VIKING: Battle For Asgard

• Thread starter Thread starter Razor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمره 5 فهمیدم گرفته دلسرد شدم بخرم . ولی از جنگ های شلوغ خوشم میاد مثل ارباب حلقه ها .جنگ های شلوغش خوب درست شده اصلا جنگ هاش خوب کار شده

AI بازي در چه حديه ؟
در حد زیر متوسط، خیلی بهتر از DMC 4 ره!.
نمره 5 فهمیدم گرفته دلسرد شدم بخرم . ولی از جنگ های شلوغ خوشم میاد مثل ارباب حلقه ها .جنگ های شلوغش خوب درست شده اصلا جنگ هاش خوب کار شده
میانگین امتیازش 75% عزیزم. به اون 5 گیر دادی؟

می گم تو که می گی خیلی ضعف دارد یک چند تاش را بگو لطفا ما هم بدانیم تازه مگر بازی استراتژیکی هست که بشود سرباز ها را هم کنترل کرد اگر این طور می شد که بازی خیلی سخت مشد و اصلا لذتی نداشت مثلا به نظره تو Devil Maty Cry 4 بازی قشنگی بود یا مثلا خدای جنگ همشان برای باره اول بد نیست ولی بار دوم برات تکراری می شود کلا همه بازی ها اینطوری هستند عزیز به جز یک تعداد کم در هر صورت گفتم ملاک سایتها باملاک م فرق دارد چون اون همه مسائل از گرافیک گرفته تا صدا یا داستان را ملاک قرار می دهد برای من زیاد گرافیک یا صدا من که همیشه صداش را کلا می بندم و غیره
ضعف های وایکینگ:

1-صداگذاری بد، خیلی جاها نه موسیقی پس زمینه وجود داره نه صداهای محیط
2-دنیایی بزرگ که تقریبا هیچ کاری نمی شه توش انجام داد.
3- تکراری بودن ساختار quest ها
4- بیان ضعیف داستان در بعضی قسمت ها که به اندازه ی کافی گیمر رو درگیر نمی کنه.
5-...
جدا از بدی های بازی بعضی خوبی هاش رو هم میگم :
1-جنگ های بزرگ با عده ی زیاد که تقریبا بدون مشکل رندر می شن.
2-طراحی خوب دنیای بازی از لحاظ هنری و واقع گرایی.
3-وجود بعضی ویژگی های RPG که باعث به وجود اومدن انگیزه برای گیمر می شه.
4-...

راجع به کنترل کردن سربازها، منظور من این بود که در حالت عادی گیم پلی وایکینگ تکراریه و ارزش چندانی برای دوباره انجام دادن نداره، اما وجود چیزی مثل این باعث می شه هر گیمری یه طور جنگ رو انجام بده. بعد هم قرار نیست که حتما روش سختی برای کنترل سرباز ها بزارن، مثلا می شد قبل از جنگ یه استراتژی کلی برای سپاه تنظیم کرد، یا مثلا وسط جنگ به یه عده ای می گفتی دنبالت بیان و... .لازم نیست که مثل یه بازی Total War دونه دونه نیرو ها رو بچینی و بهشون دستور بدی.
جدا از این حرف ها همون طور که گفتم من از طرفدارای این بازیم و باهاش خیلی حال می کنم و فکر نکن ازش خوشم نمیاد. اما درباره ی ملاک ها درست می گی ، هر کس نظر خودشو داره. من منظورتو درست نفمیدم.

