Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
از آسمون روی سر آرتاس گلبرگ می بارید...
پایان کمپین هیومن، اشکار شدن خیانت ارتاس (هرچندخودش دیدگاه دیگری داشته باشه)

وارکرفت 3 مجموعه از بهترین ها و شاهکارهاست، لور که جای خود اما کلا از یکی از بهترین روایت و داستان ها گرفته تا طراحی گیم پلی (و بستر وحشتناک خفنی که برای شکل گیری n عدد ماد و بعد ها بازی جداگونه مانند لول و دوتا، پدید اورد) تا ساندترک وحشتناک خفن (reign of chaos >>> frozen throne)

من هنوز که هنوزه فکر کنم رکورد بیشترین پلی تایمم وارکرفت 3 + فروزن ترون باشه (نه پلی ترو، صرفا پلی تایم، البته پلی ترو زیادی هم تو وارکفت 3 دارم) ( پلی تایم هم نمیدونم چقدر ولی چندین هزار ساعت شایدم +10 هزار از 2002-3 تا 2014-15 که گیم نت میرفتم، حتی بعد از اونم فکر کنم 2018 خونه یک بار دیگه کمپین هارو بازی کردم، از قدیم تو خونه هم بازی میکردم)، واقعا یادش بخیر، چه دورانی بود تو گیم نت لوکال مولتی پلیر 8 نفره میزدیم، بیلدینگ، یک ددلاین تعیین میکردیم که مثلا بعد 15 دقیقه میشه حمله کرد، گاهی اوقات 2 تیم یا 3 تیم میشدیم و گاهی فرد فرد، معمولا بازی تیمی بی نهایت لذت بخش بود، پارادوکس جالبش برای من اینه که من معمولا سینگل پلیر باز هستم، با این حال یکی از خفن ترین تجربیات گیمینگم تا امروز، مولتی پلیر وارکرفت 3 و مخلفاتش تو گیم نته،

بعد ها (بعد از پچ 1.21 و بعد ها 1.27) که تنوع ماد ها زیاد شد هم که هیچی نگم، عاشق تاور دیفنس ها بودم، بعضیاشون که هیرو محور بودن و باید مپ رو تسخیر میکردی که به باس برسی عملا ادونچر هم داشتند، یادمه بزرگ تر که شده بودم (2008-9 به بعد) گاهی شبا تا 3 4 صبح میموندیم گیم نت بازی میکردیم، حتی چند سال بین همسایه ها کابل لن (با هاب) کشیده بودیم و از خونه مولتی میزدیم، فکر کنم 2009-10 به بعد بود که یک سری برنامه برای بازی انلاین اومد(زمانی که ماد دوتا راه افتاده بود) که اسم برنامه یادم نیست (اینترفیس قرمزی داشت) که از اینجا انلاین بازی کردنمون هم شروع شد، در مورد wow هم، من همون سال های اول که wow اومده بود تو گیم نت زیاد بازی کردم لول 80 هم رسوندم فکر کنم اما در مقابل تجربیات شما wow بازی کردنم کژال به حساب میاد، با این حال میتونم بگم تقریبا تک تک مپ ها و ماد های وارکرفت 3 رو تا 2013-14 بازی کردم، یادمه لب به لب بودیم، بعنی هرچی میومد بازی میکردیم :D

نمیدونم اما خیلی دوست دارم یک روزی تجربه وارکرفت 3 در یک بستر جدید برام تکرار شه... جالبه بگم وارکرفت 3 یا امثال Battle for Middle-earth جز اجزای اصلی و دیفالت ویندوز من بودند همیشه و باید همیشه در دسترس باشند، یعنی هنوز که هنوزه بعد از راه اندازی ویندوز یکی از کار های اصلیم نصب این استراتژی هاست :D

انتشار تریلر cg قبل از انتشار بازی یکی از بیخودترین کاراست .
اگه بازیتون آمادست که از گرافیک اصلی بازی نمایش بدین هیچیتون کم نمیشه و اگه آماده نیست و قراره 5 سال دیگه منتشر بشه اصلا نمایشی ندین بهتره.
معمولا ی سی جی که هیچ ربطی به بازی اصلی نداره نمایش میدن تهشم ی لوگو میچسبونن بهش میگن برین تا n سال دیگه شاید آماده بشه بازی.

بازیسازی شغل اورریتدی هست :-" :D
با توجه به نظرهات کلا در مورد بازی ها توی این تاپیک، بیا بگو دقیقا کدوم بخش دنیای گیم حذابه:-" واقعا کنجکاو شدم:دی

چون این نظرات جوریه که مثلا پدربزرگم انگار داره در مورد بازی ها نظر میده و کلا از همه بخشاش بیزاره:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or