واقعا که !!!!جذاب ترین اسلحه بازی یعنی باتوم رو همیشه نمیشه استفاده کرد و فقط رو دشمن ها میشه ازش استفاده کرد، مثلا یکی رو تو خیابون دیدی نمی تونی با باتوم بزنی تو سرشاحتمال زیاد باید جاهای دیگه هم محدودیت تو بازی وجود داشته باشه. من به این بازی نمیگم یه Open World عمیق! ممکنه بازی خوبی باشه ولی با این وضعیت یه بازی عمیق نیست
![]()
با اینکه طرفدار بازیم ولی رسما اعلام میکنم با این حرفش گور خودشو کند یوبی سافت!والا وقتی خودشون بازی رو با GTA مقایسه میکنن دلیلی نداره ما مقایسه نکنیم![]()
لصلا ربطی نداشت کسی موقعی که اینا گفتن بازیشون با gta مقایسه کنید مخالف شدن ؟ اتفاقا کسی اصلا به این موضوع توجه نداشت و همه جذب تریلر e3 2012 و طرفدار بازی بودن و رو گرافیکش حداقل رو نسل هشت حساب ویژه داشتن ولی بعد این که دیدن یوبی سرشون کلاه گذاشته شردع به هیت ورزیدن کردن و منفی نکری اغاز شد تا هی یوبی گفت اسلحه رو همه نمیشه کشید ، تیر زدن به جاهای مختلف عکس العملی نداره و از ماشین نمیشه تیر زد و ... خوب کم کم ادم نا امید میشه دیگه.با اینکه طرفدار بازیم ولی رسما اعلام میکنم با این حرفش گور خودشو کند یوبی سافت!
دقیق بعد از گفتن این حرفش که بازی واسه رقابت با GTA ساخته شده کلی آدم مخالفش شدن! بیشتر هیت ورزیدنا بعد از این خبر بود!
واقعا حرف اشتباهی بود! بازی اصلا در حد و اندازه های GTA نیست! ولی هرچیم که باشه GTA رو که یکی از سری های شاهکار تاریخ گیم بدونم اینو یک بازی خیلی خوب میدونم و براش انتظار میکشم چون میدونم اگه بخوام هر بازیی رو با شاهکارای راکستار مقایسه کنم اون بازی ارزشش بدجور برام میاد پایین و دیگه لذتی ازش نمیبرم![]()
من خودم چون از اول طرفدار بازی بودم تک تک تریلرا و اخباری که ازش میومد رو بالافاصله میدیدم و اون موقعیم که یوبی اومد گفت ما این بازی رو واسه رقابت با GTA ساختیم همه چیز خوب بود! هیچ گونه افت گرافیکی وجود نداشت! همه عاشق بازی بودن! یکی از مورد انتظار ترین بازی های سال بود! که وقتی یوبی این حرفو زد قشنگ خون بچه ها به جوش اومده بود توی تاپیک همشون داشتن به یوبی فحش میدادن که تو در حد فلان و ... نیستی! اینا رو قشنگ یادمه!لصلا ربطی نداشت کسی موقعی که اینا گفتن بازیشون با gta مقایسه کنید مخالف شدن ؟ اتفاقا کسی اصلا به این موضوع توجه نداشت و همه جذب تریلر e3 2012 و طرفدار بازی بودن و رو گرافیکش حداقل رو نسل هشت حساب ویژه داشتن ولی بعد این که دیدن یوبی سرشون کلاه گذاشته شردع به هیت ورزیدن کردن و منفی نکری اغاز شد تا هی یوبی گفت اسلحه رو همه نمیشه کشید ، تیر زدن به جاهای مختلف عکس العملی نداره و از ماشین نمیشه تیر زد و ... خوب کم کم ادم نا امید میشه دیگه.
الان من به ایده های هکش و نواوریش امید دارم اگه از این لحاظم ناقص یا خسته کننده شه و هک نتونن خوب پیاده کنن تو گیم پلی کاملا بازی به نظرم epic fail میشهمن خودم چون از اول طرفدار بازی بودم تک تک تریلرا و اخباری که ازش میومد رو بالافاصله میدیدم و اون موقعیم که یوبی اومد گفت ما این بازی رو واسه رقابت با GTA ساختیم همه چیز خوب بود! هیچ گونه افت گرافیکی وجود نداشت! همه عاشق بازی بودن! یکی از مورد انتظار ترین بازی های سال بود! که وقتی یوبی این حرفو زد قشنگ خون بچه ها به جوش اومده بود توی تاپیک همشون داشتن به یوبی فحش میدادن که تو در حد فلان و ... نیستی! اینا رو قشنگ یادمه!
بازی این اواخر فقط افت چشم گیر داشته وگرنه تریلرای قبلیی که روی PS4 اجرا شده بود کاملا قابل قبول بود ولی این تریلرای آخر افتضاح شده بود!
بازی قبل از اینکه بخاطر افت گرافیک منفور بشه بخاطر تاخیرای الکی و رقابت با GTA منفور شد بعد افت گرافیک در درجه بعدی قرار میگیره!
این بازیو اصلا با GTA V مقایسه کنی یه توهینه چون با این اخباری که داره میاد , فک کنم حتی در سطح GTA IV هم نباشه !!!![]()
همچین نوشتی در حد GTA IV هم نباشه، انگار GTA IV یه بازی ضعیف بوده. همون GTA IV متاش 98 بود و بیشتر از GTA V
-----------------------------
اما در کل امیدوارم بازی Watchdogs در حد همون GTA IIIباشه، باز هم راضی میشم ... :d
الان من به ایده های هکش و نواوریش امید دارم اگه از این لحاظم ناقص یا خسته کننده شه و هک نتونن خوب پیاده کنن تو گیم پلی کاملا بازی به نظرم epic fail میشه
ولی بتونن درست دربیارن من که از گرافیکش چشم پوشی میکنم چون 35-40 زمان خوبیه واسه سرگرمی.:d
احیانا شما تا حالا نسخه برادرهود به بعد سری اساسین کرید رو بازی نکردی؟جذاب ترین اسلحه بازی یعنی باتوم رو همیشه نمیشه استفاده کرد و فقط رو دشمن ها میشه ازش استفاده کرد، مثلا یکی رو تو خیابون دیدی نمی تونی با باتوم بزنی تو سرشاحتمال زیاد باید جاهای دیگه هم محدودیت تو بازی وجود داشته باشه. من به این بازی نمیگم یه Open World عمیق! ممکنه بازی خوبی باشه ولی با این وضعیت یه بازی عمیق نیست
![]()