Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
آنپاپیولار که چه عرض کنم،کامنت جهت خودکشی:D

بدتر از خود سریال the last of us ،طرفداراهاش هستن که یه طوری هر چیز این سریال رو میگن شاهکاره که انگار تازه پریروز فهمیدن چیزی به اسم تلویزیون و فیلم و سریال وجود داره ;))

تو قسمت دوم وقتی تو موزه اون زامبی ها حمله میکنن 100 تا تیر میزنه ولی نمیتونه بکشتشون.از 2 متری میزنه تو پا و سینه طرف.بعد تو قسمت 5 با اسنایپر اون کامیون گنده که داره تو خط مستقیم حرکت میکنه رو نمیتونه راننده اش رو بزنه.10 تا تیر حداقل زد تا خورد بهش ولی 2 ثانیه بعد وقتی زامبی ها از زیر زمین ریختن بیرون و با سرعت دارن حرکت میکنن،خیلی راحت هر کی رو با اولین تیر میزنه.بعد به این میگن شاهکار:))

متال گیر فنتوم پین که 2015 ریلیز شد درباره درد فانتوم تحقیق کردم
از اون موقع برام سوال بود که بدترین درد چیه... درد فانتوم، کلیه درد، دندون درد و...

یه قضیه‌هایی پیش اومده اخیرا، یه هفته‌اس نمی‌تونم راه برم
اینکه بری لب چشمه، تشنه برگردی بدترین درد دنیا رو داره
بلو بالز واقعا بیچاره میکنه ادمو
تازه منتالی هم زجر میکشی :))
بری لب چشمه بسیار راحت امکان آب خوردن داشته باشی، ولی بنا به احترام به شخص مقابل چشم پوشی کنی؛
قشنگ میترکونتت از داخل،میدونی...😅

ویرایش: ترکوندنش بخش جسمیش رو منظورم نبود که درمانش رو به درستی دوستان بیان کردند قبل تر.😅

آخرین ویرایش:

بدتر از خود سریال the last of us ،طرفداراهاش هستن که یه طوری هر چیز این سریال رو میگن شاهکاره که انگار تازه پریروز فهمیدن چیزی به اسم تلویزیون و فیلم و سریال وجود داره ;))

تو قسمت دوم وقتی تو موزه اون زامبی ها حمله میکنن 100 تا تیر میزنه ولی نمیتونه بکشتشون.از 2 متری میزنه تو پا و سینه طرف.بعد تو قسمت 5 با اسنایپر اون کامیون گنده که داره تو خط مستقیم حرکت میکنه رو نمیتونه راننده اش رو بزنه.10 تا تیر حداقل زد تا خورد بهش ولی 2 ثانیه بعد وقتی زامبی ها از زیر زمین ریختن بیرون و با سرعت دارن حرکت میکنن،خیلی راحت هر کی رو با اولین تیر میزنه.بعد به این میگن شاهکار:))
آخ من چقدر بند و موزیسین اینجوری دوست دارم که چون نمی‌خوام قاطی طرفداراشون بشم جایی رو نمیکنم :))) حتی وضعیتم با RP هم همینه.

ری اکشن بعضیایشون برای من یادآور این بخش از سریال فمیلی گایه!:

View attachment all reaction videos on Twitter- -Family Guy mimicking The Teen Choice Awards_cartoon character...mp4

من از سریاله خوشم میاد ولی به هرحال نمیرم تو تاپیکش چون نظرات احمقانه زیاده
ببین کسی که بگه درکل این شاهکاره خب اغراق داره میکنه ولی نسبت به سابقه اقتباس های گیم خیلی خوبه
دلیل اصلی پربیننده بودنش هم همینه، من خودم مطمئن نیستم اگه بخاطر بازیش نبود انقدر خوشم میومد.
مثلا شاید در اون حالت 7/10 میدادم بهش ولی الان 8.5 میدم.
در ضمن لست آف آس راجع به رفتار ها انتخاب ها و روحیات مردم تو یه محیط کاملا درمانده و بقا محوره. سریال اکشن نیست که شما دقت تیر اندازی رو اندازه گرفتی و به عنوان ایراد مطرح میکنی.
گرچه بعید میدونم تو هیچ اثر سینمایی فیکشنالی همچین ایراد هایی منطقی و پخته باشه.
مثل این میمونه مرسدس بنز یه مدل جدید ماشین طراحی و معرفی کنه بعد بگی از رنگش خوشم نیومد

خوب تو چند تیر اولش با اسنایپر قلق تفنگ دستش نبوده. اگر همینکه سلاحو برداشت فیکس میزد بین دو ابرو طرف بد بود!

