VIKING: Battle For Asgard

• Thread starter Thread starter Razor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا... تو گیم اسپات هم از همینش ایراد گرفته بودن بعلاوه کاربراشم همینطور.;)

سایتها را ولش کن... مبارزات بازی برای دفعه اول که بازی را تمام کنی تکراری نمی شود ولی برای دفعه بعد که بخواهی بازی کنی تکراری می شود شماها هم که هر چی می شود می گویید سایت ها میگم از سایتها مگه چی دیدید

ولی تکراری بودن quest هارو باهات موافق نیستم بازی کلا یک بازیه اکشن هست شما میخوای مثلا بازیه اکشن چه جور quest هایی داشته یاشه؟ همه کوئست ها در مورد کشتو کشتار باید باشن دیگه. اگر مثلا همه ی محیط ها مثل هم بودن میتونستم حرفتو قبول کنم.
آقا رضای عزیز
شما درست می گی، یعنی یه بازی اکشن نهایتش همینه، اما سبک این بازی در حالت کلی Action Adventure است، چون علاوه بر اکشن خالص ، دنیای Open World ، همینطور مقداری Platforming و چندتا Side Quest تو بازی وجود داره. در عین حال که سبک اکشن اون Hack & Slash است ، اما از این سبک تا حدی دور شده.
به نظر من بهتر بود کمی بازی از حالت کلیشه ای خارج می شد، و مثلا بعضی از جاهاش نیاز به فکر بیشتر داشت. Quest های بازی یا هدفشون کشتن دشمن یا دشمنان خاصیه، یا رسیدن از یه نقطه به نقطه ی دیگه و پیدا کردن یه Item بخصوص، درسته که با این هم می شه کنار اومد، اما حرف من اینه که اگر Quest ها متنوع تر بودن، مثلا چند تا Puzzle، یا مثلا چند تا موقعیت خاص تو مراحل وجود داشت بازی دیرتر خسته کننده می شد.
از طرفی من نمی گم که ساختاری که الان بازی داره بده، خیلی از بازی های موفق هم ساختار Quest هاشون با همین اهداف ساده انجام می شه، اما روند کار تو وایکینگ تکراری می شه، مثلا شما اگر تو بازی مثلا 10 تا Camp رو آزاد می کنی، روند کارت همیشه کشتن دشمنا و آزاد کردن سربازهاست و تنوعی که وجود داره کمه. یا توی جنگ های بزرگ تنها هدف کشتن Shaman هاست. بهتر بود روش کار متنوع تر می شد و ویژگی های RPG بازی بیشتر می شد. مثلا می تونستی با سپاه های بزرگتر یا کوچکتر حمله کنی، یا یه استراتژی مختصر قبل از جنگ برای سپاه تعریف کنی و ... . البته روی تمام چیزهایی که گفتم کار شده، اما خیلی کمتر از حد مورد نیاز.
بازم می گم، من اگر از این بازی بد می گم به این معنی نیست که ازش خوشم نمیاد ، اما این اشکالات تو بازی هست و کاریش هم نمی شه کرد. در عین حال کاملا باهات موافقم که محیط های بازی خوب طراحی شدن و خسته کننده نیستن.

Saba47 جون اولین بار دیدی موسقی پس زمینه وجود نداره!. پس یه نگاهی به SOTC و ICO بنداز.
osos جان
قبل از این هم خیلی بازی ها موسیقی پس زمینه نداشتند ، درست، اما تو اکثر اون ها این ویژگی بدی بود. به نظر من حداقل 30 درصد اتمسفری که یه بازی ایجاد می کنه به خاطر موسیقی و صدا گذاریه، نبود موسیقی یعنی کم حس بودن اتمسفر و اتمسفر قوی همیشه باعث جذاب شدن بازی ها شده.
جدا از اون هم من نگفتم فقط موسیقی پس زمینه نداره، خیلی جاها صداگذاری مشکل داره، یعنی برای بعضی از برخوردها، اتفاقات و ... صدایی تعریف نشده. که باعث بی حس شدن محیط و اکشن بازی می شه.

