Unreal Engine 4 در مقابل CryEngine 3 حرفی برای گفتن نخواهد داشت

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
مدیر عامل شرکت Crytek، آقای Cevat Yerli در گفتگویی با VG247 گفت که Unreal Engine 4 چیز خاصی را برای سورپرایز کردن این شرکت نداشته و این CryEngine 3 است که benchmark نسل بعد خواهد بود.

وقتی که VG247 نظر او را در مورد مقایسه موتور گرافیکی Epic یعنی Unreal Engine 4 با CryEngine 3 پرسید، او جواب داد: "ما در GDC 2010، از موتور گرافیکی خود یعنی CryEngine 3، به عنوان یک موتور گرافیکی برای نسل بعد رونمایی کردیم، و در مقابل Unreal Engine 4 نیز به خوبی عمل کرده است، اما چیز خاصی برای سورپرایز کردن ما وجود نداشت و همچنان فکر می کنم که CryENGINE 3 به عنوان benchmark حساب خواهد شد."

سپس از او در مورد قابلیت های CryEngine 3 برای به تصویر کشیدن "آینده" و احتمال وجود CryEngine 4 پرسیده شد.

او جواب داد: "ما هنوز مشخص نکرده ایم که کی و آیا CryEngine 4 رونمایی خواهد شد یا نه، چون ساختار CryEngine 3 بسیار مورد انتظار به نظر می رسد و ما معتقدیم که همچنان برخی از ویزگی ها نسل بعد را داراست."

Yerli گفت: " ما هم اکنون قادر خواهیم بود که گرافیک مورد نیاز نسل بعد را به سازندگان بدهیم و ما تصمیم داریم که بی وقفه به بهبود و ارتقا CryEngine 3 بپردازیم اما هم اکنون لزومی بر ورژن جدید این موتور گرافیکی نمی بینیم."

منبع

570 Sli در حد Quad Sli 460 قدرت داره ! بایدم فریم روی 60 باشه ، اینکه بعضی جاها به 40 میرسه هم واقعا فاجعست با 2 تا 570 ! (اگه CPU ـتون به اندازه ی کافی قوی باشه)
این دوستمون میگه با 1 دونه 460 فریم زیر 30 نمیاد !
=====
فرخ جان مساله اینه که کراتیک بازیشو برای این نسل ساخته ، حالا به هر دلیلی . صبر کن هر وقت کرایتیک بازیشو بر پایه ی نسل بعد ساخت ، اونوقت با بازی های نسل بعد ِ UE مقایسه کن !
البته من با dx11 و HTR رفتم ولی خب مشکلی که هست رم من هست که یکخرده پایین هست(2 گیگ).رو 60 قفل بود فقط بعضی جاها یکهو سریع میومد پایین بعد درست می شد
در کل اگه کنسول واسه crytek محدودیت ایجاد نمی کرد شاید خیلی از این بهتر رو روی pc می دیدیم.کلا هر دوشون خوبن من هر دو موتور رو دوست دارم:d

خدایی مدلینگشم مثل همون افکت ذراتش بی نطیره توی این عکسا.( من با این کیفیت ندیده بودم) یعنی به نظرم از CE 3 جلوتره ولی قیاسشون درست نیست چون کرایتک فعلا هرچی نشون داده current gen بوده ولی انجین اپیک کاملا واسه ی نسل بعده. باید وایسیم تا کرایتکم یه رونمایی رسمی واسه ی نسل بعد از انجینش بده.
زیاد انتظار چیز شاخی نداشته باش ! کلا همون یکم بهتر از Samaritan باشه کلاه رو باید انداخت بالا !

یعنی الان این دموی crysis 3 یا u4 شما رو راضی کرده واسه نسل بعد? چه کم توقع! به نظر من هردو هنوز جا واسه کار دارن که بشه گفت نسل بعد خیلی هم جا دارن اینا اگه بره تو یه بازی open world دوباره داستان رزولوشن و antialiasing و fov و .... شروع میشه باید تو تک دموها خیلی خیلی بهتر از اینا باشه تا بشه تو بازی چیز معقولی رو ارائه بده الان به نظر شما این دموها چه u4 چه cryengine 3 چقدر از کرایسیس 2 که روی یه pc high end با رزولوشن 1920 در 1080 همراه dx11 با بالاترین تنظیمات antialiasing 16x و anisotropi 16x و نهایت تسلیشن و... بالاتره که بشه واقعا گفت نسل بعد به نظر من نسل بعد باید نزدیک به عکسهایی که میزارم باشه تا یه جهش اساسی رو احساس کرد البته امید وارم

مثل این نمونه ها :

و

به جزئیات توجه کنید من تو هیچکدوم از انجینها اینارو نمی بینم عکس دوم مشابه کاراکتر u4 ولی با مقایسه میشه فهمید u4 چقدر ضعیفه

به این عکس هم توجه کنید که با cryengine 2 ساخته شده باید نسل بعد سخت افزارش این رو تو بازیها بتونه اجرا کنه دقیقا با همین تعداد objects ، lighting و حتی متریال بهتر + aa وگر نه نسل بعد مفهومی نداره:

و nextgen gta رو با این گرافیک ببینم:

آخرین ویرایش:
این عکس آخری ـه مطمئنید مال Cryengine 2 هست؟ بهش می خوره که ماله Cryengine 1 باشه.

