Unreal Engine 4 در مقابل CryEngine 3 حرفی برای گفتن نخواهد داشت

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
مدیر عامل شرکت Crytek، آقای Cevat Yerli در گفتگویی با VG247 گفت که Unreal Engine 4 چیز خاصی را برای سورپرایز کردن این شرکت نداشته و این CryEngine 3 است که benchmark نسل بعد خواهد بود.

وقتی که VG247 نظر او را در مورد مقایسه موتور گرافیکی Epic یعنی Unreal Engine 4 با CryEngine 3 پرسید، او جواب داد: "ما در GDC 2010، از موتور گرافیکی خود یعنی CryEngine 3، به عنوان یک موتور گرافیکی برای نسل بعد رونمایی کردیم، و در مقابل Unreal Engine 4 نیز به خوبی عمل کرده است، اما چیز خاصی برای سورپرایز کردن ما وجود نداشت و همچنان فکر می کنم که CryENGINE 3 به عنوان benchmark حساب خواهد شد."

سپس از او در مورد قابلیت های CryEngine 3 برای به تصویر کشیدن "آینده" و احتمال وجود CryEngine 4 پرسیده شد.

او جواب داد: "ما هنوز مشخص نکرده ایم که کی و آیا CryEngine 4 رونمایی خواهد شد یا نه، چون ساختار CryEngine 3 بسیار مورد انتظار به نظر می رسد و ما معتقدیم که همچنان برخی از ویزگی ها نسل بعد را داراست."

Yerli گفت: " ما هم اکنون قادر خواهیم بود که گرافیک مورد نیاز نسل بعد را به سازندگان بدهیم و ما تصمیم داریم که بی وقفه به بهبود و ارتقا CryEngine 3 بپردازیم اما هم اکنون لزومی بر ورژن جدید این موتور گرافیکی نمی بینیم."

منبع

بهترین هوش مصنوعی داخل این نسل geow یک داشت اونم مال نسخهpc فقط نه مال کنسولش.
.
دیگه خیلی عقب نرو !!! :d
اگر اینطوری باشه که F.E.A.R هوش مصنوعیش واقعا کولاک بود
هنوزم رو دستش نیومده
قبلشم رو دستش نبوده !
-----------------
تازه گیرز 1 واسه نسل قبل بود !!

quote_icon.png
نوشته شده توسط 8030

بهترین هوش مصنوعی داخل این نسل geow یک داشت اونم مال نسخهpc فقط نه مال کنسولش.

دیگه خیلی عقب نرو !!! :d
اگر اینطوری باشه که F.E.A.R هوش مصنوعیش واقعا کولاک بود
هنوزم رو دستش نیومده
قبلشم رو دستش نبوده !
-----------------
تازه گیرز 1 واسه نسل قبل بود !!

درسته منم با koorosh sh موافقم . geow هوش مصنوعی اسکریپت شده ای داشت که خیلی سوتی داشت .
بهترین هوش مصنوعی از نظر من بازی در این نسل مربوط به بازی stalker و metro و F.E.A.R بود . تازه crysis 2 هم هوش مصنوعیش خوب بود . اما تو درجه های مختلف متفاوت بود ( مثلا تو اخرین درجه سختی خیلی باگ داشت ولی درجه ماقبل اخر هوش مصنوعی خوبی داشت و باگهایی به مراتب کمتر هم داشت . )

تو نسل قدیم هم مربوط به quake بود .

البته بازیهای دیگه ای هم هستن که هوش مصنوعی خوبی دارن که الان خاطرم نیست .

همین اپیک با UE3 چند ماه بعد عرضه کرایسیس 2 میاد GEOW 3 میده بیرون خوب آخرش چی شد؟ چندتا سایت بهترین گرافیک کنسولی دونستنش؟ بیخیال فرخ . . .

یعنی تو فک کردی SW 1313 رو کنسول های این نسلم اجرا میشه؟ اومدی یه عنوان نسل بعدی با کرایسیس 3 ای مقایسه میکنی که بر اساس سخت افزار های این نسل ساخته شده !!! حالا چون کرایسیس 3 یه نسخه pc هم داره یعنی قابل قیاس با یه عنوان نسل بعده ؟!!!!!