• Smile
Reactions: hamid_barca
من از سریاله خوشم میاد ولی به هرحال نمیرم تو تاپیکش چون نظرات احمقانه زیاده
ببین کسی که بگه درکل این شاهکاره خب اغراق داره میکنه ولی نسبت به سابقه اقتباس های گیم خیلی خوبه
دلیل اصلی پربیننده بودنش هم همینه، من خودم مطمئن نیستم اگه بخاطر بازیش نبود انقدر خوشم میومد.
مثلا شاید در اون حالت 7/10 میدادم بهش ولی الان 8.5 میدم.
در ضمن لست آف آس راجع به رفتار ها انتخاب ها و روحیات مردم تو یه محیط کاملا درمانده و بقا محوره. سریال اکشن نیست که شما دقت تیر اندازی رو اندازه گرفتی و به عنوان ایراد مطرح میکنی.
گرچه بعید میدونم تو هیچ اثر سینمایی فیکشنالی همچین ایراد هایی منطقی و پخته باشه.
مثل این میمونه مرسدس بنز یه مدل جدید ماشین طراحی و معرفی کنه بعد بگی از رنگش خوشم نیومد
این دیگه چه توجیهی بود خدایی؟ :|
طرف میگه از شدت شاهکار بودن اشک ریختم برای این قسمت...بله اشک ریخته :oبعد که بگی فلان جاش چرا احمقانه بوده،بگی چون ژانر اکشن نیست اشکالی نداره؟شاید ژانر اصلیش درام مثلا باشه ولی وقتی این همه صحنه اکشن و تیراندازی و کشتن داره چطور میگی نباید ایراد حساب کرد؟؟؟طرف بعد 20 سال تو قسمت 2 نمیدونه کجای این موجودات باید بزنه تا بمیرن؟بعد تو قسمت 5 همون طرف میشه متخصص؟
حالا تیراندازی هیچی این صحنه رو چی میگی
بعد کلی گشتن بالاخری هنری رو پیدا کردن با 100 نفر آدم گنده و مسلح ریختن طرف رو محاصره کردن بعد هی میگه بیا از پشت ماشین بیرون،بعد اون میگه نمیام مگر اینکه بذاری بچه ها برن:))انگار یه رودخونه با کلی تمساح بینشون هست.خب برو خرکشش کن بیارش.یا رابطه مصنوعی الی با برادره:-&این همه مشکل تو یک قسمت بعد بیای بگی شاهکاره؟

همون مرسدس بنز هم اگه رنگ اون ماشین جدید و شاهکارش قهوه ای متمایل به مدفوعی باشه چرا نباید بگم از رنگش خوشم نمیاد؟;))

من خودم این سریال رو دوست دارم و نگاه هم میکنم ولی در حد 7.5تا8 امتیازش رو میدونم نه این شاهکاری که طرفداراش میگن که صنعت فیلم و سریال به قبل و بعدش تقسیم میشه

خوب تو چند تیر اولش با اسنایپر قلق تفنگ دستش نبوده. اگر همینکه سلاحو برداشت فیکس میزد بین دو ابرو طرف بد بود!
داداش ولمون کن.این دیگه چه دفاعیه سمی بود:))بعدش هم سریع تبدیل شد به متخصص.پشه رو هوا نعل میکرد;))
بعد تو قسمت دوم:
اونجا چرا بعد 20 سال نمیدونست باید کجای این موجودات بزنه؟احتمالا اونجا هم استرس داشته:D

• Like
Reactions: pouria.sh
ولی در حد 7.5تا8 امتیازش رو میدونم نه این شاهکاری که طرفداراش میگن که صنعت فیلم و سریال به قبل و بعدش تقسیم میشه
خب در همین حدودم هست. نمیدونم کی گفته سریال به قبل و بعد این تقسیم میشه؟ :D
تو گروه اقتباس های گیم عالی محسوب میشه یا شاید بین کارای آخرالزمانی دیگه
ولی معلومه که تو تاریخ تلویزیون سریالای خیلی مهم تری داشتیم که قابل مقایسه نیستن و اصلا مقایسه شون اشتباهه.
ایرادای که از قسمت 5 گرفتی هم اکثرا منطقی بود ولی من بشخصه چیزای مهم تری رو همیشه اولویت میدم برای بررسی و ایراد گرفتن
مثلا تو همون 5 کاراکتر کیتلین بنظرم طبیعی در نیومده بود، انگار میخواستن یه کاراکتر سایکوپث ریلکس درست کنن ولی مصنوعی و غیرواقعگرا شده بود.
یا اینکه یه دیالوگایی میگفتن که شرایط و انتخابای هنری رو شبیه کنن به پایان جول، خب این ایده خوبیه ولی یه مقدار دیگه زور چپون کرده بودن طوری که کسی که بازی کرده و داستانو میدونه اونجا از ایمرژن اش کنده میشه و شعاری بنظر میاد.

در کل بخاطر همون قسمت 5 بود که من دیگه تو تاپیک اون سریال نرفتم چون دیدم همونایی که به قسمت 3 فحش میدادن بدون دلیل منطقی یه دفعه این قسمت رو شاهکار خطاب میکنن
(چون اکشن و زامبی کشی داره یا چی؟!!)

پ.ن: حس میکنم سر تا پای این پستم آنپاپیولار بود و حقیقتا مناسب این تاپیک!

