Unreal Engine 4 در مقابل CryEngine 3 حرفی برای گفتن نخواهد داشت

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
مدیر عامل شرکت Crytek، آقای Cevat Yerli در گفتگویی با VG247 گفت که Unreal Engine 4 چیز خاصی را برای سورپرایز کردن این شرکت نداشته و این CryEngine 3 است که benchmark نسل بعد خواهد بود.

وقتی که VG247 نظر او را در مورد مقایسه موتور گرافیکی Epic یعنی Unreal Engine 4 با CryEngine 3 پرسید، او جواب داد: "ما در GDC 2010، از موتور گرافیکی خود یعنی CryEngine 3، به عنوان یک موتور گرافیکی برای نسل بعد رونمایی کردیم، و در مقابل Unreal Engine 4 نیز به خوبی عمل کرده است، اما چیز خاصی برای سورپرایز کردن ما وجود نداشت و همچنان فکر می کنم که CryENGINE 3 به عنوان benchmark حساب خواهد شد."

سپس از او در مورد قابلیت های CryEngine 3 برای به تصویر کشیدن "آینده" و احتمال وجود CryEngine 4 پرسیده شد.

او جواب داد: "ما هنوز مشخص نکرده ایم که کی و آیا CryEngine 4 رونمایی خواهد شد یا نه، چون ساختار CryEngine 3 بسیار مورد انتظار به نظر می رسد و ما معتقدیم که همچنان برخی از ویزگی ها نسل بعد را داراست."

Yerli گفت: " ما هم اکنون قادر خواهیم بود که گرافیک مورد نیاز نسل بعد را به سازندگان بدهیم و ما تصمیم داریم که بی وقفه به بهبود و ارتقا CryEngine 3 بپردازیم اما هم اکنون لزومی بر ورژن جدید این موتور گرافیکی نمی بینیم."

منبع

فرخ چرا متوجه نیستی؟:d دارم میگم کرایسیس 3 بازی ای هست که بر اساس سخت افزار کنسول های فعلی ساخته شده ! یعنی مدلینگ کارکتر ها ، آبجکت ها ، نورپردازی ، سایه زنی ، افکت ها ، پلیگان و . . . با احتساب نسخه کنسولی ساخته شده ! حالا چون کرایسیس 3 نسخه pc داره یعنی قابل قیاس با یه بازی نسل بعده؟ در ضمن شما نهایتاً بین نسخه pc و کنسولی کرایسیس 3 یه همچین تفاوتی میبینی :
ولی همون طوری که گفتم تمام مشخصه های گرافیکی با احتساب نسخه کنسولی ساخته شده ، فرض کن تو همین عکس ها اگه قرار بود تعداد پلیگان ها 4 برابر یا 6 برابر بهتر باشه و فقط مختص pc ساخته میشد چی از آب در میامد . خداییش این چه مقایسه ایی میکنی تو ؟:d از طرفی با دوتا اوارد بیشتر یا کمتر که چیزی مشخص نمیشه باید منتظر موند هر دوتا بازی منتشر بشن بعد ببنیم چند مرده حلاجن .

یه نکته کلی هم بگم ، کوچکترین شکی ندارم تو نسل بعد CE3 خیلی خیلی موفق ظاهر میشه ، نمیگم UE4 یا الباقی انجین ها رو میکنه تو قوطی چون این اتفاق هیچ وقت نمی افته :d ولی مطمئنم توان این رو داره که پا به پای انجین اپیک حرکت کنه و حتی موفق تر ظاهر بشه ، عظمت کاره کرایتک زمانی مشخص میشه که میبنیم یه انجین نسل بعدی تونسته رو کنسول های عتیقه این نسل بهینه کنه ! خیلی از افکت هایی رو که اپیک به واسطه UE4 رو یه 680 gtx به اجرا در آورده یا samaritani ـی که رو 3 تا 580 gtx اجراش کرد، کرایتک داره رو 360 و ps3 نمایش شون میده ! البته مسلماً نه در حد UE4 . .
CE3 بقدری بهینه هست که با یه 460 (کارتی زیر 150 دلار ) رو آخرین تنظیمات و جزییات گرافیکی 30 فریم میده ! حالا قدرت چند برابری ِ کنسول های نسل بعد رو در نظر بگیرید ببنید CE3 با این اوصاف چقدر میتونه نسل بعد دست بازی ساز ها رو باز بذاره ؛ میدونید این یعنی چی ؟:d انجین بقدری بهینه هست که بعید نیست اکثر بازی هایی که نسل بعد باهاش ساخته میشن 60 فریمی باشن .