اصلا تو با گیرز 3 کاری نداشته باش ! مگه همین Star Wars 1313 با ue3 ساخته نشده ؟! یا همین batman با ue3 ساخته شده ! و روی کنسول در کاندیهای اخر سال vga بود ! دقیقا یعنی نظر اکثر سایتها بجای کرایسیس 2 بازی بتمن لیاقت بیشتری داشته ! حالا تو بگو من نظر سایتها برام مهم نیست :دی
دوم اینکه من کاری با کنسول ندارم با انجین کار دارم ! مگه crysis3 روی کنسول نمایش داشت ؟؟! اگه Star Wars 1313 روی pc نمایش داشت همین کرایسیس 3 هم روی pc نمایش داشت ! منتها Star Wars 1313 با موتور نسل قبل ue3 نمایش داشت ولی به قول خود کرایتک که ce3 موتور نسل بعد نمایش داشت .

نتیجه میشه : Star Wars 1313 بیشتر جایزه درو کرد! اینطور نیست ؟

بعد اینکه من کاری ندارم کرایسیس 2 کنار بقیه بازی ها بیشتریت تعریف را شنیده ! نتیجه مهمه مطمئنا بعد u3 بازیه rage بیشترین شانس را داشت .
منظورم اینه همچین دارید از کرایسیس 2 و انجینش تعریف میکنید هرکی ندونه فکر میکنه گرافیکش یک نسل با بقیه بازی ها فرق داره ولی نمیدونم چرا این فرقه 1 نسل باعث نشده بهترین انتخاب باشه ؟! همه کور تشریف دارند ؟!
با اومدن doom4 دهنه همشون سرویس میشه که اینهمه انجین انجین نکنند :دی

---------------------------

در اخر یکم خودتون فکر کنید شخصیت کاریه یه شرکت را در نظر بگیرید ! مثلا اپیک خیلی راحت میاد انجینه خودش را به نمایش میزاره و هیچ کاری با بقیه نداره و میگه این موتور نسل جدید ماست و از نسل اینده پرده برداری میکنه !
ولی کرایتک همیشه هر 2 ماه یکبار انجینه خودش را تعریف میکنه و میگه برتره و ............ و انجینه بقیه را میکنه تو خاک ! و به لجن میکشه و میگه ماله ما فلان و بهمان !
به نظرتون کرایتک واقعا از یه جایی نمیسوزه ؟! خدایی سرویس کردن دهنه همه را !

آخرین ویرایش:
در اخر یکم خودتون فکر کنید شخصیت کاریه یه شرکت را در نظر بگیرید ! مثلا اپیک خیلی راحت میاد انجینه خودش را به نمایش میزاره و هیچ کاری با بقیه نداره و میگه این موتور نسل جدید ماست و از نسل اینده پرده برداری میکنه !
ولی کرایتک همیشه هر 2 ماه یکبار انجینه خودش را تعریف میکنه و میگه برتره و ............ و انجینه بقیه را میکنه تو خاک ! و به لجن میکشه و میگه ماله ما فلان و بهمان !

با بقیه حرفات کاری ندارم، خودت میدونی جوابت رو کِی میگیری.

خواستم این نکته رو ذکر کنم که این خبر ماله بخشی از یه مصاحبه طولانیه. یعنی اینکه یه بنده خدایی ازش سوال کرده، اونم جواب داده. اینجور نبوده یرلی بشینه پشت سیستمش بگه خُب امروز حوصله ام سر رفته، برم توییت کنم UE جلو ما حرفی واسه گفتن نداره!! مطمئن هم باش تا چندین روز تو خبرگزاری های مختلف، قسمت هایی از این مصاحبه رو به عنوان یه خبر جدا منعکس میکنن، اونوقته که چار نفر مثل تو میان میگن کرایتک هر روز در مورد فلان چیز حرف میزنه و نمیتونن دو دقیقه خفه بشن و ...

اصلا تو با گیرز 3 کاری نداشته باش ! مگه همین Star Wars 1313 با ue3 ساخته نشده ؟! یا همین batman با ue3 ساخته شده ! و روی کنسول در کاندیهای اخر سال vga بود ! دقیقا یعنی نظر اکثر سایتها بجای کرایسیس 2 بازی بتمن لیاقت بیشتری داشته ! حالا تو بگو من نظر سایتها برام مهم نیست :دی
دوم اینکه من کاری با کنسول ندارم با انجین کار دارم ! مگه crysis3 روی کنسول نمایش داشت ؟؟! اگه Star Wars 1313 روی pc نمایش داشت همین کرایسیس 3 هم روی pc نمایش داشت ! منتها Star Wars 1313 با موتور نسل قبل ue3 نمایش داشت ولی به قول خود کرایتک که ce3 موتور نسل بعد نمایش داشت .

