Valve: مقاله تاریخ عرضه Half-Life 3 ساختگی بود.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

HALF_LIFE_3_WALLPAPERS_IN_HD-1024x640.jpg

چند روز پیش مقاله ای در سایت NSS نوشته شده بود که ساخت HL3 و تاریخ عرضه آن را افشا می کرد.

این مقاله از یکی از سازندگان Valve نقل قول می کند و می گوید"
من نمی توانم زیاد صحبت کنم چون در مراحل اولیه ساخت آن هستیم، ولی می توانم بگویم که برای این نسل و نسل بعد عرضه می شود و بعد بازی را برروی پلتفورم خودمان به صورت انحصاری برای PC و Mac عرضه می کنیم. امیدواریم که اولین تریلرمان برای E3 2014 آماده باشد.

با اینکه خیلی از مرکز های خبری این مقاله را نادیده گرفتند، حرف به عموم بازی کنندگان رسید، چون طرفداران HL به هرچیزی که نشان می دهد این بازی در حال ساخت است می چسبند و آنرا ول نمی کنند. بعد ازینکه خبر به Valve رسید آنها بسیار سریع این مقاله را رد کردند.

ولی صبر کنید، Valve تایید کرد که این کار یک ترول بوده.و آنرا مقاله قلابی نامیدند. "مقاله قلابی" دو کلمه است و “ترول" در زبان انگلیسی 5 حرف است . 3=2-5 خدای من...
Half Life 3 تایید شد.

ولی با تمام جدیت، Valve هنوز هیچ جزئیاتی از Half Life 3 نداده، و می گوید که ساخت آن هنوز شروع نشده. Chet Faliszek گفته است:
من می خواهم که هیچ سردرگمی وجود نداشته باشد. عموم دارند خودشان را ترول می کنند. چیز دیگری نیست. با اینکه خوب است ببینیم مردم شور و هیجان دارند، ولی دوست ندارم مردم اینطوری ترول شوند.

به نظر طرفداران HL باید برای جزئیات درست و معتبر بر HL3 صبر کنند.

Source

بهترین!؟ :-/ :دی
profilepic24304_1.gif

;;)

وقتی که آخر شماره یک گلادوس رو می کشیم، صحنه می ره جای یک کیکی که هی می گفت برات پختم و ما باور نمی کردیم. و تیتراژ پایانی میاد (شاید هم بعدش ـه یادم نیست.:دی) اصن من همونجا گریه کردم. بعدشم توی شماره 2 می گه که مجبور بوده تمام مدتی که مرده بوده همون 2 دقه آخر و لحظه مرگش ـو تجربه کنه.

این کجاش مظلومه؟:-/:دی

من حتی سینگل و آفلاین بازی ای مثل L4D رو به خیلی از شوترهای دیگه ترجیح میدم، کار اصلی یه گیم سرگرمی هست، همین L4D حتی حالت آفلاینش اینقدر سرگرم کننده بود واسم که حد نداشت، کافیه با shotgun دو تا Boomer رو بترکونین اونوقت میفهمین که لذت یه بازیه شوتر به کنترل و کیفیت شلیک اسلحه هاش هست. دیگه Portal و HL که جای خود دارن، فقط من موندم این valve میخواد با HL چیکار کنه با دنیای گیم، وقتی یه بازی F2P مثل Dota 2 اینجوری غوغا به پا میکنه اونوقت فکر کنید روزی که HL عرضه بشه چه بلایی سر صنعت گیم میاره.

وقتی که آخر شماره یک گلادوس رو می کشیم، صحنه می ره جای یک کیکی که هی می گفت برات پختم و ما باور نمی کردیم. و تیتراژ پایانی میاد (شاید هم بعدش ـه یادم نیست.:دی) اصن من همونجا گریه کردم. بعدشم توی شماره 2 می گه که مجبور بوده تمام مدتی که مرده بوده همون 2 دقه آخر و لحظه مرگش ـو تجربه کنه.

