بچه ها این تاپیک ردم تا در مورد این بازی بحث کنیم
این بازی نسخه انگلیسیش اومده به بازار
این بازی نسخه انگلیسیش اومده به بازار
ماله منم همين مشكل رو داشت!بچه ها لطفا کمکم کنید بازی برای من در دو ویندوز XP و VISTA سیو نمیشه باید چکار کنم که سیوام باقی بمونن؟؟؟؟؟
چه جوری بازی رو save کردی؟سلام
من بازي رو تموم كردم .خيلي جالب بود . ولي دموهاش رو نديم .چون گير مي كرد. راهي هست كه دموهاش رو بشه ديد؟
با تشكر
چه جوری بازی رو save کردی؟
چه جوری بازی رو save کردی؟
:laughing:همينطوري كه دوست عزيزم گفت بايد به اينترنت وصل بشي و پروفايل درست كني . فقط نام كاربري رو جوري انتخاب كن كه مطمئن باشي كسي قبل تو اون رو نداشته باشه. چون من هرچي مي زدم
قبول نمي كرد . يه اسم بي ربط زدم قبول كرد:laughing:
يه سوال ديگه چه جوري مي شه بيشتر از 4 نفر توي بازي (در حالت تك نفره) برد؟(بدون كارت)
با تشكر
اشکال از پینگ بالا هست، که کاریش هم نمیشه کرد.بچه ها من تازه شورع كردم ut رو مولتي بازي كنم ولي وقتي وارد مپ ها ميشم زماني كه يه اسلحه رو ورميدارم يا تير ميزنم چند ثانيه طول ميكشه تا به هدف بخوره يا ان اسلحه برداشته بشه ميخواستم بدونم مشكل از كجاست؟؟؟
از adsl هم استفاده مي كنم
يعني ping 200 هم بالاست؟؟اشکال از پینگ بالا هست، که کاریش هم نمیشه کرد.
حالا فقط یه چیزی، شما تو کدوم سرور بازی میکنی؟ اصولاً داری درباره ی ورژن PC صحبت میکنی یا PS3؟
:biggrin1:پس ps3 ندارم!!!!!من این گارو انجام دادم دیگه demo نشون نمیده فقط دموی اولشو نشون میدهاگر مي خواهيد دموهاي بازي رو بدون اشكال ببينيد راه ساده زير رو امتحان كنيد:
1. Open UTGame/Config/UTEngine.ini
2. Set PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True instead of False
اولي: از توي سيوهاي بازي توي my documents فايل بالا رو پيدا كنيد.
دومي : توي فايل بالا همينطور كه نوشته شده به جاي false كلمه true را وارد كنيد .
من این گارو انجام دادم دیگه demo نشون نمیده فقط دموی اولشو نشون میده
کسی کار دیگه بلد نیست؟