Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
از عوض شدن آواتار بعضی از کاربرای #بازی سنتر متنفرم...
مثلا Cloud Strife آواتارشو عوض کنه اعصابم بهم میریزه! چون با همین مشخصه از اول میشناختمش. نمونه واضحش هم پدید آورنده تاپیک :(
کاملا حرف درستیست.
یک کاری که فقط یکبار باید انجام بدی و آواتار رو انتخاب کنی.
دیگه بهش فکر هم نکنی که بخوای عوض کنی.

حالا آوتار که خوبه و اصولا برای تنوع عوض میکنن.
این تغییر نام کاربری خیلی بدتر هست.
ما که آخرش میفهمیم کی هستی ، چرا زحمت به خودت میدی؟ :))

ولش کن آقا.بحث بی فایدس :))

روانشناس نداشتیم تو بحث زمان انتقام و بی خیال شدنش که پیدا کردیم

طرف داره تو ویدیو میگه چرا اسم را میگن.کسی که زده کل فایرفلای نیست و نابود کرده. بعد میگن دیگه طوری نیست بعد 5 سال کسی دنبال انتقام نیست!:))

در مورد انتقاد به گفتن اسم یک نفر اینطوری زیر همون ویدیو پاسخ داده.خدایی سطح جوابو

۳.تامی اول پرسید که اینجا چکار میکنن و بعد که دکتره با چهره باز و لبخند خودش رو معرفی کرد بعد تامی هم اسم خودش رو و بعد جوئل.

در مورد داستان هم خیلی بزرگش نکنید.کل بازی روی مسئله ای به اسم انتقام بود و بس.تهش اینکه ببخشین همو، خوب باشین با هم ، پیش میاد دیگه، زندگی زیباست و انتقام تلخ!:))

من فقط خواستم اون سوتی را بگم که گفتم و کاملا هم سوتیه.تحت هر شرایطی تو همچین دنیایی نباید اسمتو بگی.اون هم کسی که یک لشکر آدم کشته=))

بای فعلا>:)

دوباره استفاده کردن از یه سری انیمیشنای یه بازی قبلی که در نهایت تغییر خاصی نمیخواد بکنه تو بازی بعد کار بسیار منطقی ایه و ملت به سری سولز الکی گیر میدن سر این موضوع.
این واقعا نباید تو این تاپیک باشه
احمقانه است یه عده سر هر بازی ای به خاطر این قضیه شروع می کنن غر زدن
از عوض شدن آواتار بعضی از کاربرای #بازی سنتر متنفرم...
مثلا Cloud Strife آواتارشو عوض کنه اعصابم بهم میریزه! چون با همین مشخصه از اول میشناختمش. نمونه واضحش هم پدید آورنده تاپیک :(
ای بابا :(

id Tech 5 بدترین و مزخرف ترین موتور بازی سازی

بتسدا گیم استدیو عقب افتاده ترین شرکت از نظر گرافیک فنی

لست گاردین بهترین بازی فامیتو اوئدا است
مورد اول رو لطفا توضیح بدید ممنون میشم

چون از دید من گیمر بسیار انجین بهینه ای هست

آخرین ویرایش:
دوباره استفاده کردن از یه سری انیمیشنای یه بازی قبلی که در نهایت تغییر خاصی نمیخواد بکنه تو بازی بعد کار بسیار منطقی ایه و ملت به سری سولز الکی گیر میدن سر این موضوع.
Counter Point: سیکوئل‌ها به کل نباید وجود داشته باشن. و یا باید به عنوان DLC و add on عرضه بشن.
برای مثال فورزا هورایزن 4 و 5 می‌تونستن بسته‌های الحاقی سی دلاره برای 3 باشند. وجود این دو بازی به عنوان یه اثر جدا به هیچ وجه ضروری نبود.
(just look at the chad devs of Terraria... instead of giving us Terraria 2 or 3, they keep giving more content for the base game. For free.)

