Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
View attachment 279554
لطفا بعد از خوندن متن بالا از خنده خراب کاری نکنید یا از گریه به حالمون از حال نرید!

و اشتباه نکنید این یا مقاله س ها!

@Akiba
@Z-fan

احساس کردم شما انیمه می‌بینید برای همون تگ کردم.
مرز های ک.. گفتن بار دیگه جا به جا شد

View attachment 279554
لطفا بعد از خوندن متن بالا از خنده خراب کاری نکنید یا از گریه به حالمون از حال نرید!

@Akiba
@Z-fan

از این مطالب زیبا زیاد هست:))
یه مشت انسان به شدددددددت تباه از یک زاویه ی نااااااابود میشینند هر متریال غیر حکومتی رو میبینند و نقد میکنند و گند میزنند تو همه چی:دی

کلا این جماعت معتقدن یه مشت جامعه شناس پشت ساخت فیلم/انیمه/بازی و ... نشستن، دارن تلاش میکنند چجوری جامعه و جهان رو برای تغییرات آینده آماده کنند... مخصوصا چجوری ایرانی جماعت رو مورد هدف محصولات جوری قرار بدن که خود ایرانیا نفهمن و بیفتند تو تله:))

ما هم همه افتادیم تو تله:دی

از این مطالب زیبا زیاد هست:))
یه مشت انسان به شدددددددت تباه از یک زاویه ی نااااااابود میشینند هر متریال غیر حکومتی رو میبینند و نقد میکنند و گند میزنند تو همه چی:D

کلا این جماعت معتقدن یه مشت جامعه شناس پشت ساخت فیلم/انیمه/بازی و ... نشستن، دارن تلاش میکنند چجوری جامعه و جهان رو برای تغییرات آینده آماده کنند... مخصوصا چجوری ایرانی جماعت رو مورد هدف محصولات جوری قرار بدن که خود ایرانیا نفهمن و بیفتند تو تله:))

ما هم همه افتادیم تو تله:D
دقیقا از این اسگلا کم نیست. یه سری اسگل مستند ارایول درست میکنن، یه سری اسگل دیگه تو تاپیک رزیدنت اویل ربطش میدن به اون. کلا از این اسگلا کم دورمون رو نگرفتن. بدبخت ما که یه زمان حرفاشون رو باور میکردیم...

View attachment 279554

@Akiba
@Z-fan

Fkd4JbeX0AAwBr4.jpeg

متاسفانه کشتی نداشتیم که وارد میدون بشیم:(

View attachment 279554

@Akiba
@Z-fan

ممنون بابت اشتراک گذاری این مقاله بصیرت افزا :D

3 دی نت ملی میشه . . .
موقع خودکشی لباس چی بپوشم؟؟ 🤔
یه چی بپوش که از خودکشیت سو استفاده نشه:-"
راه بهتر از خودکشی اینه که براش بجنگی...نهایت اونا میکشنت:|
راه خودکشی بهتر اینه در حرکتی نمادین خودکشی کنی، یه جای شلوغ، جلوی هزار چشم و دوربین، نری یه جا بی خبری!

بود آیا که در میکده‌ها بگشایند
گره از کار فروبسته ما بگشایند

اگر از بهر دل زاهد خودبین بستند
دل قوی دار که از بهر خدا بگشایند

به صفای دل رندان صبوحی زدگان
بس در بسته به مفتاح دعا بگشایند

نامه تعزیت دختر رز بنویسید
تا همه مغبچگان زلف دوتا بگشایند

گیسوی چنگ ببرید به مرگ می ناب
تا حریفان همه خون از مژه‌ها بگشایند

در میخانه ببستند خدایا مپسند
که در خانه تزویر و ریا بگشایند

حافظ این خرقه که داری تو ببینی فردا
که چه زنار ز زیرش به دغا بگشایند

View attachment 279554

@Akiba
@Z-fan

این توضیحات همه یه طرف، آدرس ایمیل یارو یه طرف دیگه.

یعنی چی میخوام خود کشی کنم لباس چی بپوشم. یکی دیگه میگه لخت باشه بهتره یا چمیدونم از این داستانا. یعنی الان اینایی که رفتن کف خیابون همچین مایند ستی داشتن؟
بابا طرف واسه اصل خوده زندگی صداش در اومده...
دوستان حواسا کجاست؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or