Watch Dogs ممکن است گسترده ترین Open World نباشد، اما عمیق ترین است!

الان تو یوبی تنها امیدم به The division ـه از نظر گرافیکی
امیدوارم اون رو کنسولا Downgrade نشه :(
این بازی از نظر گرافیک که چه عرض کنم از همه ی لحاظ بازی متوسطی هستش
احیانا اینا خودشونو ترول نمیکنن؟ عمیق ؟ Really:|?

جذاب ترین اسلحه بازی یعنی باتوم رو همیشه نمیشه استفاده کرد و فقط رو دشمن ها میشه ازش استفاده کرد، مثلا یکی رو تو خیابون دیدی نمی تونی با باتوم بزنی تو سرش :دی احتمال زیاد باید جاهای دیگه هم محدودیت تو بازی وجود داشته باشه. من به این بازی نمیگم یه Open World عمیق! ممکنه بازی خوبی باشه ولی با این وضعیت یه بازی عمیق نیست :دی
واقعا که !!!!
فقط میگم برای خودم متاسفم چقدر امید واهی داشتم
گفتم شخصیتم رو تبدیل میکنم به نمادی از هرج و مرج ولی مثل اینکه اجازه ندارم
نون و پنیرو شلغم عمق واچ داگ تو حلقم
ولی بدون شوخی شاید از این بدسلیقگیها داشته باشه این بازی ولی زیاد بهش امید وارم که یک تجربه خوب و باحال باشه

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه هیچ کس تو این سایت این بازی رو انجام نداده اما همه به خودشون این اجازه رو میدن که تمام زوایای بازی رو نقد کنن و فکت صادر کنن. ادامه بدین. روز نمرات بازی قیافه هاتون دیدنی میشه.:d

والا وقتی خودشون بازی رو با GTA مقایسه میکنن دلیلی نداره ما مقایسه نکنیم :دی
با اینکه طرفدار بازیم ولی رسما اعلام میکنم با این حرفش گور خودشو کند یوبی سافت! :دی
دقیق بعد از گفتن این حرفش که بازی واسه رقابت با GTA ساخته شده کلی آدم مخالفش شدن! بیشتر هیت ورزیدنا بعد از این خبر بود!
واقعا حرف اشتباهی بود! بازی اصلا در حد و اندازه های GTA نیست! ولی هرچیم که باشه GTA رو که یکی از سری های شاهکار تاریخ گیم بدونم اینو یک بازی خیلی خوب میدونم و براش انتظار میکشم چون میدونم اگه بخوام هر بازیی رو با شاهکارای راکستار مقایسه کنم اون بازی ارزشش بدجور برام میاد پایین و دیگه لذتی ازش نمیبرم :)

با اینکه طرفدار بازیم ولی رسما اعلام میکنم با این حرفش گور خودشو کند یوبی سافت! :دی
دقیق بعد از گفتن این حرفش که بازی واسه رقابت با GTA ساخته شده کلی آدم مخالفش شدن! بیشتر هیت ورزیدنا بعد از این خبر بود!
واقعا حرف اشتباهی بود! بازی اصلا در حد و اندازه های GTA نیست! ولی هرچیم که باشه GTA رو که یکی از سری های شاهکار تاریخ گیم بدونم اینو یک بازی خیلی خوب میدونم و براش انتظار میکشم چون میدونم اگه بخوام هر بازیی رو با شاهکارای راکستار مقایسه کنم اون بازی ارزشش بدجور برام میاد پایین و دیگه لذتی ازش نمیبرم :)
لصلا ربطی نداشت کسی موقعی که اینا گفتن بازیشون با gta مقایسه کنید مخالف شدن ؟ اتفاقا کسی اصلا به این موضوع توجه نداشت و همه جذب تریلر e3 2012 و طرفدار بازی بودن و رو گرافیکش حداقل رو نسل هشت حساب ویژه داشتن ولی بعد این که دیدن یوبی سرشون کلاه گذاشته شردع به هیت ورزیدن کردن و منفی نکری اغاز شد تا هی یوبی گفت اسلحه رو همه نمیشه کشید ، تیر زدن به جاهای مختلف عکس العملی نداره و از ماشین نمیشه تیر زد و ... خوب کم کم ادم نا امید میشه دیگه.

