نه خداییش اینا دیگه ته ایراد بنی اسرائیلیهتکلیف گرافیکشـ رو کنسول ها که مشخصه ، امیدوارم حداقل گیم پلی درست و درمونی داشته باشه
تریلرشو کافیه ببینین با یک کلیک می ره دزدی می کنه با یک کلیک هک بعدم تارگتو می کشه بعدم میره سواره قطار میشه میره ! به به چقدر این سخته اصلا" زده رو دست ماریو و دارک سولز !
نه خداییش اینا دیگه ته ایراد بنی اسرائیلیهخداییش ایراد بهتر نبود بگیرین؟
بازی طوریه که باید توی موقعیت های مختلف سریع یک چیزیو هک کنین و ازش استفاده کنین مثلا یکی داره از دستتون فرار میکنه از کنار اون دستگاها رد میشه باید هکش کنین و بترکونینش و یا یک ماشین داره از دستتون فرار میکنه باید اون میله های توی زمینو هک کنین و بیارین بالا خب الان چه انتظاری دارین از بازی؟ توی این موقعیت حساس بهتون یک چالش سخت واسه هک کردن بده بعد چه اتفاقی میوفته؟
اگه زمان نایسته که تا موقعی که بخواین هک کنین طرف در رفته و Mission Failed شدین اگه زمان استاپ بشه حالتون از بازی بهم میخوره چون هر دو ثانیه باید یک چالشی رو حل کنین واسه هک
خداییش نمیدونم بچه ها چه انتظاری از یوبی سافت دارن!؟!؟!؟! هر کی یک چیزی گیر میاره بوسیله اون بازی رو میکوبونه![]()
کی وکیل مدافع یوبی شد؟مجید تو چرا وکیل مدافع یوبی شدی ؟
اصلا به این حرفهایی که رو بازی توجه نکن . فقط کافیه متا بازی بالا باشه بعد شروع میکن به تعریف کردن از بازی
هرکی عشقشه بازی میکنه هرکی دوست نداره بازی نمیکنه یوبی سافتم برا کسی دعوتنامه نفرستاده
اعصاب خودتو خورد نکن :d
کی وکیل مدافع یوبی شد؟آدم وقتی فن یک چیز باشه باید جواب بعضیارو بده!
وقتی هنوز بازی عرضه نشده سلیقه ای هم وجود نداره بعضی از بچه ها جوری از بازی نقد میکنن انگار خودشون نشستن تا تهش رفتن و از داستان و گیم پلیش کاملا با خبرن! من با اینا کار دارم![]()
والا بازی که تخریب پذیری نداره،خون که نداره،کاستومایز کردن ماشین نداره،جزییات نسل بعدی روی کنسول نداره،هواپیما نداره،نقشه و وسعت بزرگ شهری نداره،جت اسکی نداره،هر چیزی که جذابیت یک بازی open world رو زیاد می کنه نداره اون وقت این چه بازی بزرگی قراره بشه که هیچی نداره جز یک تلفن همراه که با یک دکمه سیستم برق یک شهر رو مختل می کنه و همشم سازندگانش از سرو کول GTA V و راک استار میرن بالا؟!
I:SS هم نقشه بزرگ نداره ولی دست کم گرافیکش نسخه کنسولی WD رو قورت میده،در ضمن با شخصیت اصلیشم میشه چند ثانیه ای رو آسمون پرواز کرد،تخریب پذیری محیطشم که عالیه.
درسته! گفتم که بازی اصلا تو فاز GTA نیست که بخواد این چیزا رو داشته باشه! این بازی در همون حد هست که بشینی 35-40 ساعت مراحلشو تموم کنی و نهایت نهایت یکم پلیسارو اذیت کنی و تمام!والا بازی که تخریب پذیری نداره،خون که نداره،کاستومایز کردن ماشین نداره،جزییات نسل بعدی روی کنسول نداره،هواپیما نداره،نقشه و وسعت بزرگ شهری نداره،جت اسکی نداره،هر چیزی که جذابیت یک بازی open world رو زیاد می کنه نداره اون وقت این چه بازی بزرگی قراره بشه که هیچی نداره جز یک تلفن همراه که با یک دکمه سیستم برق یک شهر رو مختل می کنه و همشم سازندگانش از سرو کول GTA V و راک استار میرن بالا؟!
I:SS هم نقشه بزرگ نداره ولی دست کم گرافیکش نسخه کنسولی WD رو قورت میده،در ضمن با شخصیت اصلیشم میشه چند ثانیه ای رو آسمون پرواز کرد،تخریب پذیری محیطشم که عالیه.
بابا چه بحثی میکنین شما !:d
هر وقت بازی اومد، همه تست میکنیم ببینیم یوبی سافت چه گُلی کاشته ! من خیلی منتظرم ببینم بازی یوبی چه کار کرده !
حالا هی باز بیاین بگین بازی اینطوریه ، بازی اونطوریه...حالا جلوه های بصری که تابلئوـه Downgrade شده، حداقل داستان و گیم پلی رو ارزیابی کنیم !
یکم صبر داشته باشین دیگه ! :d
من نمیدونم چرا احساس میکنم san andreas بزرگتر از نقشه v بود
نقشه v کوچیک بود حداقلش شهرش خیلی کوچیک بود دیگه یعنی این از اونم میخواد کوچیکتر باشه؟ احتمالآ دهاتای شیکاگوـه
همین جمله از خبر نشان میده نقشه به اندازه کافی بزرگ هستنقشه اندازه شیکاگو واقعی همان قدر بزرگ و گسترده است