Watch Dogs ممکن است گسترده ترین Open World نباشد، اما عمیق ترین است!

تکلیف گرافیکشـ رو کنسول ها که مشخصه ، امیدوارم حداقل گیم پلی درست و درمونی داشته باشه

تریلرشو کافیه ببینین با یک کلیک می ره دزدی می کنه با یک کلیک هک بعدم تارگتو می کشه بعدم میره سواره قطار میشه میره ! به به چقدر این سخته اصلا" زده رو دست ماریو و دارک سولز !
نه خداییش اینا دیگه ته ایراد بنی اسرائیلیه :| خداییش ایراد بهتر نبود بگیرین؟ :دی
بازی طوریه که باید توی موقعیت های مختلف سریع یک چیزیو هک کنین و ازش استفاده کنین مثلا یکی داره از دستتون فرار میکنه از کنار اون دستگاها رد میشه باید هکش کنین و بترکونینش و یا یک ماشین داره از دستتون فرار میکنه باید اون میله های توی زمینو هک کنین و بیارین بالا خب الان چه انتظاری دارین از بازی؟ توی این موقعیت حساس بهتون یک چالش سخت واسه هک کردن بده بعد چه اتفاقی میوفته؟
اگه زمان نایسته که تا موقعی که بخواین هک کنین طرف در رفته و Mission Failed شدین اگه زمان استاپ بشه حالتون از بازی بهم میخوره چون هر دو ثانیه باید یک چالشی رو حل کنین واسه هک :|

خداییش نمیدونم بچه ها چه انتظاری از یوبی سافت دارن!؟!؟!؟! هر کی یک چیزی گیر میاره بوسیله اون بازی رو میکوبونه :دی

نه خداییش اینا دیگه ته ایراد بنی اسرائیلیه :| خداییش ایراد بهتر نبود بگیرین؟ :دی
بازی طوریه که باید توی موقعیت های مختلف سریع یک چیزیو هک کنین و ازش استفاده کنین مثلا یکی داره از دستتون فرار میکنه از کنار اون دستگاها رد میشه باید هکش کنین و بترکونینش و یا یک ماشین داره از دستتون فرار میکنه باید اون میله های توی زمینو هک کنین و بیارین بالا خب الان چه انتظاری دارین از بازی؟ توی این موقعیت حساس بهتون یک چالش سخت واسه هک کردن بده بعد چه اتفاقی میوفته؟
اگه زمان نایسته که تا موقعی که بخواین هک کنین طرف در رفته و Mission Failed شدین اگه زمان استاپ بشه حالتون از بازی بهم میخوره چون هر دو ثانیه باید یک چالشی رو حل کنین واسه هک :|

خداییش نمیدونم بچه ها چه انتظاری از یوبی سافت دارن!؟!؟!؟! هر کی یک چیزی گیر میاره بوسیله اون بازی رو میکوبونه :دی

مجید تو چرا وکیل مدافع یوبی شدی ؟

اصلا به این حرفهایی که رو بازی توجه نکن . فقط کافیه متا بازی بالا باشه بعد شروع میکن به تعریف کردن از بازی
هرکی عشقشه بازی میکنه هرکی دوست نداره بازی نمیکنه یوبی سافتم برا کسی دعوتنامه نفرستاده

اعصاب خودتو خورد نکن :d

مجید تو چرا وکیل مدافع یوبی شدی ؟

اصلا به این حرفهایی که رو بازی توجه نکن . فقط کافیه متا بازی بالا باشه بعد شروع میکن به تعریف کردن از بازی
هرکی عشقشه بازی میکنه هرکی دوست نداره بازی نمیکنه یوبی سافتم برا کسی دعوتنامه نفرستاده

اعصاب خودتو خورد نکن :d
کی وکیل مدافع یوبی شد؟ :دی آدم وقتی فن یک چیز باشه باید جواب بعضیارو بده!
وقتی هنوز بازی عرضه نشده سلیقه ای هم وجود نداره بعضی از بچه ها جوری از بازی نقد میکنن انگار خودشون نشستن تا تهش رفتن و از داستان و گیم پلیش کاملا با خبرن! من با اینا کار دارم :دی

کی وکیل مدافع یوبی شد؟ :دی آدم وقتی فن یک چیز باشه باید جواب بعضیارو بده!
وقتی هنوز بازی عرضه نشده سلیقه ای هم وجود نداره بعضی از بچه ها جوری از بازی نقد میکنن انگار خودشون نشستن تا تهش رفتن و از داستان و گیم پلیش کاملا با خبرن! من با اینا کار دارم :دی

اشتباه میکنی . کاربرای اینجا که کارشناس ارشد حوزه علمیه گیم نیستن که نظراتشونم تو متا بازی هیچ تاثیری نداره :d هرکی میتونه نظرشو بده

وقتی از یه بازی خوشت میاد باید نظر دیگران برات کمترین اهمیتو داشته باشه اینجوری میتونی لذت بیشتری از بازی ببری . وقتو نباید با این بحثا هدر داد

آخرین ویرایش:
والا بازی که تخریب پذیری نداره،خون که نداره،کاستومایز کردن ماشین نداره،جزییات نسل بعدی روی کنسول نداره،هواپیما نداره،نقشه و وسعت بزرگ شهری نداره،جت اسکی نداره،هر چیزی که جذابیت یک بازی open world رو زیاد می کنه نداره اون وقت این چه بازی بزرگی قراره بشه که هیچی نداره جز یک تلفن همراه که با یک دکمه سیستم برق یک شهر رو مختل می کنه و همشم سازندگانش از سرو کول GTA V و راک استار میرن بالا؟!