ببین مصطفی حساب یکی دوتاست !
Star Wars 1313 بازیه نسله بعده ! مگه pc نسل بعد و قبلی داره ؟! Star Wars 1313 برای کنسولهای نسل بعد معرفی نشده که بگی اله و بله هنوز کنسولهای نسل بعد تاریخ هم نخوردند .
چیزی که بدهی هست حالا نمیدونم Star Wars 1313 کی میخواد عرضه بشه ؟ ولی ظاهرا 2013 شاید ؟! همین کرایسیس 3 هم قراره 2013 بیاد . چیزی که مسلمه هردوتا بازی روی PC HIGH END اجرا میشد نتیجه اینه که Star Wars 1313 با یک انجین به قول همه نسل قبل داره اجرا میشه ولی کرایسیس با جدیدترین انجینه خودش ولی Star Wars 1313 بیشتر جایزه گرفت . حالا تو بازم بیا اینجا نسل بعد کن !

- دوم اینکه بازی فقط افکت نیست ! یک گرافیکه پر افکت باید یک پاره استانداردها را هم رعایت کنه ! حالا تو میگی تو بازیه کرایسیس 2 افکتهای که تو نسخه PC بود تو نسخه کنسولی هم بود درست ولی در عوض از خیلی جهات مثل فیزیک ضعیفتر - فریم ریت کمتر ( از حد استاندارد 30 ) رزولیشن پایینتر ؟( از حد استاندارد ) نبود AA ( استاندارد این نسل که 2XAA ) مشکلات باگهای فراوان حالا از آبجکت لودینگهای محیط که تو نسخه PC نیست ! و................
پس خیلی راحت میتونی نتیجه بگیری اگه کرایتک میخواست این استانداردها را تو نسخه کنسولی رعایت کنه مطمئنا افکتهای کمتری نسبت به نسخه PC داشت و از لحظ بصری هم متفاوت میشد !

- کرای انجین اگه بهینه بود باید براحتی میتونست با یک فریم ریت کاملا ثابت با یک رزولیشن استاندارد روی کنسول اجرا بشه وقتی اینها نیستند نمیتونی روش مارک بهینه پچسبونی ! فریم ریت تو مبحث تکنیکی بسیار مهمه و هر بازی سازی باید این را رعایت کنه ! همین سایت گیم اسپات ببین تو تعریف گرافیک تکنیکی چی نوشته ؟ نوشته این مدال به بازی داده میشه که در یک فریم ریت نرم و خوب بتونه جدیدترین افکتها را ارائه بده . چیزی که DF هم روش زوم داره .

- نکته اخر مصطفی بالا بری پایین بیای این دموی نمایشگاته E3 که از UE4 نشون دادند قابل قیاس با چیزی که تو کرایسیس 3 دیدی نیست :دی حداقل از نظر خودم ! اینم بگم هرچند دست از کارت نمیکشی :دی ولی تصودر مقایسه ردیف نکن به جون خودم و خودت من هیچ چیزه خاصی تو تصوصریهایی که میزاری نمیبینم که از خود بی خود بشم :دی بهت هم قول میدم نسل بعد هم همون اش هست و همون کاسه و همه بازیسازها بیشتر UE4 یعنی خیلی بیشتر لایسنس میکنند برای بازهاشون و کرایتک میمونه همینطوری تو کف :دی مردم و بازیسازها خول و چل نیستند میدونند چی دارند انتخاب میکنند ! کرایتک زمان کمی نداشته از نسل قبل که 2004 میشه ! انجین داره میسازه و هنوز نتونسته به هیچ جایی از نظر امتیاز لایسنس برسه .