فرخ چرا متوجه نیستی؟:d دارم میگم کرایسیس 3 بازی ای هست که بر اساس سخت افزار کنسول های فعلی ساخته شده ! یعنی مدلینگ کارکتر ها ، آبجکت ها ، نورپردازی ، سایه زنی ، افکت ها ، پلیگان و . . . با احتساب نسخه کنسولی ساخته شده ! حالا چون کرایسیس 3 نسخه pc داره یعنی قابل قیاس با یه بازی نسل بعده؟ در ضمن شما نهایتاً بین نسخه pc و کنسولی کرایسیس 3 یه همچین تفاوتی میبینی :
ولی همون طوری که گفتم تمام مشخصه های گرافیکی با احتساب نسخه کنسولی ساخته شده ، فرض کن تو همین عکس ها اگه قرار بود تعداد پلیگان ها 4 برابر یا 6 برابر بهتر باشه و فقط مختص pc ساخته میشد چی از آب در میامد . خداییش این چه مقایسه ایی میکنی تو ؟:d از طرفی با دوتا اوارد بیشتر یا کمتر که چیزی مشخص نمیشه باید منتظر موند هر دوتا بازی منتشر بشن بعد ببنیم چند مرده حلاجن .

یه نکته کلی هم بگم ، کوچکترین شکی ندارم تو نسل بعد CE3 خیلی خیلی موفق ظاهر میشه ، نمیگم UE4 یا الباقی انجین ها رو میکنه تو قوطی چون این اتفاق هیچ وقت نمی افته :d ولی مطمئنم توان این رو داره که پا به پای انجین اپیک حرکت کنه و حتی موفق تر ظاهر بشه ، عظمت کاره کرایتک زمانی مشخص میشه که میبنیم یه انجین نسل بعدی تونسته رو کنسول های عتیقه این نسل بهینه کنه ! خیلی از افکت هایی رو که اپیک به واسطه UE4 رو یه 680 gtx به اجرا در آورده یا samaritani ـی که رو 3 تا 580 gtx اجراش کرد، کرایتک داره رو 360 و ps3 نمایش شون میده ! البته مسلماً نه در حد UE4 . .
CE3 بقدری بهینه هست که با یه 460 (کارتی زیر 150 دلار ) رو آخرین تنظیمات و جزییات گرافیکی 30 فریم میده ! حالا قدرت چند برابری ِ کنسول های نسل بعد رو در نظر بگیرید ببنید CE3 با این اوصاف چقدر میتونه نسل بعد دست بازی ساز ها رو باز بذاره ؛ میدونید این یعنی چی ؟:d انجین بقدری بهینه هست که بعید نیست اکثر بازی هایی که نسل بعد باهاش ساخته میشن 60 فریمی باشن .

آخرین ویرایش:
فرخ چرا متوجه نیستی؟:d دارم میگم کرایسیس 3 بازی ای هست که بر اساس سخت افزار کنسول های فعلی ساخته شده ! یعنی مدلینگ کارکتر ها ، آبجکت ها ، نورپردازی ، سایه زنی ، افکت ها ، پلیگان و . . . با احتساب نسخه کنسولی ساخته شده ! حالا چون کرایسیس 3 نسخه pc داره یعنی قابل قیاس با یه بازی نسل بعده؟ در ضمن شما نهایتاً بین نسخه pc و کنسولی کرایسیس 3 یه همچین تفاوتی میبینی :
.
متوجه نیست:d چون یه تفاوتی باید بین فرخ با بقیه باشه دیگه :d فرخه ها ! میدونی فرخ یعنی چی ؟:d

البته بهتره اینطوری بگی که اکثر بازیهایی که ساخته میشن lead platform اونها xbox360 هست . نمونه اش هم crysis که البته در مورد نسخه 3 اش زیاد مطمئن نیستم .

با بقیه حرفات کاری ندارم، خودت میدونی جوابت رو کِی میگیری.

خواستم این نکته رو ذکر کنم که این خبر ماله بخشی از یه مصاحبه طولانیه. یعنی اینکه یه بنده خدایی ازش سوال کرده، اونم جواب داده. اینجور نبوده یرلی بشینه پشت سیستمش بگه خُب امروز حوصله ام سر رفته، برم توییت کنم UE جلو ما حرفی واسه گفتن نداره!! مطمئن هم باش تا چندین روز تو خبرگزاری های مختلف، قسمت هایی از این مصاحبه رو به عنوان یه خبر جدا منعکس میکنن، اونوقته که چار نفر مثل تو میان میگن کرایتک هر روز در مورد فلان چیز حرف میزنه و نمیتونن دو دقیقه خفه بشن و ...
نمیدونم چرا همش این مصاحبه ها با یرلی انجام میشه.
یعنی کسی نیست بره با Epic صحبت کنه؟ :|؟

-----------------------
CE3 که هیچی CE500 هم بیاد تا وقتی که هیچ چیزی برای نمایش نداشته باشه و اینقدر انعطاف پذیریش بالا نباشه هیچی نمیشه. حالا تا قرن ها بشینید برا خودتون دلیل بیارید.
الان بنچمارک رو میزارن دلیل برای برتری بودن یک موتور بعد جایزه و میزان فروش و انعطاف پذیری رو کلن شوت میکنند بیرون . . .