آخرین ویرایش:
Counter Point: سیکوئل‌ها به کل نباید وجود داشته باشن. و یا باید به عنوان DLC و add on عرضه بشن.
برای مثال فورزا هورایزن 4 و 5 می‌تونستن بسته‌های الحاقی سی دلاره برای 3 باشند. وجود این دو بازی به عنوان یه اثر جدا به هیچ وجه ضروری نبود.
(just look at the chad devs of Terraria... instead of giving us Terraria 2 or 3, they keep giving more content for the base game. For free.)
یک سری بازیا آره، و برای همین رو به سمت سرویس محور شدن و ساپورت چند ساله میرن

ولی در مورد خیلی بازی ها خیر

---

در مورد مشکلی نداشتن تو تغییر انیمیشن ها هم مخالفت خودم رو اعلام میکنم:-"
به نظرم یکی از موارد خیلی تو چشم که نشون میده و 24ی هم جلوی چشمت هست که این بازی تغییر کرده و شماره جدیده، همین انیمیشن هاست

دیگه چه برسه IP جدید:-"

اگر قرار باشه عینا انیمیشن کپی بزنند، و بازی به همون اندازه محتوای قبلی هم تحویل بدن
بی زحمت هزینه ای که بابت انیماتور میدادن رو هم از قیمت بازی کم کنند:-" (البته این بخش شامل الدن رینگ نمیشه ، ولی به عنوان مثال GOW:A برای من خیلی رو اعصاب بود که یک سری از دشمن ها رو رنگ کرده بودن و به عنوان دشمن جدید داده بودن و انیمیشن هاشون عینا همون بود! اتفاقی که توی هیچکدوم از 5 بازی قبل سری نیفتاده بود! )

من بعد از یه مدت اصلا یادم نمی‌مونه اون بازی رو انجام دادم یا نه:>
اتفاقا یه بار یه مورد مشابه پیش اومد و یه بازی ای رو داشتم انجام میدادم، وقتی رسیدم وسطای بازی یهو احساس کردم که بازی رو قبلا رفتم:-" :D

بدترین شخصیت های اصلی رو jrpg ها دارن، مخصوصا اونایی که یه شونن شخصیت اصلیشون هست. شخصیت پردازی سطحی، آی کیو در حد جلبک، صدای روی مخ، هر چند ثانیه یه بار از خوبی دوستی و بدی کشتن میگن، بدتر از همه اینکه توی گروهشون هیچکس هم نظر دیگه ای مخالف به اون نباید داشته باشه و اگه داشته باشه هم به زور نظر خودش رو بهشون اعمال میکنه، تمام دخترهای گروه هم جذب کاریزمای طرف میشن و یک نه هزار دل عاشقش میشن. خلاصه اینکه اینجور مواقع آرزو میکردم کاش طرف همون لال بود که حداقل خودمون براش انتخاب میکردیم :-"

آقا بازی‌هایی که به عنوان بازی ترسناک ساخته می‌شن غالباً ترسناک نیستن. بازی‌هایی با هدف بازی ترسناک بودن ساخته نشدن و صرفاً المان‌های ترسناک تو خودشون دارن تو انتقال حس ترس یا استرس خیلی بهتر عمل می‌کنن، مثل subnautica یا outer wilds.

آقا بازی‌هایی که به عنوان بازی ترسناک ساخته می‌شن غالباً ترسناک نیستن.
دقیقا، اکثرا هم با پازل گند میزنن توی حس و حال بازی (یا با پیدا کردن فلان آیتم توی یه خونه که 600 تا در داره و باید 750 تا کلید پیدا کنی -_-)
---------------------------------
صدا پا توی بازیای fps comp بیشتر باعث حواس پرتی و استرس میشه :-" من همیشه رینبو و csgo و ولورنت رو با موزیک پلی میدم(میدادم) :)) کل حواس میاد روی چشم بعد رفلکس خیلی سریع تر میشه، مپ ها رو هم یاد بگیری بدونی از کدوم سمت، کِی میان و کِی و کجا آیتم ول میدن دیگه از بک هم نمیخوری در نتیجه نیازی به صدا نیس :> فقط هم تیمیات خودشونو جر میدن اینقدر ویس میدن که اونم فاقد اهمیت

بازیای ورزشی و ریسینگ حوصله سر بر ترین بازیهان. البته بجز مواقعی که کل کل تو کار باشه.

بازی ایرانی TALE OF BISTUN بهترین بازی ایرانیه.

در سطح دنیا، بازیسازی یکی از سخت ترین راههای کسب درآمده. برخلاف جذابیت این حرفه، شرایط محیط کار و حقوق و... افتضاح به تمام معناست. مقایسه کنید با یک دولوپر نرم افزاری عادی.

از شنیدن اسم F2P حس بدی دارم. حالم از تریک‌های بازاریابی اینطوری بهم میخوره.

از DLC هم بدم میاد. فلان فلان شده بازیتو کامل بساز بزار یه مدت محدودی منو به خودش مشغول کنه. چیه میای دوسال بعد DLC میدی و دوباره ذهنمو مشغول میکنی. تازه ممکنه بازی اصلی یادم بره و دوباره باید بازیش کنم :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or