من با قسمتی که در مورد موسیقی گفتی موافقم. وقتی داری تو بازی میچرخی اینور اونور تنها صدایی که میاد قدمهای یاروئه و یک صدای جرینگ جرینک که من نفهمیدم صدای سکه های تو جیبشه یا برخورد اصلحه هاش به همدیگه. ولی احتمالا باید صدای اصلحه ها باشه چون وقتی هیچی پول نداری هم اون صدا میاد :cheesygri ولی اون یارو که اخر هر مرحله میاد داستان میگه خیلی کارشو خوب انجام داده به نظر من.
داستان رو هم موافقم میتونست خیلی بهتر باشه مثلا اگه بیشتر به رابطه ی hel و اون یار harbringer ش می پرداختن خیلی جزاب تر میشد یا اگه شخصیت اصلی داستان چند خط دیالوگ داشت.
ولی تکراری بودن quest هارو باهات موافق نیستم بازی کلا یک بازیه اکشن هست شما میخوای مثلا بازیه اکشن چه جور quest هایی داشته یاشه؟ همه کوئست ها در مورد کشتو کشتار باید باشن دیگه. اگر مثلا همه ی محیط ها مثل هم بودن میتونستم حرفتو قبول کنم.
مورد دوم هم بهتر بود بگی دنیای بزرگی که بجز تیکه تیکه کردن دشمن هیچکاری نمیشه توش انجام داد :cheesygri ولی کلا موافقم اگر چندتا side quest به جز حمع اوری بشکه به بازی اضافه میکردن خیلی جالب تر میشد.
یه اشکال 5 هم خودم اضافه میکنم اینکه بعد از تموم شدن هر جزیره دیگه نمیشه برگشت بهش.

یه اشکال 5 هم خودم اضافه میکنم اینکه بعد از تموم شدن هر جزیره دیگه نمیشه برگشت بهش.
میخوای برگردی چی کار؟ از اب و هوای خوبش لذت ببری :biggrin1:.
Saba47 جون اولین بار دیدی موسقی پس زمینه وجود نداره!. پس یه نگاهی به SOTC و ICO بنداز.

اگر میتونی حمله رو شروع کنی حمله کن اگر نمیتونی نشانه گر رو ببر روی اونجا و ببین چی مینویسه. دقیقا یادم نیست ولی احتمالا چیزی که اونجا مونده اون questی هست که باید بشکه هارو از لبه دریا جمع کنی براشون ببری که یک quest اختیاری هست و لازم نیست انجام بدی.

AghaReza نشانه گر را بردم و نوشته Liberate On More Viking Clan این برای اون قلعه بود برای اون یکی هم نوشته Collect any kegs that you find and return them here to lnnkeeper valin نمی دانی باید چکار بکنم بد جوری گیر کردم راستی یک بطری سبز رنگ به نام Honey دارم این را باید چکار کنم

منظوری ندارم ولی جریان این غول اخر "سخت و نفس گیر" چیه؟. چرا چیزی ندیدم!. یک ضرب دخلش رو اوردم. اینقدر را هم که میگید سخت نبود :-".

منظوری ندارم ولی جریان این غول اخر "سخت و نفس گیر" چیه؟. چرا چیزی ندیدم!. یک ضرب دخلش رو اوردم. اینقدر را هم که میگید سخت نبود :-".
شما احتمالا شانس آوردی و راه برات زود باز میشده اگر 5-10 دقیقه تو هر تیکش میموندی و راه برات باز نمیشد میفهمیدی خیلی هم آسون نیست :cheesygri

شما احتمالا شانس آوردی و راه برات زود باز میشده اگر 5-10 دقیقه تو هر تیکش میموندی و راه برات باز نمیشد میفهمیدی خیلی هم آسون نیست:cheesygri
کدوم راه رضا جون؟. غول اخرش مگه همونی نیست که اتیش درست میکنه و باید 5 تا شمشیر قدرتش رو از بین ببری؟ این که سریع مُرد :biggrin1:.

کدوم راه رضا جون؟. غول اخرش مگه همونی نیست که اتیش درست میکنه و باید 5 تا شمشیر قدرتش رو از بین ببری؟ این که سریع مُرد :biggrin1:.
خوب باید اول همهی اون اتیشی هارو از بین ببری ولی راه بینشون با اتیش بسته شده. یکیو که نابود میکنی باید صبر کنی تا راهت برا رفتن به بعدی باز بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or