Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
wtkdyvsmn0l61.jpg

با عرض سلام خدمت همه کاربرهای عزیز این انجمن
احتمالا برای شما هم شده که سلیقه گیمینگ تون و نظرات تون در مورد مباحث مختلف با چیزی که به صورت عمومی مورد قبوله اختلاف زیادی داره. نظر شما نظر منفور و ناپسندیه و با جریان غالب همخونی نداره.​

این جا جاییه که میتونید این نظرات تون رو بدون هیچ پیش داشت و رودربایستی ای به اشتراک بذارید​

چند تا قانون رو باید رعایت کنید در این خصوص :
  1. قبل از هر چیز تو متن نظراتتون احترام به سلایق همدیگه رو مد نظر قرار بدید و سعی کنید به هیچ وجه متن تون جنبه توهین آمیزی نداشته باشه
  2. نظر Unpopular شما باید فقط در مورد ویدیوگیم باشه.
  3. مهم تر از قانون قبل، حتما نظرتون Unpopular Opinion باشه. این که بگید Ride to Hell Retribiution بازی مزخرفی بود یا این بازی ای که هفتصد تا نمره کامل و کلی جایزه برده بهترین بازی تاریخه، Unpopular Opinion محسوب نمیشن. حتی اگه ده بیست نفر یه گوشه ای خلافش رو بهتون گفته باشند.
  4. به هیچ وجه نظرات همدیگه رو جهت تمسخر و ایجاد بحث و درگیری نقل قول نکنید. اگه کسی با احترام نظرشو در مورد چیزی گفته که مخالف نظر شماست، شما حق ندارید با بی احترامی باهاش برخورد کنید. و اگه نظر شخصی با بی احترامی همراه بود، پست مربوطه رو گزارش کنید تا رسیدگی شه
  5. و مهم تر از هر چیز از قوانین کلی انجمن نظیر ادبیات مناسب، عدم ارسال پست های سیاسی و مذهبی، ارسال عکس های حجیم و... حتما رعایت کنید

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
اقا با هر چی بازی میکنین بازی کنین اصلا بیاین با ای... استغفرالله :D این تاپیکو به vs نکشید جان قوطی پلاستیکیاتون(پیسی،تی وی،کنسول،موبایل و همه چی منظورمه)
کیس pc معمولا شامل ترکیبی از فلزات هست یا فولاد در کنار tempered glass پلاستیک هم خیلی کم ازش استفاده میشه در نتیجه pc رو قاطی قوطی پلاستیکا نکن:>

به عنوان کسی که نهایت استفاده اش از موبایل در حد تلگرام و واتساپ و گاهی هم موسیقی و انیمه دیدن هست (به غیر از زنگ زدن و چک کردن فروم و اینا) اصلا درک نمیکنم چرا ملت حاضر میشن همچین مبالغ زیادی رو برای یه گوشی بدن، در حالی که میتونن یه گوشی ارزونتر بخرن و سال دیگه هم نهایت ازش خسته میشن و یه مدل دیگه رو میخرن:D
بعد ملت کلا کلید کردن روی شیائومی، هوآوی و سامسونگ. بابا موتورولا، HTC و نوکیا و... هم برندهای خوبی هستن به خدا :D
به عنوان کسی که نهایت استفادش از موبایل صرفا در حد تلگرام و واتساپ اه که همونا هم ترجیح می ده روی PC استفاده کنه نه موبایل, و گاهی زنگ زدن, اصلا درک نمیکنم چرا ملت نباید حاضر بشن مبالغ زیادی رو برای گوشی بدن :>
مگه کسی که لامبورگینی و استون مارتین و مک لارن و ... می خره می خواد بره مسابقه شرکت کنه؟ اصولا محصول خوب داشتن یک حالی به آدم می ده. \m/

بعدم شما ماشالله خوب از گوشی استفاده می کنی. مگه مثلا کسی کهحتی بالارده هم می خره باهاش چی کار می کنه؟ یه عکس و فیلم برداری نمی کنی دیگه که اونم می کنی :-"

آنپاپیولار جدید:
دانشگاه مخصوصا دکترا اگه به قصد فرار از مملکت نباشه فقط هدررفت عمره...
آنپاپیولار نیست. اصلا آپینین محسوب نمیشه. در دسته فکت قرار میگیره.
به عنوان آدمی که تا ته تحصیلات تکمیلی این مملکت رفته دارم میگم.

