Warhammer 40,000: Space Marine | PC

2a1106-721x1024.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Relic Entertainment
Publisher: THQ
Genre: Action - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: September 06, 2011

بخش 3) لینک ها:

Game Official Website
GameSpot
Trailer 1
Trailer 2
Screenshots

بخش 3) توضیحات:

بازی دیگری از سری Warhammer و استودیوی خوش نام Relic. استودیوی Relic که پیش از این عناوین تحسین شده Company of Heroes و Dawn of War را در کارنامه دارد عنوان کرده این بازی با استفاده از موتوری ساخته خواهد شد که برای کنسولها هم مناسب است.

در این بازی شما در نقش یه Space Marine که یک سوپر سرباز قوی است ظاهر خواهید شد و باید در مقابل Orc ها مقابله کنید.

تمام ایده های این بازی برگرفته شده از سری Warhammer 40000 هستندو Finisher های متعددی برای بازی در نظر گرفته شده اند که حس خشونت بازی را بالا خواهد برد.

لازم به ذکر است که ابتدا Relic اعلام کرده بود بازی تنها برای PS3 و Xbox 360 ساخته خواهد شد ولی پس از آن اعلام کرد بازی برای PC هم عرضه می شود.

بازی Warhammer 40,000: Space Marine در سه ماهه دوم سال 2011 برای هر سه پلتفرم PC/PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.​
[/CENTER]

Minimum Configuration​

OS - Windows XP SP3, Windows Vista SP1, Windows 7
Processor - 2.0Ghz Dual core CPU (any Core 2 Duo or AMD X2 or better)
RAM - 1GB (XP), 2GB (Vista), 2GB (Windows 7)
Hard Drive - 20 GB space free (10 GB free after install)
Video Card - 256MB Video Card using Shader Model 3 & DirectX 9.0 or better (Performance equivalent to an AMD Radeon 3850 or NVIDIA GeForce 8800GT)
Online Steam account

Recommended Configuration

OS - Windows 7
Processor - Any Quad-core AMD or Intel Processor
RAM - 1GB (XP), 2GB (Vista), 2GB (Windows 7)
Hard Drive - 20 GB space free (10 GB free after install)
Video Card - 512MB Video Card using Shader Model 3 & DirectX 9.0 or better (Performance equivalent to an AMD Radeon 5750 or NVIDIA GeForce GTX 260)
Online Steam account​

آخرین ویرایش:
چند ساعت دیگه هم بازی کردم ، مشکل تکسچر هم نداشتم ، از درایور 275.33 ی Nvidia هم استفاده میکنم ، کارتم هم GTX 460ه .
به نظر من امتیاز قسمت Single ه بازی زیر 9 نباید باشه ، فوق العاده کار شده .

خوب بازی کلا 18 تا چپتر بود و تموم شد و اخر بازی قشنگ بود ولی ناراحت کننده
من هی‌ امروز فردا می‌کنم هنوزم نخریدمش.:d

چه زود تموم کردی.:d

بیا داستنشو اسپویل کن بخندیم:d
تاپیک رو مهم کنین لطفا.

آخرین ویرایش:
ببین mahi منو با یکی دیگه اشتب گرفتیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داشتم پستای این بازی رو میدیدم یکی بهت گفته بود ماهی قرمز منم گفتم همینو استفاده کنم ;;)
ا؟ جدی؟ حالا مطمئنی اون نیستی؟ ای بابا! :دی
در یک کلام Multiplayer بازی واقعا عالیه
به به! ساسان خان!
بر و بکس این ساسان یک رلیک باز و وارهمر 40 هزار باز دو آتیشه و حرفه ای یه که من دومیش رو ندیدم تا حالا!
میگم دیدی Reviewer ها خصوصا گیم اسپات چقدر بی انصافی کردن در حق گیم؟
خبر داری چرا رلیک نسخه Reviewer بازی رو قبل از عرضه برای اینا نفرستاده؟ من میگم شاید از لج این قضیه امتیازهاش رو در حدی که حقش بوده ندادن!
مثل همیشه. پایان های Warhammer 40K همیشه همین طوری تلخ هستند (جون من آخرش رو تعریف نکنی ها! گول این کاوه رو نخور)!
بیا داستنشو اسپویل کن بخندیم:d
چی چیو اسپویل؟! حالا مثلا پیشنهاد میدی برای خودت؟
129fs4468377.gif

هر کس اسپویل کنه آخرش رو با این عکس العمل در خدمت شون هستم:
a049.gif

پس با این حساب به قول گیم اسپات dull story:d

این مشکل تکسچر مثل این که فقط به درایور کارت های انویدیا برمیگرده من ATI دارم یه 6 ساعتی بازی کردم مشکل تکسچر نداشتم.
جدا این GS رو چه حسابی به این بازی 7 داده من نمیدونم:d (البته زیاد هم تعجب برانگیز بار اولش نیس !)

