چند روز پیش مقاله ای در سایت NSS نوشته شده بود که ساخت HL3 و تاریخ عرضه آن را افشا می کرد.
این مقاله از یکی از سازندگان Valve نقل قول می کند و می گوید"
من نمی توانم زیاد صحبت کنم چون در مراحل اولیه ساخت آن هستیم، ولی می توانم بگویم که برای این نسل و نسل بعد عرضه می شود و بعد بازی را برروی پلتفورم خودمان به صورت انحصاری برای PC و Mac عرضه می کنیم. امیدواریم که اولین تریلرمان برای E3 2014 آماده باشد.
با اینکه خیلی از مرکز های خبری این مقاله را نادیده گرفتند، حرف به عموم بازی کنندگان رسید، چون طرفداران HL به هرچیزی که نشان می دهد این بازی در حال ساخت است می چسبند و آنرا ول نمی کنند. بعد ازینکه خبر به Valve رسید آنها بسیار سریع این مقاله را رد کردند.
ولی صبر کنید، Valve تایید کرد که این کار یک ترول بوده.و آنرا مقاله قلابی نامیدند. "مقاله قلابی" دو کلمه است و “ترول" در زبان انگلیسی 5 حرف است . 3=2-5 خدای من...
Half Life 3 تایید شد.
ولی با تمام جدیت، Valve هنوز هیچ جزئیاتی از Half Life 3 نداده، و می گوید که ساخت آن هنوز شروع نشده. Chet Faliszek گفته است:
من می خواهم که هیچ سردرگمی وجود نداشته باشد. عموم دارند خودشان را ترول می کنند. چیز دیگری نیست. با اینکه خوب است ببینیم مردم شور و هیجان دارند، ولی دوست ندارم مردم اینطوری ترول شوند.
به نظر طرفداران HL باید برای جزئیات درست و معتبر بر HL3 صبر کنند.
Source