Unreal Tournament 3

يعني ping 200 هم بالاست؟؟
كم تر از 200 هم نداره!!!
منظورم pc هستش!!:biggrin1:
بله پینگ 200 برای این بازی خیلی بالاست. مگه اینکه فقط از این مودهایی که سوار ماشین و تانک میشی بازی کنی، چون مودهای Deathmatch ــش رو تقریباً نمیشه با پینگ 200 بازی کرد. پینگ 200 خیلی به گیم پلی بازی لطمه میزنه.

اما حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که چه جوری میری تو سرورها؟ مگه بازی اوریجینال داری؟ بازی رو آپدیت کردی؟ IP ـــه یکی از سرورهایی که میری توش رو میدی یه تستی بکنم؟

دوستان من یه مقدار از این گیم رو بازی کردم ، اصلا خوشم نیومد . می خواستم بدونم آیا همه بازی مثل اولش مسخره است و باید تا آخر الکی این ور و اون ور بریم و بکشیم ؟

دوستان من یه مقدار از این گیم رو بازی کردم ، اصلا خوشم نیومد . می خواستم بدونم آیا همه بازی مثل اولش مسخره است و باید تا آخر الکی این ور و اون ور بریم و بکشیم ؟
ببین کلا اصول UT بر پایه مولتی هستش حالا epic اومده یه خط داستانی بهش اضافه کرده ولی با همون gameplay اگر با بازیهای مولتی و اینا حال میکنی ادامه بده

با سلام
بعضی از کاراکتر های مشهور برای این بازی طراحی شده اند, به عنوان نمونه:

Name: Cloud and Zack from Final Fantasy VII
Version: 1.0
Compatibility: PC,PS3 with the latest patch
Description: Cloud and Zack from Final Fantasy VII
Comments: Both characters include Buster Sword (selectable in the helmet's category) and the Shinra Helmet

لینک دانلود کاراکتر (Zack) برای PC: (ت. 30.2 مگابایت)

لینک دانلود کاراکتر (Zack) برای PS3: (ت. 4.0 مگابایت)

لینک دانلود کاراکتر (Cloud) برای PC: (ت. 31.3 مگابایت)

لینک دانلود کاراکتر (Cloud) برای PS3: (ت. 3.7 مگابایت)

نحوه نصب:
0- فایل rar را unzip کنید.
1- فایل upk را در مسیر:
My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomChars کپی کنید.(اگر مسیر Published وجود ندارد آنرا ایجاد کنید)
2- فایل txt همنام کاراکتر مثلا zack.txt را باز کنید و محتویات آنرا کپی کنید.
3- از فایل UTCustomChar.ini در مسیر My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config نسخه backup بگیرید و سپس آنرا باز کنید و محتویات فایل مرحله 2 را بین آخرین خطی که با Parts شروع میشود و اولین خطی که با Characters شروع میشود, کپی کنید. بعد فایل را سیو کرده و ببندید.
4- بازی را اجرا کنید و در settings به بخش player رفته و روی customize cahracter کلیک کنید. 5- حال create new و بعد Iron Guard و سپس اولی (که باید همنام کاراکتر جدید مثلا Zack Fair باشد) را انتخاب کنید. حال میتوانید کاراکتر جدید خود را ببینید, تغییرات لازم را بدهید و تائید کنید.
برای دیدن کاراکتر در حالت سوم شخص میتوانید ازین mutator (یعنی Action Cam v1.0) استفاده کنید.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
Both characters include Buster Sword
مصطفی یه سوال پیش اومد اینه که این گفته شمشیر دارن بعد اونوقت چه جوری استفاده میکنن
مثل اینکه طراحیشون زیاد خوب نیست
تقریبا تمام کاراکتر های مشهور برای این بازی طراحی شده ان
بازم معرفی کن بیبینیم:D

مصطفی یه سوال پیش اومد اینه که این گفته شمشیر دارن بعد اونوقت چه جوری استفاده میکنن
استفاده نمیکنن, فقط جزو طراحی کاراکتره. ولی mod هائی وجود دره که اسلحه های جدید به بازی اضافه میکنه.

