Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
فکر کن 20 تا بادوم زمینی شیرین (عادی) خوردی و خیلی خوشحالی اما آخرین بادوم زمینی که میخوری تلخ باشه :D همشو میشوره میبره :D

به همین خاطر من بادوم هندی رو به بادوم زمینی ترجیح میدم.
بنظرم بادوم هندی و پسته بهترین ها هستن.
آجیل همه جوره خفنه دیگه چونه نزنید :D

بازی با دوربین ایزومتریک بای دیفالت از بازی های سوم شخص و اول شخص و دو بعدی اعتیاد آورتره :D نمیدونم چرا ولی همینه که هست :D
کلا بازی ایزومتریک که میگیری دستت مفهوم زمان از دست میره.
قطعا همینه و منم دلیلش رو نمیدونم.
یه حس خداگونه میده بهت نسبت به جهان بازی. نمیتونی ولش کنی

پسته اوریتد هست، هیچوقت علاقه نداشتم بهش
لانگ لیو بادوم زمینی:D

بادوم هندی سلطانه :-" والسلام :D
پ.ن: البته چلغوز هم پشت سرش به عنوان ژنرال می تازه :D
اول اینو بگم تا قرن ها برام سوال بود چرا میگم کازو کسی نمیفهمه دارم چی میگم:-" جز دور و بری های خودمون:دی

بعدها فهمیدم گویا در دیگر نقاط ایران به کازو میگن بادم هندی:-"

بگذریم:دی

1.کازو
2.بادم زمینی
3.دیگر آجیل های شور

حیف پولی که این وسط پای آجیل شیرین داده میشه:-"
پسته تر هم کلا تو یک کتگوری جداییست و جایگاه آسمانی دارد:دی

بازی با دوربین ایزومتریک بای دیفالت از بازی های سوم شخص و اول شخص و دو بعدی اعتیاد آورتره :D نمیدونم چرا ولی همینه که هست :D
کلا بازی ایزومتریک که میگیری دستت مفهوم زمان از دست میره.
الان که کلا ری‌اکشنی نیست اما اون موقع هم که بود، ری‌اکشن مد نظر برای این پستت من توش وجود نداشت(:|

یادم رفت بگم آجیل(شور) همه جوره خفنه جز تخمه منحوس جاپنی :-"
آره. منم از تخمه جاپنی بدم میاد.
فقط کنسول پلی استیشنشون خوبه این جاپنی ها.:D (شوخی کردم. بعضی از فیلم ها ، انیمه ها و ویژگی های فرهنگیشون هم خوبه:D)

اول اینو بگم تا قرن ها برام سوال بود چرا میگم کازو کسی نمیفهمه دارم چی میگم:-" جز دور و بری های خودمون:D

بعدها فهمیدم گویا در دیگر نقاط ایران به کازو میگن بادم هندی:-"
جانا سخن از دل ما میکنی وقتی پی به این نکته بردم که بهش میگن بادوم هندی دیگه اون آدم سابق نشدم :D نگو که الوک رو هم میشناسی

XsmokeX

درستش کردم

آخرین ویرایش:
جانا سخن از دل ما میکنی وقتی پی به این نکته بردم که بهش میگن بادوم زمینی دیگه اون آدم سابق نشدم :D نگو که الوک رو هم میشناسی
چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا داداش :D بادوم هندی موضوع بحث بود بادوم زمینی از کجا وارد ماجرا شد یهو؟ :-"

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
جانا سخن از دل ما میکنی وقتی پی به این نکته بردم که بهش میگن بادوم هندی دیگه اون آدم سابق نشدم :D نگو که الوک رو هم میشناسی

XsmokeX

درستش کردم
الوک رو نشنیده بودم، سرچیدم فهمیدم چیست، ما بهش میگیم اَخور :-"
اینم چیز جالبیه ولی در موردش مودیم! بعضی وقتا خیلی حال میده و بعضی وقتا نه:-" (الان که بحثش شد... قرن هاست ندیدم و نخوردم:| :-"

من استان فارس هم شنیدم میگن کازو بعضیا
نگو Q8 م همین بوده
منم استان فارسیم :D

کازو فکر کنم عربیه، و چون جنوب فارس خیلی ها میرن کشورهای خلیج، خیلی از تلفظ ها و اسم هایی که استفاده میکنند عربیه :D اینم یکیشه :-"
سال ها پیش سر آجیل اینا بحث بود با یکی از دوستان، هی هرچی میگفتم کازو میگفت تا حالا نشنیدم، تو گوگل عکسش رو سرچ کردم براش فرستادم، گفت این که بادوم هندیه!
به قول دوستمون دیگه اون آدم سابق نشدم:)) :-"

راستی Q8=کویت :-"

زندگی اجتماعی جای خود (:-")

اما در روز عشاق:

اومدن به BC و بحث و جدل در تاپیک امتیازات هورایزن و Stevivor و انپاپیولار سنتر و اجیل و الدین رینگ و غیره >>>>>>> رفتن به این فروشگاه ها و خرس و قلب قرمز خریدن و بعدشم کافه :-":-"

اگرم ادم مجبور شه بره باز هم:

چک کردن بازیسنتر با گوشی تو کافه >>>>>> دقت 100% به کافه نشینان :-":-"

خداوند یک عشق با درک و کمالات گیمینگ هم به همه ما عطا بفرمایند :-":-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or