اون دفعه هم گفتم یکی پرید به من این دفعه هم میگم همین Batman AC حتا تو نسخه ی DX11 هم به مراتب بهتر از C2 عمل کرده بود. با این توجه که Open World بود نه یک Sandbox که نهایتش اینه یک ده در ده رو میتونستی دور بزنی رد کنی . . . که سر جمع 5 تا دشمن توش نبود . . .

------------
انعطاف پذیری UE3 اینقدر بالاست که روی گوشی های همراه هوشمند داره عرضه میشه، روی کنسول های دستی داره عرضه میشه، روی کنسول ها عرضه میشه، روی کامپیوتر ها داره عرضه میشه. در هیچ جا هم شاهد چیز های دری وری نیستیم. هیچ فشاری هم به سخت افزار ها وارد نکرده. اکثر بازی هایی که داره باهاش ساخته میشه از لحاظ فریم جزء با ثبات ترین ها هستند از لحاظ باگ هم که . . .
دیگه فکر میکنم همین دلیل کاملن قانع کننده باشه :دی.

اون دفعه هم گفتم یکی پرید به من این دفعه هم میگم همین Batman AC حتا تو نسخه ی DX11 هم به مراتب بهتر از C2 عمل کرده بود. با این توجه که Open World بود نه یک Sandbox که نهایتش اینه یک ده در ده رو میتونستی دور بزنی رد کنی . . . که سر جمع 5 تا دشمن توش نبود . . .

Batman AC با فعال بودن DX11 = یکی از فجایع تاریخ بازیهای کامپیوتری !
قبلا بهت گفتم الانم میگم ، میخوای از عملکرد UE3 همراه با DX11 مثال بزنی سراغ Arkham City نیا که بساط خنده رو فراهم میکنی.

Batman AC با فعال بودن DX11 = یکی از فجایع تاریخ بازیهای کامپیوتری !
قبلا بهت گفتم الانم میگم ، میخوای از عملکرد UE3 همراه با DX11 مثال بزنی سراغ Arkham City نیا که بساط خنده رو فراهم میکنی.
اون دفعه هم فقط به همین حد گفتی و نگفتی چرا فاجعه ترین بازیهای تاریخ میشه؟ :دی؟
یعنی Crysis 2 با DX11 میشه بهترین بازی؟ =)) ؟ :دی؟

پ.ن : یک منطقی هست بهش میگم گریه ی حضار ( Cryhozar :D ) که اونم اینه که، هر بازی ای به طور کلی در مقابل ساخت های Crytek فاجعه ای بیش نیست. اگر صحبت درباره فلان بازی بشه میکن اون اسکریپت شده است درباره open World بشه میگن فاجعه است اگر درباره ی هر بازی ای صحبت کنی یک چیزی توش گیر میارن. بعد میگی هوش مصنوعی میگن نه خوب بود. میگیم اپتیمایز نبودن میگن نه نمیشد. میگیم افت فریم میگن نه کوش؟ میگیم باگ میگن وا؟ باگ چاشنی بازیاست. میگیم مدلینگ پائین میگن اِ؟ شوخی میکنی؟ میگیم محیط های بسته میگن نه ترخدا محیط های باز هم بخواه؟
خلاصه منطق قشنگیه :دی.

من شمارو میسپارم به خدای بزرگ، شب قدری دعاتون میکنم همه اتونو انشاالله هرکسی به نداشته هاش برسه ما به پول و شما رو دیگه هرچی که ندارید :|.

آخرین ویرایش:

گرفتی مارو ؟ داریم در مورد انجین بازی ها صحبت میکنیم نه خود بازی ، بیخود و بی جهت ربطش میدی به مقایسه ی بازی ها ؟

AC روی DX11 و با بهترین کارت گرافیک های دنیا هم مشکل داره ، بعضی جاها فریم بازی زیر 10 میاد ، بساط فش دادن به راکستدی هم توی فروم رسمیشون تا چندین هفته به راه بود و قرار بود یه پچ بدن که این مشکلات رو حل کنه ، ولی نتونستن کاری بکنن و DX11 ـه بازی همچنان یه فاجعه است.