مثل اینکه طراحیشون زیاد خوب نیست
زیادم بد نیست, قبلا بیشتر اشکال داشت فکر کنم این نسخه نهائیه.

بازم معرفی کن بیبینیم:D
نه, اشتباها گفتم تمام کاراکتر ها شاید خیلی هم نباشن.
اینا دم دست بود:

Neverwinter Nights 2 Head Pack

Spartan

Gears Team
Marcus, Hofman, Dom, Baird, Gus and Kim

ُ
Spawn

Xan MKI and Disaster

Rodents Faction

Bunny

Bender

بعضیا هم در قالب یه mod کامل شامل مپ, اسلحه, Mutator و... طراحی شدن که کاراکتر های خودشونو دارن.
اینجا تاپیکیه که یه سری از مدل ها رو جمع کرده: List of Currently available (custom) models

موفق باشی.

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال ! یکی از دوستان بهم گفت که Gorge و Mr.Crow توی بازی نیستن. حقیقت داره ؟!
2mo5pow.gif

سلام اریا جان اگه درست فهمیده باشم منظورت اینا هست
Gorge
images

MR.crow
images

من که چیزی ندیدم ولی جدیدن یه جا خوندم قراره یه سری از کاراکتر های UT2004 رو برای UT3 دوباره بازسازی کنن
واقعا این MR.crow حیف شد
:((:((:((

موفق باشید
محمد

سلام اریا جان اگه درست فهمیده باشم منظورت اینا هست
Gorge
images

MR.crow
images

من که چیزی ندیدم ولی جدیدن یه جا خوندم قراره یه سری از کاراکتر های UT2004 رو برای UT3 دوباره بازسازی کنن
واقعا این MR.crow حیف شد
:((:((:((

موفق باشید
محمد
آره محمد جون :(
این دو تا از معشوقان من (!) توی سری UT بودن که حالا Epic نامرد اخراجشون کرد. چه حالی میکردم ولی اینو میشنیدم : Miiiiiiiiister Crow ! با صدای Gorge چه دورانی داشتیم !
راستی نمیدونی مپ های Gael و Antalus توی بازی هستن یا نه ؟
میگم مصطفی اگه دیدی یه نفر این دو تا رو درست کرده خبر بده حداقل دلم خونک شه !

میگم مصطفی اگه دیدی یه نفر این دو تا رو درست کرده خبر بده حداقل دلم خونک شه !
فکر کنم یه چند نفری این Gael رو دوباره سازی کردن, که یه تفاوت هائی با هم دارن ولی از Antalus خبر ندارم, شاید علت تمایل کم برای ساختن Antalus همون ramp/jump ه که بدبختانه UT3 روی اینجور چیزا اصلا تاکیدی نداره.

Name: GAEL UT3UT3
Version: 1.1
Compatibility: PC
Description: In the middle of the map u can grab Shield Beld, UDemage & Berserk. Many weapon, a lot of ammunition!
Comments: Instant Action Requested. Crazy conversion of the revben's map.
Screenshot

یک سوال در مورد آنلاین این بازی دارم:
من وقتی join رو میزنم که وارد سرور مربوط بشم یک loading شدید طولانی داره و آدم کلافه میشه و کنسل میکنم میخواستم ببینم برای شما هم همینطوریه یا نسخه ی کرک شده اون اینطوریه

یک سوال در مورد آنلاین این بازی دارم:
من وقتی join رو میزنم که وارد سرور مربوط بشم یک loading شدید طولانی داره و آدم کلافه میشه و کنسل میکنم میخواستم ببینم برای شما هم همینطوریه یا نسخه ی کرک شده اون اینطوریه
ببخشید من تو بازی های PC تازه کارم ...
مگه میشه با بازیه کپیم آنلاین بازی کرد ؟ مگه سرور های بازی هک شده ؟

مگه میشه با بازیه کپیم آنلاین بازی کرد ؟ مگه سرور های بازی هک شده ؟
بله میشه ولی همه ی بازی ها رو نمیشه با سرور های اصلی بازی کرد به خاطر کپی بودن ولی یه سری دیگه رو با سرور های غیر قانونی میشه بازی کرد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or