• Like
Reactions: hamid_barca
هر مدیوم در هر زمینه ای بالاخره یه عده طرفدار داره. مثلا وقتی دقت کنی ببینی اونایی که دارن برای تماشای 20 نفر که دنبال یه توپ میدون گروه گروه با هم دعوا میکنن که همین اواخر خوندم یه جای تو اروپا دو تا شهر نزدیک به هم ریختن و چند نفرشون راهی بیمارستان شدن. این برای مردم دنیا قابل درک هست.
یا طرف میره کنسرت فلان خواننده از شدت ذوق اشک میریزه.
حالا ممکنه یکی هم یه فیلم ببینه و با اون کاراکتر ارتباط بگیره و با کشته شدنش احساسی بشه.
یکی یک کتاب بخونه و این حالت براش پیش بیاد و یا یه موسیقی بشنوه و احساس همزاد پنداری بهش دست بده.
در مرحله اول مسخره کردن این احساس کار درستی نیست.
در دیدگاه کلی تر هم اگر چه در زمینه فوتبال و یا موسیقی و یا مدیا و یا ویدیو گیم وقتی یه عده دارن لذت میبرن من درک نمیکنم چرا بقیه از این لذت بردن اونا رنج میبرن.

اصلا عجیب نیست که ادما تجربه و زندگی گوناگون => اگاهی گوناگون، جهان بینی گوناگون، نظرات گوناگون، انتظارات گوناگون، سلایق گوناگون، متفاوت از زمین تا اسمان، داشته باشند، در حد 2+2=4 عادیه و عجیب نیست،

چیزی که عجیبه، ادمایی هستند که حتی تحمل نظرات گوناگون ملت در مورد یک محتوای رسانه ای رو هم ندارند (دیگه خدا رحم کنه به مسائل جدی تر) البته که همچنان در بخش هایی از جغرافیای ما این موضوع نه تنها عجیب نیست، که یک پدیده بسیار ریشه دار هم هست،

ملت به n دلیل، "دوست" دارند که از یک محتوا خوششون بیاد، تمام شد و رفت، این نه تنها به شما و من مربوط نیست، که به شدت عجیبه اگر شما و من خودمون رو به در و دیوار بزنیم که نظر "دیگران" رو تغییر بدیم،

خیلی خوب میشه اگر خودمون، و نظرمون، رو مرکز جهان فرض نکنیم، چون نیست، نه تنها نیست، که همچین فرضی، به هیچ عنوان نشانه ی خوبی در مورد یک ادم، نیست. خیلی خوب میشه سرمون در مورد سلیقه و نظر شخصی ملت مثل کامنت در یک فروم، تو کار خودمون باشه،

** به شخصه اگه قرار باشه به نظرات دیگران اهمیت بدم و وظیفه خودم بدونم که نظر دیگران رو تغییر بدم و "ارشاد" کنم، باید با 99 درصد ادما وارد بحث شم، چون معمولا به شدت نظر متفاوتی دارم، اما حقیقتا نه تنها برام اهمیتی نداره که دیگران چه فکری میکنند(در موارد عادی مثل مدیا در مفهوم فیلم و سریال و بازی و فولان)، بلکه حوصله و جذابیتی هم برام نداره، و مهم تر، به نظرم این یک موضوع فرهنگی به حساب میاد، اگه من نتونم در حد یک محتوای تصویری یا شنوایی، نظر دیگران رو تحمل کنم، دیگه وای بر من، و وای بیشتر بر جامعه ای که من درش حضور دارم... بیچاره ان جامعه...

**نظر شخصی

هر مدیوم در هر زمینه ای بالاخره یه عده طرفدار داره. مثلا وقتی دقت کنی ببینی اونایی که دارن برای تماشای 20 نفر که دنبال یه توپ میدون گروه گروه با هم دعوا میکنن که همین اواخر خوندم یه جای تو اروپا دو تا شهر نزدیک به هم ریختن و چند نفرشون راهی بیمارستان شدن. این برای مردم دنیا قابل درک هست.
یا طرف میره کنسرت فلان خواننده از شدت ذوق اشک میریزه.
حالا ممکنه یکی هم یه فیلم ببینه و با اون کاراکتر ارتباط بگیره و با کشته شدنش احساسی بشه.
یکی یک کتاب بخونه و این حالت براش پیش بیاد و یا یه موسیقی بشنوه و احساس همزاد پنداری بهش دست بده.
در مرحله اول مسخره کردن این احساس کار درستی نیست.
در دیدگاه کلی تر هم اگر چه در زمینه فوتبال و یا موسیقی و یا مدیا و یا ویدیو گیم وقتی یه عده دارن لذت میبرن من درک نمیکنم چرا بقیه از این لذت بردن اونا رنج میبرن.
خدایی این قسمت حرفات منطقی نیست.کسی رنج نمیبره از شادی بقیه(مگه اسکولی چیزی هستیم؟؟ :D )بحث رفتار غیر منطقی هست.اونم جایی که اظهار نظر در چارچوب قوانین سایت برای همه آزاده(تازه اسم تاپیک هم توجه کنید;)))پس اگه یکی بگه فلان چیز شاهکاره،منم حق دارم با دلیل بگم خیر اینطور نیست.همین...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or