لصلا ربطی نداشت کسی موقعی که اینا گفتن بازیشون با gta مقایسه کنید مخالف شدن ؟ اتفاقا کسی اصلا به این موضوع توجه نداشت و همه جذب تریلر e3 2012 و طرفدار بازی بودن و رو گرافیکش حداقل رو نسل هشت حساب ویژه داشتن ولی بعد این که دیدن یوبی سرشون کلاه گذاشته شردع به هیت ورزیدن کردن و منفی نکری اغاز شد تا هی یوبی گفت اسلحه رو همه نمیشه کشید ، تیر زدن به جاهای مختلف عکس العملی نداره و از ماشین نمیشه تیر زد و ... خوب کم کم ادم نا امید میشه دیگه.
من خودم چون از اول طرفدار بازی بودم تک تک تریلرا و اخباری که ازش میومد رو بالافاصله میدیدم و اون موقعیم که یوبی اومد گفت ما این بازی رو واسه رقابت با GTA ساختیم همه چیز خوب بود! هیچ گونه افت گرافیکی وجود نداشت! همه عاشق بازی بودن! یکی از مورد انتظار ترین بازی های سال بود! که وقتی یوبی این حرفو زد قشنگ خون بچه ها به جوش اومده بود توی تاپیک همشون داشتن به یوبی فحش میدادن که تو در حد فلان و ... نیستی! اینا رو قشنگ یادمه!

بازی این اواخر فقط افت چشم گیر داشته وگرنه تریلرای قبلیی که روی PS4 اجرا شده بود کاملا قابل قبول بود ولی این تریلرای آخر افتضاح شده بود!
بازی قبل از اینکه بخاطر افت گرافیک منفور بشه بخاطر تاخیرای الکی و رقابت با GTA منفور شد بعد افت گرافیک در درجه بعدی قرار میگیره!

من خودم چون از اول طرفدار بازی بودم تک تک تریلرا و اخباری که ازش میومد رو بالافاصله میدیدم و اون موقعیم که یوبی اومد گفت ما این بازی رو واسه رقابت با GTA ساختیم همه چیز خوب بود! هیچ گونه افت گرافیکی وجود نداشت! همه عاشق بازی بودن! یکی از مورد انتظار ترین بازی های سال بود! که وقتی یوبی این حرفو زد قشنگ خون بچه ها به جوش اومده بود توی تاپیک همشون داشتن به یوبی فحش میدادن که تو در حد فلان و ... نیستی! اینا رو قشنگ یادمه!

بازی این اواخر فقط افت چشم گیر داشته وگرنه تریلرای قبلیی که روی PS4 اجرا شده بود کاملا قابل قبول بود ولی این تریلرای آخر افتضاح شده بود!
بازی قبل از اینکه بخاطر افت گرافیک منفور بشه بخاطر تاخیرای الکی و رقابت با GTA منفور شد بعد افت گرافیک در درجه بعدی قرار میگیره!
الان من به ایده های هکش و نواوریش امید دارم اگه از این لحاظم ناقص یا خسته کننده شه و هک نتونن خوب پیاده کنن تو گیم پلی کاملا بازی به نظرم epic fail میشه
ولی بتونن درست دربیارن من که از گرافیکش چشم پوشی میکنم چون 35-40 زمان خوبیه واسه سرگرمی.:d

این بازیو اصلا با GTA V مقایسه کنی یه توهینه چون با این اخباری که داره میاد , فک کنم حتی در سطح GTA IV هم نباشه !!! =))

همچین نوشتی در حد GTA IV هم نباشه، انگار GTA IV یه بازی ضعیف بوده. همون GTA IV متاش 98 بود و بیشتر از GTA V:|
-----------------------------
اما در کل امیدوارم بازی Watchdogs در حد همون GTA IIIباشه، باز هم راضی میشم ... :d

همچین نوشتی در حد GTA IV هم نباشه، انگار GTA IV یه بازی ضعیف بوده. همون GTA IV متاش 98 بود و بیشتر از GTA V:|
-----------------------------
اما در کل امیدوارم بازی Watchdogs در حد همون GTA IIIباشه، باز هم راضی میشم ... :d

:d , نگفتم IV بد بوده ! ( حتی تصور اینکه کسی یه همچین حرفی بزنه مسخرست ... o:-) )
ولی تو IV نسبت به V خیلی آزادی عمل کمتری داری و بخاطر همین GTA IV و WD شباهت بیشتری بهم دارن تا GTA V و WD !!!

