Unreal Tournament 3

بچه ها لطفا کمکم کنید بازی برای من در دو ویندوز XP و VISTA سیو نمیشه باید چکار کنم که سیوام باقی بمونن؟؟؟؟؟
ماله منم همين مشكل رو داشت!
profile بايد بسازي من ساختم درست شد
اگر با ساخت profile هم درست نشد مكشل از dvd شما شايد باشه

چه جوری بازی رو save کردی؟

منم بازی رو تموم کردمه و هیچ مشکلی نداشتم هم دموها رو دیدم و هم بازی رو روون روون بازی کردم برای سیو کردن باید پروفایل بسازید به این صورت که اول وقتی دسکتاپ جلوتونه به اینترنت وصل بشید بعد وارد بازی شده و به قسمت ساخت پروفایل برید، حالا پروفایلتونو بسازید و آدرس ایمیلتونو هم به بازی بدید و تایید کنید و منتظر بمونید تا ساخت پروفایل کامل شه حالا اول پسورد رو یادداشت کنید و سپس از بازی خارج بشید و اینترنت رو هم دیسکانکت کنید. حالا وارد بازی بشید و پسورد رو وارد کرده و آفلاین بازی کنید البته در دفعات بعد لازم نیست که پسورد رو وارد کنید چون بازی خودش یادشه که چی تایپ کردید.

چه جوری بازی رو save کردی؟

همينطوري كه دوست عزيزم گفت بايد به اينترنت وصل بشي و پروفايل درست كني . فقط نام كاربري رو جوري انتخاب كن كه مطمئن باشي كسي قبل تو اون رو نداشته باشه. چون من هرچي مي زدم
قبول نمي كرد . يه اسم بي ربط زدم قبول كرد:eek::laughing:
يه سوال ديگه چه جوري مي شه بيشتر از 4 نفر توي بازي (در حالت تك نفره) برد؟(بدون كارت)
با تشكر

همينطوري كه دوست عزيزم گفت بايد به اينترنت وصل بشي و پروفايل درست كني . فقط نام كاربري رو جوري انتخاب كن كه مطمئن باشي كسي قبل تو اون رو نداشته باشه. چون من هرچي مي زدم
قبول نمي كرد . يه اسم بي ربط زدم قبول كرد:eek::laughing:
يه سوال ديگه چه جوري مي شه بيشتر از 4 نفر توي بازي (در حالت تك نفره) برد؟(بدون كارت)
با تشكر

نه دوست عزیز هیچ راهی نداره که بیشتر از 4 نفر رو در قسمت آفلاین وارد کنید (به جز همون کارتهای جایزه)

اگر مي خواهيد دموهاي بازي رو بدون اشكال ببينيد راه ساده زير رو امتحان كنيد:
1. Open UTGame/Config/UTEngine.ini
2. Set PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True instead of False
اولي: از توي سيوهاي بازي توي my documents فايل بالا رو پيدا كنيد.
دومي : توي فايل بالا همينطور كه نوشته شده به جاي false كلمه true را وارد كنيد .
ا

بچه ها من تازه شورع كردم ut رو مولتي بازي كنم ولي وقتي وارد مپ ها ميشم زماني كه يه اسلحه رو ورميدارم يا تير ميزنم چند ثانيه طول ميكشه تا به هدف بخوره يا ان اسلحه برداشته بشه ميخواستم بدونم مشكل از كجاست؟؟؟
از adsl هم استفاده مي كنم

بچه ها من تازه شورع كردم ut رو مولتي بازي كنم ولي وقتي وارد مپ ها ميشم زماني كه يه اسلحه رو ورميدارم يا تير ميزنم چند ثانيه طول ميكشه تا به هدف بخوره يا ان اسلحه برداشته بشه ميخواستم بدونم مشكل از كجاست؟؟؟
از adsl هم استفاده مي كنم
اشکال از پینگ بالا هست، که کاریش هم نمیشه کرد.
حالا فقط یه چیزی، شما تو کدوم سرور بازی میکنی؟ اصولاً داری درباره ی ورژن PC صحبت میکنی یا PS3؟

اشکال از پینگ بالا هست، که کاریش هم نمیشه کرد.
حالا فقط یه چیزی، شما تو کدوم سرور بازی میکنی؟ اصولاً داری درباره ی ورژن PC صحبت میکنی یا PS3؟
يعني ping 200 هم بالاست؟؟
كم تر از 200 هم نداره!!!
منظورم pc هستش!!:biggrin1:
اگه اواتارمو نگاه ميكردي متوجه ميشده كه i am xbox360 fanboy:love::biggrin1:پس ps3 ندارم!!!!!

اگر مي خواهيد دموهاي بازي رو بدون اشكال ببينيد راه ساده زير رو امتحان كنيد:
1. Open UTGame/Config/UTEngine.ini
2. Set PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True instead of False
اولي: از توي سيوهاي بازي توي my documents فايل بالا رو پيدا كنيد.
دومي : توي فايل بالا همينطور كه نوشته شده به جاي false كلمه true را وارد كنيد .
من این گارو انجام دادم دیگه demo نشون نمیده فقط دموی اولشو نشون میده
کسی کار دیگه بلد نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or