خبر رسمی UNREAL ENGINE 5 معرفی شد، اولین دمو ریل تایم PS5

فرکانس کنسول باید زیر ۲ در نظر گرفت :D باشه
همین که نشستی دو تا معماری که یکیش هنوز عرضه هم نشده رو برای ما مقایسه و تحلیل کردی حجت بر ما تمام شد :D
کلا تمام بحث های شما دوستان بی پایه اساسه بدون هیچ مدرک یا سندی فقط رو باد هوا هستش
تمام
در حقيقت كه با اينكه كارتهاي هاي اند انويديا قوي تره اما amd تازه الان رسيده به جايي كه ميشه كارتهاش رو با rdna 2 با كارتهاي انويديا هاي اند مقايسه كرد
منم تو ري تريسينگ يا شيدر مقايسه نكردم
توان خام رو بر اساس واحدهاي پردازشي و فركانس هسته ها مقايسه كردم
اگه اينجوري باشه كه هيچ كارت گرافيك amd رو نبايد مقايسه كرد با انويديا :D

البته حتما شما ميدوني ٢٠٧٠ اس تو حالت پايه ٩ ترافلاپسه و نه تو اوركلاك
پلي فايو هم تو حالت پايه ٩.٢ ترافلاپسه

دوست عزیز
ps5 یک عدد ترافلاپس رسمی داره که 10.28 هست و توی مقالات و منابع رسمی و معتبر هم به همون استناد میشه.اعداد دیگه نامعتبر هستند.
من و خیلی دیگه از گیمرها هم دوست دارند که 2070s بتونه حتی بهتر از ps5 ظاهر بشه دیگه پول گرافیک بعدی را ندیم.
ولی بعیده همچین اتفاقی بیافته.
نمیشه پیش بینی کرد ولی حتی 3070 هم ممکنه تا آخر نسل بعد کافی نباشه همونطور که 970 نبود و 1070 لازم شد.

دوست عزیز
ps5 یک عدد ترافلاپس رسمی داره که 10.28 هست و توی مقالات و منابع رسمی و معتبر هم به همون استناد میشه.اعداد دیگه نامعتبر هستند.
من و خیلی دیگه از گیمرها هم دوست دارند که 2070s بتونه حتی بهتر از ps5 ظاهر بشه دیگه پول گرافیک بعدی را ندیم.
ولی بعیده همچین اتفاقی بیافته.
نمیشه پیش بینی کرد ولی حتی 3070 هم ممکنه تا آخر نسل بعد کافی نباشه همونطور که 970 نبود و 1070 لازم شد.

2070S به خاطر معماری خیلی بهترش از 5700XT که عدد خامش 9.7TFLOPS هست توی همه ی بازی قوی تره و عملا معادل 11 تا AMD می شه حالا دیگه بازی بهینه باشه یا نباشه اون 1 مسئله دیگه می شه بعدم 1080P کسی بخواد بازی کنه همون کارت بسه مگه میزان رمش کم بیاد.

مشخصا این نمایش تمام قدرت انجین رو نمایش نداد و بیشتر هدفش نمایش نور پزدازی و سیستم تخریب بازی بود.

نمایش گیاهان..باران...و خیلی چیزای دیگه مونده حتی اگر به همین ویدئو توجه کنید میبینید طراحی آب و چهره درست کار نشده بود...مخصوصا آب...که بعیده قدرت آنریل انجین ۵ همین باشه که دیدید.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

FINAL FANTASY REALTIME TECH DEMO
UE4 Elemental Demo | Unreal Engine
8 سال پیش این دموها رو دیدیم اما هیچ وقت گرافیک مشابه‌اش روی PC ندیدیم چه برسه کنسول!
ملت دوباره تکنیکال دمو دیدن دارند صابون میزنن برای گرفتن کیفیت خروجی یکسان به کمک یک Hyper SSD:D