آقا بازی خیلی ردیفیه ، من نمیدنم این Gamespot رو چه حسابی این امتیاز رو داده
خداییش Sega این دفعه ترکوند
میخوام ازهنرنمایی گیم اسپات براتون بگم::mad:
من امتیازاین بازی رودیدم:eek:(5)توگیم اسپات ورفتم بازی مربیگری فوتبال روگفتم که امتیازش(5/8)بود(البته من علاقه زیادی به فوتبال دارم کلا یادارم فوتبال میبینم یا بازی میکنم(باپاالبته:biggrin1:)یا دارم فیفا بازی میکنم مربیگری
فوتبال رو هم روپی سی بازی کردم واقعا عالی بود ولی این مربیگری فوتبال که برای360 هست یک مزخرف کامل
هست والبته بافروشنده صحبت کردم قرارشدبرام تعویض کنه باوایکینگ خلاصه سرتون رودرد نیارم این گیم اسپات تو سودجویی پوز ایرانی هاروهم زده:sick:ازهربازی که اگهی بگیره امتیازبالایی بهش میده بنابراین گیم
اسپات رورها کنید به حال خودش;)

به نظر من گیم اسپات هنوز اینقدر پست نشده که به بازی های آگهی دهنده امتیاز بالا بده.
ولی مشکل اینه که اکثر منتقد های خوبشون رفتن و اینایی که الان هستن اکثرا خیلی غیر حرفه ای عمل میکنن و نظر شخصیشونو بیش از حد تو نقدهاشون تاثیر میدن. چون به هر حال نظر افراد در مورد بازیهای مختلف فرق داره و منتقد خوب کسی هست که ثلیقه شخصیش تو کارش تاثیر نداشته باشه.
یاد اون زمان به خیر که امتیاز گیم اسپات همیشه خیلی نزدیک به امتیاز میانگین یک بازی از سایت های مختلف بود.

شما بهتره برای قضاوت در مورد یک بازی فقط از یک منبع استفاده نکنی. همیشه امتیاز بازیها توی gamerangings یا metacritic رو ببین.

دوستان یه سوال دارم ممکنه قبلا مطرح شده باشه!
می خواستم بدونم!
میشه افرادم رو یه کاری کنم دنباله من بیان و یا بهشون دستور بدم به یه جا حمله کننن؟
بابا ما هر کاری کردیم فقط خودشون می دون این ور اون ور مخصوصا اسیرا رو که آزاد می کنیم!
هیچ کاری روشون نمی تونیم انجام بدیم!!!
یکی اگر روش کلی رو بلده بگه!
یا اگر قبلا توضیح داده شده میشه بگید!
ممنون میشم گیج شدیم خدایی!

دوستان یه سوال دارم ممکنه قبلا مطرح شده باشه!
می خواستم بدونم!
میشه افرادم رو یه کاری کنم دنباله من بیان و یا بهشون دستور بدم به یه جا حمله کننن؟
بابا ما هر کاری کردیم فقط خودشون می دون این ور اون ور مخصوصا اسیرا رو که آزاد می کنیم!
هیچ کاری روشون نمی تونیم انجام بدیم!!!
یکی اگر روش کلی رو بلده بگه!
یا اگر قبلا توضیح داده شده میشه بگید!
ممنون میشم گیج شدیم خدایی!
به سوالات شما قبلا جواب داده شده ، ولی دوباره می گم به هیچ شکلی نمی شه نیرو ها رو کنترل کرد. فقط اژدها ها رو می شه، با زدن Back در زمان نبرد و استفاده از Dragon Rune ها.

تو سایتای دیگه چه امتیازی گرفته؟
امتیاز بازی توی سایت های دیگه از این قراره:

Game Informer : 7.25/10
IGN : 6.5/10
Official Xbox Magazine : 6.5/10
GameTrailers : 8/10
Gamespy : 3.5/5
Team Xbox : 8.2/10
X-Play : 4/5
GamesRadar : 8/10

در ضمن امتیاز GameRankings بازی 72% است.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or