Unreal Engine 4 در مقابل CryEngine 3 حرفی برای گفتن نخواهد داشت

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
مدیر عامل شرکت Crytek، آقای Cevat Yerli در گفتگویی با VG247 گفت که Unreal Engine 4 چیز خاصی را برای سورپرایز کردن این شرکت نداشته و این CryEngine 3 است که benchmark نسل بعد خواهد بود.

وقتی که VG247 نظر او را در مورد مقایسه موتور گرافیکی Epic یعنی Unreal Engine 4 با CryEngine 3 پرسید، او جواب داد: "ما در GDC 2010، از موتور گرافیکی خود یعنی CryEngine 3، به عنوان یک موتور گرافیکی برای نسل بعد رونمایی کردیم، و در مقابل Unreal Engine 4 نیز به خوبی عمل کرده است، اما چیز خاصی برای سورپرایز کردن ما وجود نداشت و همچنان فکر می کنم که CryENGINE 3 به عنوان benchmark حساب خواهد شد."

سپس از او در مورد قابلیت های CryEngine 3 برای به تصویر کشیدن "آینده" و احتمال وجود CryEngine 4 پرسیده شد.

او جواب داد: "ما هنوز مشخص نکرده ایم که کی و آیا CryEngine 4 رونمایی خواهد شد یا نه، چون ساختار CryEngine 3 بسیار مورد انتظار به نظر می رسد و ما معتقدیم که همچنان برخی از ویزگی ها نسل بعد را داراست."

Yerli گفت: " ما هم اکنون قادر خواهیم بود که گرافیک مورد نیاز نسل بعد را به سازندگان بدهیم و ما تصمیم داریم که بی وقفه به بهبود و ارتقا CryEngine 3 بپردازیم اما هم اکنون لزومی بر ورژن جدید این موتور گرافیکی نمی بینیم."

منبع

این تو اون یکی تاپیک هم گفتم !
ببینید بد نیست تکامل موتور بازی از شماره 1 تا 3 !
خوب ظاهرا یک سری از دوستان هنوز با قدرت موتورCryENGINE

اشنا نیستند تکامل شماره 1تا 3
CryENGINE

را در زیر می تونید مشاهده فرمایید !

CryENGINE® 1

img-ce-01.jpg

CryENGINE® 2

img-ce2-01.jpg

CryENGINE® 3

img-ce3-01.jpg

در اخر به نظرم در حال حاضر crytekتنها شرکتی هست که نسل داره به جلو می بره و به قول خودمون هول می ده به جلو

در کل انتظار از این موتور
[h=1]CryEngine 3[/h]
در چند سال اینده پخش چیزی در حد فیلم اواتار و شاید فراتر از ان باشد .

آقایون سر به نیزه دار تریلر جدید از بازی با انجین نسل قبل ue3 :
GC: Star Wars 1313 strikes back - Gamersyde

ue4 هیچ حرفی برای گفتن نداره..... آخه :(

یه بازی که قرار نیست برای کنسول های این نسل بیاد رو داری می کوبی رو سر کرایسیس 3 ؟ فرخ مرغت یه پا داره همیشه .

آقا نرود میخ اهنین در سنگ !!
یکی دلش خوشه که اصلا بیاد بگه انریل 8 قوی تر از کرای انجین 3 هست، پس کلا بهتره
دیگه تریلر ها هست، ویدیو ها هست، عکسا هست
همه دارن میبینن کدوم بهتره در فعلِ "حال"، نه اینده !!!!!!
چه اصراری دارین اون عده ای که مرغشون یه پا داره رو متقاعد کنید ....
هر کسی با نگاه خودش دنیا رو میبینه و از دید خودش حساب کتاب میکنه، چه درست چه غلط

این اولین بازی با موتور UE3 هست که برای PC بهینه شده

UE3 رو این نسل رو حالا با CE3 نسل بعد مقایسه کنید بعد دوباره بگید UE4 هیچ حرفی برای گفتن نداره..!!!؟

این اولین بازی با موتور UE3 هست که برای PC بهینه شده

UE3 رو این نسل رو حالا با CE3 نسل بعد مقایسه کنید بعد دوباره بگید UE4 هیچ حرفی برای گفتن نداره..!!!؟

خب شما یه نمایش از CE3 نسل بعد به من نشون بده تا مقایسه کنم، من که تا الان هر چی دیدم برا همین نسل بوده ...

