Warhammer 40,000: Space Marine | PC

2a1106-721x1024.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Relic Entertainment
Publisher: THQ
Genre: Action - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: September 06, 2011

بخش 3) لینک ها:

Game Official Website
GameSpot
Trailer 1
Trailer 2
Screenshots

بخش 3) توضیحات:

بازی دیگری از سری Warhammer و استودیوی خوش نام Relic. استودیوی Relic که پیش از این عناوین تحسین شده Company of Heroes و Dawn of War را در کارنامه دارد عنوان کرده این بازی با استفاده از موتوری ساخته خواهد شد که برای کنسولها هم مناسب است.

در این بازی شما در نقش یه Space Marine که یک سوپر سرباز قوی است ظاهر خواهید شد و باید در مقابل Orc ها مقابله کنید.

تمام ایده های این بازی برگرفته شده از سری Warhammer 40000 هستندو Finisher های متعددی برای بازی در نظر گرفته شده اند که حس خشونت بازی را بالا خواهد برد.

لازم به ذکر است که ابتدا Relic اعلام کرده بود بازی تنها برای PS3 و Xbox 360 ساخته خواهد شد ولی پس از آن اعلام کرد بازی برای PC هم عرضه می شود.

بازی Warhammer 40,000: Space Marine در سه ماهه دوم سال 2011 برای هر سه پلتفرم PC/PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.​
[/CENTER]

Minimum Configuration​

OS - Windows XP SP3, Windows Vista SP1, Windows 7
Processor - 2.0Ghz Dual core CPU (any Core 2 Duo or AMD X2 or better)
RAM - 1GB (XP), 2GB (Vista), 2GB (Windows 7)
Hard Drive - 20 GB space free (10 GB free after install)
Video Card - 256MB Video Card using Shader Model 3 & DirectX 9.0 or better (Performance equivalent to an AMD Radeon 3850 or NVIDIA GeForce 8800GT)
Online Steam account

Recommended Configuration

OS - Windows 7
Processor - Any Quad-core AMD or Intel Processor
RAM - 1GB (XP), 2GB (Vista), 2GB (Windows 7)
Hard Drive - 20 GB space free (10 GB free after install)
Video Card - 512MB Video Card using Shader Model 3 & DirectX 9.0 or better (Performance equivalent to an AMD Radeon 5750 or NVIDIA GeForce GTX 260)
Online Steam account​

آخرین ویرایش:
دوستان کسی تو این بازی مثل من مشکل تکسچر گرافیک نداره مخصوصا کسایی که Nvidia دارن؟

تایپ مشکلات نصب این بازی پیدا نکردم...

5 تا کرک تست کردم. این ارور میده

یک کرک درست معرفی کنید...

مدیران انتقال بدن به تایپ مورد نظر:d

ممنون

دوستان تاپیک مشکلان باز ی دزده شده مشکلات خود را در این تاپیک مطرح فرمایید ممنون
Warhammer 40,000: Space Marine(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

ی 1 ساعتی بازی کردیم فقط می تونم بگم که بازی از همه نظر عالی هست چند تا تصویر با اخرین تنظیمات برای دوستان قرار می دهیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahi58
حجم بازی نصب شده باید چند باشه؟ من نسخه BlackBox دانلود کردم با این که گفته شده باری کامل هست ولی یه حسی بهم میگه نیس!:d این 6.38 گیگ خیلی شک بر انگیزه!

4 تا چپتر رفتم در یه کلمه عالی اولین چیزی که وقتی وارد بازی میشد شگفت زدتون میکنه منو بازی هست که با یه موزیک حماسی ماهیت اصلی بازی میاره جلو چشمتون! گیم پلی اعتیاد آور موریک ها بی نظیر گرافیک بسیار خوب و نرم! اینم چند تا اسکرین شات از قصابی کردن Orc ها! سطل سطل خون میریزه این ور اون ور کلی حال میده :d

آخرین ویرایش:
منم بازی رو تهیه کردم ، در یک کلام باید گفت وحشیانه است بازی >:d<
قسمت سینگل بازی سراسر خشونت و هیجانه و گیم پلی و گرافیک هم بسیار خوبه.گور بابای امتیازاتی که بهش دادن.
مطمئنم سری بعدی بازی که بخواد بیاد همه واسش لحظه شماری میکنن.میدونستم Relic چیز الکی نمیسازه

به خاطر گیم پلی کوتاه بخش داستانی و کم بودن مپ و مود های بخش مولتی هست

چشم، فعلا که استیم بازیش گرفته با سرعت 20 25 دانلود میکنه، نصب که شد حتما خبرش رو میدم (کلا از سری Warhammer خوشم میاد به خاطر خلاقیتهاش پیشنهاد میکنم اگه فنش هستید حتما اورجینال بگیرید اینطوری هم یه سهم کوچیکی تو ساپورت رلیک داشتین هم اینکه لذت بیشتری بردین × میتونین از قدیمیاش شروع کنین که الان ارزون تر شده )
باشه پس منتظریم. :دی
از بازی های سری وارهمر هم سه تاش رو توی استیم دارم. ;)

مساله اصلی در مورد بازی های Original در ایران اینه که متاسفانه قیمت بازی یه طوری تنظیم شده که در اکثر جاهای دنیا یک درصد از درآمد ماهیانه یه آدم معمولیه، ولی تو ایران با این سطح درآمدها این طور نیست متاسفانه.