در ضمن من حرفی از C2 زدم ؟ گفتم DX11 ـه C2 بهتر از AC ـه ؟ (گرچه هست و بسیار هم بهتر از AC ـه از نظر تکنیک های DX11) . فقط گفتم که AC اوضاع DX11ـش بسیار خرابه ، با مثال زدن این بازی برای عملکرد مناسب DX11 ، فقط بساط خنده رو فراهم میاری.

حالا تو چطور این مسائل رو ربط دادی به مقایسه ی خود بازیها ؟ واقعا این "به جاده خاکی زدن" ها فقط از خودت بر میاد.

حالا من کاری ندارم !!
ولی من کرایسیس 2 و ارخام سیتی رو بصورت معمولی 60 تا ثابت میگرفتم !!
با دایرکت 11 ارخام سیتی متوسط 15 تا، کرایسیس 2 متوسط 30 تا !!!!!
:d

اون دفعه هم گفتم یکی پرید به من این دفعه هم میگم همین Batman AC حتا تو نسخه ی DX11 هم به مراتب بهتر از C2 عمل کرده بود.
منم بلدم بازی بسازم DX11 ش 2 فریم هم نده ولی گرافیکش خدا باشه.
اشاره ی مستقیم به حرف های پیشین ترول های Crysis

پ.ن : یک منطقی هست بهش میگم گریه ی حضار ( Cryhozar :D ) که اونم اینه که، هر بازی ای به طور کلی در مقابل ساخت های Crytek فاجعه ای بیش نیست. اگر صحبت درباره فلان بازی بشه میکن اون اسکریپت شده است درباره open World بشه میگن فاجعه است اگر درباره ی هر بازی ای صحبت کنی یک چیزی توش گیر میارن. بعد میگی هوش مصنوعی میگن نه خوب بود. میگیم اپتیمایز نبودن میگن نه نمیشد. میگیم افت فریم میگن نه کوش؟ میگیم باگ میگن وا؟ باگ چاشنی بازیاست. میگیم مدلینگ پائین میگن اِ؟ شوخی میکنی؟ میگیم محیط های بسته میگن نه ترخدا محیط های باز هم بخواه؟
خلاصه منطق قشنگیه :دی.

من شمارو میسپارم به خدای بزرگ، شب قدری دعاتون میکنم همه اتونو انشاالله هرکسی به نداشته هاش برسه ما به پول و شما رو دیگه هرچی که ندارید :|.
خیلی خندیدیم . من موندم با این خذعبلاتی که میبافی چرا بن نمیشی . پارتیت کلفته؟

اون دفعه هم گفتم یکی پرید به من این دفعه هم میگم همین Batman AC حتا تو نسخه ی DX11 هم به مراتب بهتر از C2 عمل کرده بود.
دشمنیت با کرایتک چی هست ؟
پول نداشتی سیتم خوب بگیری بازیهاش رو در آخرین حد گرافیکی بازی کنی؟

اصلا تو با گیرز 3 کاری نداشته باش ! مگه همین Star Wars 1313 با ue3 ساخته نشده ؟! یا همین batman با ue3 ساخته شده ! و روی کنسول در کاندیهای اخر سال vga بود ! دقیقا یعنی نظر اکثر سایتها بجای کرایسیس 2 بازی بتمن لیاقت بیشتری داشته ! حالا تو بگو من نظر سایتها برام مهم نیست

بعد اینکه من کاری ندارم کرایسیس 2 کنار بقیه بازی ها بیشتریت تعریف را شنیده ! نتیجه مهمه مطمئنا بعد u3 بازیه rage بیشترین شانس را داشت .
منظورم اینه همچین دارید از کرایسیس 2 و انجینش تعریف میکنید هرکی ندونه فکر میکنه گرافیکش یک نسل با بقیه بازی ها فرق داره ولی نمیدونم چرا این فرقه 1 نسل باعث نشده بهترین انتخاب باشه ؟! همه کور تشریف دارند ؟!
متن پنهان:

---------------------------

دوست عزیز باز دوباره داری تبلیغات میکنی.؟ بزار خاطره فجایع جان کارمک از ذهن بروبچ پاک بشه بعد بیا یه موتور دیگرو بکن تو بوق و کرنا.

ue4 رو هم دیدیم ! گرافیک ue3.99 از گرافیک ue4 بیشتر بود! این شرکت به جای پیشرفت داره پس رفت میکنه !
اولین بازی هم که با این موتور ساخ0ته شد رو هم دیدیم . مسخره تر از این نمیشد!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or