I:SS هم نقشه بزرگ نداره ولی دست کم گرافیکش نسخه کنسولی WD رو قورت میده،در ضمن با شخصیت اصلیشم میشه چند ثانیه ای رو آسمون پرواز کرد،تخریب پذیری محیطشم که عالیه.

والا بازی که تخریب پذیری نداره،خون که نداره،کاستومایز کردن ماشین نداره،جزییات نسل بعدی روی کنسول نداره،هواپیما نداره،نقشه و وسعت بزرگ شهری نداره،جت اسکی نداره،هر چیزی که جذابیت یک بازی open world رو زیاد می کنه نداره اون وقت این چه بازی بزرگی قراره بشه که هیچی نداره جز یک تلفن همراه که با یک دکمه سیستم برق یک شهر رو مختل می کنه و همشم سازندگانش از سرو کول GTA V و راک استار میرن بالا؟!

I:SS هم نقشه بزرگ نداره ولی دست کم گرافیکش نسخه کنسولی WD رو قورت میده،در ضمن با شخصیت اصلیشم میشه چند ثانیه ای رو آسمون پرواز کرد،تخریب پذیری محیطشم که عالیه.

کی گفته در بازی watch dogs خون ریزی وجود ندارد
watch dogs با دو درجه سنی مختلف عرضه میشه
یک درجه سنیش 15 هست و اون یکی دیگه با درجه سنی 18 سال هست
خوب معلومه دیگه اونی که با درجه سنی 15 هست صحنه های خشن و جنسی و حتی خون کم شده و حتی شاید برداشه شده
ولی نسخه اولی که با درجه سنی 18 سال هست تمامی صحنه های بالا را دارا می باشد
اینم لینک خبرش:

آخرین ویرایش:

درسته! گفتم که بازی اصلا تو فاز GTA نیست که بخواد این چیزا رو داشته باشه! این بازی در همون حد هست که بشینی 35-40 ساعت مراحلشو تموم کنی و نهایت نهایت یکم پلیسارو اذیت کنی و تمام!
قرار نیست مثل GTA باشه که مثلا مراحلش یک هفته طول میکشه دور زدن تو شهر و صفا کردن توش 5-6 ماه بهت حال بده :دی
کلا مدل و حال و هوای بازی کاملا با GTA متفاوته نمیدونم یوبی سافت چجوری اومده بازی رو با GTA مقایسه کرده :| کلا GTA بیشتر واسه فان ساخته شده که بیشتر از اینکه روی مراحلش تمرکز بشه روی محیط و بزرگی و گسترده بودنش تمرکز شده و واسه این ساخته شده که گیمرا چند ماه توش بچرخن و کیف کنن ولی واچ داگز حالت رسمی تری داره و قرار نیست دور شهر بچرخی و ماشین اسپرت کنی و سوار جت اسکی بشی و ...
اگه یوبی سافت میخواست بازی رو توی اون سبک بسازه راحت میتونست این امکاناتی که الان گفتی رو به بازی اضافه کنه ولی دیگه وقتی اضافه میکرد همه میگفتن کپی برداری از روی GTA چون واقعا اگه قرار بود توی این بازی هم سوار جت اسکی بشیم و دور شهر بچرخیم آدم بکشیم و ... که با GTA فرقی نمیکرد!

در مورد خون هم بگم اون نبودن خون نمیدونم دلیلش چیه ولی توی تریلر اول روی نسخه PC کاملا خون واضح دیده میشد! لابد نسخه کنسولی نداره!

بابا چه بحثی میکنین شما ! 8-|:d
هر وقت بازی اومد، همه تست میکنیم ببینیم یوبی سافت چه گُلی کاشته ! من خیلی منتظرم ببینم بازی یوبی چه کار کرده !
حالا هی باز بیاین بگین بازی اینطوریه ، بازی اونطوریه...حالا جلوه های بصری که تابلئوـه Downgrade شده، حداقل داستان و گیم پلی رو ارزیابی کنیم !
یکم صبر داشته باشین دیگه ! :d
:|

آخرین ویرایش:
بابا چه بحثی میکنین شما ! 8-|:d
هر وقت بازی اومد، همه تست میکنیم ببینیم یوبی سافت چه گُلی کاشته ! من خیلی منتظرم ببینم بازی یوبی چه کار کرده !
حالا هی باز بیاین بگین بازی اینطوریه ، بازی اونطوریه...حالا جلوه های بصری که تابلئوـه Downgrade شده، حداقل داستان و گیم پلی رو ارزیابی کنیم !
یکم صبر داشته باشین دیگه ! :d
:|

شما خودت چراغ تاپیک رو با کامنت زیبات منور کردی عزیزم..:d

نمیدونم یوبی داره چی کار میکنه :| اخه هر روز که 10 بار خبر نمیدن در مورد بازی :دی امیدوارم یه چیز درست از اب در بیاد با این همه تعریفی که میکنن ...

این تاپیک 40 ساعت گیم پلی هنوز کسی نزده اما 40 ساعت بدون ماموریت فرعی خیلی زیاده دیگه بازی اخراش خنک میشه خودمم از بازی طولانی متنفرم

من نمیدونم چرا احساس میکنم san andreas بزرگتر از نقشه v بود
نقشه v کوچیک بود حداقلش شهرش خیلی کوچیک بود دیگه یعنی این از اونم میخواد کوچیکتر باشه؟ احتمالآ دهاتای شیکاگوـه

من نمیدونم چرا احساس میکنم san andreas بزرگتر از نقشه v بود
نقشه v کوچیک بود حداقلش شهرش خیلی کوچیک بود دیگه یعنی این از اونم میخواد کوچیکتر باشه؟ احتمالآ دهاتای شیکاگوـه
نقشه اندازه شیکاگو واقعی همان قدر بزرگ و گسترده است
همین جمله از خبر نشان میده نقشه به اندازه کافی بزرگ هست;):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or