پ.ن:
جدای از گرافیکش که بنظر میاد که بفنا رفته امیدوارم داستان هیجان انگیز و خوبی داشته باشه ! :-b

الان من به ایده های هکش و نواوریش امید دارم اگه از این لحاظم ناقص یا خسته کننده شه و هک نتونن خوب پیاده کنن تو گیم پلی کاملا بازی به نظرم epic fail میشه
ولی بتونن درست دربیارن من که از گرافیکش چشم پوشی میکنم چون 35-40 زمان خوبیه واسه سرگرمی.:d

لطفا درباره گیم پلی بازی صحبتی نکنین چون هنوز فقط ذره های کوچیکی از گیم پلی بازی مشخص شده. سازنده گفته میشه مهارت های هک کردن رو شخصی سازی کرد و کلی آپگرید برای پروفایلر وجود داره که امکاناتش رو دائما افزایش میده. اگر کسی میخواد از گیم پلی نظر بده. بعد از این که همه قابلیت های بازی رو گرفت نظر بده.:)

Sent From My Xperia L Using Tapatalk Pro

جذاب ترین اسلحه بازی یعنی باتوم رو همیشه نمیشه استفاده کرد و فقط رو دشمن ها میشه ازش استفاده کرد، مثلا یکی رو تو خیابون دیدی نمی تونی با باتوم بزنی تو سرش :دی احتمال زیاد باید جاهای دیگه هم محدودیت تو بازی وجود داشته باشه. من به این بازی نمیگم یه Open World عمیق! ممکنه بازی خوبی باشه ولی با این وضعیت یه بازی عمیق نیست :دی
احیانا شما تا حالا نسخه برادرهود به بعد سری اساسین کرید رو بازی نکردی؟
بعد از این نسخه اگه دقت کرده باشه نمیشه با شمشیر به آدم های اطراف آسیب رسوند این هم مشابه همون اساسین هست که به نظرم من هیچ مشکلی نداره!
واقعا من ایراد های "مسخره" بعضی از دوستان رو نمیتونم درک کنم! آخه مگه ما بخاطر باتوم طرف میخوایم بازی کنیم؟
واقعا نمیتونم درک کنم این پست هارو! جدا چند ثانیه فکر کنید و بعد ترول کنید! یکی مثل من که دیر به دیر به اینجا سر میزنه این پست ها رو میبینه و ذهنیتش نسبت به کاربرها (بعضی از کاربراها!) عوض میشه! آخه ایراد هایی که میگیرد به درک و شعور شما ربط پیدا میکنه، خواهشا یه خورده فکر کنید و پست بدید که زیر سوال نره!
البته مشکل بعضی ها با یوبیسافت باعث این پست های مضحک شده که اونم بر میگرده به کسایی که بدون توجه به رده سنی GTA این بازی رو تهیه کردند! متاسفانه.

این برام جالبه که تا همین چند وقت پیش که تریلرا گرافیکشون خوب بود و ... بازی یکی از بهترین بازی ها و یکی از مورد انتظار ترین بازی های سال بود بعد که افت گرافیکی کرد دوستان همینطوری گیم پلی رو هم آوردن پایین انیمیشن هارو هم زیر سوال بردن فقط مونده داستان ندیده بازی رو هم زیر سوال ببرن :|

اینا همون موقع که گفتن 2 ماه واسه لوس سانتوس کافیه , بعدش بیاید شیکاگو بعد زرتی پشتش تاخیر زدن خودشونُ ترول کردن شماها بیخیال دیگه :دی

ولی اونایی که میگید باتوم نمیشه رو آدم معمولی بکشید , خب یکم انصاف , بازی فرا فان نیست مثه GTA که از رو مردم رد شدی بزنی شتک کنی همرو :)) بنظر WD یکم دید جدی تری رو میخواد در نظر بگیره , اصل داستان و شخصیت پردازیِ GTA کلا بر اساس طنزِ و پیش کشیدن واقعیات با یه لفافه ی خشن و نسبتا اغراق آمیز و خنده دار...من از WD همچین چیزی نمیخوام ... یه فضایی مثه سریالِ Person Of Instrest هم تحویل بده من راضی میشم ...

جالبه هیشکی بازی تکرده ولی همه با GTA V, Gta IV و حتی GTA 3 مقایسه میکنن
به شخصه با همه ی حرف و حدیث ها بدجور منتظر اومدنش هستم و هنوزم امید زیادی دارم
گرافیک برام مهم نیست چون روی high نمیتونم بازی کنم ولی گیم پلی + داستان خوب با زمان اتمام بازی که زیاد باشه برام مهمه

تکلیف گرافیکشـ رو کنسول ها که مشخصه ، امیدوارم حداقل گیم پلی درست و درمونی داشته باشه

تریلرشو کافیه ببینین با یک کلیک می ره دزدی می کنه با یک کلیک هک بعدم تارگتو می کشه بعدم میره سواره قطار میشه میره ! به به چقدر این سخته اصلا" زده رو دست ماریو و دارک سولز !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or