقایسه بشه چون 1- توسط شرکت بزرگی به نام راکستار درست شده 2- راکستار داشته روی 2 تا پلتفورم کار میکرده نه مثل این روی 7 تا پلتفورم :|
مطمئنن نمیشه روی یک پلتفورم خاص تمرکز کرد! باید انتظاراتتونو پایین تر بیارین!
گرافیکشم خوب از کار در اومده ولی تا نمره نیاد خیلیا دو پلهو و بسته حرف میزنن متا معلوم شه واضح تر میشه صحبت ها
ولی رو نسل هفت هم گرافیک خوبی تحویل دادن .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or