این کجاش مظلومه؟:-/:دی
یک کلام:

images

این پورتال رو یه لحظه به فلسفه گیم‌پلیش فکر کنید دیوونه می‎شید.
ایده به ظاهر بسیار ساده هست، اما وقتی بررسی می‎کنید می‎بینید خیلی خیلی خیلی عمق داره.
بهتون پیشنهاد می‎دم یه دور Co-opـه پورتال رو بزنید، بعضی از مراحل به قدری عالی طراحی شدن که به خودتون می‎گید چطور سازنده این همه خلاقیت به خرج داده؟!!
شخصیت‎پردازی و اتمسفر بازی هم که معرکه بود. واسه من جز 3 بازی برتر نسل بود پورتال.
البته هنوزم HL رو با اختلاف بهترین بازی عمرم می‎دونم، زمانی که HL2 رو عرضه شد، استانداردهای صنعت گیم رو جا به جا کرد. وقتی HL1 رو بازی کردم اونقدر سن و سالم بالا نبود که درک کنم بازی چقدر خوبه و چقدر نسبت به باقی بازی‎ها سرتر هست، ولی حسی که HL2 بهم القا کرد دیگه توی هیچ بازی‌ای واسم تکرار نشد.

چه ربطی داره؟ حالا چون شما کنسول کپی خور داری و اهل بازی آنلاین نیستی یعنی مالی نیست؟!
تموم اون بازی‌ها بازی‌های درجه یک و عالی هستن.

همچین تعریفی تو هیچ اشلی نمی گنجه . بازی درجه 1 یعنی تو سبک خودش جز بهترین ها باشه ، هیچ ربطی هم به آنلاین یا آفلاین بودنش نداره ! پس به نظر شما WoW درجه 1 نیست حتماً ؟!

نظر شما مال خودت چون حتی 1 دونه از اون بازی ها رو تجربه نکردی و فقط میخوای که بگی من نظر مخالفی دارم. یک سری چیز ها fact هست به صورت کلی که مو لا درز هیچ کدوم از این بازی ها نمیره.
دوستان من برای کی توضیح میدین؟ ایشون پایان نامه-شون رو دارن زیر دست یه سری افراد خاص میگیرن;)

ببخشید اما همون CS که با ایرانی ها بازی کردم آنلاین برای هفت پشتم کافی بود .

از مسخره بازی بعضی از ADMIN ها که تا میدیدن یکی داره خوب بازی میکنه کیک میکردن یا اینکه BAN یعنی مسخره تر از این نمیشه .

منم برای همین میرم با خارجی ها لایو میزنم هم لذت وقتم میبرم هم اینکه از دست بچه بازی بعضی ها راحت درسته پینگ زیاده اما بازم آدم لذت دیگه میبره .

یک بار دیگه هم گفتم بازی های DOTA2 و TF2 و L4D من به عنوان بازی در حد HL یا PORTAL نمیدونم این نظرمه این صحبتی هم که در مورد پینگ کردم هم در مورد CS بود ربطی به بقیه بازی ها نداشت به خاطر اینکه نه TF2 نه L4D بازی کردم روی PC اما روی360 چرا روی PC این صحبتی هم کردم مشکل همه ایرانی ها هست برای بازی کردن CS با بقیه دنیا روی PC .

دیگه مشکلات خودتون که دوست ندارین با ایرانی ها بازی کنین یا هر چیز دیگه گردن بازی نندازین چون مشکل شماست لطفا هم فکت ندین چون ما داریم هر روز بازی میکنیم مشکلی نیست مشکلات isp گردن بازی نیست

دیگه مشکلات خودتون که دوست ندارین با ایرانی ها بازی کنین یا هر چیز دیگه گردن بازی نندازین چون مشکل شماست لطفا هم فکت ندین چون ما داریم هر روز بازی میکنیم مشکلی نیست مشکلات isp گردن بازی نیست

خوب دیگه چی کی FACT صادر کرد این شمایی داری FACT صادر میکنی که چون شما مشکلی نداری بقیه هم نباید مشکل داشته باشن .

شما اصلا پست که دادم خوندی یا فقط داری نقل قول میکنی و پست میدی ؟ من همین الان اینترنتم 8 مگ با 2 مگ آپلود مشکل هم با بازی آنلاین ندارم از بازی هم کسی ایراد نگرفته که شما برای من جبهه میگیری برو اول پست بخون بعد نقل قول کن حال ندارم .

انقدر بدم میاد افرادی مثل شما اصلا نمیدونن موضوع چیه فقط پست نقل قول میکنن یک چیزی میگن برو دادا وقتی پست ها رو خوندی درست بیا با هم صحبت میکنیم .

خوب دیگه چی کی FACT صادر کرد این شمایی داری FACT صادر میکنی که چون شما مشکلی نداری بقیه هم نباید مشکل داشته باشن .

شما اصلا پست که دادم خوندی یا فقط داری نقل قول میکنی و پست میدی ؟ من همین الان اینترنتم 8 مگ با 2 مگ آپلود مشکل هم با بازی آنلاین ندارم از بازی هم کسی ایراد نگرفته که شما برای من جبهه میگیری برو اول پست بخون بعد نقل قول کن حال ندارم .

