Unreal Engine 4 در مقابل CryEngine 3 حرفی برای گفتن نخواهد داشت

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
مدیر عامل شرکت Crytek، آقای Cevat Yerli در گفتگویی با VG247 گفت که Unreal Engine 4 چیز خاصی را برای سورپرایز کردن این شرکت نداشته و این CryEngine 3 است که benchmark نسل بعد خواهد بود.

وقتی که VG247 نظر او را در مورد مقایسه موتور گرافیکی Epic یعنی Unreal Engine 4 با CryEngine 3 پرسید، او جواب داد: "ما در GDC 2010، از موتور گرافیکی خود یعنی CryEngine 3، به عنوان یک موتور گرافیکی برای نسل بعد رونمایی کردیم، و در مقابل Unreal Engine 4 نیز به خوبی عمل کرده است، اما چیز خاصی برای سورپرایز کردن ما وجود نداشت و همچنان فکر می کنم که CryENGINE 3 به عنوان benchmark حساب خواهد شد."

سپس از او در مورد قابلیت های CryEngine 3 برای به تصویر کشیدن "آینده" و احتمال وجود CryEngine 4 پرسیده شد.

او جواب داد: "ما هنوز مشخص نکرده ایم که کی و آیا CryEngine 4 رونمایی خواهد شد یا نه، چون ساختار CryEngine 3 بسیار مورد انتظار به نظر می رسد و ما معتقدیم که همچنان برخی از ویزگی ها نسل بعد را داراست."

Yerli گفت: " ما هم اکنون قادر خواهیم بود که گرافیک مورد نیاز نسل بعد را به سازندگان بدهیم و ما تصمیم داریم که بی وقفه به بهبود و ارتقا CryEngine 3 بپردازیم اما هم اکنون لزومی بر ورژن جدید این موتور گرافیکی نمی بینیم."

منبع

چرا Shader هاش هم خیلی خوبه :d کاملا تفاوت نوعه همه چیز قابل احساسه. ولی کلا چیزه خاص دیگه نداره :d
امیر ما داریم در مورد یه انجین نسل بعد صحبت میکنیم ! :d آره شیدرهاش خوبه ولی نسبت به چی؟ :d

الان کیفیت شیدر ها رو تو این عکس ببین :
حالا این کیفیت فوق العاده واسه کرایسیس 2 هست یعنی یه بازی که متعلق به همین نسله !
من تعصب خاصی رو هیچ کدوم از این انجین ها ندارم ولی خداییش غیر افکت ذرات برتری محسوسی در UE4 نسبت به CE3 ندیدم ! تا الان اگه نگیم نمایش کرایسیس 3 با DX11 خیره کننده تر از UE4 بود میشه گفت چیزی ام کم نداشت .
همین دو تا عکس از c3 گویای همه چیز هست. :d

امیر ما داریم در مورد یه انجین نسل بعد صحبت میکنیم ! :d آره شیدرهاش خوبه ولی نسبت به چی؟ :d

الان کیفیت شیدر ها رو تو این عکس ببین :
حالا این کیفیت فوق العاده واسه کرایسیس 2 هست یعنی یه بازی که متعلق به همین نسله !
من تعصب خاصی رو هیچ کدوم از این انجین ها ندارم ولی خداییش غیر افکت ذرات برتری محسوسی در UE4 نسبت به CE3 ندیدم ! تا الان اگه نگیم نمایش کرایسیس 3 با DX11 خیره کننده تر از UE4 بود میشه گفت چیزی ام کم نداشت .
همین دو تا عکس از c3 گویای همه چیز هست. :d

به نظرم ماله UE4 کاملا شیدر هاش بهتره. بقیه مواردش چیزی خاصی نیست. تو این عکس هایی که گذاشتی باز تو بیشتر عکس های UE4 کیفیت شیدر هاش کاملا بهتره. حالا اون Tech Demo هست و این بازی. باید ببینم اون تو بازی چطوری میشه یا CE3 وقتی Tech Demo رسمی نسل بعد رو بده چطوری هست

کلا هدف از نمایش این عکسها نشون دادن امکانات موتور هست نه نشون دادن بهترین گرافیک..

خب همون امکانات رو داریم میگیم. کلا به جز یه Particle و شیدر هاش، هیچ چیزه خاصی نداره که CE3 نداشته باشه. حالا اونم باید Tech رسمی نسل بعدش رو Real Time نشون بده تا بشه کامل مقایسه کرد.
ولی به نظرم همین Crysis 3 تو همون دمویی که نشون دادن با اینکه ماله همین نسله، اما تو خیلی افکت ها چیزی کم نداره

میشه دقیقا شفاف سازی بکنی؟! حب وقتی میخوان امکانات رو نشون بدن مسلما بهترین رو نشون میدن نه یه شمای کلی ...

ساختن یک ویدئو که گرافیک عظیمی داشته باشه وقت وهزینه خیلی زیادی میبره..