آخرین ویرایش:
@فرخ :d

چرا نمیگیری چی میگم؟! :d صرفاً رو pc عرضه شدن که معیار نیست ! تو پست قبلیم هم گفتم ببین فرض کن دو تا بازی ساز داریم به یکی میگم تو یه بازی بر اساس سخت افزار pc بساز به اون یکی می گیم تو علاوه بر pc رو 360 و ps3 هم باید بازیت قابل اجرا باشه. درسته هر دوتا یه نسخه pc دارن ولی نکته اینجاست اونی که داره بازیش رو کنسول های این نسل هم اجرا کنه مجبور تمام مباحث گرافیکی رو با احتساب نسخه کنسولی در نظر بگیره ! یعنی مدلینگ و آبجکت ها ، افکت ها و . . . باید طوری ساخته بشن که رو کنسول هم قابل اجرا باشن ! سال هم اصلاً معیار نیست ،چون جفتشون تو یه سال عرضه میشن پس حتماً باید قابل قیاس باشن !؟ کرایسیس 1 سال 2007 اومد با کدوم بازی قابل قیاس بود؟

در کل هر وقت Sw یه نسخه کنسولی (360 و ps 3 ) با این کیفیت نشون داد اون موقع من حرف قبول میکنم ، البته محیط های خطی سکانس های اسکریپت شده و . . . هم که خودت در جریانی ! در مورد بهینه بودنم اصلاً متوجه منظورم نشدی بخیال :d

در مورد UE4 هم قبلاً نظر دادم فکر میکنم UE4 از لحاظ افکت ذرات یه انقلاب کرده و این مورد به تنهایی میتونه بازی های نسل بعد دگرگون کنه و شاید همین یه مورد کرایتک مجبور کنه بره سراغ CE4 یا آپدیت های جدید ولی در هر صورت غیر افکت ذراتش من تفاوت فاحشی بین UE4 و CE3 ندیدم !

آخرین ویرایش:
Frames :11307
Times :301378
Min :21
Max :60
AVG : 37.518

این 21 دقیقه رو کجا بودی ؟ تو کدوم محیط بازی بودی ؟ محیط باز ؟ محیط بسته ؟ و .... ؟ منم میرم یه گوشه می ایستم ، رومو میکنم به سمت دریا و فریمم میچسبه به 60 !
اینم نتایج فریم من با همون کارت 460 ! (استدلال به شیوه ی خودت)

AVG :17.01

دیدی ؟ واسه من میانگین 17.01 ـه پس حرف من درسته 8-}

این 21 دقیقه رو کجا بودی ؟ تو کدوم محیط بازی بودی ؟ محیط باز ؟ محیط بسته ؟ و .... ؟ منم میرم یه گوشه می ایستم ، رومو میکنم به سمت دریا و فریمم میچسبه به 60 !
اینم نتایج فریم من با همون کارت 460 ! (استدلال به شیوه ی خودت)

AVG :17.01

دیدی ؟ واسه من میانگین 17.01 ـه پس حرف من درسته 8-}
تو محیط باز بودم در حال گشت زدن و جنگیدن . . .
خدایی خستم کردی، یعنی تاحالا آدمی مثل تو ندیدم خدایی :| برای این که حرفشو به اثبات برسونه همه عالم و آدم رو میخواد زیر سوال ببره =)).
باشه تو درست میگی خوش باش :|.
من چیکارت کنم دیگه هرچی دارم دلیل و مدرک میارم به راحتی داری میبریش زیر سوال :|.
این میانگینی هم که دادی خیلی جالب بود کمترین مقدار 21 بیشترین مقدار 60 بعد میانگینش میشه 17 جدی؟ :|؟ حالا کی داره خالی میبنده؟ :|؟