انقدر بدم میاد افرادی مثل شما اصلا نمیدونن موضوع چیه فقط پست نقل قول میکنن یک چیزی میگن برو دادا وقتی پست ها رو خوندی درست بیا با هم صحبت میکنیم .

فکر کردی الان دقیقا مثلا چی پست دادی ؟ کلا از اول تاپیک داری 100 تا مشکل میگی که یکی از اونام به بازی ربطی نداره حالا خوش باش که چه پستی دادی . دقیقا این نکات مهم پستت رو شما نشون بده ببینیم چه چیز مهمی گفتی به جز این که قر زدی. حالا این که میای مثلا dota 2 رو با hl مقایسه میکنی میگی در حد اون نیست که نمیدونم چجوری امدی یه بازی fps رو با rts مقایسه کردی جای خود دارد

آخرین ویرایش:
فکر کردی الان دقیقا مثلا چی پست دادی ؟ کلا از اول تاپیک داری 100 تا مشکل میگی که یکی از اونام به بازی نداره حالا خوش باش که چه پستی دادی . دقیقا این نکات مهم پستت رو شما نشون بده ببینیم چه چیز مهمی گفتی به جز این که قر زدی.

barney-bored.gif

واقعا خجالت داره حتی نمیدونم چی بگم که توهین نشه یه وقتی آخه آدم حسابی نظر شخصی من به شما چه ربطی داره من نظرم راجب خبر گفتم شما ناراحتی نخون 100بار گفتم نظر من .
حالا مطلب مهم متوجه شدی یا بازم میخوای برات توضیح بدم به یک زبان دیگه به خاطر اینکه مثل اینکه با فارسی مشکل داری .

حتی درک یک مقایسه ساده رو هم نداری مشخصه من نمیدونم اصلا برای چی با شما صحبت میکنم .

واقعا خودت بازی های که لیست کردی جز portal بازی در حد HL میدونی ؟ من نگفتم اون بازی ها بازی های بدی هستن یک Compare ساده با شاهکار HL بود همین .

یعنی این شد مقایسه FPS و RTS .

oh-yes.gif

آخرین ویرایش:
barney-bored.gif

واقعا خجالت داره حتی نمیدونم چی بگم که توهین نشه یه وقتی آخه آدم حسابی نظر شخصی من به شما چه ربطی داره من نظرم راجب خبر گفتم شما ناراحتی نخون 100بار گفتم نظر من .
حالا مطلب مهم متوجه شدی یا بازم میخوای برات توضیح بدم به یک زبان دیگه به خاطر اینکه مثل اینکه با فارسی مشکل داری .

حتی درک یک مقایسه ساده رو هم نداری مشخصه من نمیدونم اصلا برای چی با شما صحبت میکنم .

یعنی این شد مقایسه FPS و RTS .

oh-yes.gif

باید بگیر نظر شخصیتو وقتی جای عمومی میگی بقیه رو هم دخیل میکنی یه نظر من یاد گرفتی همینجوری پشت سر هم تکرار نکن اگه انقدر سخته برات چرا پست های منو نقل قول میکنی خودت میگی یه compare ساده یعنی یک مقایسه ساده =)) یعنی خودتم نمیدونی چی میگی. dota 2 هم شاهکاری هست بقل دست رقیباش مثل hl جفتشونم ساخت valve که امدی میگی من یه compare ساده کردم بهنظرم این در اندازه اون نیست حالا من نمیدونم مقایسه یعنی چی شما میدونی ;))

باید بگیر نظر شخصیتو وقتی جای عمومی میگی بقیه رو هم دخیل میکنی یه نظر من یاد گرفتی همینجوری پشت سر هم تکرار نکن اگه انقدر سخته برات چرا پست های منو نقل قول میکنی خودت میگی یه compare ساده یعنی یک مقایسه ساده =)) یعنی خودتم نمیدونی چی میگی. dota 2 هم شاهکاری هست بقل دست رقیباش مثل hl جفتشونم ساخت valve که امدی میگی من یه compare ساده کردم بهنظرم این در اندازه اون نیست حالا من نمیدونم مقایسه یعنی چی شما میدونی ;))

xCukw7m.gif

چه اعتماد به نفسی . بگو مشکلت چیه آره آقا DOTA 2 شاهکاره خوبه .

وقتی متوجه نمیشی وقتی ملت میان یک مقایسه ساده میکنن نیازی نیست سبک ها یکسان باشه دیگه صحبتی باقی نمیمونه .