اول اینکه این بازی عملا برای نسل بعد ساخته شده و سازنده ها احتمالا به اندازه خدا تغییر تو موتور ایجاد کردن. بعد شما که اینقدر دم از U4 میزنی خوبه که نمایشش رو دیدیم همه... خیلی جالبه که تو اون دمو حتی پردازش فیزیک توسط یه third party impelemention یعنی Nvidia Physx انجام شده بود !یعنی عملا جماعت رو fool کردن دوستان در اپیک.درحالی که تو cryengine3.4 کاملا به یه فیزیک پیشرفته مثل soft body physics مجهزه که حتی من تو physx نمونش رو ندیدم.
ضمنا هنوز مشخص نیست که این گرافیک قراره با چه سیستمی اجرا بشه...

اول اینکه این بازی عملا برای نسل بعد ساخته شده و سازنده ها احتمالا به اندازه خدا تغییر تو موتور ایجاد کردن. بعد شما که اینقدر دم از U4 میزنی خوبه که نمایشش رو دیدیم همه... خیلی جالبه که تو اون دمو حتی پردازش فیزیک توسط یه third party impelemention یعنی Nvidia Physx انجام شده بود !یعنی عملا جماعت رو fool کردن دوستان در اپیک.درحالی که تو cryengine3.4 کاملا به یه فیزیک پیشرفته مثل soft body physics مجهزه که حتی من تو physx نمونش رو ندیدم.
ضمنا هنوز مشخص نیست که این گرافیک قراره با چه سیستمی اجرا بشه...

مهم اینه که با یه انجین نسل قبل یه بازیه نسل بعد ساختن ! این همه هم نسل بعد نسل بعد نکن ! هرکی ندونه فکر میکنه واسه ps4 و .......... معرفی شده ! جا برای کرایتک عزیزتون هم باز بود که کرایسیس 3 را نسل بعد برای pc بسازه و برای کنسولها تو این نسل فعلی قانع میشد جایی برای بهانه گیری نیست ! هر دو بازی مشخصه که کی میخواد بیاد ! حالا n ـا دستکاری هم انجینش کرده باشند مسئله ی اصلی اینه که با ue3 ساخته شده !

ما خیلی دوست داشتیم تا بازیسازهای دیگه این cryengine3 بسیار عزیزتون و همچنین بسیار بهینتون ! را لایسنس میکردند و n تا دستکاری میکردند تا بتونن باهاش یه بازیه بهینه بسازن ! هنوز بازیسازهای دیگه در خواب تشریف دارند نمیدونند که کرای انجین چقدر بازی ساختن باهاش راحته !

حالا شما فرض کن که ue4 چقدر میتونه پیشرفته تر باشه ! بدبختیه اپیک اینه که دموی مناسب برای نشون دادن قدرت انجینش نتونسته نشون بده ولی میتونی همین دموی اخرش که همون اخراش وارد یه محیط کوهستانی میشه را ببینی ! رسما طبیعی ترین کوه و برفی بود که تو یه انجین میشه مشاهده کرد ! نکنه میخوای انکارش کنی ؟!

یادم افتاد ! سر BF3 هم یه همچین بحثی بود ! فزیک و گرافیک نسل بعد و..............؟ ! اخر سال بهش کلم و خیار گرافیک هم ندادند .

یه بازی که قرار نیست برای کنسول های این نسل بیاد رو داری می کوبی رو سر کرایسیس 3 ؟ فرخ مرغت یه پا داره همیشه .

مرغ شما 7 تا پا داره ok !

آخرین ویرایش:
خداییش الان هدف از این همه صفحه برای این خبر چیه ؟ !!!!!!!!!!!!:-/
من که نمی فهمم قراره چه چیزی به چه کسانی ثابت بشه ؟:-/
حالا بد باشه ، خوب باشه ، که چی ؟:-/
چیزی که ما میخایم بازی خوبه، همین

و در آخـــر این همه آدم که نمیتونن درست روی DX11 بازی کنن متوهم بودن و فقط شما درست میگی ... باشه ما قانـــع شُدیم ! :|
من با دو تا 570 به طور کلی همش 60 ولی بعضی اوقات تا 40 هم پایین میومد ولی خب دیگه زیر 40 نمیومد.کلا مثل crysis 1 که همه کامپیوتر خفن رو ترکوند نیست.
ولی به نظرم از نظر گرافیک هردوشون خوب هستن ولی خب UE انعطاف پذیری بیشتری داره