در ضمن موقع معرفی نسل بعد باید یک چیزی داشته باشن که مردم بگن واو..
EPIC و موتورش UE4 قطعا برای معرفی نسل بعد کنسول ماکروسافت انتخاب شدن و اونجا باید خودشون رو نشون بدن نه حالا که یکی دو سال تو اون زمان مونده.

درسته که ربطی به این موضوع نداره، اما شما گویا انجین Luminous رو شنبلیله درنظر گرفتین! من شخصاً لب و لوچه‌ی پیرمرد رو دیدم کف و خون بالا آوردم:d

این افکت ذره‌های UE4 هم منو تحت تاثیر قرار داد، Tech Demo ـه Cry Engine 3 هم که هنوز منتشر نشده. فکر کنم بازم زمان میخواد برای یه پیش‌بینی نزدیک به واقعیت.

خب همون امکانات رو داریم میگیم. کلا به جز یه Particle و شیدر هاش، هیچ چیزه خاصی نداره که CE3 نداشته باشه. حالا اونم باید Tech رسمی نسل بعدش رو Real Time نشون بده تا بشه کامل مقایسه کرد.
ولی به نظرم همین Crysis 3 تو همون دمویی که نشون دادن با اینکه ماله همین نسله، اما تو خیلی افکت ها چیزی کم نداره

دیگه چی موند ؟:دی شیدر خودش میتونم بگم 30و40 درصد قضیست :دی که گرافیک بازی را فوق العاده سنگین میکنه . از طرفی همین نسل ما از بعضی ابعاد مثل نورپردازی خیلی پیشرفت داشتیم تقربا از لحاظ بصری خیلی بازی ها واقع گرا عمل میکنند حالا مبحث تکنیکیش و داینامیک بودنش به کنار که تا اخر عمر جا برای پیشرفت داره ! شیدر هم اول و اخر چیزی که هدفشه نگاه بصری و غنای گرافیک واقع گراست .
cryengin محیطهای جنگلی را خیلی عالی به نمایش میزاره کرایتک هم همیشه سعی میکنه تو بازهاش از پوشش گیاهی استفاده کنه . ولی به نظر خودم ue4 دمویی که دیدم مخصوصا همون اخر دموش که محیط کوهستانی را نشون میده واقعی ترین چیزی بود که تا حالا دیدم رسما عینه این میمونه از یه محیط کوهستانی فیلم گرفته باشی .

این عکسها هم دیروز از ue4 نشون دادند . برای نسل بعد چیزی فراتر از این را من دیگه انتظار ندارم . دیگه بهتر از این چی ؟!

Unreal-Engine-4-01.jpg

Unreal-Engine-4-4.jpg

Unreal-Engine-4-10.jpg

Unreal-Engine-4-12.jpg

آخرین ویرایش:
دیگه چی موند ؟:دی شیدر خودش میتونم بگم 30و40 درصد قضیست :دی که گرافیک بازی را فوق العاده سنگین میکنه . از طرفی همین نسل ما از بعضی ابعاد مثل نورپردازی خیلی پیشرفت داشتیم تقربا از لحاظ بصری خیلی بازی ها واقع گرا عمل میکنند حالا مبحث تکنیکیش و داینامیک بودنش به کنار که تا اخر عمر جا برای پیشرفت داره ! شیدر هم اول و اخر چیزی که هدفشه نگاه بصری و غنای گرافیک واقع گراست .
cryengin محیطهای جنگلی را خیلی عالی به نمایش میزاره کرایتک هم همیشه سعی میکنه تو بازهاش از پوشش گیاهی استفاده کنه . ولی به نظر خودم ue4 دمویی که دیدم مخصوصا همون اخر دموش که محیط کوهستانی را نشون میده واقعی ترین چیزی بود که تا حالا دیدم رسما عینه این میمونه از یه محیط کوهستانی فیلم گرفته باشی .

این عکسها هم دیروز از ue4 نشون دادند . برای نسل بعد چیزی فراتر از این را من دیگه انتظار ندارم . دیگه بهتر از این چی ؟!

Unreal-Engine-4-01.jpg

Unreal-Engine-4-4.jpg

Unreal-Engine-4-10.jpg

Unreal-Engine-4-12.jpg

خب خیلی مهمه :d ولی Crytek تو بازی این نسل داره اون کیفیت رو میده :d قانونا Tech Demo رسمی نسل بعد بده با توجه به کیفیت الآنش، اصلا فکر نمیکنم چزی کمتر بخواد داشته باشه (ولی فعلا چون نیست این خیلی تو چشمه Shader هاش). که بعد اگه اینو کنار بذاریم از نظر افکت همین الآن هم چیزی کم نداره. از اینجا من خودم فکر میکنم CE3 بهتره :d