به عنوان کسی که نهایت استفادش از موبایل صرفا در حد تلگرام و واتساپ اه که همونا هم ترجیح می ده روی PC استفاده کنه نه موبایل, و گاهی زنگ زدن, اصلا درک نمیکنم چرا ملت نباید حاضر بشن مبالغ زیادی رو برای گوشی بدن :>
مگه کسی که لامبورگینی و استون مارتین و مک لارن و ... می خره می خواد بره مسابقه شرکت کنه؟ اصولا محصول خوب داشتن یک حالی به آدم می ده. \m/

بعدم شما ماشالله خوب از گوشی استفاده می کنی. مگه مثلا کسی کهحتی بالارده هم می خره باهاش چی کار می کنه؟ یه عکس و فیلم برداری نمی کنی دیگه که اونم می کنی :-"
کسی که نمیخواد بیشتر از صد تا با یه ماشین بره، با پراید هم کارش راه میوفته:D
ولی اگه قراره لامبورگینی بگیره حداقل باید یه دلیل خوب برای توجیه خریدش داشته باشه، نه اینکه چون همه گرفتن یا کلاس داره اونم همون کار رو بکنه:D بعد معمولا ماشین تا چند سال حداقل روی بورس هست ولی موبایل چیزی هست که سال به سال تغییر میکنه و از مد میوفته:D
منم اگه اهل عکس و فیلمبرداری یا بازی رو موبایل بودم شاید میرفتم سمت یه محصولی قدرت بالایی داشته باشه ولی برای مصارف معمولی روزانه که پردازش زیادی هم نداره واقعا توجیهی برای خرید آیفون ندارم:D

البته این نظر نامحبوب من هست و درسته که در زمینه موبایل دید اقتصادی دارم ولی ممکنه یه جای دیگه همین کار رو برای چیز دیگه ای انجام بدم، چون به قول شما: اصولا محصول خوب داشتن یه حالی به آدم میده;)

ایضا منم دکترا زبانشناسی دارم از دانشگاه تهران، و نه تنها ربطی به کارم نداره، بلکه کلی هم ازم پول گرفتن سر مدارک و... و در مجموع جز دردسر هیچی نداشت. وقت تلف کن زیادی هم بود. به همراه حجم زیادی از استرس.

Unpopular
دانشگاه بهترین دوران زندگی آدمه مخصوصا لیسانس!

قبل اینکه برم دانشگاه نمیدونستم میخوام چیکار بکنم وقتی هم اومدم بیرون هم نمیدونستم میخوام چیکار بکنم! فرقش این بود که کلی امتحان دادم و مقاله چاپ کردم ولی الان که کار میکنم میفهمم دوران دانشگاه بهترین دوران بود.
به نظرم دانشگاه بدرد کسی میخوره که میدونه میخواد چیکار کنه بره دانشگاه درسشو بخونه! بقیش وقت تلف کردنه.

83. دانشگاه، مخصوصا دوران کارشناسی، یکی از بهترین دوران‌های زندگی آدمه، نه به خاطر اینکه که قراره اونجا علم و یا مهارت به‌دردبه‌خوری کسب کنیم، بلکه به خاطر فضای خاصش و تجربیات منحصربه‌فرد مخصوص به اون دوران، و خاطرات خوبی که اونجا رقم میخوره و همچنین دوستان خوبی که اونجا پیدا میکنیم.​

آخرین ویرایش:

به عنوان کسی که تا ته تحصیلات تکمیلی رفته تایید مجدد میکنم

استاروارز واقعا بیخوده و دلیل اینهمه علاقه بهش رو متوجه نمیشم . ip های سای فای خیلی بهتری موجوده :D

پ ن : البته این سری Legends خیلی پتانسیل خوبی داره که الحمدالله Disney عزیز همه رو non-canon اعلام کرده عوضش اون زباله های last jedi و Rise of the skywalker الان canon حساب میشن :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or