بچه ها این تاپیک ردم تا در مورد این بازی بحث کنیم
این بازی نسخه انگلیسیش اومده به بازار
این بازی نسخه انگلیسیش اومده به بازار
بله پینگ 200 برای این بازی خیلی بالاست. مگه اینکه فقط از این مودهایی که سوار ماشین و تانک میشی بازی کنی، چون مودهای Deathmatch ــش رو تقریباً نمیشه با پینگ 200 بازی کرد. پینگ 200 خیلی به گیم پلی بازی لطمه میزنه.يعني ping 200 هم بالاست؟؟
كم تر از 200 هم نداره!!!
منظورم pc هستش!!:biggrin1:
اتفاقا من تا حالا همه دموهاش رو ديدم و مشكلي نداشته . مطمئني درست انجام دادي؟
ببین کلا اصول UT بر پایه مولتی هستش حالا epic اومده یه خط داستانی بهش اضافه کرده ولی با همون gameplay اگر با بازیهای مولتی و اینا حال میکنی ادامه بدهدوستان من یه مقدار از این گیم رو بازی کردم ، اصلا خوشم نیومد . می خواستم بدونم آیا همه بازی مثل اولش مسخره است و باید تا آخر الکی این ور و اون ور بریم و بکشیم ؟

استفاده نمیکنن, فقط جزو طراحی کاراکتره. ولی mod هائی وجود دره که اسلحه های جدید به بازی اضافه میکنه.مصطفی یه سوال پیش اومد اینه که این گفته شمشیر دارن بعد اونوقت چه جوری استفاده میکنن
زیادم بد نیست, قبلا بیشتر اشکال داشت فکر کنم این نسخه نهائیه.مثل اینکه طراحیشون زیاد خوب نیست
نه, اشتباها گفتم تمام کاراکتر ها شاید خیلی هم نباشن.بازم معرفی کن بیبینیم![]()

آره محمد جونسلام اریا جان اگه درست فهمیده باشم منظورت اینا هست
Gorge
![]()
MR.crow
![]()
من که چیزی ندیدم ولی جدیدن یه جا خوندم قراره یه سری از کاراکتر های UT2004 رو برای UT3 دوباره بازسازی کنن
واقعا این MR.crow حیف شد
موفق باشید
محمد

فکر کنم یه چند نفری این Gael رو دوباره سازی کردن, که یه تفاوت هائی با هم دارن ولی از Antalus خبر ندارم, شاید علت تمایل کم برای ساختن Antalus همون ramp/jump ه که بدبختانه UT3 روی اینجور چیزا اصلا تاکیدی نداره.میگم مصطفی اگه دیدی یه نفر این دو تا رو درست کرده خبر بده حداقل دلم خونک شه !
ببخشید من تو بازی های PC تازه کارم ...یک سوال در مورد آنلاین این بازی دارم:
من وقتی join رو میزنم که وارد سرور مربوط بشم یک loading شدید طولانی داره و آدم کلافه میشه و کنسل میکنم میخواستم ببینم برای شما هم همینطوریه یا نسخه ی کرک شده اون اینطوریه
آقا یه سوال ! یکی از دوستان بهم گفت که Gorge و Mr.Crow توی بازی نیستن. حقیقت داره ؟!![]()