8 سال پیش این دموها رو دیدیم اما هیچ وقت گرافیک مشابه‌اش روی PC ندیدیم چه برسه کنسول!
ملت دوباره تکنیکال دمو دیدن دارند صابون میزنن برای گرفتن کیفیت خروجی یکسان به کمک یک Hyper SSD:D
من اطلاع ندارم از این دموهایی که گذاشتید و یا چه تفکراتی دارید ، هرچی که هست بی ارتباط به این دمو و PS5 هست
چون سازنده بطور واضحی داره میگه :
Here is future of unreal engine running live on play station 5
یعنی این دمو و این گرافیک برای نسل بعد انقدر غیر قابل باور هست ؟ به نظرم یه تجدید نظری در مورد بازیهای که انجام میدید بکنید .
چون با وجود TLOPII , god of war , Un4 , Red dead redemption 2 و امثالهم ، من فک میکنم این کیفیتی که دیدید ابتدایی ترین چیز از نصل آینده خواهد بود و رفته به مراتب از این بهتر هم خواهد شد
هیششش صداش رو در نیار امشب ساعت 12 با 1440p 27fps + Dynamic Resolution گرافیک Next Gen قراره ببینیم:D
اگه منظور نسل بعد از جنس Inside Xbox باشه ، طبیعتا همین گوست میزاره جیب عقبش همه کنفرانس رو :D

اینایی که شما میگی اصلا مشخص نبوده روی کدوم ابر PC و با چه شرایطی ران شده.
ولی این دمو تایید شده که روی PS5 اجرا شده و قراربوده در GDC برای عموم قابل دسترس باشه ، به همین دلیل هم داره 1440p و 30 فریم اجرا میشه ( اگه قرار بود Fake باشه لااقل 4K نیتیو و 30 فریم بود )
دیگه DF هم تایید کرده .
نسبت به این دمو گارد نگیرید بخاطر اینکه روی PS5 بوده . Unreal Engine 5 قرار نیست انجین انحصاری PS5 باشه !!

من اطلاع ندارم از این دموهایی که گذاشتید و یا چه تفکراتی دارید ، هرچی که هست بی ارتباط به این دمو و PS5 هست
چون سازنده بطور واضحی داره میگه :
Here is future of unreal engine running live on play station 5
یعنی این دمو و این گرافیک برای نسل بعد انقدر غیر قابل باور هست ؟ به نظرم یه تجدید نظری در مورد بازیهای که انجام میدید بکنید .
چون با وجود TLOPII , god of war , Un4 , Red dead redemption 2 و امثالهم ، من فک میکنم این کیفیتی که دیدید ابتدایی ترین چیز از نصل آینده خواهد بود و رفته به مراتب از این بهتر هم خواهد شد
Here is future of unreal engine running live on play station 5...........
چند سال پیش هم از این آینده نگری و نسل آینده روی PS4 گفته میشد و .......
View attachment 141724

ولی این دمو تایید شده که روی PS5 اجرا شده و قراربوده در GDC برای عموم قابل دسترس باشه ، به همین دلیل هم داره 1440p و 30 فریم اجرا میشه ( اگه قرار بود Fake باشه لااقل 4K نیتیو و 30 فریم بود )
نسبت به این دمو گارد نگیرید بخاطر اینکه روی PS5 بوده . Unreal Engine 5 قرار نیست انجین انحصاری PS5 باشه !!
ابر PC؟!
اینجا میتونید راحت دمو UE4 رو بگیرید و اجراش کنید، با یک عدد RX 580 هم به راحتی میشه 60fps حتی بیشتر گرفت.

