Valve: مقاله تاریخ عرضه Half-Life 3 ساختگی بود.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

HALF_LIFE_3_WALLPAPERS_IN_HD-1024x640.jpg

چند روز پیش مقاله ای در سایت NSS نوشته شده بود که ساخت HL3 و تاریخ عرضه آن را افشا می کرد.

این مقاله از یکی از سازندگان Valve نقل قول می کند و می گوید"
من نمی توانم زیاد صحبت کنم چون در مراحل اولیه ساخت آن هستیم، ولی می توانم بگویم که برای این نسل و نسل بعد عرضه می شود و بعد بازی را برروی پلتفورم خودمان به صورت انحصاری برای PC و Mac عرضه می کنیم. امیدواریم که اولین تریلرمان برای E3 2014 آماده باشد.

با اینکه خیلی از مرکز های خبری این مقاله را نادیده گرفتند، حرف به عموم بازی کنندگان رسید، چون طرفداران HL به هرچیزی که نشان می دهد این بازی در حال ساخت است می چسبند و آنرا ول نمی کنند. بعد ازینکه خبر به Valve رسید آنها بسیار سریع این مقاله را رد کردند.

ولی صبر کنید، Valve تایید کرد که این کار یک ترول بوده.و آنرا مقاله قلابی نامیدند. "مقاله قلابی" دو کلمه است و “ترول" در زبان انگلیسی 5 حرف است . 3=2-5 خدای من...
Half Life 3 تایید شد.

ولی با تمام جدیت، Valve هنوز هیچ جزئیاتی از Half Life 3 نداده، و می گوید که ساخت آن هنوز شروع نشده. Chet Faliszek گفته است:
من می خواهم که هیچ سردرگمی وجود نداشته باشد. عموم دارند خودشان را ترول می کنند. چیز دیگری نیست. با اینکه خوب است ببینیم مردم شور و هیجان دارند، ولی دوست ندارم مردم اینطوری ترول شوند.

به نظر طرفداران HL باید برای جزئیات درست و معتبر بر HL3 صبر کنند.

Source

البته هنوزم HL رو با اختلاف بهترین بازی عمرم می‎دونم، زمانی که HL2 رو عرضه شد، استانداردهای صنعت گیم رو جا به جا کرد. وقتی HL1 رو بازی کردم اونقدر سن و سالم بالا نبود که درک کنم بازی چقدر خوبه و چقدر نسبت به باقی بازی‎ها سرتر هست، ولی حسی که HL2 بهم القا کرد دیگه توی هیچ بازی‌ای واسم تکرار نشد.
اصلا هاف لايف ٢ به نظر من اخرين بازي بود كه همه چيزش با هم يهو رشد كرده بود و واسه همين خيلي نو بود......از گرافيك و هوش مصنوعي و داستان و مكانيزم و ....بگير تا بقيه موارد همشون يه نسل از بازيهاي ٢٠٠٤ بالاتر بودن(حس مي كردي داري يه بازي از اينده و مثلا بازي ٢٠١٠ رو انجام ميدي:">)
تو هيچ كدوم از بازيهاي بعد اين بازي ان حس نو بودن همه جانبه به ادم دست نداد

+

دوستاني هم كه در مورد پورتال و شخصيتاش گفتن : به نظرم همون كاراكتر "روزنبرگ" كه هيچوقت ديده نشد ولي هميشه جمله معروف "the cake is a lie" اش رو همه جا ميشد ديد و صداشو از راديو شنيد و حرفا و تقاشي هاشو و ديوار ديد بهترين كاراكتر پورتال بود ....خيلي بي نظيرتر از حتي گلادوس و وزلي
اي كاش يه بازي open world از پورتال مي ساختن تا همش تو rapture قدم ميزديم و سيرم نمي شديم:d

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or