من نمیدونم چرا احساس میکنم san andreas بزرگتر از نقشه v بود
نقشه v کوچیک بود حداقلش شهرش خیلی کوچیک بود دیگه یعنی این از اونم میخواد کوچیکتر باشه؟ احتمالآ دهاتای شیکاگوـه
بزرگی توی این بازی اهمیتی نداره! قرار نیست مثل GTA باشه که بزنی بری عشق و حال دور شهر
خودشونم که گفتن بیشتر روی جزئیات توجه کردن! جزئیات بیشتر = نقشه کوچیک تر! جزئیات کمتر = نقشه بزرگتر
در اینجاست که شاعر گفته بیشین بینیم با حالن داریم گند زدین نمیدونید چطور جمع کنید بلاخره این بازی هم میاد پروندش بسته میشه میره خدایش GTA مثل قطره چکون اطلاعات میداد بدون هیچ ادعایی اومد همه رو ترکوند اینا با شیر اتش نشانی 24 ساعته دارن اطلاعات مختلف از بازی میدن به این میگن هایپرینگ
بابت خبر ممنون یونس جان
اما من به شخصه امیدی به این بازی ندارم! چون با توجه به تریلر هایی که قبلا و یا تازه ازش منتشر شده، باگ هاش زیاد هست!
امیدوارم یه فکری به حال باگ هاش بکنن! در حد AC باگ داره! شایدم بیشتر... اما مطمئنن گیم پلی و گرافیک خیلی خوبی داره...
یوبی سافت هم از اول اشتباه کرد که WatchDogs رو با GTA V مقایسه کرد!
بزرگی توی این بازی اهمیتی نداره! قرار نیست مثل GTA باشه که بزنی بری عشق و حال دور شهر
خودشونم که گفتن بیشتر روی جزئیات توجه کردن! جزئیات بیشتر = نقشه کوچیک تر! جزئیات کمتر = نقشه بزرگتر
اتفاقآ من تو تریلرهای بازی دو چیز توجهمو جلب کرده یک اگه اساس فیلمای که تو شیکاگو باشن و نگاه کرده باشین مثه ترنسفورمر3 با تریلرهای بازی سایز خیابون ها و با واقعیت زیاد جور نیست همین طور سایز ماشین ها ( کاری به کیفیت و شکل ماشین ها ندارم) سایز ماشینها رو میگم به نظرم بازی به جای که افقی ساخته بشه عمودی ساخته شده یعنی شما فقط آسمون خراش میبینید به نظرم نقشش یه چی تو مایعه های INFAMOUS2 یا SAINT ROW 3 یکم بزرگتر باشه
البته اینا تایید نشدست ولی من همچن احساسی دارم
یک بازی مانند Grand Theft Auto 5 برای مثال، که یک بازی گسترده است دارای جت می باشد به همین سبب چون چت فضای زیادی را می طلبد نقشه هم برای این مورد بزرگ تر شده است
الان که فکر کردم متوجه شدم skyrim و witcher 3 هم جت داشتن! عروس نمیتونه برقصه میگه زمین کجه! فقط دارن هر روز یه بهونه میارن که یادمون بره گرافیک بازی چقدر کم شده