یه سوال پس چرا هر ساله سایت های وقتی میخوان بهترین بازی سال انتخاب کنن از هر سبکی اون وسط وجود داره ؟

حالا من FACT صادر کردم یا شما ؟

یک نگاه ساده به پست من و ربط نقل قول شما :

یکی نیست بگه مرتیکه شما دارین چیکار میکنین اگه HL نمیسازین ؟ از طرف دیگه از اول نسل پیش تا الان یکی HL هم ندادین بازی دیگه هم درست درمون نمیسازن آخه .

یه دونه PORTAL ساخیتن دیگه جونتون در امد . بابا یه HL میساختین به قول خودتون ملت ترول نمیشدن مسخره کردن خودشون یعنی میخوان اینجوری فروش بازی بیشتر کنن به نظرم مسخره ترین راه ممکن برای تبلیغ همینه که ملت بزاری سر کار .

Left 4 Dead - Game of the Year Nominee
Left 4 Dead 2 - Game of the Year Nominee
Portal 2 - Game of the Year Nominee
CS:GO تو لیست پرطرفدارترین بازی‌های آنلاین استیم هست و DOTA 2 هم به اختلاف خیلی زیادی از هر بازی دیگه‌ای تو استیم رتبه‌ی اول رو داره و هر لحظه که شما آنلاین بشی حداقل 250 هزار نفر پلیر آنلاین داره. TF2 هم از زمانی که F2P شد تا همین 2 هفته پیش که DOTA2 در دسترس عموم قرار نگرفته بود رتبه‌ی اول محبوب‌ترین بازی F2P استیم رو داشت.

کم لطفی نکنید دوستان.

واقعا خودت بازی های که لیست کردی جز portal بازی در حد HL میدونی ؟ من نگفتم اون بازی ها بازی های بدی هستن یک Compare ساده با شاهکار HL بود همین .

مورد بعدی بازی CS درسته پر طرفداره خودم یک زمانی جزو بهترین تیم شهرمون بازی میکردم و کشوری هم رفتیم چند بار اما اینجور بازی ها بیشتر بدرد شبکه و لایو میخوره نه اینکه داستان داشته باشه که بخواد با HL و portal مقایسه بشه .

خوب بودن یک چیزه گزاشتن یک شاهکار کنار به خاطر این بازی ها یک چیز دیگه . مورد بعدی به سلیقه افراد بر میگرده که من به شخصه Portal و HL و L4D بیشتر میپسندم مخصوصا با این اینترنت چرت ما تا بخوام CS آنلاین بازی کنم همین جوری Source دارم بازی میکنم پدر ادم در میاد با پینگ 250-300 میدونی چه فاجه ای میشه بازی کردن CS با این پینگ ؟ البته با کسایی که حال بده و درست بازی کنن اینجور افراد هم 2 تا کشور درست درمون سرور هاش پیدا میکنه یکی آمریکاست که 300 پینگ و دیگری روسیه که در حدود 250-200 .

نقل قول شما شما شروع شد :

چجوری ما الان داریم cs:go با پینگ زیر 30 بازی مکینم شما اصلا خبر داری بازی سرور ایرانی داره ؟ دیگه l4d و dota 2 و tf2 که همم دارن راحت بازی میکنن.

این FACT صادر کردن نیست ؟

ببخشید اما همون CS که با ایرانی ها بازی کردم آنلاین برای هفت پشتم کافی بود .

از مسخره بازی بعضی از ADMIN ها که تا میدیدن یکی داره خوب بازی میکنه کیک میکردن یا اینکه BAN یعنی مسخره تر از این نمیشه .

منم برای همین میرم با خارجی ها لایو میزنم هم لذت وقتم میبرم هم اینکه از دست بچه بازی بعضی ها راحت درسته پینگ زیاده اما بازم آدم لذت دیگه میبره .

یک بار دیگه هم گفتم بازی های DOTA2 و TF2 و L4D من به عنوان بازی در حد HL یا PORTAL نمیدونم این نظرمه این صحبتی هم که در مورد پینگ کردم هم در مورد CS بود ربطی به بقیه بازی ها نداشت به خاطر اینکه نه TF2 نه L4D بازی کردم روی PC اما روی360 چرا روی PC این صحبتی هم کردم مشکل همه ایرانی ها هست برای بازی کردن CS با بقیه دنیا روی PC .

جواب شما :

الان یکی ربط منظور اصلی پست من به این جواب شما بده ممنون هم میشم .

و بقیه ماجرا چرت و پرت گفتن هم حدی داره .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or