Valve: مقاله تاریخ عرضه Half-Life 3 ساختگی بود.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

HALF_LIFE_3_WALLPAPERS_IN_HD-1024x640.jpg

چند روز پیش مقاله ای در سایت NSS نوشته شده بود که ساخت HL3 و تاریخ عرضه آن را افشا می کرد.

این مقاله از یکی از سازندگان Valve نقل قول می کند و می گوید"
من نمی توانم زیاد صحبت کنم چون در مراحل اولیه ساخت آن هستیم، ولی می توانم بگویم که برای این نسل و نسل بعد عرضه می شود و بعد بازی را برروی پلتفورم خودمان به صورت انحصاری برای PC و Mac عرضه می کنیم. امیدواریم که اولین تریلرمان برای E3 2014 آماده باشد.

با اینکه خیلی از مرکز های خبری این مقاله را نادیده گرفتند، حرف به عموم بازی کنندگان رسید، چون طرفداران HL به هرچیزی که نشان می دهد این بازی در حال ساخت است می چسبند و آنرا ول نمی کنند. بعد ازینکه خبر به Valve رسید آنها بسیار سریع این مقاله را رد کردند.

ولی صبر کنید، Valve تایید کرد که این کار یک ترول بوده.و آنرا مقاله قلابی نامیدند. "مقاله قلابی" دو کلمه است و “ترول" در زبان انگلیسی 5 حرف است . 3=2-5 خدای من...
Half Life 3 تایید شد.

ولی با تمام جدیت، Valve هنوز هیچ جزئیاتی از Half Life 3 نداده، و می گوید که ساخت آن هنوز شروع نشده. Chet Faliszek گفته است:
من می خواهم که هیچ سردرگمی وجود نداشته باشد. عموم دارند خودشان را ترول می کنند. چیز دیگری نیست. با اینکه خوب است ببینیم مردم شور و هیجان دارند، ولی دوست ندارم مردم اینطوری ترول شوند.

به نظر طرفداران HL باید برای جزئیات درست و معتبر بر HL3 صبر کنند.

Source

Left 4 Dead - Game of the Year Nominee
Left 4 Dead 2 - Game of the Year Nominee
Portal 2 - Game of the Year Nominee
CS:GO تو لیست پرطرفدارترین بازی‌های آنلاین استیم هست و DOTA 2 هم به اختلاف خیلی زیادی از هر بازی دیگه‌ای تو استیم رتبه‌ی اول رو داره و هر لحظه که شما آنلاین بشی حداقل 250 هزار نفر پلیر آنلاین داره. TF2 هم از زمانی که F2P شد تا همین 2 هفته پیش که DOTA2 در دسترس عموم قرار نگرفته بود رتبه‌ی اول محبوب‌ترین بازی F2P استیم رو داشت.

کم لطفی نکنید دوستان.

واقعا خودت بازی های که لیست کردی جز portal بازی در حد HL میدونی ؟ من نگفتم اون بازی ها بازی های بدی هستن یک Compare ساده با شاهکار HL بود همین .

مورد بعدی بازی CS درسته پر طرفداره خودم یک زمانی جزو بهترین تیم شهرمون بازی میکردم و کشوری هم رفتیم چند بار اما اینجور بازی ها بیشتر بدرد شبکه و لایو میخوره نه اینکه داستان داشته باشه که بخواد با HL و portal مقایسه بشه .

خوب بودن یک چیزه گزاشتن یک شاهکار کنار به خاطر این بازی ها یک چیز دیگه . مورد بعدی به سلیقه افراد بر میگرده که من به شخصه Portal و HL و L4D بیشتر میپسندم مخصوصا با این اینترنت چرت ما تا بخوام CS آنلاین بازی کنم همین جوری Source دارم بازی میکنم پدر ادم در میاد با پینگ 250-300 میدونی چه فاجه ای میشه بازی کردن CS با این پینگ ؟ البته با کسایی که حال بده و درست بازی کنن اینجور افراد هم 2 تا کشور درست درمون سرور هاش پیدا میکنه یکی آمریکاست که 300 پینگ و دیگری روسیه که در حدود 250-200 .

بازی درجه یک یعنی یه سینگل خوب و طولانی، داستان گیرا، شخصیت های فراموش نشدنی، گرافیک به روز و در کنار اینا یه مولتی قابل قبول ... شخصیت و داستان و گرافیک تو بازی های فوق وجود نداره . پس از نظر من چیز مالی نیست .

نظر شما مال خودت چون حتی 1 دونه از اون بازی ها رو تجربه نکردی و فقط میخوای که بگی من نظر مخالفی دارم. یک سری چیز ها fact هست به صورت کلی که مو لا درز هیچ کدوم از این بازی ها نمیره.

بازی درجه یک یعنی یه سینگل خوب و طولانی، داستان گیرا، شخصیت های فراموش نشدنی، گرافیک به روز و در کنار اینا یه مولتی قابل قبول ... شخصیت و داستان و گرافیک تو بازی های فوق وجود نداره . پس از نظر من چیز مالی نیست .

پس لابد گیمپلی هم برگ چغندره :d

واقعا خودت بازی های که لیست کردی جز portal بازی در حد HL میدونی ؟ من نگفتم اون بازی ها بازی های بدی هستن یک Compare ساده با شاهکار HL بود همین .

مورد بعدی بازی CS درسته پر طرفداره خودم یک زمانی جزو بهترین تیم شهرمون بازی میکردم و کشوری هم رفتیم چند بار اما اینجور بازی ها بیشتر بدرد شبکه و لایو میخوره نه اینکه داستان داشته باشه که بخواد با HL و portal مقایسه بشه .