شرمنده اما موقع مبارزه با 10 نفر چقدر فریم داری ؟! من با 570 و با آخرین آپدیت و آخرین درایور روی DX11 وقتی وارد مبارزه با Thug ها میشم فریمم میاد روی 3 تا 12. اونم در حالتی که PhysX رو کاملا خاموش کردم.
در مپ Wayne Manor که یه محیط داخلی هست هم همین وضعه وقتی DX11 روشنه.
والا حسام جان، من تو کل محیط ها به خصوص محیط های باز همین فریم رو میگیرم، تو محیط های بسته هم فریمم خیلی فرق نمیکنه گاهی به 50 یا 60 هم میرسه ولی فقط گاهی اما اکثرن 30 رو دارم . .
ولی خب افشین جان برادر عزیز فقط میخوان حرف خودشون رو بزنند.

میثم من با 560 ـم جرئت نمی کردم DX11 بازی کنم :biggrin1: نمیدونم کارت تو شاید به اسم 460 580 خریدی :biggrin1:
جان میثم، من دارم این فریم میگیرم، من کل بازی رو با DX11 تموم کردم :دی. هیچ مشکلی هم نداشتم :|.

تو محیط باز بودم در حال گشت زدن و جنگیدن . . .
خدایی خستم کردی، یعنی تاحالا آدمی مثل تو ندیدم خدایی :| برای این که حرفشو به اثبات برسونه همه عالم و آدم رو میخواد زیر سوال ببره =)).
باشه تو درست میگی خوش باش :|.
من چیکارت کنم دیگه هرچی دارم دلیل و مدرک میارم به راحتی داری میبریش زیر سوال :|.
این میانگینی هم که دادی خیلی جالب بود کمترین مقدار 21 بیشترین مقدار 60 بعد میانگینش میشه 17 جدی؟ :|؟ حالا کی داره خالی میبنده؟ :|؟

برادر من ، اون عددا رو همینجوری نوشتم که بگم دو تا عدد گذاشتن چیزی رو اثبات نمیکنه.

خیلی جالبه این همه آدم توی این تاپیک دارن میزنن توی سر خودشون که با یه کارت 570 و 560 هم نمیشه دائما بالای 30 فریم گرفت ، اون وقت شما میگی با یدونه 460 دائما بالای 30 فریم میگیرم !!
این شمایی که حاضر نیستی حرفای دیگران رو بپذیری در حالی که 4-5 نفر توی همین تاپیک دارن میگن با کارتی قوتی تر از 460 هم نمیشه دائما بالای 30 فریم گرفت.

برادر من ، اون عددا رو همینجوری نوشتم که بگم دو تا عدد گذاشتن چیزی رو اثبات نمیکنه.

خیلی جالبه این همه آدم توی این تاپیک دارن میزنن توی سر خودشون که با یه کارت 570 و 560 هم نمیشه دائما بالای 30 فریم گرفت ، اون وقت شما میگی با یدونه 460 دائما بالای 30 فریم میگیرم !!
این شمایی که حاضر نیستی حرفای دیگران رو بپذیری در حالی که 4-5 نفر توی همین تاپیک دارن میگن با کارتی قوتی تر از 460 هم نمیشه دائما بالای 30 فریم گرفت.
همین الان این دوستمون 8030 داره میگه میگیرم . . .

آقا شما فکر کن اصلن من نمیتونم دائمن بگیرم، دیگه از این راحت تر؟ من چیکارت کنم خب؟ صد میلیون آدم که هیچی خود خداشم بیاد بگه، وقتی من دارم میگیرم میگم میگیرم.
یک بازی رو با DX11 روی 30 فریم تموم کردم.
عکس بهت میدم میگی تو تک لحظه نمیشه فهمید افت فریم هست باید یک بازه زمانی باشه میگم باشه، میرم تو یک بازه زمانی میارم نشون میدم میگی این عدد ها چیزی رو اثبات نمیکنه.
جدی میگم این که روی اشتباهت هی پافشاری کنه چیزی نمیدن به خدا!