خب خیلی مهمه :d ولی Crytek تو بازی این نسل داره اون کیفیت رو میده :d قانونا Tech Demo رسمی نسل بعد بده با توجه به کیفیت الآنش، اصلا فکر نمیکنم چزی کمتر بخواد داشته باشه (ولی فعلا چون نیست این خیلی تو چشمه Shader هاش). که بعد اگه اینو کنار بذاریم از نظر افکت همین الآن هم چیزی کم نداره. از اینجا من خودم فکر میکنم CE3 بهتره :d

وقتی Tech Demo دمو نشون میدند یعنی نهایت قدرت انجین را نشون میدند :دی ربطی هم به نسل فعلی و بعدش نداره ! کرایتک بارها از قبل هم گفته بود که ce3 برای نسل بعدم هست و بارها ازش تک دمو نشون داده .
ولی والا من هرکدومش را دیدم به اندازه ue4 تحت تاثیر قرار نگرفتم :دی هم از لحاظ مدلینگ و هم از لحاظ نورپردازی و شیدر ها و افکت ذرات همش به نظرم تو ue4 بهتره حتی از لحاظ واقع گرایی همون قسمت کوهستانی تو نمایش ue4 نشون داد که چقدر میتونه طبیعی عمل کنه !
حالا هرکی نظری داره ولی نسل بعد 70 درصد نمایش u4 را بتونن عملی کنن حداقل من یکی قانع هستم :دی کلا شاید خیلی دارن به جزء جزء مسائل گرافیکی نگاه میکنن ! ولی چیزی که من تو ue4 احساس میکنم احساس کاملا طبیعی بودن و واقعی بودن را بهم دست میده ! یعنی به نظر میاد همه چی قابل دسترسه و اون حسی وجودش را تو محیط کاملا حس میکنی ! حس میکنی که همه چی واقعا وجود داره دقیقا همون چیزی که میگی برمیگرده به شیدر بسیار قویش !

وقتی Tech Demo دمو نشون میدند یعنی نهایت قدرت انجین را نشون میدند :دی ربطی هم به نسل فعلی و بعدش نداره ! کرایتک بارها از قبل هم گفته بود که ce3 برای نسل بعدم هست و بارها ازش تک دمو نشون داده .
ولی والا من هرکدومش را دیدم به اندازه ue4 تحت تاثیر قرار نگرفتم :دی هم از لحاظ مدلینگ و هم از لحاظ نورپردازی و شیدر ها و افکت ذرات همش به نظرم تو ue4 بهتره حتی از لحاظ واقع گرایی همون قسمت کوهستانی تو نمایش ue4 نشون داد که چقدر میتونه طبیعی عمل کنه !
حالا هرکی نظری داره ولی نسل بعد 70 درصد نمایش u4 را بتونن عملی کنن حداقل من یکی قانع هستم :دی کلا شاید خیلی دارن به جزء جزء مسائل گرافیکی نگاه میکنن ! ولی چیزی که من تو ue4 احساس میکنم احساس کاملا طبیعی بودن و واقعی بودن را بهم دست میده ! یعنی به نظر میاد همه چی قابل دسترسه و اون حسی وجودش را تو محیط کاملا حس میکنی ! حس میکنی که همه چی واقعا وجود داره دقیقا همون چیزی که میگی برمیگرده به شیدر بسیار قویش !
فرخ غیر افکت ذرات متاسفانه تو هیچ زمینه ای UE4 برتر نشون نداده :d ، در ضمن cryengine 3 هنوز نمایش درست حسابی از نسل بعد نداشتن فقط یکی تو اولین تریلری که از CE3 منتشر شد چندتا لوکیشن نسل بعدی نشون دادن :
82344020393292024023.jpg

05007379860545077657.jpg

24383323591675012900.jpg
یکی هم تو GDC 2011 :
75212641682153278906.jpg

70223684013446308531.jpg

81997770003253113678.jpg

40476074707970788532.jpg
تو GDC امسال هم که SDK با افکت های DX11 نمایش دادن ، صبر کن یه tech demo رسمی و درست حسابی از نسل بعد نشون بده اون موقع میبینیم تفاوت ها در چه سطحی هست .:d

موتور گرافیکی فقط و فقط گرافیکه,متوجه نشدم دقیقا چجور موتوری که فک براندارتره از موتور ضعیف تر کاربردش کمتر باشه!

موتور گرافیک به هیچ عنوان فقط گرافیک نیست . USA کاملا درست میگه .
وقتی بصورت جدی با یکی از از این موتور ها کار کنی متوجه میشی منظور از این حرف چیه

موتور گرافیکی فقط و فقط گرافیکه,متوجه نشدم دقیقا چجور موتوری که فک براندارتره از موتور ضعیف تر کاربردش کمتر باشه!
هوش مصنوعی هم تحت الشعاع موتور گرافیکی هست ، به اضافه این که راحتی کار باهاش هم ملاکه .

البته من خودم CE3 رو خیلی قبول دارم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or