بدتر edge نیست که بهش 5 داده:d تازه میانگین بازی هم 7.5 شده یکم بره جلوتر همون 7 گیم اسپات می شه

مهم اینجاست گیم پلیش حال می ده

هر کس اسپویل کنه آخرش رو با این عکس العمل در خدمت شون هستم:
a049.gif
آخ چقد کیف میده حالت رو بگیرن اینجوری. :دی
آقا داستان رو اسپویل کن، زود باش. :دی
من الان Chapter 3 از پارت 1 هستم. بازی واقعا حرف نداره. روون، تند، بکوب و البته فوق العاده خشن. :دی

آخرین ویرایش:
آخ چقد کیف میده حالت رو بگیرن اینجوری. :دی
آقا داستان رو اسپویل کن، زود باش. :دی
من الان Chapter 3 از پارت 1 هستم. بازی واقعا حرف نداره. روون، تند، بکوب و البته فوق العاده خشن. :دی
هشدار: چهره شخص اسپویل کننده بعد از برخورد قاطع من:
83658227119190174124.jpg

-------------------------------------------------
من الان اینجام:
توی چپتر 4 یه جایی هستم توی یه قطار که یه هواپیما میاد هی تند و تند Nob (از این ارک های گنده) خالی می کنه، سخته و مدت طولانی هم سیو نمی کنه! از بس که هی مردم اومدم بیرون یه ذره استراحت! :دی

آخرین ویرایش:
هشدار: چهره شخص اسپویل کننده بعد از برخورد قاطع من:
83658227119190174124.jpg

-------------------------------------------------
من الان توی چپتر 4 یه جایی هستم توی یه قطار که یه هواپیما میاد هی تند و تند Nob (از این ارک های گنده) خالی می کنه، سخته و مدت طولانی هم سیو نمی کنه! از بس که هی مردم اومدم بیرون یه ذره استراحت! :دی
خنگول خودت که اسپویل کردی. :دی
ویرایش: پستت رو کردم تو اسپویلر. :دی

آخرین ویرایش:
حجم بازی نصب شده باید چند باشه؟ من نسخه BlackBox دانلود کردم با این که گفته شده باری کامل هست ولی یه حسی بهم میگه نیس!:d این 6.38 گیگ خیلی شک بر انگیزه!

4 تا چپتر رفتم در یه کلمه عالی اولین چیزی که وقتی وارد بازی میشد شگفت زدتون میکنه منو بازی هست که با یه موزیک حماسی ماهیت اصلی بازی میاره جلو چشمتون! گیم پلی اعتیاد آور موریک ها بی نظیر گرافیک بسیار خوب و نرم! اینم چند تا اسکرین شات از قصابی کردن Orc ها! سطل سطل خون میریزه این ور اون ور کلی حال میده :d

واسه من 6.48 گیگه.راستی دوست عزیز این نسخه های black box برای آنلاین بازی کردن خوب هستن

من الان توی چپتر 4 یه جایی هستم توی یه قطار که یه هواپیما میاد هی تند و تند Nob (از این ارک های گنده) خالی می کنه، سخته و مدت طولانی هم سیو نمی کنه! از بس که هی مردم اومدم بیرون یه ذره استراحت! :biggrin1:

الان از نظر خودت این اسپویل نیست؟! خیلی رفتی تو حس مثل این که خودت تو پستت محکوم میکنی اسپویل کردن رو بعد تو جمله پایینی یه چپتر کامل میاری جلو چشم ملت!:d دیگه فایده نداره گذاشتی تو Sp همه خوندن
yahoo_4.gif

واسه من 6.48 گیگه.راستی دوست عزیز این نسخه های black box برای آنلاین بازی کردن خوب هستن

مشکلی ندارن اکثرا فول هستن فقط از کیفیت ویدئو ها کاسته میشه و زبان های اضافی حذف میشه.

آخرین ویرایش:
اون تیکه که داستانی معمایی چیزی نداشت که! :دی

به نظرم چیز خاصی اسپویل نمی شد ولی باز هم گذاشتمش توی اسپویلر. وحید شما هم اون Quote پست من رو ادیت کن. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or