ضعف های وایکینگ:می گم تو که می گی خیلی ضعف دارد یک چند تاش را بگو لطفا ما هم بدانیم تازه مگر بازی استراتژیکی هست که بشود سرباز ها را هم کنترل کرد اگر این طور می شد که بازی خیلی سخت مشد و اصلا لذتی نداشت مثلا به نظره تو Devil Maty Cry 4 بازی قشنگی بود یا مثلا خدای جنگ همشان برای باره اول بد نیست ولی بار دوم برات تکراری می شود کلا همه بازی ها اینطوری هستند عزیز به جز یک تعداد کم در هر صورت گفتم ملاک سایتها باملاک م فرق دارد چون اون همه مسائل از گرافیک گرفته تا صدا یا داستان را ملاک قرار می دهد برای من زیاد گرافیک یا صدا من که همیشه صداش را کلا می بندم و غیره
اگر میتونی حمله رو شروع کنی حمله کن اگر نمیتونی نشانه گر رو ببر روی اونجا و ببین چی مینویسه. دقیقا یادم نیست ولی احتمالا چیزی که اونجا مونده اون questی هست که باید بشکه هارو از لبه دریا جمع کنی براشون ببری که یک quest اختیاری هست و لازم نیست انجام بدی.
شما احتمالا شانس آوردی و راه برات زود باز میشده اگر 5-10 دقیقه تو هر تیکش میموندی و راه برات باز نمیشد میفهمیدی خیلی هم آسون نیست :cheesygriمنظوری ندارم ولی جریان این غول اخر "سخت و نفس گیر" چیه؟. چرا چیزی ندیدم!. یک ضرب دخلش رو اوردم. اینقدر را هم که میگید سخت نبود.
خوب باید اول همهی اون اتیشی هارو از بین ببری ولی راه بینشون با اتیش بسته شده. یکیو که نابود میکنی باید صبر کنی تا راهت برا رفتن به بعدی باز بشه.کدوم راه رضا جون؟. غول اخرش مگه همونی نیست که اتیش درست میکنه و باید 5 تا شمشیر قدرتش رو از بین ببری؟ این که سریع مُرد :biggrin1:.