خوب بودن یک چیزه گزاشتن یک شاهکار کنار به خاطر این بازی ها یک چیز دیگه . مورد بعدی به سلیقه افراد بر میگرده که من به شخصه Portal و HL و L4D بیشتر میپسندم مخصوصا با این اینترنت چرت ما تا بخوام CS آنلاین بازی کنم همین جوری Source دارم بازی میکنم پدر ادم در میاد با پینگ 250-300 میدونی چه فاجه ای میشه بازی کردن CS با این پینگ ؟ البته با کسایی که حال بده و درست بازی کنن اینجور افراد هم 2 تا کشور درست درمون سرور هاش پیدا میکنه یکی آمریکاست که 300 پینگ و دیگری روسیه که در حدود 250-200 .

چجوری ما الان داریم cs:go با پینگ زیر 30 بازی مکینم شما اصلا خبر داری بازی سرور ایرانی داره ؟ دیگه l4d و dota 2 و tf2 که همم دارن راحت بازی میکنن.

Left 4 Dead - Game of the Year Nominee
Left 4 Dead 2 - Game of the Year Nominee
Portal 2 - Game of the Year Nominee
CS:GO تو لیست پرطرفدارترین بازی‌های آنلاین استیم هست و DOTA 2 هم به اختلاف خیلی زیادی از هر بازی دیگه‌ای تو استیم رتبه‌ی اول رو داره و هر لحظه که شما آنلاین بشی حداقل 250 هزار نفر پلیر آنلاین داره. TF2 هم از زمانی که F2P شد تا همین 2 هفته پیش که DOTA2 در دسترس عموم قرار نگرفته بود رتبه‌ی اول محبوب‌ترین بازی F2P استیم رو داشت.

کم لطفی نکنید دوستان.
پَ TF2 چی!؟ :(

چجوری ما الان داریم cs:go با پینگ زیر 30 بازی مکینم شما اصلا خبر داری بازی سرور ایرانی داره ؟ دیگه l4d و dota 2 و tf2 که همم دارن راحت بازی میکنن.

ببخشید اما همون CS که با ایرانی ها بازی کردم آنلاین برای هفت پشتم کافی بود .

از مسخره بازی بعضی از ADMIN ها که تا میدیدن یکی داره خوب بازی میکنه کیک میکردن یا اینکه BAN یعنی مسخره تر از این نمیشه .

منم برای همین میرم با خارجی ها لایو میزنم هم لذت وقتم میبرم هم اینکه از دست بچه بازی بعضی ها راحت درسته پینگ زیاده اما بازم آدم لذت دیگه میبره .

یک بار دیگه هم گفتم بازی های DOTA2 و TF2 و L4D من به عنوان بازی در حد HL یا PORTAL نمیدونم این نظرمه این صحبتی هم که در مورد پینگ کردم هم در مورد CS بود ربطی به بقیه بازی ها نداشت به خاطر اینکه نه TF2 نه L4D بازی کردم روی PC اما روی360 چرا روی PC این صحبتی هم کردم مشکل همه ایرانی ها هست برای بازی کردن CS با بقیه دنیا روی PC .

خب از اول می گفتی از نظر من .
چون اگه این حرفا رو به عنوان فکت می گفتی بیشتر شبیه یه شوخی بی مزه بود .

ولی صبر کنید، Valve تایید کرد که این کار یک ترول بوده.و آنرا مقاله قلابی نامیدند. "مقاله قلابی" دو کلمه است و “ترول" در زبان انگلیسی 5 حرف است . 3=2-5 خدای من...
Half Life 3 تایید شد.
این حرف هم از جنس حرفهای جواد خیابانیه!!

بعد از بیلزارد من valve رو از همه ی شرکتا بیشتر قبول دارم . ( البته همیشه از سیاست های به خصوص بیلزار متنفر بودم )
کلا بازی هایی که اینا میزنن در ظاهر یه گیم پلی ساده و سطحی دارن اما وقتی به درونش نگاه میکنی و وارد جزعیات میشی میبینی بایه بازی طرفی که اگه بخوای همه چیش رو یاد بگیری باید چند سال وقت بزاری پاش . و همین عامل باعث میشه در قبال پولی که بابتش میپردازی استفاده ی کامل رو بکنی .
فک کن چه پولی که بیلزار و valve از این چند تا بازیشون به دست نیاردن . از اسپانسل هاشون گرفته ( به خصوص راجب علامت هایی که تو بازی هاشون میزارند . به خصوص بیلزارد ) تا فروش آیتم و ... و مسابقات انلاین و فروش خود بازی و ...
واسه خودشون king ی هستند تو این صنعت . هیمنان که pc رو جاودان نگه داشتند .

كلا ولو دو تا بازي داستان محور داره كه هردوشم شاهكار هستن و اگه پورتال از هاف لايف سرتر نباشه(كه نيست) اصلا كمتر از اون نيس(مخصوصا داستان و اتمسفر و گيم پلي كه رواني كننده بود)
به جز اون همه بازيهاي انلاين محورشم هم شاهكار هستن(در سبك خودشون) از dota 2 گرفته تا l4d و cs و tf2 ......
به همه اين بازيها سرويس استيم رو هم اضافه كنيد:d

خداييش از يه كمپاني بازيسازي چه انتظار ديگه اي ميشه داشت:d

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or