من با دو تا 570 به طور کلی همش 60 ولی بعضی اوقات تا 40 هم پایین میومد ولی خب دیگه زیر 40 نمیومد.کلا مثل crysis 1 که همه کامپیوتر خفن رو ترکوند نیست.
ولی به نظرم از نظر گرافیک هردوشون خوب هستن ولی خب UE انعطاف پذیری بیشتری داره

570 Sli در حد Quad Sli 460 قدرت داره ! بایدم فریم روی 60 باشه ، اینکه بعضی جاها به 40 میرسه هم واقعا فاجعست با 2 تا 570 ! (اگه CPU ـتون به اندازه ی کافی قوی باشه)
این دوستمون میگه با 1 دونه 460 فریم زیر 30 نمیاد !

=====

فرخ جان مساله اینه که کراتیک بازیشو برای این نسل ساخته ، حالا به هر دلیلی . صبر کن هر وقت کرایتیک بازیشو بر پایه ی نسل بعد ساخت ، اونوقت با بازی های نسل بعد ِ UE مقایسه کن !

خوب من هم پا برهنه بپرم وسط بحث :d :
به نظرم اینکه شرکت های دیگه با یه موتور بازی نمی سازن و یا کمتر شرکتی سمت اون موتور میره ، دلیلی بر قوی نبودن اون موتور نیست و همچنین بالعکس این قضیه...
احتمالا بر می گرده به اینکه بازی ساختن با اون راحت نیست و از این قبیل مسایل و ....
یه مثال غیر بازی بزنم تا یکم قضیه را روشن کنم :
یه ماشین خیلی قدرتمند داریم که رانندگی باهاش سخته و هیچ کسی باهاش تو مسابقات شرکت نمی کنه، ولی اگه یه راننده ماهر که اشنا به این ماشین و نحوه راندن این ماشین باشه، اون را انتخاب می کنه و می تونه تو مسابقه برنده باشه...
الان هم به نظرم همچین اتفاق در مورد cryengine افتاده، موتور خیلی قدرتمندی هست ولی نیاز به یه راننده ای داره که بدونه چه جوری میشه باهاش رانندگی کرد.

به نظر من افراط و تفریط خیلی زیاده اینجا ! یهو یکی میاد میگه CE3 بوق بعد یکی دیگه میاد میگه UE4 باقالی ! :d

به نظرم ما هنوز هیچی از UE4 ندیدم و این قضیه در مورد CE3 هم صادقه ؛ درسته با CE3 کرایسیس 2 و 3 ساخته شدن و میشن ولی هیچ کدوم یه عنوان نسل بعد به حساب نمیان که بخوایم با SW یا با تک دموی UE4 مقایسه ـشون کنیم ! ولی چیزی که حداقل واسه من تا به اینجای کار مشخص شده اینکه از لحاظ particle effect آنریل انجین 4 یک سرو گردن از تمامی انجین هایی که تا به حال دیدم سره . از طرفی غیر افکت ذرات مورد خاصه دیگه ایی نداشت که آدمو غافل گیر کنه ؛ فرضاً رفکلس ، نورپردازی و سایه های دینامیک ، افکت هایGlobal Illumination یا lens flare های دینامیک و . . . خیلی خوب بود ولی ما تمامی این موارد رو قبلاً تو CE3 دیده بودیم ! البته نمیشه کتمان کرد افکت ذراتش بینظیر بود شک ندارم همین یه مورد به تنهایی بازی های نسل بعد رو متحول میکنه :d
یا مدل سازیش که انصافاً نمونه ـش رو ندیده بودم :
گرچه این موردم زیاد قابل اتکا نیست چون مدل سازی زمانی ارزش داره که رو یه سخت افزار محدود و در شرایط برابر صورت گرفته باشه ، یعنی فرضاً من وقتی از دیدن مدل ناتان تو u3 شگفت زده میشم که بدونم رو ps3 اجرا شده نه رو یه 680 GTX ! باید منتظر موند و دید کرایتک و سایر استدیو های دیگه نسل بعد چه میکنن ، در کل بهترین کار صبر کردن ـه . . . :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or