castlevania
کاربر سایت
مبارزاتش تکراری نمیشه ؟
چرا... تو گیم اسپات هم از همینش ایراد گرفته بودن بعلاوه کاربراشم همینطور.

مبارزاتش تکراری نمیشه ؟

چرا... تو گیم اسپات هم از همینش ایراد گرفته بودن بعلاوه کاربراشم همینطور.![]()
آقا رضای عزیزولی تکراری بودن quest هارو باهات موافق نیستم بازی کلا یک بازیه اکشن هست شما میخوای مثلا بازیه اکشن چه جور quest هایی داشته یاشه؟ همه کوئست ها در مورد کشتو کشتار باید باشن دیگه. اگر مثلا همه ی محیط ها مثل هم بودن میتونستم حرفتو قبول کنم.
osos جانSaba47 جون اولین بار دیدی موسقی پس زمینه وجود نداره!. پس یه نگاهی به SOTC و ICO بنداز.
کی این بازی به من میفروشه؟هرکی هست pm بده.
میخوام ازهنرنمایی گیم اسپات براتون بگم:آقا بازی خیلی ردیفیه ، من نمیدنم این Gamespot رو چه حسابی این امتیاز رو داده
خداییش Sega این دفعه ترکوند

(5)توگیم اسپات ورفتم بازی مربیگری فوتبال روگفتم که امتیازش(5/8)بود(البته من علاقه زیادی به فوتبال دارم کلا یادارم فوتبال میبینم یا بازی میکنم(باپاالبته:biggrin1
ازهربازی که اگهی بگیره امتیازبالایی بهش میده بنابراین گیم
به سوالات شما قبلا جواب داده شده ، ولی دوباره می گم به هیچ شکلی نمی شه نیرو ها رو کنترل کرد. فقط اژدها ها رو می شه، با زدن Back در زمان نبرد و استفاده از Dragon Rune ها.دوستان یه سوال دارم ممکنه قبلا مطرح شده باشه!
می خواستم بدونم!
میشه افرادم رو یه کاری کنم دنباله من بیان و یا بهشون دستور بدم به یه جا حمله کننن؟
بابا ما هر کاری کردیم فقط خودشون می دون این ور اون ور مخصوصا اسیرا رو که آزاد می کنیم!
هیچ کاری روشون نمی تونیم انجام بدیم!!!
یکی اگر روش کلی رو بلده بگه!
یا اگر قبلا توضیح داده شده میشه بگید!
ممنون میشم گیج شدیم خدایی!
امتیاز بازی توی سایت های دیگه از این قراره:تو سایتای دیگه چه امتیازی گرفته؟