من دیگه پُستی نمیدم از این به بعد چون هرچی مدرک خواستی بهت نشون دادم، ولی تو خب میخوای ثابت کنی حرفت درسته، باشه حرف تو درست بازی اصلن 10 فریم نمیده. منم که بازی رو روی DX11 تموم کردم متوهم بودم :دی.

همین الان این دوستمون 8030 داره میگه میگیرم . . .

آقا شما فکر کن اصلن من نمیتونم دائمن بگیرم، دیگه از این راحت تر؟ من چیکارت کنم خب؟ صد میلیون آدم که هیچی خود خداشم بیاد بگه، وقتی من دارم میگیرم میگم میگیرم.
یک بازی رو با DX11 روی 30 فریم تموم کردم.
عکس بهت میدم میگی تو تک لحظه نمیشه فهمید افت فریم هست باید یک بازه زمانی باشه میگم باشه، میرم تو یک بازه زمانی میارم نشون میدم میگی این عدد ها چیزی رو اثبات نمیکنه.
جدی میگم این که روی اشتباهت هی پافشاری کنه چیزی نمیدن به خدا!

من دیگه پُستی نمیدم از این به بعد چون هرچی مدرک خواستی بهت نشون دادم، ولی تو خب میخوای ثابت کنی حرفت درسته، باشه حرف تو درست بازی اصلن 10 فریم نمیده. منم که بازی رو روی DX11 تموم کردم متوهم بودم :دی.

و در آخـــر این همه آدم که نمیتونن درست روی DX11 بازی کنن متوهم بودن و فقط شما درست میگی ... باشه ما قانـــع شُدیم ! :|

میثم من نمیدونم خدا تو رو دوست داشته چه خبر بوده :دی ولی به قدری فاجعه بود که من صبر کردم تا پچش بیاد تا بازی کنم . :d بعد دیدم فرقی نکرد به خودم لعنت فرستادم :|

برو بچ اینو ببینید ! کَلِ هرچی CG بود خوابوند .:d

news_gc_star_wars_1313_strikes_back-13197.jpg

http://gamersyde.com/download_star_wars_1313_gc_trailer-27999_en.html

وقتی با UE3 میشه یه همچین چیزی ساخت وای به حال UE4 .:d

برو بچ اینو ببینید ! کَلِ هرچی CG بود خوابوند .:d

news_gc_star_wars_1313_strikes_back-13197.jpg

File download - Gamersyde

وقتی با UE3 میشه یه همچین چیزی ساخت وای به حال UE4 .:d

حالا که بحث StarWars شد منم یه چیزی بگم! :d

جداً این تریلر و اون تریلر رونماییش رو که دیدم اصلا تعجب نکردم و یا حتی به خودم شک راه ندادم این چجوری داره اجرا میشه. :d دلیلش مشخصه: The Force Unleashed II موقعی که اومد (2010 بود) جدا تو بعضی از قسمت های بازی فک برانداز بود! یعنی به خودم میگفتم این چه جوری داره اجرا میشه. مثلا اون تیکه های تو بارون با اون انمیشن ها و خیس شدن لباسش و فریم روون یا چپتر دوم بازی (اولش) که تم زرد و نارنجی داشت و تو یه محیط خیلی بزرگ بازی داشت اجرا میشد، هوش از سر آدم میبرد. کلا LucasArts تجربشو داره! :d و الانم سه سال از Unleashed II گذشته.
----

این تریلر رو که دیروز دیدم، نابودم کرد، در کل فک دراپ بود: :d

Dat Graphics:

45093093866468010337.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or