اونور هم بهت گفتم، شما گرافیک خوب ندیدی فک میکنی این نسل چیزی نداشتیم:D در صورتی که GOW2018 همین الان هم چیزی از این دموها کم نداره و حتی برخی مواردش نسبت به دمو UE4 بهتر هم هست:D فقط برید جزییات زره های کریتوس و یا صورتش رو نگاه کنید و با همین دمو ها مقایسه کنید تا حساب کار دستتون بیاد:D

آخرین ویرایش:
چيو سفسطه ميكنم؟؟؟؟
اين پست من

ازم مي پرسي حالت پايه يعني چي؟
گفتم منظورم با فركانس مثل فركانس ٢٠٧٠ سوپر يعني زير ٢ گيگاهرتز نزديك ١.٧

بعدم توضيح دادم اگه فركانس ٢٠٧٠ سوپر هم بره روي ٢.٢٣ حدود ١١.٤ ترافلاپس توانش ميشه

ميگي حالت پايه پلي فايو كجاست؟
ميگم فركانس gpu پلي فايو رو زير ٢ بايد در نظر گرفت
چه سفسطه اي كردم؟

ميگي مدرك بيار الان سوني مدرك ميده من gpu كنسولم اول زير ٢ بوده فركانسش و توانش هم ٩ ترا بوده؟
بالاخره بعد چند تا پست فهمیدی مشکل ادعات کجاست.. حالا چطوری میخوای ثابت کنی فرکانس ps5 زیر 2 بوده... وقتی چیزی رو نمیدونیم، عاقلانست به صورت فکت مطرحش نکنیم...

آخرین ویرایش:
رفتم جزئیات دمو رو دیدم ، خب اینکه دمو روی DevKit 1440p و به صورت 30 فریم اجرا شده بدون ری ترسینگ و حتی پردازش AI و حجم NPC ... شاید بهتر باشه انتظاراتتون رو پایین تر بیارید ... PS5 با این Pipeline کاستومایز شده و Hyper SSD که داره با اضافه شدن موارد گفته شده که تو ویدئو وجود نداشته ، شاید بتونه 1080p و 30 فریم همچین چیزی رو اجرا کنه ....

2070S به خاطر معماری خیلی بهترش از 5700XT که عدد خامش 9.7TFLOPS هست توی همه ی بازی قوی تره و عملا معادل 11 تا AMD می شه حالا دیگه بازی بهینه باشه یا نباشه اون 1 مسئله دیگه می شه بعدم 1080P کسی بخواد بازی کنه همون کارت بسه مگه میزان رمش کم بیاد.

زمان عرضه ps4 من 770GTX داشتم. با اینکه کنسولهای نسل 8 در مقایسه با pc های همزمان خودشون ضعیف بودند و نسل 9 خیلی وضعیتش بهتره ولی من نمی تونستم witcher 3 را با بهترین تنظیمات بازی کنم.
الان هم میخوام بازیها را با بهترین تنظیمات بازی کنم .

یادمه evil within که میخواست عرضه بشه 4 گیگ رم گرافیک میخواست و من کارتم را عوض کردم.

الان هم احتمال زیا داستان همونجوری میشه.
درسته مانیتور من الان 1080p دارم ولی اگر اوضاع معمولی بود و مانیتورهای 4k/hdr در دسترس بودند حتما بخاطر hdr هم که شده مانیتور را عوض میکردم.

امیدوارم بتونم با این 2070S تا زمان عرضه 4070 که فکر کنم تقریبا 2022 باشه سر کنم.

• Like
Reactions: RezaSaket
بالاخره بعد چند تا پست فهمیدی مشکل ادعات کجاست.. حالا چطوری میخوای ثابت کنی فرکانس ps5 زیر 2 بوده... وقتی چیزی رو نمیدونیم، عاقلانست به صورت فکت مطرحش نکنیم...
اينهمه پست داديم اخرش اومدي ميكي ليلي زن بود يا مرد :D

دیگه DF هم تایید کرده .

ابر PC نبوده روی ی GTX680 با 2 گیگ رم کاملا ریل تایم اجرا شده تو سال ۲۰۱۲ یکسال قبل عرضه کنسول‌های نسل ۸

square-enix-next-gen.jpg

unnamed (3).jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or