مساله دیگه اینه که خارجی ها همه اریژینال می خرند و با همدیگه تعویض هم می کنند، ولی توی ایران یک درصد هم اریژینال باز وجود نداره و ما اگر یه بازی رو اریژینالش رو بگیریم نمی تونیم تعویضش هم بکنیم (البته در مورد بازی هایی که خیلی دوستش داریم مثل همین بازی که آدم دوست داره کلکسیون کنه واقعا می ارزه، ولی کلا این یه مشکله توی ایران).
دوستان کسی تو این بازی مثل من مشکل تکسچر گرافیک نداره مخصوصا کسایی که Nvidia دارن؟
من دموی بازی رو با GTX 260 که بازی کردم به طور خیلی خفیف مشکل تکسچر بود، ولی اصلا در حدی که اذیت کنه نبود. درایور گرافیک رو هم سعی کنید آپدیت کنید البته.

بازی رو که کامل دانلود کردم می نویسم چطوره.

----------------------------------------------------------------
این بچه هایی که هی اسکرین شات می ذارید هم امیدوارم الهی به حق پنج تن *^%$#^&%! رعایت اعصاب ما رو بکنید من تازه امشب دانلودم تموم میشه!
argh.gif

فردا خودم میام اسکرین شات می ذارم و بچه های دیگه اگه خواستن می تونن بیان نفرین کنن! :دی

باشه پس منتظریم. :دی
از بازی های سری وارهمر هم سه تاش رو توی استیم دارم. ;)

مساله اصلی در مورد بازی های Original در ایران اینه که متاسفانه قیمت بازی یه طوری تنظیم شده که در اکثر جاهای دنیا یک درصد از درآمد ماهیانه یه آدم معمولیه، ولی تو ایران با این سطح درآمدها این طور نیست متاسفانه.

مساله دیگه اینه که خارجی ها همه اریژینال می خرند و با همدیگه تعویض هم می کنند، ولی توی ایران یک درصد هم اریژینال باز وجود نداره و ما اگر یه بازی رو اریژینالش رو بگیریم نمی تونیم تعویضش هم بکنیم (البته در مورد بازی هایی که خیلی دوستش داریم مثل همین بازی که آدم دوست داره کلکسیون کنه واقعا می ارزه، ولی کلا این یه مشکله توی ایران).

من دموی بازی رو با GTX 260 که بازی کردم به طور خیلی خفیف مشکل تکسچر بود، ولی اصلا در حدی که اذیت کنه نبود. درایور گرافیک رو هم سعی کنید آپدیت کنید البته.

بازی رو که کامل دانلود کردم می نویسم چطوره.

----------------------------------------------------------------
این بچه هایی که هی اسکرین شات می ذارید هم امیدوارم الهی به حق پنج تن *^%$#^&%! رعایت اعصاب ما رو بکنید من تازه امشب دانلودم تموم میشه!
argh.gif

فردا خودم میام اسکرین شات می ذارم و بچه های دیگه اگه خواستن می تونن بیان نفرین کنن! :دی

ماهی قرمز :d فردا تا بیای بازی رو دانلود کنی تمومش کردن رفته :d . عکس که چیزی نشون نمیده باید خودت بازی کنی :d بیا اینم چندتاعکس از خودم.

این تکچرینگ یعنی چی ؟ من که راحت بازی می کنم .:x

البته الان چپتر 10 ام . اینا باسه دیروزه :d

---------- نوشته در 01:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:57 AM ارسال شده بود ----------

دوستان بیاین من تو بازی 1 عدد ارک کاراته کار بسیار حرفه ای پیدا کردم این عکساش از پشت و جلو :d

=))=))=))=))=))=))=))=))

باز که تو پیدات شد شیپور میکر؟! :دی

چی کار کردی واسه خودت؟ اینجا گودال قتلگاهه یا اسکرین شات گیم؟
4076.gif
:دی

البته خودم فردا بدترش رو می ذارم. :دی

مشکل تکسچر ها به طور خیلی خفیف برای من توی دمو بود. یعنی مثلا هر یک ساعتی که بازی می کردی 3-2 بار تکسچرها یه گوشه در حد چند دهم ثانیه مختل می شد و بعد سریع درست می شد. البته درایورم مال 3-2 ماه پیشه، آپگرید کنم شاید بهتر بشه.

دوستان من دیشب گرفتم امروز شروع کردم بازی کردن.فقط میتونم بگم 5 دقیقه ی اولش رو که رفتم بسی حال کردم.دوستانی که نگرفتن شک نکنید.احتمال زیاد خودمم برم اورجینالشو بگیرم چون واقعا ارزش داره.

آخرین ویرایش:
ببین mahi منو با یکی دیگه اشتب گرفتیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داشتم پستای این بازی رو میدیدم یکی بهت گفته بود ماهی قرمز منم گفتم همینو استفاده کنم ;;)
بلاخره رسیدم به نژاد جدید . حالا همه با هم میجنگن . من با اون کوتوله های سبز . اونا با این موجودات . و کلا همه اون وسط تو سرکله هم میزنن:))
الان پارت 4 هستم.

یک ساعت بازی کردم. واقعا می تونم بگم بازی عالی بود. خونریزی زیاد در کنار گرافیک زیبای بازی همه چیز عالیه.
با وجود اینکه بازی گرافیک بالایی داره اما اصلا سنگین نیست. تو آخرین تنظیمات من تونستم با کارت 9600 GTــیم بیش از 60 فریم بگیرم. فقط تو 2-3 صحنه فریم ریت تا 55 رسید.
در ضمن من مشکل Texture ندارم که دوستان اعلام کردن برخی موارد دچار مشکل میشه.

ویرایش: نمیشه این تاپیک مهم بشه؟ :|

این مشکل تکسچر مثل این که فقط به درایور کارت های انویدیا برمیگرده من ATI دارم یه 6 ساعتی بازی کردم مشکل تکسچر نداشتم.
جدا این GS رو چه حسابی به این بازی 7 داده من نمیدونم:d (البته زیاد هم تعجب برانگیز بار اولش نیس !)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or