در کل من تنها چیزی که از نسل بعد می خوام اینه که جهش کمتری داشته باشه، اما قضیه AA، Tessellation، فریم ریت و ... حل بشه. واقعاّ این مشکل ها نباشه حاضرم با کمترین تغییر نسبت به این نسل رو به رو باشم. به نظر من این که یک بازی با استاندارد 30 fps و بدون aa ُ هزار باگ اجرا بشه نشونه ی ناقص بودنه.

عکس آخری اصلا real Time نیس ، نمونه از کار یه Cg Artist هستش که با 3d MAx و Vray و PS کار شده
وقتی amd ادعا میکنه گرافیکی در حد آواتار تو نسل بعد قرار تحویل بده عکس آخری رو تو بازی ها میشه دید (البته نزدیک بهش رو ولی در کل اینهایی که گفتم انتظار منه و کاملا شخصیه)

وقتی amd ادعا میکنه گرافیکی در حد آواتار تو نسل بعد قرار تحویل بده عکس آخری رو تو بازی ها میشه دید (البته نزدیک بهش رو ولی در کل اینهایی که گفتم انتظار منه و کاملا شخصیه)
اون چیزی که شرکتا ادعا میکنن بیشتر جنبه ی تبلیغاتی و برای عموم مردمه ، اون چیزی که باعث میشه گرافیکه یه فیلم یا بازی خیلی بالا جلوه بده ، فقط تکنولوژی نیس بلکه هنر استفاده از ابزارهاس .

35296601396090944863.jpg

یه سری اسکرین شات جدید از UE4
​

​
Epic Games has released the SIGGRAPH 2012 tech presentation of Unreal Engine 4 and as you may have guessed, this presentation includes some new screenshots from Epic’s next-generation engine. Below, you can find screenshots that showcase Interactive Indirect Illumination and Ambient Occlusion Using Voxel Cone Tracing, Voxel Lighting, Area Light Specular, IB Lens Flares, Reflections, Shadows that receive Translucency, Volumetric direct and indirect lighting, and one million particles on screen. In addition, the presentation claims that the Elemental Tech Demo was running on a single GTX680 at 1080p with 30fps (and not 60fps as we were told back in E3). Enjoy

​

والا اون چیزی که من تو گرافیک این نسل دیدم مخصوصا از آنریل انجین خیلی روان تر و راحت تر تو اکثر سیستمها با کمترین مشکل Run شده ولی crytek از همون اول سر ناسازگاری داشت خیلی باید خرج میکردی تا در حالت ultra high بتونی crysis 1 رو بازی کنی تازه تو اون زمان که فقط برای pc اومده بود انریل خیلی روان تر share میشد الان اکثر بازیها رو همین انجین share میشه و شرکتها میتونن بازیهاشون رو با وضوح بیشتر بسازن و تحویل بدن.این دلیل نمیشه که حرفی برا گفتن نداشته باشه فکر کنم باید انجینی ساخته بشه که اکثرا بتونن بدون مشکل و اذیت شدن در یک مدت کوتاه برای آشنایی با انجین برای نسل بعد یا این نسل بازی بسازن..!!نه اینکه چند سال طول بکشه تا آشنا بشن بعد چند وقت هم طول بکشه تا برای کنسولها ریلیس بشه بعد تازه فریم بزنه..!!باید یه چیزه همه گیر و با قدرت باشه قبول دارم باید تفاوت بین نسلها احساس بشه ولی اینقدر نباشه که طول بکشه تا برای یک کنسول یا نسلی بازی ساخته بشه بطور مثال تفاوت گرافیکی resistance 1 با resistance 3 خیلی زیاد بود چون اولی در اویل نسل بود ولی این آخری 5 سال بعد از سری اول این یعنی آشنایی بیشتر نسبت به گرافیک و تفاوت گرافیکی برای این نسل که بهتر شده و update شده.

اون تریلرشون بهتر بود میزان هایپم رو کم کرد "شاید به این خاطر باشه که اونو کیفیت بالا دیدم و اینارو کیفیت پایین"

ولی crytek از همون اول سر ناسازگاری داشت خیلی باید خرج میکردی تا در حالت ultra high بتونی crysis 1 رو بازی کنی تازه تو اون زمان که فقط برای pc اومده بود

فقط کرایسیس نسخه اول این مشکل رو داشت، وارهد کمتر شد، نسخه 2 دیگه بی انصافیه اگه بگیم مشکلی داشت ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or